Це вже сьома частина франшизи – форсаж. Мабуть, цей фільм я можу назвати найкращим у всій серії. Тут немає нічого, що змінювало б гру або сильно виділялося, проте рівень якості продукту виведений на ще більший рівень. Ну а докладніше зараз спробую пояснити.

Сюжет переплетений із попередньою стрічкою. Наші герої ловили відомого злочинця і ніби всі думали, що з ним покінчено, проте виявилося, що у нього є брат, який бажає помститися. В принципі історія у форсажі ніколи не була складною і зав'язки досить звичайні, але для розважального продукту це не критично. Також стрічка продовжує торкатися теми сім'ї, що особисто мені імпонує. Однак головними перевагами фільму є інші речі.

В першу чергу заради чого потрібно дивитися дану стрічку, це звичайно ж екшен і візуал. Здавалося б, це вже сьомий фільм, але творці все одно здатні вигадувати нові речі, які по-справжньому вражають. У фільмі є як мінімум три сцени, що викликали справжнє захоплення і переплюнули все, що нам показували раніше. Особливо креативними були сцени з автомобілями. Але й водночас кулачні бої та просто бійки виконані без зауважень. І тішить те, що піднята планка попередніх картин витримана. Ще одним плюсом я можу назвати нових персонажів. Найбільше виділився Джейсон Стейтем, він буквально з перших своїх кадрів показує, що налаштований серйозно і просто так з ним не впоратися. Загалом це дуже гарне поповнення для серії. Крім цього порадувала Ронда Раузі та Курт Рассел, у них були не дуже великі ролі, але вони мали гарний вигляд. Ну і був ще один персонаж, якого я не очікував побачити, але він мене порадував, але не розкриватиму карти. Єдине, що варто відзначити, це те, що у стрічці не так багато часу приділено Дуейну Джонсону, що, можливо, засмутить його шанувальників, але свій час у кадрі він використовує по максимуму.

На додачу до всього творці нас радують чудовою музикою та непоганим гумором. Дані аспекти залишаються на пристойному рівні від фільму до фільму, і тут марка витримана без сумніву. І цього разу ми маємо, мабуть, найкращий фінал, який надовго залишиться в пам'яті та зроблений з великою любов'ю.

Підсумок. Це, мабуть, квінтесенція серії фільмів форсаж. Автори провели якісну роботу та створили відмінний розважальний продукт, який порадує шанувальників екшен фільмів. Рекомендую подивитися в компанії або просто для відпочинку та отримання позитивних емоцій. 8/10