Korean-American Author and Chef David Chang visits a noodle factory in Japan, eats the best bowl of ramen in his life, and cooks two incredible dishes with the instant ramen variety. Food Scientist Harold McGee explains how alkaline salts make ramen noodles unique.
Коментарі:
Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати
Форум
Епізоди, сезони, specials
30 квітня 2024, 9:55
Сповіщення про Оновлення Функціоналу29 квітня 2024, 10:22
Сервіси для перегляду фільмів26 квітня 2024, 22:41
Чи буде офіційний дубляж від Amazon Prime для "Покоління V"?25 квітня 2024, 20:21
Фільм про козаків24 квітня 2024, 18:41
Про звук23 квітня 2024, 2:16
Допоможіть знайти фільм19 квітня 2024, 22:14
Останні рецензії
Герой із тіні
Бетмен (1989)
Феєрична, гарна дурістьСвіт Юрського періоду 3: Домініон (2022)
Тру фінбізнесМежа ризику (2011)
Це було досить поганоБунтівний місяць. Частина 2: Та, що лишає шрами (2024)
Не найкращій представник всесвіту павуківЛюдина-павук: Крізь Всесвіт (2023)
Порожній, але красивийДюна: Частина друга (2024)
Останні коментарі до фільмів
Потрібно більше фільмів, що розповідають про другу...
Друга світова війна: На лініях фронту (2023)
Комедія на вечір дуже навіть нічого.
Без замороч...Рікі Стенікі (2024)
Серіал непоганий та, як на мене, кращий за фільми ...Персі Джексон та Олімпійці (2023)
Серіал дуже душний...Периферія (2022)
Серіал гірший за оригінальні пригоди Аанга, але як...Легенда про Корру (2012)
Особисто для мене – це біблія якісного анімаційног...Аватар: Останній Захисник (2005)
Як на мене це одна з найкращих екранізацій ігор за...Фолаут (2024)
Нещодавно переглянуті: