Чи буде офіційний дубляж від Amazon Prime для "Покоління V"?

Максим
Ось і вийшли перші серії спін-офу мого улюбленого серіалу "Хлопаки", але я не кваплюся з його переглядом в надії на те, що таки вийде офіційний дубляж (чи хоча би озвучка) від Amazon Prime. А ви як вважаєте, чекати чи дивитися в любій украхнській озвучці?
 
Кошеня
Особисто я думаю, що ні. Ринок України малий був ще до повномасштабного вторгнення. А тепер тим більше.
 
Максим
Ну, не зважаючи на це, Amazon Prime же офіційно дублював "Джек Раян" на солов'їну
 
Кошеня
Думаю то була одноразова акція підтримки України. А коли вони побачили, що легально дивились 10 українців, більше грошей на вітер не викидатимуть.
Тим більше після постійних корупційних скандалів влади в Україні.
1  
Bezvidkhodko
Корупція тут ні до чого.оно раша корумпована до нігтя, і там був а мо і є прайм.тут головне попит.у нас і далі дивляться рашн.навіть не думаючи що позбавляють цим заробітку своїх співгромадян і додаткових грошей в економіці
1  
zhtk
На Prime Video до кожного нового проєкту вже є українські субтитри, тому це лише питання часу коли вони розпочнуть робити нашу аудіодоріжку. Можуть бути як і роки, так вже і місяці.

Так, в нас зараз ринок невеликий відносно розвинених країн, але цікавий і потенційно вигідний для іноземних компаній. Ще декілька років назад і мріяти не могли подивитись нетфлікс хоча б з українськими субтитрами, а зараз до кожної гарячої новинки є дублювання. Найбільші стримінґи вже працюють в Україні: Netflix, Prime Video, Apple TV+, на Megogo присутні HBO та Paramaunt+, та навіть Disney+ й Hulu згодом (вже завтра) частково будуть доступні на Sweet TV. З Діснеєм це взагалі унікальна угода. Тому варто підтримувати та підписуватись на місцеві й закордонні сервіси час від часу.
4  
Bezvidkhodko
Нетфлікс молодці, Не те що цей персонаж який доклав мільйони гривень у серіали для раші
3  
Bezvidkhodko
Проплачу місяць, подивлюсь. Написав їм в інсту щодо ютубканалу для України і фб сторінки. Якби це написала хоча б сотня українців, можливо б щось було.
 
Сергій
Да не будуть вони це робити...тим паче зараз
1  
Bezvidkhodko
Я свого часу задовбався пояснювати у фейсбуці в коментах що треба писати, вимагати, навіть ті хто юзали нетфлікс і палець об палець не вдарили, щоб написати у службу підтримки. І потім такі, а що так можна було? Цетщодо підписання петиції до нетфліксу і амазону, яку я створив. And here we go again
 
Сергій
і де вона на Амазон?
 
Bezvidkhodko
Хто вона? На джек раян вони виділили гроші на українське дублювання. І очевидно глянули як дивились з українською на амазоні. Я певен що подивились мізер. Тому більше і не витрачають гроші, на те що майже ніхто не дивиться. Ба більше, я певен що більшість з Українських айпішок дивилися російською. Та навіть у нас в баті, росіянською дивились. Кажеш та є ж українською, та мені непривічно, хоч він з села і суржом говорить.
 
Сергій
Петиція. Да причому тут на якій мові...Все залежить від кількості підписників. Якщо є прибуток, то будудь робити на багатьох мовах. А як він може бути коли виїхали мільони людей середнього віку...Як ще Нетфлікс не загнувся...Хоча Нетфлікс став дублювати менше контенту.
1  
Bezvidkhodko
Давайте конкретніше, ви що зробили, щоб на амазоні було дублювання? Написали їм листа? Глянули джек раян, подякували за дублювання? Я це зробив і оформив підписку.
 
Сергій
Та я спитав, де петиція, подивитись на неї, яку яктивність зібрала.
 
Bezvidkhodko
https://www.change.org/p/chief-executive-officer-and-co-founder-of-netflix-reed-hastings-add-ukrainian-dubbing-and-subtitles-for-netflix-ukraine-and-amazon-prime-video-content

Так би й написали, дайте посилання. Я на нулі і не люблю не чіткість у визначеннях/висловах
До речі, напишіть чи переадресує вас на росіяноязичну версію ченджорг. Я на німецькому старлінку, мене на німецьку версію переадресувало
 
Сергій
Так, переадресую на російську. Почитав. Круто. Але...я скільки з 100 тис. підписалися на ці платформи...Це ми не в знаємо. Особисто я не підписаний. Ще Apple цікаво. Амазон же не був в Росії. Apple був. Тай взагалі у Єппл не так багато стран. а у Амазона багато де вони дублюють?
 
Bezvidkhodko
Я читав коменти у фб, коли змі почали писати про петицію. То там десь половина казала те саме, що і ви про нетфлікс. Скажу коротко, хтось робить, вимагає і отримує. Іншим все не так, усе не то, нічого не буде.
Амазон прайм був доступний у рашці, мо і зараз. На рашн.субтитри прайм витрачає гроші
 
Максим
Поки з цікавих озучок є від команди ЦІ, хотілося би від "Дзуськи", але в спільноті в тг написали, що озвучувати не будуть
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: