Знайдено 33 результати

Праведник 2
Праведник 2 (2018) 5 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 6.7
Сюжет Колишній агент ЦРУ Роберт Мак-Кол, що бере справедливість у свої руки, знов застосовує смертельні навички, щоб помститися за смерть близької подруги й колишньої колеги.
Праведник 2 Трейлер

Праведник 2 (2018)

The Equalizer 2

16+
США   2 год 1 хв
Читати опис Колишній агент ЦРУ Роберт Мак-Кол, що бере справедливість у свої руки, знов застосовує смертельні навички, щоб помститися за смерть близької подруги й колишньої колеги.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (164)  IMDb: 6.7 (197525)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 29 грн / купівля від 29 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

М'ята
М'ята (2018) 5 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 6.8 imdb 6.5
Сюжет Історія помсти, в центрі якої молода матір, якій немає чого втрачати; вона забере у ворогів те, що вони вкрали у неї, — життя.
М'ята Трейлер

М'ята (2018)

Peppermint

16+
США   1 год 41 хв
Читати опис Історія помсти, в центрі якої молода матір, якій немає чого втрачати; вона забере у ворогів те, що вони вкрали у неї, — життя.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.8 (51)  IMDb: 6.5 (70851)
Моя оцінка:
/10
Таємний клуб Ґернсі любителів книг і пирогів з картопляного лушпиння
Таємний клуб Ґернсі любителів книг і пирогів з картопляного лушпиння (2018) 5 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 7.3
Сюжет Лондон у 1946 році тільки відновлювався після жахливих наслідків Другої світової війни. Джулієт ось уже який час робить усе можливе, щоб знайти натхнення для своєї нової книги. Багато тем їй здаються абсолютно невідповідними або просто нудними, а про саму війну писати зовсім немає бажання. Але допомога прийшла звідки не чекали — один свинар із острова Ґернсі надіслав дівчині лист. Його звуть Доусен, і він коротко розповів історію літературного клубу в ті часи, коли острів був під окупацією. Джулієт вирішує відвідати те місце, щоб більше дізнатися про Клуб любителів книг і пирогів із картопляного лушпиння. Саме ці люди та їх історії надихнуть письменницю на нову книгу.
Таємний клуб Ґернсі любителів книг і пирогів з картопляного лушпиння Трейлер

Таємний клуб Ґернсі любителів книг і пирогів з картопляного лушпиння (2018)

The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

12+
США   2 год 4 хв
Читати опис Лондон у 1946 році тільки відновлювався після жахливих наслідків Другої світової війни. Джулієт ось уже який час робить усе можливе, щоб знайти натхнення для своєї нової книги. Багато тем їй здаються абсолютно невідповідними або просто нудними, а про саму війну писати зовсім немає бажання. Але допомога прийшла звідки не чекали — один свинар із острова Ґернсі надіслав дівчині лист. Його звуть Доусен, і він коротко розповів історію літературного клубу в ті часи, коли острів був під окупацією. Джулієт вирішує відвідати те місце, щоб більше дізнатися про Клуб любителів книг і пирогів із картопляного лушпиння. Саме ці люди та їх історії надихнуть письменницю на нову книгу.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (38)  IMDb: 7.3 (52631)
Моя оцінка:
/10
Таємне життя пінгвінів
Таємне життя пінгвінів (2018) 5 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 7.1
Сюжет Спостережливий четвертокласник Аояма, який сумлінно веде щоденники і записує всі свої відкриття і експерименти, одного разу береться розгадати таємницю раптової появи пінгвінів в його рідному маленькому містечку, що далеко від морського узбережжя. Хлопчик вважає, що ця дивна подія якось пов'язана із молодою робітницею стоматологічної клініки.
Таємне життя пінгвінів Трейлер

Таємне життя пінгвінів (2018)

Penguin Highway

2+
Японія   1 год 57 хв
Читати опис Спостережливий четвертокласник Аояма, який сумлінно веде щоденники і записує всі свої відкриття і експерименти, одного разу береться розгадати таємницю раптової появи пінгвінів в його рідному маленькому містечку, що далеко від морського узбережжя. Хлопчик вважає, що ця дивна подія якось пов'язана із молодою робітницею стоматологічної клініки.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (11)  IMDb: 7.1 (3835)
Моя оцінка:
/10
Із Неаполя з любов'ю
Із Неаполя з любов'ю (2016) 5 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 5.0 imdb 5.7
Сюжет Молода і чарівна Дебора несподівано стає матір'ю-одиначкою після смерті свого чоловіка, популярного співака. Помітивши, що її син Чіро важко переживає смерть батька, Дебора вирішує відвести його до шкільного психолога Томаззо. Однак, після декількох сеансів психотерапії Томаззо розуміє, що Чіро хвилює не загибель батька, а нова однокласниця Людовика, в яку він закохався. Томаззо і Чіро укладають таємний договір: хлопець допомагає Томмаззо завоювати прихильність своєї матері, а той допомагає Чіро добитися взаємності від однокласниці.
Із Неаполя з любов'ю

Із Неаполя з любов'ю (2016)

Too Neapolitan

12+
Італія   1 год 35 хв
Читати опис Молода і чарівна Дебора несподівано стає матір'ю-одиначкою після смерті свого чоловіка, популярного співака. Помітивши, що її син Чіро важко переживає смерть батька, Дебора вирішує відвести його до шкільного психолога Томаззо. Однак, після декількох сеансів психотерапії Томаззо розуміє, що Чіро хвилює не загибель батька, а нова однокласниця Людовика, в яку він закохався. Томаззо і Чіро укладають таємний договір: хлопець допомагає Томмаззо завоювати прихильність своєї матері, а той допомагає Чіро добитися взаємності від однокласниці.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.0 (2)  IMDb: 5.7 (375)
Моя оцінка:
/10
Таємний щоденник Симона Петлюри
Таємний щоденник Симона Петлюри (2018) 5 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 6.7
Сюжет Фільм охоплює період життя Симона Петлюри, головного отамана військ Української Народної Республіки і лідера Директорії УНР, коли той перебував в еміграції у Парижі, до того дня, коли Петлюру вбив Самуїл Шварцбард. Історія розповідає не лише про план знищення Петлюри, а й про останні дні його життя.

Драматургічний прийом написання Петлюрою щоденника, переносить глядачів з Парижу в Україну, до подій та дійових осіб того короткого періоду УНР, коли Україна здобула, та не змогла втримати незалежність.
Таємний щоденник Симона Петлюри Трейлер

Таємний щоденник Симона Петлюри (2018)

The Secret Diary of Symon Petliura

12+
Україна   2 год 3 хв
Читати опис Фільм охоплює період життя Симона Петлюри, головного отамана військ Української Народної Республіки і лідера Директорії УНР, коли той перебував в еміграції у Парижі, до того дня, коли Петлюру вбив Самуїл Шварцбард. Історія розповідає не лише про план знищення Петлюри, а й про останні дні його життя.

Драматургічний прийом написання Петлюрою щоденника, переносить глядачів з Парижу в Україну, до подій та дійових осіб того короткого періоду УНР, коли Україна здобула, та не змогла втримати незалежність.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (37)  IMDb: 6.7 (211)
Моя оцінка:
/10
Монахиня
Монахиня (2018) 6 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 5.9 imdb 5.3
Сюжет Коли у відокремленому монастирі в Румунії здійснює самогубство молода черниця, розслідувати подію Ватикан відправляє священика з туманним минулим і послушницю на порозі безповоротних обітниць. Ризикуючи не тільки життями, а й вірою, і навіть своїми душами, вони стикаються зі злісною силою, яка прийняла вигляд демонічної черниці, а монастир стає полем страхітливої битви між живими і проклятими.
Монахиня Трейлер

Монахиня (2018)

The Nun

16+
США   1 год 36 хв
Читати опис Коли у відокремленому монастирі в Румунії здійснює самогубство молода черниця, розслідувати подію Ватикан відправляє священика з туманним минулим і послушницю на порозі безповоротних обітниць. Ризикуючи не тільки життями, а й вірою, і навіть своїми душами, вони стикаються зі злісною силою, яка прийняла вигляд демонічної черниці, а монастир стає полем страхітливої битви між живими і проклятими.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.9 (118)  IMDb: 5.3 (170352)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Мірай з майбутнього
Мірай з майбутнього (2018) 6 вересня 2018 0.0 imdb 7.0
Сюжет Історія чотирирічного хлопчика, який з усіх сил намагається впоратися з масштабною кризою - появою маленької сестри в сім'ї. А потім починаються казкові події. Сад на задньому дворі таємничим чином стає вратами, що дозволяють дитині подорожувати назад в часі. Там він зустрічається зі своєю матір'ю, ще маленькою дівчинкою, і зі своїм прадідом - молодим чоловіком в самому розквіті сил. Ці фантастичні пригоди дозволять хлопчикові поглянути на все під іншим кутом і допоможуть йому стати справжнім старшим братом.
Мірай з майбутнього Трейлер

Мірай з майбутнього (2018)

Miraï, ma petite soeur

Японія   1 год 38 хв
Читати опис Історія чотирирічного хлопчика, який з усіх сил намагається впоратися з масштабною кризою - появою маленької сестри в сім'ї. А потім починаються казкові події. Сад на задньому дворі таємничим чином стає вратами, що дозволяють дитині подорожувати назад в часі. Там він зустрічається зі своєю матір'ю, ще маленькою дівчинкою, і зі своїм прадідом - молодим чоловіком в самому розквіті сил. Ці фантастичні пригоди дозволять хлопчикові поглянути на все під іншим кутом і допоможуть йому стати справжнім старшим братом.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 7.0 (17272)
Моя оцінка:
/10
Русалонька
Русалонька (1989) 8 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 7.9 imdb 7.6
Сюжет Таємничі глибини моря зберігають чимало таємниць, а мешканці океану можуть розповісти безліч дивовижних історій. І найнеймовірнішою з них була і залишається історія русалоньки Аріель. Донька могутнього царя підводного світу Тритона, вона закохується у хороброго принца. Але хіба вони можуть бути разом — земна людина і морська діва? Однак справжні почуття долають будь-які перешкоди. Заради свого кохання Аріель готова піти на все. Навіть покинути рідний океан і навіки стати земною дівчиною...
Русалонька Трейлер

Русалонька (1989)

The Little Mermaid

2+
США   1 год 23 хв
Читати опис Таємничі глибини моря зберігають чимало таємниць, а мешканці океану можуть розповісти безліч дивовижних історій. І найнеймовірнішою з них була і залишається історія русалоньки Аріель. Донька могутнього царя підводного світу Тритона, вона закохується у хороброго принца. Але хіба вони можуть бути разом — земна людина і морська діва? Однак справжні почуття долають будь-які перешкоди. Заради свого кохання Аріель готова піти на все. Навіть покинути рідний океан і навіки стати земною дівчиною...
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.9 (184)  IMDb: 7.6 (290864)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 40 грн / купівля від 89 грн
Попелюшка
Попелюшка (1950) 8 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 7.7 imdb 7.3
Сюжет Попелюшка — бідна сирітка, яку зла мачуха і її безглузді доньки, примушують гарувати з ранку до ночі. Вона так хоче потрапити на королівський бал. На допомогу бідоласі приходить Добра фея! Силою чарів вона наділяє Попелюшку розкішною каретою, чудовою сукнею і незвичайними кришталевими черевичками.
Попелюшка Трейлер

Попелюшка (1950)

Cinderella

2+
США   1 год 14 хв
Читати опис Попелюшка — бідна сирітка, яку зла мачуха і її безглузді доньки, примушують гарувати з ранку до ночі. Вона так хоче потрапити на королівський бал. На допомогу бідоласі приходить Добра фея! Силою чарів вона наділяє Попелюшку розкішною каретою, чудовою сукнею і незвичайними кришталевими черевичками.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.7 (89)  IMDb: 7.3 (173875)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 40 грн / купівля від 89 грн
Колетт
Колетт (2018) 12 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 6.7
Сюжет Історія шлюбу письменників Сидоні-Габріель Колетт і Анрі Готьє-Віллара, відомого як просто Віллі. Незабаром після одруження Віллі переконує Колетт писати під його ім'ям. Книги Колетт про дотепну дівчину з провінції Клодін стають бестселерами, а вона з чоловіком перетворюються в сенсацію вищого світу Парижа. Але коли Віллі намагається змусити її написати ще один роман, Колетт починає боротися за творчу незалежність і гендерні права, що спонукає її долати суспільні обмеження, революціонувати літературу, моду і сексуальне самовираження.
Колетт Трейлер

Колетт (2018)

Colette

Велика Британія, США   1 год 52 хв
Читати опис Історія шлюбу письменників Сидоні-Габріель Колетт і Анрі Готьє-Віллара, відомого як просто Віллі. Незабаром після одруження Віллі переконує Колетт писати під його ім'ям. Книги Колетт про дотепну дівчину з провінції Клодін стають бестселерами, а вона з чоловіком перетворюються в сенсацію вищого світу Парижа. Але коли Віллі намагається змусити її написати ще один роман, Колетт починає боротися за творчу незалежність і гендерні права, що спонукає її долати суспільні обмеження, революціонувати літературу, моду і сексуальне самовираження.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (14)  IMDb: 6.7 (26424)
Моя оцінка:
/10
Чоловік, який убив Дон Кіхота
Чоловік, який убив Дон Кіхота (2018) 12 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 6.3
Сюжет Режисер Тобіас Граммет, страждаючи в Іспанії над черговим рекламним шедевром, у пошуках натхнення вирушає в село, де 10 років тому знімав свій дипломний фільм – про Дон Кіхота. І знаходить там виконавця головної ролі – божевільного старого шевця, котрий повірив, що він... і є справжній Лицар сумного образу! Старий прийняв Тобі за свого вірного зброєносця Санчо Пансу і силоміць потягнув у небезпечну подорож, де реальність трансформується в фантазію, а правди не відрізнити від вимислу...
Чоловік, який убив Дон Кіхота Трейлер

Чоловік, який убив Дон Кіхота (2018)

L'homme qui tua Don Quichotte

12+
Іспанія, Бельгія, Франція, Португалія, Велика Британія   2 год 12 хв
Читати опис Режисер Тобіас Граммет, страждаючи в Іспанії над черговим рекламним шедевром, у пошуках натхнення вирушає в село, де 10 років тому знімав свій дипломний фільм – про Дон Кіхота. І знаходить там виконавця головної ролі – божевільного старого шевця, котрий повірив, що він... і є справжній Лицар сумного образу! Старий прийняв Тобі за свого вірного зброєносця Санчо Пансу і силоміць потягнув у небезпечну подорож, де реальність трансформується в фантазію, а правди не відрізнити від вимислу...
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (47)  IMDb: 6.3 (22160)
Моя оцінка:
/10
Рідня
Рідня (2018) 12 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 5.8
Сюжет Виявивши інопланетну зброю, про справжню міць якої можна лише здогадуватися, звичайний школяр опиняється в епіцентрі великих проблем: полювання на нього та його брата відкриває армія прибульців, спецслужби та гангстери.
Він не обирав цю долю, але тепер лише від нього залежить – врятує загадковий артефакт наш світ або згубить…
Рідня Трейлер

Рідня (2018)

Kin

12+
США   1 год 42 хв
Читати опис Виявивши інопланетну зброю, про справжню міць якої можна лише здогадуватися, звичайний школяр опиняється в епіцентрі великих проблем: полювання на нього та його брата відкриває армія прибульців, спецслужби та гангстери.
Він не обирав цю долю, але тепер лише від нього залежить – врятує загадковий артефакт наш світ або згубить…
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (23)  IMDb: 5.8 (18751)
Моя оцінка:
/10
Коли падають дерева
Коли падають дерева (2018) 12 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 6.3
Сюжет На околицях міст України час зупинився, там вічні 90-ті – період післярадянської розрухи і бандитського куражу. У маленькому селищі на Сході під Харковом починається історія молодої дівчини Лариси, яка відчайдушно прагне втекти звідти, і її маленьку двоюрідну сестру Вітку, яка безмежно любить Ларису. Після смерті батька стосунки з бабусею і з матір’ю погіршуються і Лариса вирішує втекти з дому з допомогою свого коханого – молодого злочинця Шрама, якого розруха і безробіття штовхнули на злочину стежку.
Коли падають дерева Трейлер

Коли падають дерева (2018)

When the Trees Fall

16+
Україна, Польща, north macedonia   1 год 28 хв
Читати опис На околицях міст України час зупинився, там вічні 90-ті – період післярадянської розрухи і бандитського куражу. У маленькому селищі на Сході під Харковом починається історія молодої дівчини Лариси, яка відчайдушно прагне втекти звідти, і її маленьку двоюрідну сестру Вітку, яка безмежно любить Ларису. Після смерті батька стосунки з бабусею і з матір’ю погіршуються і Лариса вирішує втекти з дому з допомогою свого коханого – молодого злочинця Шрама, якого розруха і безробіття штовхнули на злочину стежку.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (32)  IMDb: 6.3 (719)
Моя оцінка:
/10
Нас не наздогнати
Нас не наздогнати (2018) 12 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 0.0 imdb 5.6
Сюжет Париж — це не тільки романтика, Ейфелева вежа та купа французького шарму навколо. У нього також є своя темна сторона, у якій живуть люди. У цьому прекрасному місті одного разу зустрілися звичайна дівчина Елла та привабливий чоловік Абель.
Нас не наздогнати

Нас не наздогнати (2018)

Treat Me Like Fire

16+
Франція   1 год 45 хв
Читати опис Париж — це не тільки романтика, Ейфелева вежа та купа французького шарму навколо. У нього також є своя темна сторона, у якій живуть люди. У цьому прекрасному місті одного разу зустрілися звичайна дівчина Елла та привабливий чоловік Абель.
Є українське аудіо
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 5.6 (687)
Моя оцінка:
/10
Таємниця будинку іграшок
Таємниця будинку іграшок (2017) 12 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 5.6
Сюжет Історія симпатичних іграшок, які живуть своїм цікавим таємним життям, поки їх не бачать сторонні. На них чекають пригоди, магічні таємниці, чатує небезпека, адже вони всі такі тендітні!
Таємниця будинку іграшок Трейлер

Таємниця будинку іграшок (2017)

Tea Pets

2+
Китай   1 год 38 хв
Читати опис Історія симпатичних іграшок, які живуть своїм цікавим таємним життям, поки їх не бачать сторонні. На них чекають пригоди, магічні таємниці, чатує небезпека, адже вони всі такі тендітні!
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (5)  IMDb: 5.6 (314)
Моя оцінка:
/10
Місто в якому не ходять гроші
Місто в якому не ходять гроші (2018) 12 вересня 2018 5.7 imdb 6.2
Сюжет Аліса переживає тяжкий період свого життя – вона втратила роботу і хлопця. Дівчина повністю розчарувалася у житті. В себе вдома вона знаходить квиток на потяг. Аліса не знає ані звідки він взявся, ані куди за ним можна доїхати. Та аби хоч якось розвіятися, Аліса вирішує сісти на цей потяг. І потрапляє у дивний фантасмагоричний світ – закриту територію, де діююь свої закони. І не ходять гроші.
Місто в якому не ходять гроші Трейлер

Місто в якому не ходять гроші (2018)

City Where Money Does Not Circulate

16+
Україна   1 год 31 хв
Читати опис Аліса переживає тяжкий період свого життя – вона втратила роботу і хлопця. Дівчина повністю розчарувалася у житті. В себе вдома вона знаходить квиток на потяг. Аліса не знає ані звідки він взявся, ані куди за ним можна доїхати. Та аби хоч якось розвіятися, Аліса вирішує сісти на цей потяг. І потрапляє у дивний фантасмагоричний світ – закриту територію, де діююь свої закони. І не ходять гроші.
КіноБаза: 5.7 (7)  IMDb: 6.2 (48)
Моя оцінка:
/10
Хижак
Хижак (2018) 13 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 5.3
Сюжет Найбільш смертоносні мисливці у світі стали ще дужчими, кмітливішими й страшнішими, генетично удосконалили себе за допомогою ДНК інших істот. Маленький хлопчик випадково провокує їхнє повернення на Землю – і тепер лише різношерста команда з колишніх військових та обуреного викладача точних наук здатна врятувати від загибелі людську расу.
Хижак Трейлер

Хижак (2018)

The Predator

16+
Канада, США   1 год 47 хв
Читати опис Найбільш смертоносні мисливці у світі стали ще дужчими, кмітливішими й страшнішими, генетично удосконалили себе за допомогою ДНК інших істот. Маленький хлопчик випадково провокує їхнє повернення на Землю – і тепер лише різношерста команда з колишніх військових та обуреного викладача точних наук здатна врятувати від загибелі людську расу.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (145)  IMDb: 5.3 (143370)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 50 грн / купівля від 99 грн
Король Усіх Диваків
Король Усіх Диваків (2018) 13 вересня 2018 0.0 imdb 4.5
Сюжет Гастон Лагафф проходить стажування на одній компанії, яка славиться своїми незвичайними винаходами. Та й весь персонал там своєрідний, таких людей складно знайти десь ще, та й в одному місці. Гастон не відстає від своїх колег – і теж постійно вигадує щось незвичне та неординарне. Правда, про практичне застосування своїх винаходів молодий хлопець не подумав... Кожен із них може не те, що допомогти людям – воно може завдати шкоди оточенню. Тому кожен із колег Гастона постійно знаходиться в неймовірній небезпеці від вигадок Лагаффа. У його руках навіть невинні двері можуть ледь не вбити...
Король Усіх Диваків Трейлер

Король Усіх Диваків (2018)

Gaston Lagaffe

Франція, Бельгія   1 год 25 хв
Читати опис Гастон Лагафф проходить стажування на одній компанії, яка славиться своїми незвичайними винаходами. Та й весь персонал там своєрідний, таких людей складно знайти десь ще, та й в одному місці. Гастон не відстає від своїх колег – і теж постійно вигадує щось незвичне та неординарне. Правда, про практичне застосування своїх винаходів молодий хлопець не подумав... Кожен із них може не те, що допомогти людям – воно може завдати шкоди оточенню. Тому кожен із колег Гастона постійно знаходиться в неймовірній небезпеці від вигадок Лагаффа. У його руках навіть невинні двері можуть ледь не вбити...
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 4.5 (1099)
Моя оцінка:
/10
Проста послуга
Проста послуга (2018) 19 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 6.8
Сюжет Стефані, мама-блоґерка з маленького містечка, надає подрузі просту послугу, після чого та безслідно зникає... Разом з Шоном, чоловіком зниклої, Стефані повинна докопатися до істини. Відтепер їхнє життя сповнені таємниць і зрад, любові і вірності, вбивств і помсти.
Проста послуга Трейлер

Проста послуга (2018)

A Simple Favor

16+
Канада, США   1 год 57 хв
Читати опис Стефані, мама-блоґерка з маленького містечка, надає подрузі просту послугу, після чого та безслідно зникає... Разом з Шоном, чоловіком зниклої, Стефані повинна докопатися до істини. Відтепер їхнє життя сповнені таємниць і зрад, любові і вірності, вбивств і помсти.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (146)  IMDb: 6.8 (162548)
Моя оцінка:
/10
Лондонські поля
Лондонські поля (2018) 19 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 4.6 imdb 3.9
Сюжет Нікола Сікс — фатальна красуня, що володіє даром ясновидіння, живе з передчуттям своюєї швидкої смерті. Не втримавшись, вона починає небезпечний любовний роман відразу з трьома різними чоловіками, хоча Нікола точно знає, що один з них незабаром стане її вбивцею.
Лондонські поля Трейлер

Лондонські поля (2018)

London Fields

16+
Велика Британія, США   1 год 58 хв
Читати опис Нікола Сікс — фатальна красуня, що володіє даром ясновидіння, живе з передчуттям своюєї швидкої смерті. Не втримавшись, вона починає небезпечний любовний роман відразу з трьома різними чоловіками, хоча Нікола точно знає, що один з них незабаром стане її вбивцею.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.6 (21)  IMDb: 3.9 (12200)
Моя оцінка:
/10
Мара
Мара (2018) 19 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 4.8 imdb 5.1
Сюжет Кейт Фуллер приписано до розслідування вбивства чоловіка, якого, на думку поліції, задушила уві сні власна дружина. У якості свідка проходить восьмирічна донька вбитого Софі. Дедалі більше заглиблюючись у цю справу, Кейт дізнається про існування древнього демона, який убиває своїх жертв уві сні.
Вона відчуває ті самі жахливі симптоми й кошмари, тож сон стає для неї небезпечним.
Мара Трейлер

Мара (2018)

Mara

16+
Велика Британія   1 год 38 хв
Читати опис Кейт Фуллер приписано до розслідування вбивства чоловіка, якого, на думку поліції, задушила уві сні власна дружина. У якості свідка проходить восьмирічна донька вбитого Софі. Дедалі більше заглиблюючись у цю справу, Кейт дізнається про існування древнього демона, який убиває своїх жертв уві сні.
Вона відчуває ті самі жахливі симптоми й кошмари, тож сон стає для неї небезпечним.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.8 (25)  IMDb: 5.1 (8904)
Моя оцінка:
/10
Герой мого часу
Герой мого часу (2018) 19 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 6.7
Сюжет «Герой мого часу» — це три новели, об'єднані в одну історію, герой якої шукає своє місце в столиці України. Жорик бореться з комунальними проблемами, влаштовується охоронцем в центр сучасного мистецтва і споглядає за життям київського бомонду. А ще, Жорик постійно потрапляє в кумедні ситуації, з якими ми всі стикаємося у повсякденному житті.
Герой мого часу Трейлер

Герой мого часу (2018)

Hero of My Time

12+
Україна   1 год 20 хв
Читати опис «Герой мого часу» — це три новели, об'єднані в одну історію, герой якої шукає своє місце в столиці України. Жорик бореться з комунальними проблемами, влаштовується охоронцем в центр сучасного мистецтва і споглядає за життям київського бомонду. А ще, Жорик постійно потрапляє в кумедні ситуації, з якими ми всі стикаємося у повсякденному житті.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (40)  IMDb: 6.7 (312)
Моя оцінка:
/10
Агент Джонні Інгліш: Нова місія
Агент Джонні Інгліш: Нова місія (2018) 20 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 6.2
Сюжет Геній проколів і халеп, майстер незручних ситуацій Джонні Інгліш повертається, щоб знову урятувати світ. Його пістолет не стріляє влучно, трюки не бувають без травм, комізм і безпосередність обеззброюють ворогів. Шпигун-катастрофа не звик відступати і з готовністю приймає нове завдання розвідки…
Агент Джонні Інгліш: Нова місія Трейлер

Агент Джонні Інгліш: Нова місія (2018)

Johnny English Strikes Again

12+
Велика Британія, Франція, США   1 год 29 хв
Читати опис Геній проколів і халеп, майстер незручних ситуацій Джонні Інгліш повертається, щоб знову урятувати світ. Його пістолет не стріляє влучно, трюки не бувають без травм, комізм і безпосередність обеззброюють ворогів. Шпигун-катастрофа не звик відступати і з готовністю приймає нове завдання розвідки…
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (119)  IMDb: 6.2 (83197)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 109 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Берґман
Берґман (2018) 20 вересня 2018 8.0 imdb 7.4
Сюжет Історія чоловіка, батька, коханця, режисера, який знімав фільми і ставив спектаклі, визнані безумовними шедеврами у світовій історії мистецтв. Звертаючись до фрагментів його картин, до унікальної хроніки, до інтерв'ю з рідними, колегами, друзями і коханими, до висловлювань самого Берґмана, фільм намагається максимально повно розкрити правду про шведського генія.
Берґман

Берґман (2018)

Bergman: A Year in a Life

12+
Швеція, Норвегія   1 год 57 хв
Читати опис Історія чоловіка, батька, коханця, режисера, який знімав фільми і ставив спектаклі, визнані безумовними шедеврами у світовій історії мистецтв. Звертаючись до фрагментів його картин, до унікальної хроніки, до інтерв'ю з рідними, колегами, друзями і коханими, до висловлювань самого Берґмана, фільм намагається максимально повно розкрити правду про шведського генія.
КіноБаза: 8.0 (1)  IMDb: 7.4 (1065)
Моя оцінка:
/10
Ваяна
Ваяна (2016) 21 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 7.7 imdb 7.6
Сюжет Серед мальовничих островів Тихого океану юна дівчина вирушає у сповнену небезпек мандрівку. Завдань всього-нічого: виконати заповіти предків, знайти втрачену родину, подолати безкрайній океан, який населяють страхітливі морські істоти і знайти своє справжнє призначення. Час вирушати в захопливу і яскраву анімаційну експедицію!
Ваяна Трейлер

Ваяна (2016)

Moana

6+
США   1 год 47 хв
Читати опис Серед мальовничих островів Тихого океану юна дівчина вирушає у сповнену небезпек мандрівку. Завдань всього-нічого: виконати заповіти предків, знайти втрачену родину, подолати безкрайній океан, який населяють страхітливі морські істоти і знайти своє справжнє призначення. Час вирушати в захопливу і яскраву анімаційну експедицію!
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.7 (278)  IMDb: 7.6 (377874)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / купівля від 89 грн
Метелик
Метелик (2017) 26 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 7.4 imdb 7.2
Сюжет Прозваний Метеликом через татуювання на грудях, зломщик сейфів Анрі здійснює декілька спроб втечі із в'язниці, де відбуває довічне ув'язнення. Тому його відправлять на, оточений океаном, острів Диявола, з якого ще нікому не вдавалося втекти...
Метелик Трейлер

Метелик (2017)

Papillon

16+
США, Чехія, Іспанія   2 год 13 хв
Читати опис Прозваний Метеликом через татуювання на грудях, зломщик сейфів Анрі здійснює декілька спроб втечі із в'язниці, де відбуває довічне ув'язнення. Тому його відправлять на, оточений океаном, острів Диявола, з якого ще нікому не вдавалося втекти...
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.4 (123)  IMDb: 7.2 (86114)
Моя оцінка:
/10
Будинок з годинником у стінах
Будинок з годинником у стінах (2018) 26 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 6.1 imdb 6.1
Сюжет Сирота Льюїс переїздить у будинок свого дядька-дивака. Перше, що він чує – зловісне цокання годинника. Хлопець випадково дізнається, що годинник веде зворотній відлік до миті, коли морок і хаос поглине усе. Щоб зупинити механізм і могутнього мага, який прагне знищити світ, Льюїс відкриває вхід у інший вимір…
Будинок з годинником у стінах Трейлер

Будинок з годинником у стінах (2018)

The House with a Clock in Its Walls

12+
США   1 год 45 хв
Читати опис Сирота Льюїс переїздить у будинок свого дядька-дивака. Перше, що він чує – зловісне цокання годинника. Хлопець випадково дізнається, що годинник веде зворотній відлік до миті, коли морок і хаос поглине усе. Щоб зупинити механізм і могутнього мага, який прагне знищити світ, Льюїс відкриває вхід у інший вимір…
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.1 (78)  IMDb: 6.1 (55315)
Моя оцінка:
/10
Іграшки для дорослих
Іграшки для дорослих (2018) 26 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 5.6 imdb 5.5
Сюжет Лос-Анджелес — оселя грошей, знаменитостей і дорослих розваг, тут ляльки живуть пліч-о-пліч з людьми. Раптово по місту прокочується хвиля загадкових злочинів, пов'язаних з зірками популярного телешоу. І тоді на полювання виходять колишні напарники — брутальний приватний детектив і коп в спідниці.
Іграшки для дорослих Трейлер

Іграшки для дорослих (2018)

The Happytime Murders

16+
США, Китай   1 год 31 хв
Читати опис Лос-Анджелес — оселя грошей, знаменитостей і дорослих розваг, тут ляльки живуть пліч-о-пліч з людьми. Раптово по місту прокочується хвиля загадкових злочинів, пов'язаних з зірками популярного телешоу. І тоді на полювання виходять колишні напарники — брутальний приватний детектив і коп в спідниці.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.6 (34)  IMDb: 5.5 (30368)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Закону тут не місце
Закону тут не місце (2017) 26 вересня 2018  ✓ укр. аудіо 7.8 imdb 6.4
Сюжет Маленьке сицилійське містечко П'єтраммаре певний час мріє про нового мера. Ним стане, напевно, найчесніший житель поселення Валентіно. У його передвиборчій кампанії було стільки обіцянок, що навіть не вірилося спочатку – головне, що він хоче боротися з усім, що заважає закону. І кожен житель містечка за нього проголосував. Яке ж було здивування громадян П'єтраммаре, коли новий мер почав чесно виконувати усі свої обіцянки, суворо дотримуючись букви закону.
Закону тут не місце Трейлер

Закону тут не місце (2017)

Its the Law

12+
Італія   1 год 32 хв
Читати опис Маленьке сицилійське містечко П'єтраммаре певний час мріє про нового мера. Ним стане, напевно, найчесніший житель поселення Валентіно. У його передвиборчій кампанії було стільки обіцянок, що навіть не вірилося спочатку – головне, що він хоче боротися з усім, що заважає закону. І кожен житель містечка за нього проголосував. Яке ж було здивування громадян П'єтраммаре, коли новий мер почав чесно виконувати усі свої обіцянки, суворо дотримуючись букви закону.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.8 (13)  IMDb: 6.4 (3408)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: