Цей мультфільм є досить популярним, особливо в плані іграшок. Навіть ті, хто його не дивився, так чи інакше бачив персонажів із картини. До сьогодні, я був одним із них, але все ж таки вирішив ознайомитися зі стрічкою. Можу сказати, що це досить приємний і легкий мульт, який залишив позитивне враження.

Сюжет нам розповідає про інопланетну істоту, яка була розроблена інопланетним ученим на їхньому кораблі. Однак вони не зуміли його стримати, і він втік від них і приземлився на планеті Земля, на Гаваях. Водночас на острові проживають дві сестри, одна з яких доглядає іншу і вони не дуже ладнають одна з одною. І ось одного разу вони зустрічаються з цією інопланетною істотою, і молодша сестра робить із неї домашнього улюбленця. І плюсом до всього, на нього полюють вчений із напарником, щоб повернути прибульця додому. Зав'язка мене зацікавила, тому що у нас тут є одразу кілька гілок. З одного боку ми спостерігаємо за ставленням сестер, а також за їх взаємодію з вихованцем, якого назвали Стіч і на додаток за тим, як його намагаються зловити й повернути назад.

Найбільше мені імпонують образи героїв у стрічці. Ліло, вона ж молодша сестра, це чудовий приклад дитини, яка вважає, що її ніхто не може зрозуміти. Але все ж таки вона любить свою сестру. Нані, вона ж старша сестра, намагається як можна догодити Ліло та одночасно утримувати себе і її. Але на неї одночасно накладається багато турбот, з якими не так просто впорається. Ну і Стіч — це досить милий, хоч і непосидючий вихованець, який здатний завдати клопоту. Весь цей набір дозволяє глядачеві симпатизувати й з розумінням ставиться до героїв та подій у картині. Крім цього, стрічка містить як і зворушливі, так і веселі сцени. Гумор більше будується не на діалогах, а на рухах чи вчинках персонажів, але він досить якісний і якщо не розсмішить вас, то змусить точно посміхнутися.

Хочу відзначити локацію подій, що відбуваються. Основна дія відбувається на Гаваях, що додає родзинки мультфільму. Адже особливо на той час у центрі подій рідко траплялися подібні місця і це було гарною різноманітністю. Мені сподобалася літня легка атмосфера, що проходила крізь усю картину. Подібна локація піднімає настрій і має у своєму розпорядженні глядача.

Підсумок. Це хороша історія про дружбу та сім'ю, яка чудово підійде для перегляду всією сім'єю та її сміливо можна показувати дітям. Можу і порекомендувати її дорослим, якщо хочете підняти літній настрій, або просто відпочити. 7/10