Сервіси для перегляду фільмів

Юлія Стьопіна
Привіт!) Цікавить, хто де купляє та дивиться кіно? Бо на Мегого я мабуть останній місяць - за 300 грн маю тільки непотрібні канали і якісь старі фільми. За все інше, що хочу подивиться, окремо треба платити. Иноді використовую sweet.tv, а для netflix треба купувати підписку. Можливо є ще якісь гідні сайти, про які я не знаю?
1  
Nazar Marchuk
Дозвольте уточнити, Вас цікавлять тільки ресурси де за гроші дивитись онлайн?)
 
Юлія Стьопіна
Так) Я намагаюсь не використовувати піратські сайті
2  
Bezvidkhodko
Усі що в нас доступні - у вкладці онлайн.по новинкам - найкращий нетфлікс
5  
xD
Дешевше в кінотеатр сходити.
На ракутені пару раз брав у минулому році. Там ціни більш менш.

Зараз не знаю, бо слуги кремля (зе і ко) забирають 20% від купівлі в гуглі та інших інтернет сервісах з початку року. Вони змавпували закон який діє в білорусі і тому з 1 січня 2022р за інтернет послуги треба ще платити 20% податку.

https://suspilne.media/200345-koristuvac-bude-bilse-platiti-aki-naslidki-matime-dla-ukrainciv-vprovadzenna-podatku-na-google/
3   8
Bohdan Korniichuk
В кожному треді ваш комент це комент про те, що Зеленський в чомусь винен, таке відчуття що вам за це платять... Ви модератор, тож будь-ласка згадайте, що це форум сайту любителів кіно, може вже досить писати не по темі?
1  
xD
Ну чому ж, те що зе і його кліка зробила податок на купівлі цифрової продукції типу фільмів (таких податків не було ніколи в Україні до його приходу), напряму зачіпає кінолюбителів, бо їм треба платити зе ще 20%.
  2
Bohdan Korniichuk
1) Гроші надходять у бюджет України від іноземних техногігантів, що надають послуги в Україні 2) Це створює конкурентне середовище між іноземними і українськими сервісами; 3) Мене як кінолюбителя, що дивиться легально це аж ніяк не зачіпило.
В підсумку можу сказати, що схоже для вас це черговий привід, щоб прокричати про свою політичну позицію, що не дуже відповідає тематиці форуму і сайту в цілому.
P.S. Й справді не хочу образити але інформація вашого профіля це дуже крінжово і тільки підтверджує мої слова...
3  
Кошеня

Переніс оффтоп у тему Флудильня

 
Alex Sagittarius
Такфлікс та RakutenTV для кіно.
З серіалами завджи пошук де є
1  
marvin2008
Крайнім часом переглядаю старіші українські фільми на Takflix.
1  
Vladyslav Tarusin
Kyivstar TV - можна отримати доступ до майже всіх фільмів/каналів, що за підпискою, разом із пакетом послуг з певними тарифними планами, є свіжі цікаві серіали, у ~половини контенту присутнє оригінальне (англ) озвучування, але нема субтитрів. Sweet TV з цим справляється краще, більше англійської з субтитрами у кінострічках, також багато старих фільмів та серіалів для яких студія замовляє нові українські дубляжі/озвучування. До кінця 2024-го року на Sweet TV можна отримати річну підписку за наявності картки Visa в будь якому з українських банків через промо на сайті Visa (певні умови регулярних витрат).
 
Bezvidkhodko
Поюзаю місяць прайм. Потім відпишусь і напишу: хай додають українське дублювання. Потім спробую еплтв+
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: