Ця стрічка стала кінцевою для оригінального проекту качині історії. Звичайно, далі буде ще мультсеріал Кряк-Бряк і переосмислення у вигляді нового проекту про даних героїв. Проте класичний твір закінчується саме тут. Ну і я вважаю це непоганий фінал.

Картина створена в першу чергу для фанатів ранніх робіт. Тому, що у самій стрічці нас не знайомлять з героями, а відразу кидають у гущу подій. Всі персонажі на місці та всім постаралися приділити достатньо часу. Тому в цьому плані претензій немає. Як і не можу особливо причепитися до сюжету. Тут у нас за класикою історія зав'язана на скарбах. Але все ж важливішу роль відіграє лампа, в якій знаходиться джин. Йому приділяється багато уваги й він є головним двигуном розповіді. На мій погляд, це вдала ідея. Адже всі ми любимо історії про джинів, тим більше тут він має свої особливості й відрізняється від звичного нам уявлення про нього.

Також приємно бачити стару добру анімацію, яка не вдалася до значних змін у порівнянні з мультисеріалом. До плюсів малювання я можу додати ще головного лиходія, він виглядає переконливо як і образ джина. Крім того, невіднятною частиною стрічки є гумор. Він тут легкий, ненав'язливий і просто приємний. Не можна назвати картину комедією, але місцями посмішка з'явиться у вас на лиці.

Підсумок. Розповідь служить чудовим фінальним штрихом про пригоди всіма улюбленими качками. Це просто ще один приємний досвід, отриманий від перегляду пригод знайомих героїв. Рекомендую всім шанувальникам і просто глядачам, які випадково заглянули, ознайомитися зі стрічкою. 7/10