Знайдено 39 результатів

Підводна ера
Підводна ера (2016) 1 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 5.3 imdb 4.2
Сюжет Мультфільм про мешканців морських глибин, що розповідає про час, коли океан покриє всю сушу. Останній у світі восьминіг-гримпотевсіс і його друзі, які втратили в результаті нещасного випадку свій будинок, змушені відправитися в довгу і небезпечну подорож в пошуках нового притулку.
Підводна ера Трейлер

Підводна ера (2016)

Deep

0+
Іспанія   1 год 33 хв
Читати опис Мультфільм про мешканців морських глибин, що розповідає про час, коли океан покриє всю сушу. Останній у світі восьминіг-гримпотевсіс і його друзі, які втратили в результаті нещасного випадку свій будинок, змушені відправитися в довгу і небезпечну подорож в пошуках нового притулку.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.3 (3)  IMDb: 4.2 (1646)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Тор: Раґнарок
Тор: Раґнарок (2017) 2 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 7.7 imdb 7.9
Сюжет Допоки безстрашний Тор намагається повернути собі силу і владу, над Асґардом нависла смертельна загроза – Раґнарок. Вогняний демон Суртур має справдити давнє пророцтво і після останньої сутички дев’ять світів зникнуть. Тор, заручившись підтримкою свого товариша могутнього Халка, повинен зупинити неминучу загибель власної планети і всієї цивілізації. Попереду марвелівська битва, якої не бачив Усесвіт!
Тор: Раґнарок Трейлер

Тор: Раґнарок (2017)

Thor: Ragnarok

12+
США, Австралія   2 год 10 хв
Читати опис Допоки безстрашний Тор намагається повернути собі силу і владу, над Асґардом нависла смертельна загроза – Раґнарок. Вогняний демон Суртур має справдити давнє пророцтво і після останньої сутички дев’ять світів зникнуть. Тор, заручившись підтримкою свого товариша могутнього Халка, повинен зупинити неминучу загибель власної планети і всієї цивілізації. Попереду марвелівська битва, якої не бачив Усесвіт!
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.7 (496)  IMDb: 7.9 (815525)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / купівля від 89 грн
Джунглі
Джунглі (2017) 2 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 6.8 imdb 6.7
Сюжет Група друзів відправляється у подорож амазонськими джунглями з гідом-шахраєм. Однак те, що мало бути захопливою пригодою, перетворюється на жахіття. Йоссі (Деніел Редкліф) залишається наодинці з джунглями і кілька тижнів змушений самотужки виживати у найнебезпечнішому місці планети. Без ножа, мапи і підготовки. Ця історія виживання людини заснована на реальних подіях.
Джунглі Трейлер

Джунглі (2017)

Jungle

16+
Австралія, Колумбія   1 год 55 хв
Читати опис Група друзів відправляється у подорож амазонськими джунглями з гідом-шахраєм. Однак те, що мало бути захопливою пригодою, перетворюється на жахіття. Йоссі (Деніел Редкліф) залишається наодинці з джунглями і кілька тижнів змушений самотужки виживати у найнебезпечнішому місці планети. Без ножа, мапи і підготовки. Ця історія виживання людини заснована на реальних подіях.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.8 (124)  IMDb: 6.7 (63583)
Моя оцінка:
/10
Подвійний коханець
Подвійний коханець (2017) 2 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 6.3 imdb 6.2
Сюжет Історія про молоду француженку Хлою, яка страждає від депресії. Дівчина звертається за допомогою до привабливого психотерапевта Пола, і результат лікування перевершує всі очікування: відносини виходять за рамки робочих, Хлоя закохується в доктора і погоджується жити разом. Однак у Пола є власні секрети, розкривати які він не поспішає.
Подвійний коханець Трейлер

Подвійний коханець (2017)

Double Lover

18+
Франція   1 год 47 хв
Читати опис Історія про молоду француженку Хлою, яка страждає від депресії. Дівчина звертається за допомогою до привабливого психотерапевта Пола, і результат лікування перевершує всі очікування: відносини виходять за рамки робочих, Хлоя закохується в доктора і погоджується жити разом. Однак у Пола є власні секрети, розкривати які він не поспішає.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.3 (23)  IMDb: 6.2 (13649)
Моя оцінка:
/10
Одружись зі мною, чувак
Одружись зі мною, чувак (2017) 2 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 7.3 imdb 6.1
Сюжет Яссін і Фред із самого початку студентського життя разом. Вони стали прекрасними друзями, які дуже багато часу проводять разом — клуби, ресторани, інші види розваг. Тільки ось ця любов до різних гулянь не приводить до добра для Яссіна — його волелюбний і розгульний характер виливається в те, що його виганяють з університету. Тепер хлопцю загрожує депортація з його улюбленого Парижа. Єдиний шанс для Яссіна залишитися на колишньому місці — одружитися. У спробах знайти собі наречену він із кожним разом зазнає поразки. І коли надії вже немає, Яссін розуміє, що врятувати його може кращий друг, і пропонує тому створити фіктивний шлюб. Що з цього вийде, ніхто не знає.
Одружись зі мною, чувак Трейлер

Одружись зі мною, чувак (2017)

Marry Me, Dude

16+
Франція   1 год 32 хв
Читати опис Яссін і Фред із самого початку студентського життя разом. Вони стали прекрасними друзями, які дуже багато часу проводять разом — клуби, ресторани, інші види розваг. Тільки ось ця любов до різних гулянь не приводить до добра для Яссіна — його волелюбний і розгульний характер виливається в те, що його виганяють з університету. Тепер хлопцю загрожує депортація з його улюбленого Парижа. Єдиний шанс для Яссіна залишитися на колишньому місці — одружитися. У спробах знайти собі наречену він із кожним разом зазнає поразки. І коли надії вже немає, Яссін розуміє, що врятувати його може кращий друг, і пропонує тому створити фіктивний шлюб. Що з цього вийде, ніхто не знає.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.3 (33)  IMDb: 6.1 (4110)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $3.99
Афера Доктора Нока
Афера Доктора Нока (2017) 2 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 6.8 imdb 6.1
Сюжет Франція, 50-ті роки ХХ століття, містечко Сен-Моріс. Через невеликі проблеми кишеньковий злодій і просто авантюрист Нок повинен ховатися від таких самих шахраїв. Щоб себе хоч якось прогодувати, він придумує одночасно простий, але дуже дієвий план — збирається лікувати людей від неіснуючих хвороб...
Афера Доктора Нока Трейлер

Афера Доктора Нока (2017)

Knock

12+
Франція, Бельгія   1 год 53 хв
Читати опис Франція, 50-ті роки ХХ століття, містечко Сен-Моріс. Через невеликі проблеми кишеньковий злодій і просто авантюрист Нок повинен ховатися від таких самих шахраїв. Щоб себе хоч якось прогодувати, він придумує одночасно простий, але дуже дієвий план — збирається лікувати людей від неіснуючих хвороб...
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.8 (44)  IMDb: 6.1 (4046)
Моя оцінка:
/10
Тіснота
Тіснота (2017) 2 листопада 2017 6.3 imdb 6.8
Сюжет Кінець ХХ століття. Історія розповість нам про небагату єврейську родину, у якій завжди багато життєвих проблем. Але вони сім'я, і разом з ними справляються.

Тіснота (2017)

Closeness

18+
Росія   1 год 58 хв
Читати опис Кінець ХХ століття. Історія розповість нам про небагату єврейську родину, у якій завжди багато життєвих проблем. Але вони сім'я, і разом з ними справляються.
КіноБаза: 6.3 (17)  IMDb: 6.8 (3291)
Моя оцінка:
/10
Дикун
Дикун (2017) 2 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 6.0
Сюжет Всі художники – дикуни, але не у всіх є сміливість прийняти свою сутність. Великий французький творець Поль Гоген прекрасно знає про свою велич, але далеко не кожна персона може зрозуміти його творіння. Він терпить багато від пересічних людей, але коли терпіння Гогена закінчується, він не збирається продовжувати жити в цьому похмурому світі елітного Парижа. Поль кидає все, що у нього є, навіть дружину й дітей, і відправляється на інший кінець світу, щоб шукати нові пейзажі, нове натхнення. Доля приводить його на Таїті, де його приймає плем'я справжніх дикунів, які ніколи не бачили цивілізацію. Гоген повинен учитися жити по їх засадам, приймати нові традиції і знаходити спільну мову з місцевими жителями. Але головне, що художник там зустрів своє натхнення – красуню Техуру, пристрасть до якої допомогла Гогену створити безліч геніальних картин.
Дикун Трейлер

Дикун (2017)

Gauguin: Voyage to Tahiti

16+
Франція   1 год 42 хв
Читати опис Всі художники – дикуни, але не у всіх є сміливість прийняти свою сутність. Великий французький творець Поль Гоген прекрасно знає про свою велич, але далеко не кожна персона може зрозуміти його творіння. Він терпить багато від пересічних людей, але коли терпіння Гогена закінчується, він не збирається продовжувати жити в цьому похмурому світі елітного Парижа. Поль кидає все, що у нього є, навіть дружину й дітей, і відправляється на інший кінець світу, щоб шукати нові пейзажі, нове натхнення. Доля приводить його на Таїті, де його приймає плем'я справжніх дикунів, які ніколи не бачили цивілізацію. Гоген повинен учитися жити по їх засадам, приймати нові традиції і знаходити спільну мову з місцевими жителями. Але головне, що художник там зустрів своє натхнення – красуню Техуру, пристрасть до якої допомогла Гогену створити безліч геніальних картин.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (8)  IMDb: 6.0 (2379)
Моя оцінка:
/10
Маленький вампір
Маленький вампір (2017) 2 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 5.0 imdb 5.4
Сюжет Мультфільм про тринадцятирічного вампіра на ім’я Рудольф, чию родину переслідує настирливий і злісний мисливець на вампірів. Рудольф знайомиться зі своїм однолітком — звичайним хлопчиком Тоні, який у захваті від старовинних замків, склепів та вампірів. Удвох їм вдається спритно перехитрити мисливця й зруйнувати всі його плани.
Маленький вампір Трейлер

Маленький вампір (2017)

Le petit vampire

6+
Німеччина, Велика Британія, Данія, Нідерланди   1 год 23 хв
Читати опис Мультфільм про тринадцятирічного вампіра на ім’я Рудольф, чию родину переслідує настирливий і злісний мисливець на вампірів. Рудольф знайомиться зі своїм однолітком — звичайним хлопчиком Тоні, який у захваті від старовинних замків, склепів та вампірів. Удвох їм вдається спритно перехитрити мисливця й зруйнувати всі його плани.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.0 (11)  IMDb: 5.4 (1967)
Моя оцінка:
/10
Фіксики: Великий секрет
Фіксики: Великий секрет (2017) 2 листопада 2017 5.0 imdb 5.0
Сюжет У маленьких фіксиків з’явилися великі можливості. Використовуючи новий винахід, вони можуть долати будь-які відстані. Все, що їм треба – це електричний дріт, проведений від однієї точки маршруту до іншої. Але в певний момент щось починає йти не так. Складний прилад дає збій та змінює зовнішність і характер доброго фіксика Файєра. Чи зможуть сміливі герої виправити небезпечну ситуацію?

Фіксики: Великий секрет (2017)

The Fixies: Top Secret

0+
Росія   1 год 20 хв
Читати опис У маленьких фіксиків з’явилися великі можливості. Використовуючи новий винахід, вони можуть долати будь-які відстані. Все, що їм треба – це електричний дріт, проведений від однієї точки маршруту до іншої. Але в певний момент щось починає йти не так. Складний прилад дає збій та змінює зовнішність і характер доброго фіксика Файєра. Чи зможуть сміливі герої виправити небезпечну ситуацію?
КіноБаза: 5.0 (5)  IMDb: 5.0 (274)
Моя оцінка:
/10
Принцеса-жаба: Таємниця чарівної кімнати
Принцеса-жаба: Таємниця чарівної кімнати (2016) 2 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 5.7
Сюжет Страшний Одноокий вирішив підпорядкувати собі все Жаб'яче королівство. Він захопив древній артефакт, Кришталеву Жабу, який підтримував прекрасну погоду в Королівстві. Тепер жаби повинні терпіти неймовірні холоди, до яких ніхто не готовий. Щоб врятувати Королівство, Король збирає загін із найкращих представників свого народу – зовсім різних, але яким немає рівних. Тут і швидкість, і майстер єдиноборств, і технік, і силач, й удача. Головним у загоні буде звичайний торговець Рейн, який вже одного разу рятував жаб. І допомагати їм буде сама Принцеса, адже їй не все одно на долю Королівства.
Принцеса-жаба: Таємниця чарівної кімнати

Принцеса-жаба: Таємниця чарівної кімнати (2016)

Arctic Adventure: On Frozen Pond

6+
Китай   1 год 27 хв
Читати опис Страшний Одноокий вирішив підпорядкувати собі все Жаб'яче королівство. Він захопив древній артефакт, Кришталеву Жабу, який підтримував прекрасну погоду в Королівстві. Тепер жаби повинні терпіти неймовірні холоди, до яких ніхто не готовий. Щоб врятувати Королівство, Король збирає загін із найкращих представників свого народу – зовсім різних, але яким немає рівних. Тут і швидкість, і майстер єдиноборств, і технік, і силач, й удача. Головним у загоні буде звичайний торговець Рейн, який вже одного разу рятував жаб. І допомагати їм буде сама Принцеса, адже їй не все одно на долю Королівства.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (1)  IMDb: 5.7 (93)
Моя оцінка:
/10
Вбивство у Східному експресі
Вбивство у Східному експресі (2017) 9 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 6.5
Сюжет Події обертаються навколо вбивства на борту відомого на весь світ експреса, яке має розслідувати бельгійський детектив Еркюль Пуаро. Його завдання ускладнюється тим, що майже у кожного пасажира був мотив для скоєння злочину.
Вбивство у Східному експресі Трейлер

Вбивство у Східному експресі (2017)

Murder on the Orient Express

12+
США, Велика Британія, Мальта, Франція, Канада, Нова Зеландія   1 год 54 хв
Читати опис Події обертаються навколо вбивства на борту відомого на весь світ експреса, яке має розслідувати бельгійський детектив Еркюль Пуаро. Його завдання ускладнюється тим, що майже у кожного пасажира був мотив для скоєння злочину.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (356)  IMDb: 6.5 (296335)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. субтитри) / прокат від 40 грн / купівля від 99 грн
Клаустрофобія
Клаустрофобія (2017) 9 листопада 2017 5.7 imdb 4.2
Сюжет На тридцятий день народження свого хлопця Тайлера Крістін вирішила піднести йому незвичайний подарунок: одна година в квест-кімнаті "Клаустрофобія" разом із їх чотирма друзями. Все здається досить простим: треба лише вирішувати цікаві завдання, щоб просуватися до кінця квесту і вибратися з замкнених кімнат. І це було весело до того моменту, поки не пропала Крістін. Через деякий час друзі бачать дівчину абсолютно голою за ґратами на екрані. Їм треба встигнути вирішити завдання за зазначений час, щоб врятувати її. Ось тепер друзі розуміють, що це не просто гра, а справжній квест на виживання. Зараз кожна нова задача таїть у собі небезпеку для їх життів. Кожен із них – ключ до вирішення пазла, але зібрати його можна тільки разом.
Клаустрофобія Трейлер

Клаустрофобія (2017)

Escape Room

16+
США   1 год 21 хв
Читати опис На тридцятий день народження свого хлопця Тайлера Крістін вирішила піднести йому незвичайний подарунок: одна година в квест-кімнаті "Клаустрофобія" разом із їх чотирма друзями. Все здається досить простим: треба лише вирішувати цікаві завдання, щоб просуватися до кінця квесту і вибратися з замкнених кімнат. І це було весело до того моменту, поки не пропала Крістін. Через деякий час друзі бачать дівчину абсолютно голою за ґратами на екрані. Їм треба встигнути вирішити завдання за зазначений час, щоб врятувати її. Ось тепер друзі розуміють, що це не просто гра, а справжній квест на виживання. Зараз кожна нова задача таїть у собі небезпеку для їх життів. Кожен із них – ключ до вирішення пазла, але зібрати його можна тільки разом.
КіноБаза: 5.7 (17)  IMDb: 4.2 (13886)
Моя оцінка:
/10
Вбити за лайк
Вбити за лайк (2017) 9 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 5.7 imdb 6.0
Сюжет Кращі подружки-старшокласниці Седі і Маккайла просто одержимі тим, щоб бути популярними. На жаль, у них це майже не виходить. Але підліткам у голову приходить чудова ідея – їх містечко сповнене темних історій, убивств, якими можна наповнити власний блог. Усе йде прекрасно до того часу, поки історії не стають одноманітними, та й просто нема про що вже говорити. Тоді Седі і Маккайла беруть справу у свої руки й починають самі вбивати людей. Скільки задоволення може принести смерть того, хто дратує. І ці креативні вбивства приносять подругам не тільки море задоволення, а й неймовірну популярність. Дівчата власними руками створюють для себе відмінний матеріал для роботи.
Вбити за лайк Трейлер

Вбити за лайк (2017)

Tragedy Girls

16+
США   1 год 38 хв
Читати опис Кращі подружки-старшокласниці Седі і Маккайла просто одержимі тим, щоб бути популярними. На жаль, у них це майже не виходить. Але підліткам у голову приходить чудова ідея – їх містечко сповнене темних історій, убивств, якими можна наповнити власний блог. Усе йде прекрасно до того часу, поки історії не стають одноманітними, та й просто нема про що вже говорити. Тоді Седі і Маккайла беруть справу у свої руки й починають самі вбивати людей. Скільки задоволення може принести смерть того, хто дратує. І ці креативні вбивства приносять подругам не тільки море задоволення, а й неймовірну популярність. Дівчата власними руками створюють для себе відмінний матеріал для роботи.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.7 (23)  IMDb: 6.0 (11585)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $4.99 / купівля від $2.99
І сміх, і гріх
І сміх, і гріх (2017) 9 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 5.5 imdb 5.8
Сюжет Ніколя ніколи не славився величезною удачею. І ось останнім часом горе-продюсера вже ніхто і не сприймає всерйоз... Трохи розлютившись, Ніколя пообіцяв, що через півроку у нього буде суперколектив, який із легкістю збере аншлаг в "Олімпії". Це був його єдиний шанс уникнути звільнення. Ніколя починає шукати талановитих артистів усюди, де це тільки можливо. Так доля привела його до представників трьох найпопулярніших релігій – християнства, ісламу та іудаїзму. Його колектив буде складатися зі священика, імама й рабина. Таку команду раніше не бачив шоу-бізнес. Тільки ось у цілому світі ця трійка релігій не вміє існувати у мирі. Чи вийде у них щось на одній сцені?
І сміх, і гріх Трейлер

І сміх, і гріх (2017)

Coexister

16+
Франція   1 год 30 хв
Читати опис Ніколя ніколи не славився величезною удачею. І ось останнім часом горе-продюсера вже ніхто і не сприймає всерйоз... Трохи розлютившись, Ніколя пообіцяв, що через півроку у нього буде суперколектив, який із легкістю збере аншлаг в "Олімпії". Це був його єдиний шанс уникнути звільнення. Ніколя починає шукати талановитих артистів усюди, де це тільки можливо. Так доля привела його до представників трьох найпопулярніших релігій – християнства, ісламу та іудаїзму. Його колектив буде складатися зі священика, імама й рабина. Таку команду раніше не бачив шоу-бізнес. Тільки ось у цілому світі ця трійка релігій не вміє існувати у мирі. Чи вийде у них щось на одній сцені?
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.5 (6)  IMDb: 5.8 (1577)
Моя оцінка:
/10
Стрімголов
Стрімголов (2017) 9 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 6.8
Сюжет Антон, музикант-вундеркінд, що не впорався з покладеними на нього сподіваннями, повертається додому після двох років навчання у Швейцарії і піврічного лікування алкогольної залежності в психоневрологічному диспансері під Києвом. Його дідусь, людина суворих принципів, вивозить хлопця в село, далеко від принад великого міста.

Одного разу Антон зустрічає Катю, яка, як і він, намагається знайти своє життя в житті. Вона незабаром має поїхати до Берліна разом із своїм хлопцем Йоганном, німецьким фотожурналістом, з яким вона познайомилася під час подій на Майдані. Однак її зустріч з Антоном приносить новий імпульс у її життя і глибоко впливає на них обох…
Стрімголов Трейлер

Стрімголов (2017)

Falling

16+
Україна   1 год 46 хв
Читати опис Антон, музикант-вундеркінд, що не впорався з покладеними на нього сподіваннями, повертається додому після двох років навчання у Швейцарії і піврічного лікування алкогольної залежності в психоневрологічному диспансері під Києвом. Його дідусь, людина суворих принципів, вивозить хлопця в село, далеко від принад великого міста.

Одного разу Антон зустрічає Катю, яка, як і він, намагається знайти своє життя в житті. Вона незабаром має поїхати до Берліна разом із своїм хлопцем Йоганном, німецьким фотожурналістом, з яким вона познайомилася під час подій на Майдані. Однак її зустріч з Антоном приносить новий імпульс у її життя і глибоко впливає на них обох…
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (20)  IMDb: 6.8 (331)
Моя оцінка:
/10
Будинок «Слово»
Будинок «Слово» (2017) 9 листопада 2017 7.7 imdb 8.0
Сюжет Наприкінці 1920-х років у Харкові, тодішній столиці УРСР, за відома Сталіна спеціально для українських письменників та інших діячів культури УРСР зводять будинок. Його спроектовано міським архітектором Харкова Михайлом Дашкевичем. Тут передбачено все для зручності мешканців — просторі світлі кімнати, високі стелі, великі вікна. Поряд навіть розбили сквер, аби ті, хто житимуть тут, мали де відпочити. Шістдесят чотири комфортабельні квартири, їдальня, солярій, обслуговуючий персонал — справжній рай для творців літератури. Тоді в новобудову будинку літератора було розселено десятки геніальних українських письменників, поетів, художників, сценаристів, акторів. Під один дах переїжджають Микола Хвильовий, Остап Вишня, Михайль Семенко, Анатоль Петрицький, Антін Дикий та інші.

Утім, цей рай оснащують спеціальною системою спостереження та мережею агентів, завдяки яким автори тримаються під контролем радянських спецслужб. Зокрема, на деяких письменників доносять власні дружини-агентки, на деяких — служниці. Також знаходяться під контролем усі, хто відвідує цей будинок, серед них — Бертольт Брехт, Теодор Драйзер, Бруно Ясенський, які приїздять до Харкова на Міжнародну конференцію революційних письменників 1930 року. Українські письменники спостерігають наслідки Голодомору 1932-33 рр., у в результаті чого ситуація загострюється.

Дехто з письменників чинить самогубство, дехто потрапляє в божевільню. Під час сталінських репресій було заарештовано мешканців сорока квартир із шістдесяти трьох. Колись новобудову називали будинок «Слово», бо сама споруда мала в плані літеру «С». Та вже за кілька років цей будинок називали «Крематорій» або ДПЗ — «дом предварительного заключения».

Переглядаючи фільм офіційно і сплачуючи при цьому гроші, ви допомагаєте розвитку українського кіна.
Придбати можна тут: https://sweet.tv/movie/14237-budinok-slovo
Будинок «Слово» Трейлер

Будинок «Слово» (2017)

Slovo House

12+
Україна   1 год 21 хв
Читати опис Наприкінці 1920-х років у Харкові, тодішній столиці УРСР, за відома Сталіна спеціально для українських письменників та інших діячів культури УРСР зводять будинок. Його спроектовано міським архітектором Харкова Михайлом Дашкевичем. Тут передбачено все для зручності мешканців — просторі світлі кімнати, високі стелі, великі вікна. Поряд навіть розбили сквер, аби ті, хто житимуть тут, мали де відпочити. Шістдесят чотири комфортабельні квартири, їдальня, солярій, обслуговуючий персонал — справжній рай для творців літератури. Тоді в новобудову будинку літератора було розселено десятки геніальних українських письменників, поетів, художників, сценаристів, акторів. Під один дах переїжджають Микола Хвильовий, Остап Вишня, Михайль Семенко, Анатоль Петрицький, Антін Дикий та інші.

Утім, цей рай оснащують спеціальною системою спостереження та мережею агентів, завдяки яким автори тримаються під контролем радянських спецслужб. Зокрема, на деяких письменників доносять власні дружини-агентки, на деяких — служниці. Також знаходяться під контролем усі, хто відвідує цей будинок, серед них — Бертольт Брехт, Теодор Драйзер, Бруно Ясенський, які приїздять до Харкова на Міжнародну конференцію революційних письменників 1930 року. Українські письменники спостерігають наслідки Голодомору 1932-33 рр., у в результаті чого ситуація загострюється.

Дехто з письменників чинить самогубство, дехто потрапляє в божевільню. Під час сталінських репресій було заарештовано мешканців сорока квартир із шістдесяти трьох. Колись новобудову називали будинок «Слово», бо сама споруда мала в плані літеру «С». Та вже за кілька років цей будинок називали «Крематорій» або ДПЗ — «дом предварительного заключения».

Переглядаючи фільм офіційно і сплачуючи при цьому гроші, ви допомагаєте розвитку українського кіна.
Придбати можна тут: https://sweet.tv/movie/14237-budinok-slovo
КіноБаза: 7.7 (10)  IMDb: 8.0 (96)
Моя оцінка:
/10
Ліга справедливості
Ліга справедливості (2017) 16 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 6.1
Сюжет Наповнений відновленою вірою в людяність і натхненний безкорисним вчинком Супермена, Брюс Вейн заручається підтримкою свого новоявленого союзника, Діани Принц, щоб зустрітися з щоб більшим старшенним вороогом. Разом, Бетмен і Диво-Жінка змушені в найкоротші терміни знайти і зібрати команду людей з суперздібностями, щоб протистояти новому злу. Але навіть незважаючи на формування цієї безпрецедентної ліги супергероїв, що об'єднала в собі сили Бетмена, Диво-Жінки, Аквамена, Кіборга і Флеша, врятувати планету від вторгнення небачених масштабів може бути вже занадто пізно.
Ліга справедливості Трейлер

Ліга справедливості (2017)

Justice League

12+
США, Велика Британія, Канада   2 год 0 хв
Читати опис Наповнений відновленою вірою в людяність і натхненний безкорисним вчинком Супермена, Брюс Вейн заручається підтримкою свого новоявленого союзника, Діани Принц, щоб зустрітися з щоб більшим старшенним вороогом. Разом, Бетмен і Диво-Жінка змушені в найкоротші терміни знайти і зібрати команду людей з суперздібностями, щоб протистояти новому злу. Але навіть незважаючи на формування цієї безпрецедентної ліги супергероїв, що об'єднала в собі сили Бетмена, Диво-Жінки, Аквамена, Кіборга і Флеша, врятувати планету від вторгнення небачених масштабів може бути вже занадто пізно.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (317)  IMDb: 6.1 (478447)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Субурбікон
Субурбікон (2017) 16 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 6.3 imdb 5.8
Сюжет Події відбуваються у 1950-і роки. Зразкова сім'я, яка живе у тихому містечку Субурбікон, переживає вторгнення до їх сімейного гніздечка. Ця подія штовхає на найгірші вчинки в їх ідилічному житті – на шантаж, помсту та зраду.
Субурбікон Трейлер

Субурбікон (2017)

Suburbicon

16+
Велика Британія, США   1 год 45 хв
Читати опис Події відбуваються у 1950-і роки. Зразкова сім'я, яка живе у тихому містечку Субурбікон, переживає вторгнення до їх сімейного гніздечка. Ця подія штовхає на найгірші вчинки в їх ідилічному житті – на шантаж, помсту та зраду.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.3 (81)  IMDb: 5.8 (47198)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $4.99 / купівля від $2.99
Оселя тіней
Оселя тіней (2017) 16 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 6.9 imdb 6.7
Сюжет Після смерті матері четверо дітей ховаються на фермі, що приховує страшну таємницю.
Оселя тіней Трейлер

Оселя тіней (2017)

Marrowbone

16+
Іспанія, США   1 год 50 хв
Читати опис Після смерті матері четверо дітей ховаються на фермі, що приховує страшну таємницю.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.9 (68)  IMDb: 6.7 (39389)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо)
Берлінський синдром
Берлінський синдром (2017) 16 листопада 2017 6.1 imdb 6.3
Сюжет Клер приїхала з сонячної Австралії в Берлін у пошуках нових відчуттів. Вона – талановита фотожурналістка, яка цінує красу кожної миті. Волею випадку дівчина знайомиться з молодим харизматичним берлінцем Енді, який із першого погляду полонив Клер. Вони провели цілий день разом, гуляли, говорили про життя. День плавно перетік у ніч удома в Енді. Це була щаслива мить для Клер, коли Вона не хотіла б ніколи залишати Берлін. Прокинувшись на наступний день, вона розуміє, що замкнута в цьому непримітному будинку. Уся любов до Енді швидко розвіялася у дівчини, і тепер вона думає тільки про те, як втекти, врятувати своє життя. За маскою прекрасного незнайомця може ховатися справжній диявол.
Берлінський синдром Трейлер

Берлінський синдром (2017)

Berlin Syndrome

18+
Австралія   1 год 56 хв
Читати опис Клер приїхала з сонячної Австралії в Берлін у пошуках нових відчуттів. Вона – талановита фотожурналістка, яка цінує красу кожної миті. Волею випадку дівчина знайомиться з молодим харизматичним берлінцем Енді, який із першого погляду полонив Клер. Вони провели цілий день разом, гуляли, говорили про життя. День плавно перетік у ніч удома в Енді. Це була щаслива мить для Клер, коли Вона не хотіла б ніколи залишати Берлін. Прокинувшись на наступний день, вона розуміє, що замкнута в цьому непримітному будинку. Уся любов до Енді швидко розвіялася у дівчини, і тепер вона думає тільки про те, як втекти, врятувати своє життя. За маскою прекрасного незнайомця може ховатися справжній диявол.
КіноБаза: 6.1 (16)  IMDb: 6.3 (27608)
Моя оцінка:
/10
Свінгер
Свінгер (2016) 16 листопада 2017 6.7 imdb 5.4
Сюжет Адам уже тривалий час живе у щасливому шлюбі зі своєю прекрасною дружиною Іріс. Але чоловікові вже за сорок, хоча він має все, що потрібно людині в житті: сімнадцятирічний син, машина, відмінний будинок. Щоб якось урізноманітнити своє подружнє життя, пара відправляється у щорічну поїздку в табір свінгерів, де вони повинні забути про свою сором'язливість і просто відпочити на повну котушку. Але все йде трохи не за планом, коли у спокійному Адамі загоряється давно небачене почуття – любов до красивої і молодої Патрісії. Це може принести чимало клопоту, як Адаму, так і його дружині, адже і ревнощі, і любов заборонені в цьому клубі.
Свінгер

Свінгер (2016)

Swinger

18+
Данія   1 год 39 хв
Читати опис Адам уже тривалий час живе у щасливому шлюбі зі своєю прекрасною дружиною Іріс. Але чоловікові вже за сорок, хоча він має все, що потрібно людині в житті: сімнадцятирічний син, машина, відмінний будинок. Щоб якось урізноманітнити своє подружнє життя, пара відправляється у щорічну поїздку в табір свінгерів, де вони повинні забути про свою сором'язливість і просто відпочити на повну котушку. Але все йде трохи не за планом, коли у спокійному Адамі загоряється давно небачене почуття – любов до красивої і молодої Патрісії. Це може принести чимало клопоту, як Адаму, так і його дружині, адже і ревнощі, і любов заборонені в цьому клубі.
КіноБаза: 6.7 (4)  IMDb: 5.4 (7169)
Моя оцінка:
/10
Мій улюблений динозавр
Мій улюблений динозавр (2017) 16 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 5.0 imdb 4.0
Сюжет В результаті невдалого військового біологічного експерименту народжується дивовижне створіння. Ця істота знаходить підліток і ховає у себе вдома. Новий друг починає стрімко рости і поширювати хаос по всьому місту. Це, звичайно, відразу ж викликає невдоволення людей у формі. Але вони ще не знають, що на захист тваринного вийде команда місцевих підлітків.
Мій улюблений динозавр Трейлер

Мій улюблений динозавр (2017)

My Pet Dinosaur

12+
Австралія   1 год 38 хв
Читати опис В результаті невдалого військового біологічного експерименту народжується дивовижне створіння. Ця істота знаходить підліток і ховає у себе вдома. Новий друг починає стрімко рости і поширювати хаос по всьому місту. Це, звичайно, відразу ж викликає невдоволення людей у формі. Але вони ще не знають, що на захист тваринного вийде команда місцевих підлітків.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.0 (1)  IMDb: 4.0 (1285)
Моя оцінка:
/10
Межа
Межа (2017) 16 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 6.6
Сюжет Неспокійний час починається для Адама Крайняка, глави сім’ї і ватажка організованої злочинності на словацько-українському кордоні. Його найстарша дочка збирається вийти заміж за місцевого злодія на ім'я Івор. Український партнер Адама Йона здіймає бунт, і на кордоні починає з'являтися новий продукт – наркотики. Ця кримінальна історія розгортається в самому серці словацько-українського прикордоння, де перетинаються культури, мови і людські життя…
Межа Трейлер

Межа (2017)

The Line

16+
Словаччина, Україна   1 год 48 хв
Читати опис Неспокійний час починається для Адама Крайняка, глави сім’ї і ватажка організованої злочинності на словацько-українському кордоні. Його найстарша дочка збирається вийти заміж за місцевого злодія на ім'я Івор. Український партнер Адама Йона здіймає бунт, і на кордоні починає з'являтися новий продукт – наркотики. Ця кримінальна історія розгортається в самому серці словацько-українського прикордоння, де перетинаються культури, мови і людські життя…
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (13)  IMDb: 6.6 (975)
Моя оцінка:
/10
Коко
Коко (2017) 23 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 8.6 imdb 8.4
Сюжет Мігель живе в мексиканському селі в родині шевців і дуже хоче стати музикантом. Щоб здійснити мрію, хлопець має розгадати давню таємницю свого роду, заховану у Країні Мертвих. Отож, взявши в напарники скелета-провідника та дивакуватого пса Данте, Мігель вирушає в потойбіччя… Ходімо із ним!
Коко Трейлер

Коко (2017)

Coco

6+
Топ #27 фільм
США   1 год 45 хв
Читати опис Мігель живе в мексиканському селі в родині шевців і дуже хоче стати музикантом. Щоб здійснити мрію, хлопець має розгадати давню таємницю свого роду, заховану у Країні Мертвих. Отож, взявши в напарники скелета-провідника та дивакуватого пса Данте, Мігель вирушає в потойбіччя… Ходімо із ним!
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.6 (433)  IMDb: 8.4 (589718)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від 89 грн
Вогнеборці
Вогнеборці (2017) 23 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 8.1 imdb 7.6
Сюжет Сюжет розповість про групу борців з вогнем під назвою «Granite Mountain Hotshots», що зіткнулися в Арізоні з одною з найбільш смертоносних пожеж в історії, яка забрала життя 19-ти членів команди.
Вогнеборці Трейлер

Вогнеборці (2017)

Only the Brave

12+
США   2 год 14 хв
Читати опис Сюжет розповість про групу борців з вогнем під назвою «Granite Mountain Hotshots», що зіткнулися в Арізоні з одною з найбільш смертоносних пожеж в історії, яка забрала життя 19-ти членів команди.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.1 (138)  IMDb: 7.6 (77298)
Моя оцінка:
/10
З любов'ю, Вінсент
З любов'ю, Вінсент (2017) 23 листопада 2017  ✓ укр. субтитри 8.0 imdb 7.8
Сюжет Фільм про життя і загадкову смерть Вінсента Ван Гога.
З любов'ю, Вінсент Трейлер

З любов'ю, Вінсент (2017)

Loving Vincent

16+
Велика Британія, Польща   1 год 34 хв
Читати опис Фільм про життя і загадкову смерть Вінсента Ван Гога.
Є українські субтитри
КіноБаза: 8.0 (51)  IMDb: 7.8 (63603)
Моя оцінка:
/10
Джиперс Кріперс 3
Джиперс Кріперс 3 (2017) 23 листопада 2017 4.7 imdb 3.9
Сюжет Тріш Дженнер з жахом згадує недавні події із загиблим братом Деррі у старій церкві. Зараз вона виховує свого сина-тінейджера, якого звуть також Деррі (спогади про брата дають про себе знати). Жінка розуміє, що те, що трапилося з ним, колись може трапитися і з сином. Тріш часто бачить один і той же кошмар, що не віщує нічого доброго. Вона шукає Джона Таггарта разом з його сином, адже вони можуть допомогти покінчити із цим жахом. У той же час сержант Девід Туббс зараз як ніколи близький до того, щоб знищити мерзенного Кріперса. Він збирає цілий загін, щоб вивчити секрети цього темного монстра, який тероризує фермерів в окрузі.
Джиперс Кріперс 3 Трейлер

Джиперс Кріперс 3 (2017)

Jeepers Creepers III

18+
США   1 год 40 хв
Читати опис Тріш Дженнер з жахом згадує недавні події із загиблим братом Деррі у старій церкві. Зараз вона виховує свого сина-тінейджера, якого звуть також Деррі (спогади про брата дають про себе знати). Жінка розуміє, що те, що трапилося з ним, колись може трапитися і з сином. Тріш часто бачить один і той же кошмар, що не віщує нічого доброго. Вона шукає Джона Таггарта разом з його сином, адже вони можуть допомогти покінчити із цим жахом. У той же час сержант Девід Туббс зараз як ніколи близький до того, щоб знищити мерзенного Кріперса. Він збирає цілий загін, щоб вивчити секрети цього темного монстра, який тероризує фермерів в окрузі.
КіноБаза: 4.7 (37)  IMDb: 3.9 (24343)
Моя оцінка:
/10
Крижане серце: Різдво з Олафом
Крижане серце: Різдво з Олафом (2017) 23 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 5.7
Сюжет Скучили за ним? Найкумедніший у світі сніговик повертається у короткометрівці «Крижане серце: Різдво з Олафом»
Крижане серце: Різдво з Олафом Трейлер

Крижане серце: Різдво з Олафом (2017)

Olaf's Frozen Adventure

0+
США   22 хв
Читати опис Скучили за ним? Найкумедніший у світі сніговик повертається у короткометрівці «Крижане серце: Різдво з Олафом»
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (29)  IMDb: 5.7 (14004)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 40 грн / купівля від 79 грн
Щасливий день смерті
Щасливий день смерті (2017) 30 листопада 2017  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 6.6
Сюжет На день народження вона отримала справжній сюрприз – смерть. Але на цьому історія не скінчилася, якась невідома сила дає дівчині другий шанс. Вона повинна пережити цей день знову і знову, щоб з’ясувати, хто і чому хоче її вбити.
Щасливий день смерті Трейлер

Щасливий день смерті (2017)

Happy Death Day

16+
США   1 год 36 хв
Читати опис На день народження вона отримала справжній сюрприз – смерть. Але на цьому історія не скінчилася, якась невідома сила дає дівчині другий шанс. Вона повинна пережити цей день знову і знову, щоб з’ясувати, хто і чому хоче її вбити.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (180)  IMDb: 6.6 (162594)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 109 грн

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: