Пропозиції щодо змін у веб-версії сайту

Рондо
Здрастуйте! Хотів би поділитися з вами своїм баченням щодо поліпшення веб-версії сайту, а саме сторінки фільму. Як на мене, зараз сторінка фільму виглядає дуже громіздкою. Величезні відстані між блоками, цих блоків дуже багато і якщо потрібен конкретний (рецензії) — до нього дуже довго приходиться скролити. Тому, список того, що я хотів би додати/поміняти:
— блоки "Додати схожий фільм" та "Додати схожий фільм через посилання" об'єднати, сховати під один спойлер і відкривати його лише при натисканні кнопки (задля економії місця)
— блоки "Відео" та "Зображення" поєднати з можливістю перемикатися між ними
— за таким ж принципом поєднати блоки "Рекомендації" та "Фільми того ж режисера"
(як я бачу ці зміни: https://i.imgur.com/tJ5Il8f.jpg)
— поряд з іменем іншого користувача відображати процент схожості його оцінок та моїх, бажано усюди (а не тільки в профілі). Можна, як вариант, зробити оверлей, при наведенні курсором на який на аватарці користувача будуть з'являтись ці проценти.

Ще, хочу запропонувати внести зміни в блок коментарів та рецензій:
По-перше, цей блок вважаю треба підняти значно вище. По-друге, я хотів би поєднати коментарі та рецензії воєдино. Як саме:
Якщо користувач не вводить заголовок, то відгук є коментарем (обмеження 500 символів), але якщо ввести понад 500 символів АБО написати щось в поле "Назва" (тобто додати заголовок) — коментар автоматично перетворюється на повноцінну рецензію. А ще, як на мене, треба обов'язково відображати в обох випадках оцінку користувача (якщо така є).


З повагою та вдячністю за вашу працю! Дякую за увагу.
3  
Рондо
Як ви бачите, головна мета цих змін — максимально "укомпактнити" сторінку фільму. Багато корисної (в деяких випадках) інформації, але щоб дістатись до потрібної, тим паче якщо всі блоки заповненні (з "Цікаві факти", блок з доступністю на онлайн-кінотеатрах, з декількома рецензіями тощо), треба дуже і дуже довго скролити. Я ось про такі речі: https://i.imgur.com/RKohTWI.jpg
2  
Кошеня
Дещо додав (додати схожий фільм, таблиця itunes rakuten, оцінки коментарів), але поки нема кращого, цілісного бачення решта залишиться як є.

Рецензії й так мають ліміт 300 символів, тож малі рецензії не напишуть. (хіба що через додаток 😆)
1  
S3M4RiL
А я б попросив все таки додати можливість додавати картинки в пости, щоб в обговоренні якогось проекту можна було мемаси закидувати. Хоче обговорення проектів тут шось не йде. Обговорюють тільки пропозиції щодо змін. =)
 
goreekisi
Підкажіть, тут
взагалі можна подивитись чи скачати? Не знайшла такої кнопки взагалі
 
Кошеня
Ні, не можна. Тут можна оцінити та обговорити фільм/серіал після перегляду.
 
goreekisi
Дякую
 
Максим
Я б закріпив навбар аби він залишався завжди видимим, навіть при прокрутці основного контенту сайту
1  
Вадим
стосовно опису самих фільмів: чи можна додати у описі фільму нагороди/номінації (десь біля оцінок фільму)?
2  
Вадим
а тепер стосовно нагород: вони є, і це супер...але! шукати нагороду за назвою - це якийсь квест...чи можна назви нагород системно вказувати лише українською?
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: