Цей мультфільм я бачив не раз у дитинстві, і він справив на мене велике враження. Загалом мені цікава тематика динозаврів, тому я з великим задоволенням поринаю в стрічку. Переглянувши її зараз, я не відчув такого захоплення як раніше, але мені все ще подобається цей мульт.

Сюжет розповідає нам про динозавра, на ім'я Аладар. Бувши в яйці він зі збігом обставин потрапив у сім'ю мавп і весь час жив із ними. Так би все тривало, якби одного прекрасного дня на землю не впав метеорит, який перевернув усе з ніг на голову. І тепер наш герой змушений шукати нове місце існування. Зав'язка, як на мене, досить цікава, як і розвиток подій. Загалом картина є певною мірою роуд-муві, де персонажі рухаються з однієї точки в іншу. Для мене це основний аспект, на якому тримається мультфільм, саме ця концепція не дає глядачеві занудьгувати й підтримує інтерес.

Окрім сюжету на увагу заслуговує також візуал стрічки. Нам було продемонстровано велику кількість різних видів динозаврів. Усі вони виглядають індивідуально та різноманітно. Вони зображені досить детально та якісно, і на момент релізу стрічки, це був чудовий рівень. До речі, і зараз все виглядає пристойно. Ще творці заклали правильне посилання у своє дітище, яке може бути хорошим настановою для покоління, що зростає.

Підсумок. Динозавр дуже добрий і захопливий мультфільм, що розповідає про життя динозаврів після вибуху метеорита. Рекомендую дивитися тим, кому цікаві ці істоти й хто любить картини в стилі роуд-муві. Також я вважаю, що це буде цікавий досвід для дітей, тому для них це теж непоганий варіант. 8/10