Країни: | Україна |
---|---|
Жанр: | сімейний романтичний драма комедія |
Бюджет: | 922 588 $ |
Прем'єра в Україні: | 7 березня 2024 |
Прем'єра в світі: | 7 березня 2024 |
Режисер: | Олександр Березань |
Молода кухарка усвідомлює, наскільки важливо не відвертатися від свого українського коріння, коли натрапляє на легендарну кулінарну книгу — і привида її авторки.
Код для перегляду рейтингу кінобази Виробничі компанії:
Режисер: Олександр Березань
Сценаристи: Олена Моренцова-Шулик, Олександра Вітязєва
Композитор: Надія Одесюк
Оператори: Євген Усанов
+ Дуже Якісно поданий простий сюжет
+ Актори та Персонажі
+ І-ша українська загально-практична кухня О.М. Франко Коломия 1929 рік
+ Влучно подана Оренда квартири
+ Зварити яйце
+ Вихід є завжди
+ Розповісти Правду це не кінець - це лише Початок
+ Все робиш невірно поки не опануєш Нові варіанти
+ Сила Ідеї - Натрапити на потрібний матеріал від якого Вибухає голова
+ Сире яйце Пашот щоб здавати аналізи
+ Зібрати команду Мрії не проблема коли всі помічають як випромінюєш величезний фонтан бажання та ідей
+ Так Чому Українська кухня погано продається саме в Україні Українцям - це ж найприємніші смаки дитинства, юності з місцевих інгредієнтів ?
Якщо коротко - Вишуканість Смаку також Лобіюється Маркетингом (Шаблон Брендового, роками розпіареного Еталону французької кухні тощо) щоб цінніше продати типу качину печінку, морепродукти (устриці, лобстери, ікру тощо) інші багатоінгредієнті страви з завезених продуктів
- Устриці з Української кухні дещо перебір
- Звідки у дівчини з ... нетрів стартові 500 доларів на оренду житла у місті ?
Увійдіть, будь ласка, щоб написати рецензію
Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати