Знайдено 30 результатів

Той, хто біжить по лезу 2049
Той, хто біжить по лезу 2049 (2017) 5 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 7.8 imdb 8.0
Сюжет Продовження культового фільму «Той, хто біжить по лезу», дія якого розгортається через кілька десятиліть.
Той, хто біжить по лезу 2049 Трейлер

Той, хто біжить по лезу 2049 (2017)

Blade Runner 2049

16+
США, Велика Британія, Канада, Іспанія   2 год 44 хв
Читати опис Продовження культового фільму «Той, хто біжить по лезу», дія якого розгортається через кілька десятиліть.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.8 (478)  IMDb: 8.0 (665598)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 29 грн / купівля від 29 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Гора між нами
Гора між нами (2017) 5 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 6.4
Сюжет Дві незнайомих між собою людини - лікар на ім'я Бен і письменниця Алекс, - уцілівши під час аварії літака в лісах Колорадо, змушені розраховувати лише один на одного для того, щоб залишатися в живих.
Гора між нами Трейлер

Гора між нами (2017)

The Mountain Between Us

16+
США   1 год 52 хв
Читати опис Дві незнайомих між собою людини - лікар на ім'я Бен і письменниця Алекс, - уцілівши під час аварії літака в лісах Колорадо, змушені розраховувати лише один на одного для того, щоб залишатися в живих.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (83)  IMDb: 6.4 (80875)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Закляття. Наші дні
Закляття. Наші дні (2017) 5 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 4.5 imdb 5.1
Сюжет П'ятеро священиків католицької церкви провели обряд екзорцизму над черницею. На жаль, вона не змогла пережити це все... Духовенство звинуватили у вбивстві, і одного з них, Отця Антона, ув'язнили за скоєне. Розібратися в цій ситуації вирішила молода безстрашна журналістка Ніколь Роулінс. Вона знаходить священика і розпитує його про ті страшні події. Усі думають, що він убив психічно хвору жінку, а він же вірить, що програв битву за черницю справжньому демону. Ніколь хоче зрозуміти, хто ж усе-таки має рацію і чи існує ця демонічна сутність. І якщо так, її потрібно знищити будь-яким способом.
Закляття. Наші дні Трейлер

Закляття. Наші дні (2017)

The Crucifixion

16+
Румунія, Велика Британія   1 год 30 хв
Читати опис П'ятеро священиків католицької церкви провели обряд екзорцизму над черницею. На жаль, вона не змогла пережити це все... Духовенство звинуватили у вбивстві, і одного з них, Отця Антона, ув'язнили за скоєне. Розібратися в цій ситуації вирішила молода безстрашна журналістка Ніколь Роулінс. Вона знаходить священика і розпитує його про ті страшні події. Усі думають, що він убив психічно хвору жінку, а він же вірить, що програв битву за черницю справжньому демону. Ніколь хоче зрозуміти, хто ж усе-таки має рацію і чи існує ця демонічна сутність. І якщо так, її потрібно знищити будь-яким способом.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.5 (14)  IMDb: 5.1 (9437)
Моя оцінка:
/10
My Little Pony у кіно
My Little Pony у кіно (2017) 5 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 7.2 imdb 6.1
Сюжет Темні сили загрожують Понівіллю. Шестеро маленьких поні відправляються в незабутню подорож за межі Еквестрії, де вони зустрінуть нових знайомих і подолають всі виклики, щоб, використовуючи магію дружби, врятувати свій будинок від руйнування.
My Little Pony у кіно Трейлер

My Little Pony у кіно (2017)

My Little Pony: The Movie

6+
США, Канада   1 год 39 хв
Читати опис Темні сили загрожують Понівіллю. Шестеро маленьких поні відправляються в незабутню подорож за межі Еквестрії, де вони зустрінуть нових знайомих і подолають всі виклики, щоб, використовуючи магію дружби, врятувати свій будинок від руйнування.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.2 (8)  IMDb: 6.1 (7965)
Моя оцінка:
/10
Не твоє тіло
Не твоє тіло (2017) 5 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 6.3
Сюжет Іноді люди настільки близькі, що єдине, чого вони не знають один про одного – це тільки всі думки. Андреа – відмінний доктор, якому довіряють проводити найскладніші операції. Але чоловік не зовсім впевнений, що це те, що він хоче від життя. Він любить експериментувати, створювати щось зовсім нове й інноваційне. Він запропонував своїй дружині журналістці Софії провести експеримент, за допомогою якого вони зможуть прочитати думки один одного. Але щось пішло не так, і закохані помінялися тілами. Тепер вони дійсно мають тіло, думки і спогади своєї половинки. Кожному з них доведеться звикнути до нового життя і дізнатися багато нового про одне одного.
Не твоє тіло Трейлер

Не твоє тіло (2017)

Husband & Wife

16+
Італія   1 год 40 хв
Читати опис Іноді люди настільки близькі, що єдине, чого вони не знають один про одного – це тільки всі думки. Андреа – відмінний доктор, якому довіряють проводити найскладніші операції. Але чоловік не зовсім впевнений, що це те, що він хоче від життя. Він любить експериментувати, створювати щось зовсім нове й інноваційне. Він запропонував своїй дружині журналістці Софії провести експеримент, за допомогою якого вони зможуть прочитати думки один одного. Але щось пішло не так, і закохані помінялися тілами. Тепер вони дійсно мають тіло, думки і спогади своєї половинки. Кожному з них доведеться звикнути до нового життя і дізнатися багато нового про одне одного.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (11)  IMDb: 6.3 (2141)
Моя оцінка:
/10
Банда котиків
Банда котиків (2015) 5 жовтня 2017 6.0 imdb 4.3
Сюжет ГоловКіт збирає свою банду, щоб розбагатіти. Своєю харизмою і нахабством він готовий домагатися багато чого. Кіт розповість свою історію, як він ріс над собою і досягав все нових і нових висот. Вулиці Манхеттена належать собакам, із якими потрібно боротися. Але головним у всьому місті є таємничий і дуже сильний містер Кроко, якого бояться абсолютно всі, крім ГоловКота. Його команда складається з різних персонажів: тупуватого, але веселого Мозку, непомітного Бені, хитромудрого Чих-Пиха, чарівного Культур-Мультура і лютого Бісогона. Разом ця вся братва готова порвати кожну собаку, щоб жити так, як вони мріють.
Банда котиків

Банда котиків (2015)

Top Cat Begins

0+
Мексика   1 год 29 хв
Читати опис ГоловКіт збирає свою банду, щоб розбагатіти. Своєю харизмою і нахабством він готовий домагатися багато чого. Кіт розповість свою історію, як він ріс над собою і досягав все нових і нових висот. Вулиці Манхеттена належать собакам, із якими потрібно боротися. Але головним у всьому місті є таємничий і дуже сильний містер Кроко, якого бояться абсолютно всі, крім ГоловКота. Його команда складається з різних персонажів: тупуватого, але веселого Мозку, непомітного Бені, хитромудрого Чих-Пиха, чарівного Культур-Мультура і лютого Бісогона. Разом ця вся братва готова порвати кожну собаку, щоб жити так, як вони мріють.
КіноБаза: 6.0 (1)  IMDb: 4.3 (640)
Моя оцінка:
/10
Баррі Сіл: Король контрабанди
Баррі Сіл: Король контрабанди (2017) 12 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 7.3 imdb 7.1
Сюжет Дикий сюжет про пілота авіакомпанії, який вирішив, що не готовий літати просто так. За мотивами історії сумнозвісного реального контрабандиста наркотиків Баррі Сіла.
Баррі Сіл: Король контрабанди Трейлер

Баррі Сіл: Король контрабанди (2017)

Barry Seal: American Traffic

16+
Японія   1 год 55 хв
Читати опис Дикий сюжет про пілота авіакомпанії, який вирішив, що не готовий літати просто так. За мотивами історії сумнозвісного реального контрабандиста наркотиків Баррі Сіла.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.3 (207)  IMDb: 7.1 (208303)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $6.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 109 грн

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Борґ проти Макінроя
Борґ проти Макінроя (2017) 12 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 7.3 imdb 6.9
Сюжет Історія одного з найвідоміших і напружених тенісних поєдинків усіх часів — фінального матчу на Вімблдонському турнірі 1980 року. Суперництво двох світових зірок — незворушного шведа Бьорна Борґа і запального американця Джона Макінроя — обертається зіткненням двох протилежних характерів, рухомих, однак, подібними мотивами і прагненнями.
Борґ проти Макінроя Трейлер

Борґ проти Макінроя (2017)

Borg

12+
Швеція, Данія, Фінляндія   1 год 47 хв
Читати опис Історія одного з найвідоміших і напружених тенісних поєдинків усіх часів — фінального матчу на Вімблдонському турнірі 1980 року. Суперництво двох світових зірок — незворушного шведа Бьорна Борґа і запального американця Джона Макінроя — обертається зіткненням двох протилежних характерів, рухомих, однак, подібними мотивами і прагненнями.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.3 (44)  IMDb: 6.9 (34392)
Моя оцінка:
/10
Леді Макбет
Леді Макбет (2016) 12 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 6.1 imdb 6.8
Сюжет Англія Вікторіанської епохи, 1965 рік. Кетрін живе в невеликому селі. Її життя не можна назвати дуже цікавим, але і поганого нічого не відбувається... До того часу, поки її не видають заміж за чоловіка, який їй в батьки годиться. У новій родині дівчина зіштовхуються з повним неприйняттям, її ніхто не вважає за рівну, навіть для чоловіка вона просто меблі. Кетрін повинна постійно сидіти в чотирьох стінах, зрідка гуляючи. І вона точно занадто довго була під замком. Дівчина зустрічає молодого працівника і готова віддати йому всю себе, щоб задовольнити свої внутрішні бажання. І ті, хто захоче перешкодити Кетрін, пошкодують про це. Вона як наркотик, який вабить і вбиває...
Леді Макбет Трейлер

Леді Макбет (2016)

Lady Macbeth

16+
Велика Британія   1 год 29 хв
Читати опис Англія Вікторіанської епохи, 1965 рік. Кетрін живе в невеликому селі. Її життя не можна назвати дуже цікавим, але і поганого нічого не відбувається... До того часу, поки її не видають заміж за чоловіка, який їй в батьки годиться. У новій родині дівчина зіштовхуються з повним неприйняттям, її ніхто не вважає за рівну, навіть для чоловіка вона просто меблі. Кетрін повинна постійно сидіти в чотирьох стінах, зрідка гуляючи. І вона точно занадто довго була під замком. Дівчина зустрічає молодого працівника і готова віддати йому всю себе, щоб задовольнити свої внутрішні бажання. І ті, хто захоче перешкодити Кетрін, пошкодують про це. Вона як наркотик, який вабить і вбиває...
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.1 (22)  IMDb: 6.8 (27295)
Моя оцінка:
/10
Вотерґейт: Падіння Білого дому
Вотерґейт: Падіння Білого дому (2017) 12 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 5.9 imdb 6.4
Сюжет Фільм про головну і довгий час нерозгадану складову грандіозного скандалу ХХ століття, котрий призвів до відставки американського президента Ричарда Ніксона. Викривальну інформацію на главу держави передавав пресі дехто "Глибока Горлянка", за котрим приховувався замначальника ФБР Марк Фелт.
Вотерґейт: Падіння Білого дому Трейлер

Вотерґейт: Падіння Білого дому (2017)

Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House

12+
США   1 год 43 хв
Читати опис Фільм про головну і довгий час нерозгадану складову грандіозного скандалу ХХ століття, котрий призвів до відставки американського президента Ричарда Ніксона. Викривальну інформацію на главу держави передавав пресі дехто "Глибока Горлянка", за котрим приховувався замначальника ФБР Марк Фелт.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.9 (38)  IMDb: 6.4 (14725)
Моя оцінка:
/10
Сторожова застава
Сторожова застава (2017) 12 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 7.3 imdb 6.2
Сюжет Хлопець випадково опиняється у XII столітті та разом із легендарними героями відбиває напад війська злого чаклуна.
Сторожова застава Трейлер

Сторожова застава (2017)

The Stronghold

6+
Україна   1 год 51 хв
Читати опис Хлопець випадково опиняється у XII столітті та разом із легендарними героями відбиває напад війська злого чаклуна.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.3 (196)  IMDb: 6.2 (3029)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Лагідна
Лагідна (2017) 12 жовтня 2017 6.3 imdb 6.6
Сюжет Росія, наші дні. Жінка живе в невеликому селі. Одного разу вона отримує посилку, яку колись посилала своєму чоловікові в тюрму. Але коробку повернули без будь-яких пояснень. Здивована жінка вирішує сама відправитися в дуже небезпечну подорож, щоб знайти чоловіка і віддати йому посилку. На її шляху зустрінеться багато людей, її очима ми побачимо Росію. Жорстокість, приниження, найрізноманітніші особистості, які можуть як викликати симпатію, так й огиду. Тільки по приїзду жінка розуміє, що їй доведеться боротися з жахливою владою, несправедливістю і багатьма людськими вадами. Навіть знайти свого чоловіка буде не так уже й просто.
Лагідна Трейлер

Лагідна (2017)

A Gentle Creature

16+
Франція   2 год 23 хв
Читати опис Росія, наші дні. Жінка живе в невеликому селі. Одного разу вона отримує посилку, яку колись посилала своєму чоловікові в тюрму. Але коробку повернули без будь-яких пояснень. Здивована жінка вирішує сама відправитися в дуже небезпечну подорож, щоб знайти чоловіка і віддати йому посилку. На її шляху зустрінеться багато людей, її очима ми побачимо Росію. Жорстокість, приниження, найрізноманітніші особистості, які можуть як викликати симпатію, так й огиду. Тільки по приїзду жінка розуміє, що їй доведеться боротися з жахливою владою, несправедливістю і багатьма людськими вадами. Навіть знайти свого чоловіка буде не так уже й просто.
КіноБаза: 6.3 (10)  IMDb: 6.6 (2494)
Моя оцінка:
/10
Твоє ім'я
Твоє ім'я (2016) 19 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 8.4 imdb 8.4
Сюжет Історія розповідає про двох підлітків, яких доля поєднала незвичним чином. Вночі, з незрозумілих причин, вони обмінюються свідомістю і проводять цілий день у тілі іншого. Класична історія від Макото Шінкая, яка не залишить вас байдужими.
Твоє ім'я Трейлер

Твоє ім'я (2016)

Your Name.

12+
Топ #92 фільм
Японія   1 год 46 хв
Читати опис Історія розповідає про двох підлітків, яких доля поєднала незвичним чином. Вночі, з незрозумілих причин, вони обмінюються свідомістю і проводять цілий день у тілі іншого. Класична історія від Макото Шінкая, яка не залишить вас байдужими.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.4 (174)  IMDb: 8.4 (320565)
Моя оцінка:
/10
Гарні часи
Гарні часи (2017) 19 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 6.8 imdb 7.3
Сюжет Після невдалого пограбування банку молодший брат головного героя потрапляє до в'язниці. Старшому доведеться вирушиту у химерну одіссею, повну насильства і хаосу: у нього є лише одна ніч, щоб спробувати обігнати час і врятувати себе і брата від загибелі.
Гарні часи Трейлер

Гарні часи (2017)

Good Time

16+
США   1 год 42 хв
Читати опис Після невдалого пограбування банку молодший брат головного героя потрапляє до в'язниці. Старшому доведеться вирушиту у химерну одіссею, повну насильства і хаосу: у нього є лише одна ніч, щоб спробувати обігнати час і врятувати себе і брата від загибелі.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.8 (77)  IMDb: 7.3 (140350)
Моя оцінка:
/10
Геошторм
Геошторм (2017) 19 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 6.1 imdb 5.3
Сюжет На планету насувається буря неймовірної руйнівної сили. Щоб врятувати світ, розробник супутників разом зі своїм братом відправляється в космос. А в цей час на Землі розгортається змова проти американського президента.
Геошторм Трейлер

Геошторм (2017)

Geostorm

12+
США   1 год 49 хв
Читати опис На планету насувається буря неймовірної руйнівної сили. Щоб врятувати світ, розробник супутників разом зі своїм братом відправляється в космос. А в цей час на Землі розгортається змова проти американського президента.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.1 (152)  IMDb: 5.3 (118513)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Голем Лаймхаузу
Голем Лаймхаузу (2016) 19 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 6.3
Сюжет Вікторіанський Лондон, 1880. Небезпечний район міста, Лаймхаус, приголомшує серія жорстоких вбивств. Налякані до смерті жителі вважають, що в цих жахливих і безжальних злочинах замішаний не хто інший, як ґолем - глиняна істота з міфології, яка оживає за допомогою магії. Панічний страх зростає, вбивства тривають. Поліція не знає, що робити, і як козлом відпущення головним в цій справі призначається досвідчений детектив, інспектор Кілдер.
Голем Лаймхаузу Трейлер

Голем Лаймхаузу (2016)

The Limehouse Golem

16+
Велика Британія   1 год 49 хв
Читати опис Вікторіанський Лондон, 1880. Небезпечний район міста, Лаймхаус, приголомшує серія жорстоких вбивств. Налякані до смерті жителі вважають, що в цих жахливих і безжальних злочинах замішаний не хто інший, як ґолем - глиняна істота з міфології, яка оживає за допомогою магії. Панічний страх зростає, вбивства тривають. Поліція не знає, що робити, і як козлом відпущення головним в цій справі призначається досвідчений детектив, інспектор Кілдер.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (36)  IMDb: 6.3 (23324)
Моя оцінка:
/10
Аритмія
Аритмія (2017) 19 жовтня 2017 7.4 imdb 7.4
Сюжет Олег — молодий талановитий фельдшер. Його дружина Катя працює в лікарні швидкої допомоги. Вона любить Олега, але він більше піклується про пацієнтів, ніж про неї. Вона каже йому, що хоче розлучення. В цей же час у героя виникають проблеми і на роботі — новий керівник хоче, щоб всі дотримувались правил, а Олег рятує життя хворим, йому не до протоколів. Олег і Катя повинні знайти силу, яка їх втримає разом.
Аритмія Трейлер

Аритмія (2017)

Arrhythmia

16+
Росія, Фінляндія, Німеччина   1 год 56 хв
Читати опис Олег — молодий талановитий фельдшер. Його дружина Катя працює в лікарні швидкої допомоги. Вона любить Олега, але він більше піклується про пацієнтів, ніж про неї. Вона каже йому, що хоче розлучення. В цей же час у героя виникають проблеми і на роботі — новий керівник хоче, щоб всі дотримувались правил, а Олег рятує життя хворим, йому не до протоколів. Олег і Катя повинні знайти силу, яка їх втримає разом.
КіноБаза: 7.4 (58)  IMDb: 7.4 (6144)
Моя оцінка:
/10
Будинок моїх кошмарів
Будинок моїх кошмарів (2017) 19 жовтня 2017 4.5 imdb 4.2
Сюжет У Клер Не найкращі спогади про будинок, де вона провела своє дитинство і померла її мама. Але вони з чоловіком Аароном вирішили сюди повернутися для проживання через довгий час. Тоді, як в Аарона з'являється все більше і більше роботи, Клер помічає, що спогади починають дуже сильно впливати на неї. Якась дивна сутність постійно переслідує Клер та її спогади... Що воно хоче? І хто ж це взагалі? Навколо одні загадки і містична атмосфера.
Будинок моїх кошмарів

Будинок моїх кошмарів (2017)

Bethany

18+
США   1 год 30 хв
Читати опис У Клер Не найкращі спогади про будинок, де вона провела своє дитинство і померла її мама. Але вони з чоловіком Аароном вирішили сюди повернутися для проживання через довгий час. Тоді, як в Аарона з'являється все більше і більше роботи, Клер помічає, що спогади починають дуже сильно впливати на неї. Якась дивна сутність постійно переслідує Клер та її спогади... Що воно хоче? І хто ж це взагалі? Навколо одні загадки і містична атмосфера.
КіноБаза: 4.5 (2)  IMDb: 4.2 (1913)
Моя оцінка:
/10
Ґанґстердам
Ґанґстердам (2017) 19 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 4.5
Сюжет Після серії безглуздих спроб позалицятися до Нори, доля нарешті підкидає Рубену реальний шанс довести, що він справжній мачо. Все, що для цього потрібно — вирушити з дівчиною своєї мрії до Амстердаму, забрати товар і по дорозі назад не напартачити. Все йшло нормально, доки на їх шляху не встала місцева мафія.
Ґанґстердам Трейлер

Ґанґстердам (2017)

Gangsterdam

16+
Франція, Нідерланди   1 год 40 хв
Читати опис Після серії безглуздих спроб позалицятися до Нори, доля нарешті підкидає Рубену реальний шанс довести, що він справжній мачо. Все, що для цього потрібно — вирушити з дівчиною своєї мрії до Амстердаму, забрати товар і по дорозі назад не напартачити. Все йшло нормально, доки на їх шляху не встала місцева мафія.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (7)  IMDb: 4.5 (962)
Моя оцінка:
/10
Назви мене своїм ім'ям
Назви мене своїм ім'ям (2017) 22 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 7.2 imdb 7.8
Сюжет Історія раптового роману, що виник між підлітком і річним гостем, який відвідав особняк його батьків на італійській Рів'єрі. Протягом декількох неспокійних тижнів невблаганний, але приречений потік нав'язливої ідеї, захоплення і бажання неминуче посилює їх пристрасть, доводячи до порога відчаю і супутнього страху перед неможливістю тільки одного: повної близькості.
Назви мене своїм ім'ям Трейлер

Назви мене своїм ім'ям (2017)

Call Me by Your Name

16+
Італія, Франція, Бразилія, США   2 год 12 хв
Читати опис Історія раптового роману, що виник між підлітком і річним гостем, який відвідав особняк його батьків на італійській Рів'єрі. Протягом декількох неспокійних тижнів невблаганний, але приречений потік нав'язливої ідеї, захоплення і бажання неминуче посилює їх пристрасть, доводячи до порога відчаю і супутнього страху перед неможливістю тільки одного: повної близькості.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.2 (122)  IMDb: 7.8 (315990)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. субтитри) / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. субтитри) / купівля від 29 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Пила 8
Пила 8 (2017) 26 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 5.7
Сюжет У місті виявляють декілька тіл, власники яких зустріли явно не найкращий кінець. Усі докази вказують на одну людину – Джона Крамера. Але як це можливо? Чоловік, відомий як Пила, помер понад десять років тому. Невже таки знайшовся той, хто ризикнув підібрати мантію жорстокого маніяка?
Пила 8 Трейлер

Пила 8 (2017)

Jigsaw

18+
США, Канада   1 год 32 хв
Читати опис У місті виявляють декілька тіл, власники яких зустріли явно не найкращий кінець. Усі докази вказують на одну людину – Джона Крамера. Але як це можливо? Чоловік, відомий як Пила, помер понад десять років тому. Невже таки знайшовся той, хто ризикнув підібрати мантію жорстокого маніяка?
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (95)  IMDb: 5.7 (92286)
Моя оцінка:
/10
Скайлайн 2
Скайлайн 2 (2017) 26 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 5.2 imdb 5.3
Сюжет Найгірший день в житті детектива Марка Корлі почався з внесення застави за власного сина Трента і продовжився жахливим видовищем навали інопланетних кораблів, які забирають тисячі людей прямо з вулиць міст, підземок і вікон хмарочосів. У відчайдушній спробі знайти свого викраденого сина Марк проникає на корабель прибульців, де зустрічає героїв першого фільму: Елейн і понівеченого інопланетянами Джерода.
Спроба знищити корабель зсередини призводить до краху і падіння його прямо на центр Шанхая, де героїв рятують бійці китайського опору. Разом їм належить відбити атаку розлючених інопланетян і назавжди повернути планету тим, кому вона належить по праву - землянам.
Скайлайн 2 Трейлер

Скайлайн 2 (2017)

Beyond Skyline

16+
Велика Британія, Китай, Канада, Індонезія, Сінгапур, США   1 год 46 хв
Читати опис Найгірший день в житті детектива Марка Корлі почався з внесення застави за власного сина Трента і продовжився жахливим видовищем навали інопланетних кораблів, які забирають тисячі людей прямо з вулиць міст, підземок і вікон хмарочосів. У відчайдушній спробі знайти свого викраденого сина Марк проникає на корабель прибульців, де зустрічає героїв першого фільму: Елейн і понівеченого інопланетянами Джерода.
Спроба знищити корабель зсередини призводить до краху і падіння його прямо на центр Шанхая, де героїв рятують бійці китайського опору. Разом їм належить відбити атаку розлючених інопланетян і назавжди повернути планету тим, кому вона належить по праву - землянам.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.2 (48)  IMDb: 5.3 (23470)
Моя оцінка:
/10
Відважні
Відважні (2017) 26 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 6.9 imdb 6.6
Сюжет Історія про трьох ветеранів іракської війни, які повертаються до США, але не можуть знову влитися у мирне життя. Вони вижили на лінії вогню та опиняються під ударом власних спогадів, здатних згубити їх навіть у рідних стінах.
Відважні Трейлер

Відважні (2017)

Thank You for Your Service

16+
США   1 год 49 хв
Читати опис Історія про трьох ветеранів іракської війни, які повертаються до США, але не можуть знову влитися у мирне життя. Вони вижили на лінії вогню та опиняються під ударом власних спогадів, здатних згубити їх навіть у рідних стінах.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.9 (24)  IMDb: 6.6 (15631)
Моя оцінка:
/10
На глибині 6-ти футів
На глибині 6-ти футів (2017) 26 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 6.3 imdb 5.7
Сюжет Професійний хокеїст Ерік Лемарк вирішує провести час у горах. Він узяв сноуборд, дістався до самих вершин і просто насолоджується швидкістю, адреналіном і холодним зимовим вітром, який його обдуває. У цей же час у гори насувається сильна снігова буря. Через неї Лемарк губиться і не може до ночі добратися додому. У пошуках шляху назад він бореться з вовками, переживає провал у крижану воду і ледь не падає зі скелі. Лемарк виживав цілих 8 днів... За цей час він думав і про своє важке дитинство, і про те, що встиг накоїти за доросле життя, і згадав усіх людей, які йому дорогі. Якщо Лемарк і виживе, то заплатить дуже велику ціну за це.
На глибині 6-ти футів Трейлер

На глибині 6-ти футів (2017)

6 Below: Miracle on the Mountain

12+
США   1 год 38 хв
Читати опис Професійний хокеїст Ерік Лемарк вирішує провести час у горах. Він узяв сноуборд, дістався до самих вершин і просто насолоджується швидкістю, адреналіном і холодним зимовим вітром, який його обдуває. У цей же час у гори насувається сильна снігова буря. Через неї Лемарк губиться і не може до ночі добратися додому. У пошуках шляху назад він бореться з вовками, переживає провал у крижану воду і ледь не падає зі скелі. Лемарк виживав цілих 8 днів... За цей час він думав і про своє важке дитинство, і про те, що встиг накоїти за доросле життя, і згадав усіх людей, які йому дорогі. Якщо Лемарк і виживе, то заплатить дуже велику ціну за це.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.3 (27)  IMDb: 5.7 (8561)
Моя оцінка:
/10
Ми – монстри
Ми – монстри (2017) 26 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 4.8
Сюжет Вся сім'я Вуншман проклята відьмою, і тепер вони — вампір, перевертень, мумія і монстр — повинні знайти спосіб зняти прокляття. Звичайно, вони вирушають на пошуки злої відьми, не підозрюючи, що пригоди можуть принести їм сімейне щастя.
Ми – монстри Трейлер

Ми – монстри (2017)

Happy Family

6+
Німеччина, Велика Британія   1 год 33 хв
Читати опис Вся сім'я Вуншман проклята відьмою, і тепер вони — вампір, перевертень, мумія і монстр — повинні знайти спосіб зняти прокляття. Звичайно, вони вирушають на пошуки злої відьми, не підозрюючи, що пригоди можуть принести їм сімейне щастя.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (19)  IMDb: 4.8 (5407)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $1.99
Танцівник
Танцівник (2016) 26 жовтня 2017 7.1 imdb 7.8
Сюжет Фільм «Танцівник» — дослідження життєвого і творчого шляху Сєрґєя Полуніна, балетного танцюриста і палкого прихильника Путіна...
Танцівник Трейлер

Танцівник (2016)

Dancer

12+
Велика Британія, США, Росія, Україна   1 год 25 хв
Читати опис Фільм «Танцівник» — дослідження життєвого і творчого шляху Сєрґєя Полуніна, балетного танцюриста і палкого прихильника Путіна...
КіноБаза: 7.1 (6)  IMDb: 7.8 (3199)
Моя оцінка:
/10
Паранормальний обмін
Паранормальний обмін (2017) 26 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 5.3 imdb 5.4
Сюжет П'єр і Емі і Ерік і Пенелопа товаришують тисячу років. Але раптом П'єр і Пенелопа стають коханцями. Не в силах вийти з ситуації, вони вирішують припинити відносини. Але після ночі, яка повинна була стати останньою, вони прокидаються ... в тілах один одного! Тепер їм потрібно зберегти свою таємницю і якось викрутитися з усіх проблем.
Паранормальний обмін Трейлер

Паранормальний обмін (2017)

In and Out

16+
Франція   1 год 25 хв
Читати опис П'єр і Емі і Ерік і Пенелопа товаришують тисячу років. Але раптом П'єр і Пенелопа стають коханцями. Не в силах вийти з ситуації, вони вирішують припинити відносини. Але після ночі, яка повинна була стати останньою, вони прокидаються ... в тілах один одного! Тепер їм потрібно зберегти свою таємницю і якось викрутитися з усіх проблем.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.3 (3)  IMDb: 5.4 (854)
Моя оцінка:
/10
Мир Вашому дому!
Мир Вашому дому! (2017) 26 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 3.7 imdb 7.3
Сюжет У фільмі більшість акторів - росіяни, що підтримують окупацію України та вбивства українців. Кінобаза НЕ рекомендує перегляд цього фільму.

Дія картини відбувається на початку ХХ століття. Тев'є-молочар живе в маленькому селі. Він бідний і вірить, що у його доньок є єдиний шанс уникнути бідності - вдале заміжжя.
Мир Вашому дому! Трейлер

Мир Вашому дому! (2017)

Tevye's Daughters

12+
Україна   2 год 0 хв
Читати опис У фільмі більшість акторів - росіяни, що підтримують окупацію України та вбивства українців. Кінобаза НЕ рекомендує перегляд цього фільму.

Дія картини відбувається на початку ХХ століття. Тев'є-молочар живе в маленькому селі. Він бідний і вірить, що у його доньок є єдиний шанс уникнути бідності - вдале заміжжя.
Є українське аудіо
КіноБаза: 3.7 (9)  IMDb: 7.3 (71)
Моя оцінка:
/10
Школа №3
Школа №3 (2017) 26 жовтня 2017 0.0 imdb 8.2
Сюжет Фільм про 13 учнів школи №3 містечка Миколаївка, Донецької області. Влітку 2014 року Миколаївка стала свідком та учасником бойових дій. Декілька снарядів потрапили в школу №3, перетворивши її в одну з руїн міста. Це історія дорослішання 13 підлітків, які пережили війну. Фільм вибудований на їхніх відкритих монологах, паралельно з реальним життям. Період зображений у фільмі – це межа між війною та миром, дитинством та дорослим життям. Ці діти хочуть бути почутими, і вони мають що сказати. Це фільм про дружбу, перше кохання, плани на майбутнє.
Школа №3 Трейлер

Школа №3 (2017)

School Number 3

12+
Німеччина, Україна   1 год 56 хв
Читати опис Фільм про 13 учнів школи №3 містечка Миколаївка, Донецької області. Влітку 2014 року Миколаївка стала свідком та учасником бойових дій. Декілька снарядів потрапили в школу №3, перетворивши її в одну з руїн міста. Це історія дорослішання 13 підлітків, які пережили війну. Фільм вибудований на їхніх відкритих монологах, паралельно з реальним життям. Період зображений у фільмі – це межа між війною та миром, дитинством та дорослим життям. Ці діти хочуть бути почутими, і вони мають що сказати. Це фільм про дружбу, перше кохання, плани на майбутнє.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 8.2 (32)
Моя оцінка:
/10
Урок магії
Урок магії (2017) 26 жовтня 2017  ✓ укр. аудіо 4.0 imdb 6.4
Сюжет Старовинне писання свiдчить: "Заволодiй кришталевим оком та отримаєш все, що недосяжно для iнших…" Сучаснi пiдлітки потрапляють у справжню магічну пригоду! Чаклунство, гобліни, відьмацькі чари — все це вони стрінуть на шляху, та чи здатнi темнi cили зруйнувати справжню дружбу?
Урок магії Трейлер

Урок магії (2017)

Lesson of Magic

Україна   1 год 30 хв
Читати опис Старовинне писання свiдчить: "Заволодiй кришталевим оком та отримаєш все, що недосяжно для iнших…" Сучаснi пiдлітки потрапляють у справжню магічну пригоду! Чаклунство, гобліни, відьмацькі чари — все це вони стрінуть на шляху, та чи здатнi темнi cили зруйнувати справжню дружбу?
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.0 (1)  IMDb: 6.4 (17)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: