Знайдено 36 результатів

Червоний горобець
Червоний горобець (2018) 1 березня 2018  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 6.6
Сюжет Домініку Єгорову проти її волі вербують до російської секретної служби у якості «горобця» - професійної звабниці. Домініка вчиться використовувати своє тіло в якості зброї, але прагне зберегти почуття власної гідності під час проходження цього принизливого вишколу. Перетворившись на знаряддя несправедливої системи, вона стає одним з найцінніших агентів секретної програми. Її першою ціллю є Нат Неш (Джоел Едгертон), офіцер ЦРУ, відповідальний за проникнення американських «кротів» до російської розвідки. Між двома молодими людьми зав’язуються складні стосунки - переплетіння взаємного потягу та омани, які ставлять під загрозу їхню кар’єру, світогляд та безпеку обох держав. Фільм знято за романом колишнього офіцера ЦРУ Джейсона Меттьюза “Червоний горобець”.
Червоний горобець Трейлер

Червоний горобець (2018)

Red Sparrow

16+
США   2 год 20 хв
Читати опис Домініку Єгорову проти її волі вербують до російської секретної служби у якості «горобця» - професійної звабниці. Домініка вчиться використовувати своє тіло в якості зброї, але прагне зберегти почуття власної гідності під час проходження цього принизливого вишколу. Перетворившись на знаряддя несправедливої системи, вона стає одним з найцінніших агентів секретної програми. Її першою ціллю є Нат Неш (Джоел Едгертон), офіцер ЦРУ, відповідальний за проникнення американських «кротів» до російської розвідки. Між двома молодими людьми зав’язуються складні стосунки - переплетіння взаємного потягу та омани, які ставлять під загрозу їхню кар’єру, світогляд та безпеку обох держав. Фільм знято за романом колишнього офіцера ЦРУ Джейсона Меттьюза “Червоний горобець”.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (161)  IMDb: 6.6 (201460)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Погоня за ураганом
Погоня за ураганом (2018) 1 березня 2018  ✓ укр. аудіо 5.9 imdb 5.1
Сюжет Люди завжди стають такими слабкими проти стихій. Деякий час назад найсильніший ураган пройшовся Америкою, зробивши величезний збиток і забравши із собою безліч життів. Тепер люди готові до приходу нового лиха та не збираються мирно чекати смерті – влада робить усе, щоб захистити населення. Але є ті, хто хоче використовувати природу собі на благо – це злодії. Вони вважають, що увагу не тільки громадськості, а й правоохоронних органів буде привернуто ураганом, тому пограбувати навіть Монетний двір США не складе труднощів. Вони склали ідеальний план, але не врахували дві дрібниці: по-перше, гроші доручено захищати відважній дівчині Кейсі зі служби охорони, яка отримала допомогу звичайного метеоролога Вілла, а по-друге, усі недооцінюють силу нового урагану. Але ж він ще покаже всю свою міць.
Погоня за ураганом Трейлер

Погоня за ураганом (2018)

The Hurricane Heist

16+
США   1 год 43 хв
Читати опис Люди завжди стають такими слабкими проти стихій. Деякий час назад найсильніший ураган пройшовся Америкою, зробивши величезний збиток і забравши із собою безліч життів. Тепер люди готові до приходу нового лиха та не збираються мирно чекати смерті – влада робить усе, щоб захистити населення. Але є ті, хто хоче використовувати природу собі на благо – це злодії. Вони вважають, що увагу не тільки громадськості, а й правоохоронних органів буде привернуто ураганом, тому пограбувати навіть Монетний двір США не складе труднощів. Вони склали ідеальний план, але не врахували дві дрібниці: по-перше, гроші доручено захищати відважній дівчині Кейсі зі служби охорони, яка отримала допомогу звичайного метеоролога Вілла, а по-друге, усі недооцінюють силу нового урагану. Але ж він ще покаже всю свою міць.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.9 (40)  IMDb: 5.1 (22309)
Моя оцінка:
/10
Занурення
Занурення (2017) 1 березня 2018  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 5.4
Сюжет Поки Джеймса Мора утримують у полоні терористи в Сомалі, за тисячі кілометрів у Ґренландському морі, його кохана Денні Фліндерс готується до занурення у підводному апараті на глибоке дно океану, страждаючи від спогадів про їхню коротку зустріч у Франції та від неможливості дізнатися про його місцеперебування.
Занурення Трейлер

Занурення (2017)

Submergence

16+
Німеччина, Франція, Іспанія, США   1 год 52 хв
Читати опис Поки Джеймса Мора утримують у полоні терористи в Сомалі, за тисячі кілометрів у Ґренландському морі, його кохана Денні Фліндерс готується до занурення у підводному апараті на глибоке дно океану, страждаючи від спогадів про їхню коротку зустріч у Франції та від неможливості дізнатися про його місцеперебування.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (20)  IMDb: 5.4 (9280)
Моя оцінка:
/10
Про що говорять чоловіки. Продовження
Про що говорять чоловіки. Продовження (2018) 1 березня 2018 6.4 imdb 6.4
Сюжет У кожної людини поняття "щастя" має своє значення. Для когось воно у грошах, хтось щасливий бути в колі близьких, третій тип може мати зовсім інше трактування. Але що саме може бути щастям для чотирьох друзів (Льоші, Слави, Каміля та Саші)? Каміль попросив їх усіх поїхати без будь-яких запитань у Санкт-Петербург. Удома дуже багато проблем, робота, сім'я, але друзі, не маючи поняття навіщо, відправляються в місто на Неві. І тут стає зрозумілим, що це зовсім неважливо. Чоловіки пішли від щоденної рутини, отримавши море пригод і просту, теплу атмосферу. Ось що для них щастя.

Про що говорять чоловіки. Продовження (2018)

What Men Talk About 3

16+
Росія   1 год 39 хв
Читати опис У кожної людини поняття "щастя" має своє значення. Для когось воно у грошах, хтось щасливий бути в колі близьких, третій тип може мати зовсім інше трактування. Але що саме може бути щастям для чотирьох друзів (Льоші, Слави, Каміля та Саші)? Каміль попросив їх усіх поїхати без будь-яких запитань у Санкт-Петербург. Удома дуже багато проблем, робота, сім'я, але друзі, не маючи поняття навіщо, відправляються в місто на Неві. І тут стає зрозумілим, що це зовсім неважливо. Чоловіки пішли від щоденної рутини, отримавши море пригод і просту, теплу атмосферу. Ось що для них щастя.
КіноБаза: 6.4 (43)  IMDb: 6.4 (1618)
Моя оцінка:
/10
Іній
Іній (2017) 1 березня 2018  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 5.7
Сюжет Рокаш не планував жодних подорожей зі своєї країни цієї зими. Але його друг попросив на фургоні перевезти деякі речі і продукти з Литви на Схід України, де зараз війна. Метою Рокаша є сіра зона – нейтральна територія між українськими солдатами і російськими окупантами. Хлопець погоджується на цю волонтерську місію, та й ще бере з собою в дуже небезпечне місце дівчину Інґу. Ця довга подорож стане для них справжнім випробуванням. Адже вони їдуть туди, де відбувається війна.
Іній Трейлер

Іній (2017)

Frost

16+
Литва, Франція, Україна, Польща, Швейцарія, Монако   2 год 12 хв
Читати опис Рокаш не планував жодних подорожей зі своєї країни цієї зими. Але його друг попросив на фургоні перевезти деякі речі і продукти з Литви на Схід України, де зараз війна. Метою Рокаша є сіра зона – нейтральна територія між українськими солдатами і російськими окупантами. Хлопець погоджується на цю волонтерську місію, та й ще бере з собою в дуже небезпечне місце дівчину Інґу. Ця довга подорож стане для них справжнім випробуванням. Адже вони їдуть туди, де відбувається війна.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (13)  IMDb: 5.7 (794)
Моя оцінка:
/10
СОТКА
СОТКА (2018) 1 березня 2018  ✓ укр. аудіо 5.2 imdb 5.9
Сюжет Продавець магазину поринає в розкішне життя, знайшовши піджак, у кишенях якого не закінчуються гроші. Але удача має наслідки.
СОТКА Трейлер

СОТКА (2018)

Hudred Buk$

16+
Україна   1 год 32 хв
Читати опис Продавець магазину поринає в розкішне життя, знайшовши піджак, у кишенях якого не закінчуються гроші. Але удача має наслідки.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.2 (14)  IMDb: 5.9 (573)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Кораблики. Підняти якорі!
Кораблики. Підняти якорі! (2017) 1 березня 2018  ✓ укр. аудіо 0.0 imdb 4.7
Сюжет Одного разу у сильний шторм, почувши сигнал SOS, хоробрий човник миттю вирушає на допомогу! Він стає справжнім героєм і друзі пишаються ним. Але життя у Великому Порту насправді небезпечне, особливо вночі і у негоду...
Кораблики. Підняти якорі! Трейлер

Кораблики. Підняти якорі! (2017)

Anchors Up

6+
Норвегія   1 год 13 хв
Читати опис Одного разу у сильний шторм, почувши сигнал SOS, хоробрий човник миттю вирушає на допомогу! Він стає справжнім героєм і друзі пишаються ним. Але життя у Великому Порту насправді небезпечне, особливо вночі і у негоду...
Є українське аудіо
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 4.7 (323)
Моя оцінка:
/10
Посттравматична рапсодія
Посттравматична рапсодія (2018) 2 березня 2018  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 7.3
Сюжет Cтрічка розповідає про бійця добровольчого батальйону Сашка, що, виживши після обстрілу під Іловайськом, пробирається до своїх – і зустрічає дорогою найнеочікуваніших супутників і ворогів.
Посттравматична рапсодія

Посттравматична рапсодія (2018)

Posttravmatichna rapsodiya

Україна   1 год 7 хв
Читати опис Cтрічка розповідає про бійця добровольчого батальйону Сашка, що, виживши після обстрілу під Іловайськом, пробирається до своїх – і зустрічає дорогою найнеочікуваніших супутників і ворогів.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (14)  IMDb: 7.3 (44)
Моя оцінка:
/10
У нас був шкільний бал
У нас був шкільний бал (2018) 2 березня 2018 7.6 imdb 0.0
Сюжет Троє шкільних друзів стають свідками вбивства під час шкільного балу. Ситуація загострюється, адже інцидент може вплинути на життя хлопців. Вони вирішують зачистити сліди чужого злочину, не підозрюючи про наслідки такого вчинку.
У нас був шкільний бал

У нас був шкільний бал (2018)

We Had A School Dance

Україна   45 хв
Читати опис Троє шкільних друзів стають свідками вбивства під час шкільного балу. Ситуація загострюється, адже інцидент може вплинути на життя хлопців. Вони вирішують зачистити сліди чужого злочину, не підозрюючи про наслідки такого вчинку.
КіноБаза: 7.6 (3)  IMDb: 0.0 (0)
Моя оцінка:
/10
Викрадена принцеса: Руслан і Людмила
Викрадена принцеса: Руслан і Людмила (2018) 7 березня 2018  ✓ укр. аудіо 7.3 imdb 6.0
Сюжет Екранізація твору росні (яке виходило також в московії)

Ця дивовижна історія трапилася у часи відважних лицарів, прекрасних принцес і темних чаклунів. За збігом обставин молодий бродячий артист Руслан знайомиться з дочкою князя Людмилою. Незважаючи на різницю у статусі, вони закохуються один в одного. Однак щастя триває недовго. Підступний чаклун Чорномор краде Людмилу з допомогою магії. У визначений час він принесе дівчину у жертву, щоб продовжити власне безсмертя і могутність.
Викрадена принцеса: Руслан і Людмила Трейлер

Викрадена принцеса: Руслан і Людмила (2018)

The Stolen Princess

2+
Україна   1 год 25 хв
Читати опис Екранізація твору росні (яке виходило також в московії)

Ця дивовижна історія трапилася у часи відважних лицарів, прекрасних принцес і темних чаклунів. За збігом обставин молодий бродячий артист Руслан знайомиться з дочкою князя Людмилою. Незважаючи на різницю у статусі, вони закохуються один в одного. Однак щастя триває недовго. Підступний чаклун Чорномор краде Людмилу з допомогою магії. У визначений час він принесе дівчину у жертву, щоб продовжити власне безсмертя і могутність.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.3 (69)  IMDb: 6.0 (2927)
Моя оцінка:
/10
Вечеря
Вечеря (2017) 8 березня 2018  ✓ укр. аудіо 3.8 imdb 4.5
Сюжет В одному з найбільш фешенебельних ресторанів міста вечеряють претендент на місце губернатора Стен Ломен зі своєю дружиною Кейтлін, а також його молодший брат Пол із дружиною Клер. Із дитинства брати живуть окремо один від одного і дуже рідко зустрічаються. У той же час їх шістнадцятилітні сини є відмінними друзями. Тільки ось зовсім недавно вони здійснили жахливий злочин. Ніхто поки не знає імен злочинців, крім батьків, та й не факт що дізнається коли-небудь. За цією вечерею сім'ї повинні вирішити, що робити в цій ситуації. У критичний момент люди показують все, на що здатні. Кожен із чотирьох покаже те, що готовий зробити для захисту своїх рідних.
Вечеря Трейлер

Вечеря (2017)

The Dinner

16+
США   2 год 0 хв
Читати опис В одному з найбільш фешенебельних ресторанів міста вечеряють претендент на місце губернатора Стен Ломен зі своєю дружиною Кейтлін, а також його молодший брат Пол із дружиною Клер. Із дитинства брати живуть окремо один від одного і дуже рідко зустрічаються. У той же час їх шістнадцятилітні сини є відмінними друзями. Тільки ось зовсім недавно вони здійснили жахливий злочин. Ніхто поки не знає імен злочинців, крім батьків, та й не факт що дізнається коли-небудь. За цією вечерею сім'ї повинні вирішити, що робити в цій ситуації. У критичний момент люди показують все, на що здатні. Кожен із чотирьох покаже те, що готовий зробити для захисту своїх рідних.
Є українське аудіо
КіноБаза: 3.8 (5)  IMDb: 4.5 (9591)
Моя оцінка:
/10
Серцеїд: Повернення героя
Серцеїд: Повернення героя (2018) 8 березня 2018  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 6.5
Сюжет Красеня і ловеласа капітана Невіля викликають на фронт. Він залишає свою кохану, клянучись писати їй щодня, але, ледь зачинивши двері, забуває про свою обіцянку. Серце тендітної Полін розбите, і її сестра Елізабет приймає рішення писати їй листи від імені Невіля. Розписуючи неймовірні подвиги і пригоди бравого героя, вона і не передбачає, що Невіль дезертує з армії і одного разу знову з'явиться в них на порозі.
Серцеїд: Повернення героя Трейлер

Серцеїд: Повернення героя (2018)

Return of the Hero

16+
Франція, Бельгія   1 год 30 хв
Читати опис Красеня і ловеласа капітана Невіля викликають на фронт. Він залишає свою кохану, клянучись писати їй щодня, але, ледь зачинивши двері, забуває про свою обіцянку. Серце тендітної Полін розбите, і її сестра Елізабет приймає рішення писати їй листи від імені Невіля. Розписуючи неймовірні подвиги і пригоди бравого героя, вона і не передбачає, що Невіль дезертує з армії і одного разу знову з'явиться в них на порозі.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (11)  IMDb: 6.5 (4487)
Моя оцінка:
/10
Складки часу
Складки часу (2018) 9 березня 2018  ✓ укр. аудіо 4.5 imdb 4.3
Сюжет У центрі сюжету молода Мег Муррі, батько якої безслідно зник під час наукового експерименту. Після низки таємничих подій вона відправляється на його пошуки разом з однокласником і молодшим кузеном. Їх чекають подорожі в часі і знайомство з дивними світами.
Складки часу Трейлер

Складки часу (2018)

A Wrinkle in Time

0+
США   1 год 49 хв
Читати опис У центрі сюжету молода Мег Муррі, батько якої безслідно зник під час наукового експерименту. Після низки таємничих подій вона відправляється на його пошуки разом з однокласником і молодшим кузеном. Їх чекають подорожі в часі і знайомство з дивними світами.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.5 (44)  IMDb: 4.3 (47773)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Розкрадачка гробниць: Лара Крофт
Розкрадачка гробниць: Лара Крофт (2018) 15 березня 2018  ✓ укр. аудіо 6.3 imdb 6.3
Сюжет Лара Крофт – безстрашна дочка ексцентричного шукача пригод, який зник, коли Лара була підлітком. Зараз їй 21. Вона не має цілі в житті, грошей та заробляє на хліб кур’єром у Східному Лондоні. Налаштована самостійно торувати свій шлях, Лара навідріз відмовляється успадкувати батькові статки та прийняти його смерть. Але коли дівчина врешті наважується рухатись далі, то несподівано долучається до розслідування його таємничої смерті. Ця місія буде не з легких.
Розкрадачка гробниць: Лара Крофт Трейлер

Розкрадачка гробниць: Лара Крофт (2018)

Tomb Raider

16+
Велика Британія, США   1 год 59 хв
Читати опис Лара Крофт – безстрашна дочка ексцентричного шукача пригод, який зник, коли Лара була підлітком. Зараз їй 21. Вона не має цілі в житті, грошей та заробляє на хліб кур’єром у Східному Лондоні. Налаштована самостійно торувати свій шлях, Лара навідріз відмовляється успадкувати батькові статки та прийняти його смерть. Але коли дівчина врешті наважується рухатись далі, то несподівано долучається до розслідування його таємничої смерті. Ця місія буде не з легких.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.3 (222)  IMDb: 6.3 (226992)
Моя оцінка:
/10
Земля привидів
Земля привидів (2018) 15 березня 2018  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 6.4
Сюжет Коллін і її дві дочки-підлітки Бет і Віра вирішили переїхати до будинку тітки жінки, адже та зовсім недавно відійшла з цього світу. Те, що чекало їх у першу же ніч, залишило величезний відбиток на життя кожної із сім'ї - на будинок напав лютий убивця, який за будь-яку ціну хотів крові. Коллін зібрала всі свої жіночі сили, щоб захистити дочок, і це в неї вийшло. Але ось з того моменту пройшло 16 років. Бет стала популярною письменницею, автором кількох книг у жанрі жахів. Її найкраща книга "Випадок у країні привидів" продається неймовірними тиражами. Віра же стала депресивною, її переслідує параноя. Дочки і мама знову зійшлися в тому самому будинку, і тоді їхні найгірші кошмари втілюються в життя.
Земля привидів Трейлер

Земля привидів (2018)

Ghostland

18+
Франція, Канада   1 год 31 хв
Читати опис Коллін і її дві дочки-підлітки Бет і Віра вирішили переїхати до будинку тітки жінки, адже та зовсім недавно відійшла з цього світу. Те, що чекало їх у першу же ніч, залишило величезний відбиток на життя кожної із сім'ї - на будинок напав лютий убивця, який за будь-яку ціну хотів крові. Коллін зібрала всі свої жіночі сили, щоб захистити дочок, і це в неї вийшло. Але ось з того моменту пройшло 16 років. Бет стала популярною письменницею, автором кількох книг у жанрі жахів. Її найкраща книга "Випадок у країні привидів" продається неймовірними тиражами. Віра же стала депресивною, її переслідує параноя. Дочки і мама знову зійшлися в тому самому будинку, і тоді їхні найгірші кошмари втілюються в життя.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (47)  IMDb: 6.4 (39617)
Моя оцінка:
/10
Шерлок Ґномс
Шерлок Ґномс (2018) 15 березня 2018  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 5.2
Сюжет Ґномео і Джульєтта мріяли про тихе життя у затишному саду, аж раптом герої дізнаються страшну новину: по всьому місту зникають їхні брати-ґноми. На пошуки оперативно викликають Шерлока Ґномса! Досвідчений детектив береться розплутувати таємничу справу…
Шерлок Ґномс Трейлер

Шерлок Ґномс (2018)

Sherlock Gnomes

6+
Велика Британія, США   1 год 26 хв
Читати опис Ґномео і Джульєтта мріяли про тихе життя у затишному саду, аж раптом герої дізнаються страшну новину: по всьому місту зникають їхні брати-ґноми. На пошуки оперативно викликають Шерлока Ґномса! Досвідчений детектив береться розплутувати таємничу справу…
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (25)  IMDb: 5.2 (14043)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $14.99

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Третя хвиля зомбі
Третя хвиля зомбі (2017) 15 березня 2018  ✓ укр. аудіо 4.7 imdb 5.6
Сюжет Світ вразив страшний вірус, який більшу частину людства перетворив у ходячих мерців. Але вчені знайшли засіб проти хвороби та змогли вилікувати три чверті заражених. На жаль, у тих, кого вдалося повернути до життя, залишилися в пам'яті всі ті жахливі речі, які вони творили в формі зомбі. Їм дуже складно повернутися в суспільство після такої психологічної травми. Серед них і молодий чоловік на ім'я Сенан. Його з радістю прийняла родичка-вдова. Сенан повинен забути про своє темне минуле, про всі ті жахи. Але чи зможе суспільство пробачити йому ті страшні речі, які він творив?
Третя хвиля зомбі Трейлер

Третя хвиля зомбі (2017)

The Cured

16+
Ірландія   1 год 35 хв
Читати опис Світ вразив страшний вірус, який більшу частину людства перетворив у ходячих мерців. Але вчені знайшли засіб проти хвороби та змогли вилікувати три чверті заражених. На жаль, у тих, кого вдалося повернути до життя, залишилися в пам'яті всі ті жахливі речі, які вони творили в формі зомбі. Їм дуже складно повернутися в суспільство після такої психологічної травми. Серед них і молодий чоловік на ім'я Сенан. Його з радістю прийняла родичка-вдова. Сенан повинен забути про своє темне минуле, про всі ті жахи. Але чи зможе суспільство пробачити йому ті страшні речі, які він творив?
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.7 (8)  IMDb: 5.6 (9392)
Моя оцінка:
/10
9/11
9/11 (2017) 15 березня 2018 5.0 imdb 4.5
Сюжет Перед обличчям смерті ми всі однакові. П'ятеро абсолютно різних працівників однієї компанії виявилися в одному ліфті, коли той зупинився. Цей ліфт знаходиться в Північній вежі-близнюкові Всесвітнього торгового центру в Нью-Йорку. І сталося це 11 вересня 2001 року. Саме в цей жахливий день п'ятеро людей опинилися замкнутими в цій страшній пастці. Допомоги їм чекати нізвідки, адже всі рятувальники зайняті пошуком жертв після катастрофи. Цей терористичний акт перевернув свідомість громадськості, і цей ліфт – шанс побачити жахливу подію зсередини, очима жертв та учасників трагедії. Коли до смерті один крок, кожна людина розкривається по-справжньому.
9/11 Трейлер

9/11 (2017)

Nine Eleven

16+
США   1 год 30 хв
Читати опис Перед обличчям смерті ми всі однакові. П'ятеро абсолютно різних працівників однієї компанії виявилися в одному ліфті, коли той зупинився. Цей ліфт знаходиться в Північній вежі-близнюкові Всесвітнього торгового центру в Нью-Йорку. І сталося це 11 вересня 2001 року. Саме в цей жахливий день п'ятеро людей опинилися замкнутими в цій страшній пастці. Допомоги їм чекати нізвідки, адже всі рятувальники зайняті пошуком жертв після катастрофи. Цей терористичний акт перевернув свідомість громадськості, і цей ліфт – шанс побачити жахливу подію зсередини, очима жертв та учасників трагедії. Коли до смерті один крок, кожна людина розкривається по-справжньому.
КіноБаза: 5.0 (4)  IMDb: 4.5 (4572)
Моя оцінка:
/10
Єва
Єва (2018) 15 березня 2018  ✓ укр. аудіо 4.8 imdb 4.7
Сюжет Бертрана вважають одним з найперспективніших і найкращих письменників свого часу. Його перший роман просто підірвав усю літературну індустрію та приніс чималий дохід хлопцеві. У його віці про такі гроші та славу багато хто тільки мріє. Одного разу, коли за вікном була жахлива хуртовина, письменник опинився під одним дахом із загадковою незнайомкою Євою. Вона неймовірно красива, спокуслива і є тим типом жінок, у яких закохується кожен чоловік. Єва оволоділа Бертраном, його серцем, головою, грошима. Письменник готовий віддати все, що має, аби задовольняти свою кохану. Він пожертвує своїм статусом, своїми багатствами і навіть своєю родиною заради цієї фатальної красуні.
Єва Трейлер

Єва (2018)

Eva

16+
Франція, Бельгія   1 год 42 хв
Читати опис Бертрана вважають одним з найперспективніших і найкращих письменників свого часу. Його перший роман просто підірвав усю літературну індустрію та приніс чималий дохід хлопцеві. У його віці про такі гроші та славу багато хто тільки мріє. Одного разу, коли за вікном була жахлива хуртовина, письменник опинився під одним дахом із загадковою незнайомкою Євою. Вона неймовірно красива, спокуслива і є тим типом жінок, у яких закохується кожен чоловік. Єва оволоділа Бертраном, його серцем, головою, грошима. Письменник готовий віддати все, що має, аби задовольняти свою кохану. Він пожертвує своїм статусом, своїми багатствами і навіть своєю родиною заради цієї фатальної красуні.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.8 (5)  IMDb: 4.7 (1264)
Моя оцінка:
/10
Шукайте жінку
Шукайте жінку (2017) 15 березня 2018  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 6.1
Сюжет Вони кохають один одного. Парочка паризьких студентів Арман, син іранських емігрантів, і Лейла, арабка з передмістя, пристрасно охоплені один одним. Вони збиралися провести кілька місяців у Нью-Йорку як стажери в ООН, але ці плани руйнуються через брата дівчини Махмуда. Хлопець зовсім недавно повернувся з Ємену, де його життя сильно змінилося. Вивчаючи там з релігійної точки зору любовні відносини, Махмуд абсолютно не схвалює настільки нецнотливе захоплення сестри цим Арманом. Він, піклуючись про Лейлу, ізолює її від хлопця. Але Арман не опускає руки і для своєї коханої готовий одягати паранджу і прикидатися дівчиною, щоб Махмуд ні про що не здогадався. Тільки ось той закохується в загадкову подругу своєї сестри і готовий віддати все, щоб на ній одружується.
Шукайте жінку Трейлер

Шукайте жінку (2017)

Some Like It Veiled

12+
Франція   1 год 28 хв
Читати опис Вони кохають один одного. Парочка паризьких студентів Арман, син іранських емігрантів, і Лейла, арабка з передмістя, пристрасно охоплені один одним. Вони збиралися провести кілька місяців у Нью-Йорку як стажери в ООН, але ці плани руйнуються через брата дівчини Махмуда. Хлопець зовсім недавно повернувся з Ємену, де його життя сильно змінилося. Вивчаючи там з релігійної точки зору любовні відносини, Махмуд абсолютно не схвалює настільки нецнотливе захоплення сестри цим Арманом. Він, піклуючись про Лейлу, ізолює її від хлопця. Але Арман не опускає руки і для своєї коханої готовий одягати паранджу і прикидатися дівчиною, щоб Махмуд ні про що не здогадався. Тільки ось той закохується в загадкову подругу своєї сестри і готовий віддати все, щоб на ній одружується.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (2)  IMDb: 6.1 (966)
Моя оцінка:
/10
Тебе ніколи тут не було
Тебе ніколи тут не було (2017) 22 березня 2018  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 6.7
Сюжет Відставний військовий і колишній агент ФБР Джо знаходить собі нове заняття: визволяє дівчат із мереж секс-торгівлі, діючи поза рамками закону. Отримавши замовлення від великого політика, чия дочка-підліток потрапила в бордель, Джо з'ясовує, що брудний бізнес вплетений у павутину масштабної корупції та змов.
Тебе ніколи тут не було Трейлер

Тебе ніколи тут не було (2017)

You Were Never Really Here

16+
Велика Британія, Франція, США   1 год 29 хв
Читати опис Відставний військовий і колишній агент ФБР Джо знаходить собі нове заняття: визволяє дівчат із мереж секс-торгівлі, діючи поза рамками закону. Отримавши замовлення від великого політика, чия дочка-підліток потрапила в бордель, Джо з'ясовує, що брудний бізнес вплетений у павутину масштабної корупції та змов.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (96)  IMDb: 6.7 (127620)
Моя оцінка:
/10
Тихоокеанський рубіж: Повстання
Тихоокеанський рубіж: Повстання (2018) 22 березня 2018  ✓ укр. аудіо 5.9 imdb 5.6
Сюжет Син Стакера Пентекоста, Джейк, об’єднується з давнім приятелем-пілотом і хакеркою Єгерів, щоб боротися з новою загрозою Кайдзю у великій війні за порятунок людства.
Тихоокеанський рубіж: Повстання Трейлер

Тихоокеанський рубіж: Повстання (2018)

Pacific Rim: Uprising

12+
США, Китай, Велика Британія   1 год 51 хв
Читати опис Син Стакера Пентекоста, Джейк, об’єднується з давнім приятелем-пілотом і хакеркою Єгерів, щоб боротися з новою загрозою Кайдзю у великій війні за порятунок людства.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.9 (176)  IMDb: 5.6 (127188)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $6.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 109 грн

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Пасажир
Пасажир (2018) 22 березня 2018  ✓ укр. аудіо 6.8 imdb 6.3
Сюжет Повертаючись з роботи додому, бізнесмен мимоволі опиняється втягнутим в злочинну змову, яка ставить під загрозу не тільки його власне життя, а й тих, хто знаходиться поруч з ним.
Пасажир Трейлер

Пасажир (2018)

The Commuter

16+
Велика Британія, США   1 год 44 хв
Читати опис Повертаючись з роботи додому, бізнесмен мимоволі опиняється втягнутим в злочинну змову, яка ставить під загрозу не тільки його власне життя, а й тих, хто знаходиться поруч з ним.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.8 (151)  IMDb: 6.3 (125336)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $1.99
Кролик Петрик
Кролик Петрик (2018) 22 березня 2018  ✓ укр. аудіо 6.9 imdb 6.6
Сюжет Кролик Петрик, пустотливий бешкетник, який уже кілька поколінь захоплює своїх читачів. Тепер він з’являється на великому екрані у власній комедії. У фільмі ворожнеча Петрика і пана Григора сягає навіть більших висот, ніж раніше, коли вони стають затятими суперниками за любов добросердної любительки тварин, яка живе по сусідству.
Кролик Петрик Трейлер

Кролик Петрик (2018)

Peter Rabbit

6+
Велика Британія, Австралія, США   1 год 33 хв
Читати опис Кролик Петрик, пустотливий бешкетник, який уже кілька поколінь захоплює своїх читачів. Тепер він з’являється на великому екрані у власній комедії. У фільмі ворожнеча Петрика і пана Григора сягає навіть більших висот, ніж раніше, коли вони стають затятими суперниками за любов добросердної любительки тварин, яка живе по сусідству.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.9 (103)  IMDb: 6.6 (48073)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Відьма
Відьма (2017) 22 березня 2018 6.3 imdb 7.0
Сюжет Тельма вступає до університету і вперше починає жити окремо від батьків, гіперопікаючих християн. Дівчина не піддається спокусам, не п'є і не курить, але одній спокусі протистояти не може - їй дуже подобається однокурсниця Анья. Та приймає Тельму в компанію своїх друзів, дівчата стають подругами. Тельма ніяковіє перед почуттями, а до того ж у неї починаються схожі на епілептичні припадки.
Відьма Трейлер

Відьма (2017)

Thelma

Норвегія, Франція, Данія, Швеція   1 год 56 хв
Читати опис Тельма вступає до університету і вперше починає жити окремо від батьків, гіперопікаючих християн. Дівчина не піддається спокусам, не п'є і не курить, але одній спокусі протистояти не може - їй дуже подобається однокурсниця Анья. Та приймає Тельму в компанію своїх друзів, дівчата стають подругами. Тельма ніяковіє перед почуттями, а до того ж у неї починаються схожі на епілептичні припадки.
КіноБаза: 6.3 (31)  IMDb: 7.0 (36595)
Моя оцінка:
/10
Опівнічне сонце
Опівнічне сонце (2018) 22 березня 2018  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 6.6
Сюжет Сімнадцятирічна Кеті Прайс із самого дитинства страждає на рідкісне захворювання – підвищена чутливість до сонячних променів. Вони просто її вбивають, тому дівчина удень не виходить із дому, а веде нічний спосіб життя. Зате тоді їй відкривається весь світ. Кеті грає на гітарі, гуляє в темряві. Багато років вона через вікно у своїй кімнаті спостерігала за гарним хлопцем Чарлі. І ось однієї ночі він вирішив познайомитися з дівчиною. Загадковість Кеті приваблює хлопця, вони прекрасно проводять час ночами та закохуються одне в одного. Але дівчина боїться сказати Чарлі про свою хворобу. Адже вона так хоче пожити ще хоч трохи нормальним життям...
Опівнічне сонце Трейлер

Опівнічне сонце (2018)

Midnight Sun

12+
США   1 год 31 хв
Читати опис Сімнадцятирічна Кеті Прайс із самого дитинства страждає на рідкісне захворювання – підвищена чутливість до сонячних променів. Вони просто її вбивають, тому дівчина удень не виходить із дому, а веде нічний спосіб життя. Зате тоді їй відкривається весь світ. Кеті грає на гітарі, гуляє в темряві. Багато років вона через вікно у своїй кімнаті спостерігала за гарним хлопцем Чарлі. І ось однієї ночі він вирішив познайомитися з дівчиною. Загадковість Кеті приваблює хлопця, вони прекрасно проводять час ночами та закохуються одне в одного. Але дівчина боїться сказати Чарлі про свою хворобу. Адже вона так хоче пожити ще хоч трохи нормальним життям...
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (31)  IMDb: 6.6 (36068)
Моя оцінка:
/10
Мій друг - диктатор
Мій друг - диктатор (2017) 22 березня 2018 5.0 imdb 5.0
Сюжет Коли переворот в «банановій» республіці змушує диктатора тікати зі своєї острівної імперії, він шукає притулку і переховується у бунтівної дівчинки-підлітка у приміській Америці. Все що він уміє добре робити – це заколоти. Ось і навчає юну бунтарку, як почати революцію і повалити диктатуру «зіркових дівчат» в її школі.
Мій друг - диктатор Трейлер

Мій друг - диктатор (2017)

Dear Dictator

16+
США   1 год 30 хв
Читати опис Коли переворот в «банановій» республіці змушує диктатора тікати зі своєї острівної імперії, він шукає притулку і переховується у бунтівної дівчинки-підлітка у приміській Америці. Все що він уміє добре робити – це заколоти. Ось і навчає юну бунтарку, як почати революцію і повалити диктатуру «зіркових дівчат» в її школі.
КіноБаза: 5.0 (7)  IMDb: 5.0 (5191)
Моя оцінка:
/10
Ржака
Ржака (2018) 22 березня 2018  ✓ укр. аудіо 3.8 imdb 5.0
Сюжет Видатного режисера артхаузу примушують зняти комедію. Його вб'ють, якщо він не змусить іржати, як коні спеціально відібраних дванадцять експертів. Як це зробити, коли ти не вмієш знімати комедії та у твоєму розпорядженні є тільки хвора клоунеса і клоун-невдаха, якого вигнали з училища за профнепридатність?
Ржака Трейлер

Ржака (2018)

Laugh or Die

16+
Україна   1 год 41 хв
Читати опис Видатного режисера артхаузу примушують зняти комедію. Його вб'ють, якщо він не змусить іржати, як коні спеціально відібраних дванадцять експертів. Як це зробити, коли ти не вмієш знімати комедії та у твоєму розпорядженні є тільки хвора клоунеса і клоун-невдаха, якого вигнали з училища за профнепридатність?
Є українське аудіо
КіноБаза: 3.8 (5)  IMDb: 5.0 (31)
Моя оцінка:
/10
Першому гравцю приготуватися
Першому гравцю приготуватися (2018) 29 березня 2018  ✓ укр. аудіо 7.6 imdb 7.4
Сюжет Події фільму відбуваються у 2045 році, коли світ стоїть на межі хаосу. Люди шукають порятунку в ОАЗИСІ, дорогій системі віртуальної реальності, створеній геніальним та ексцентричним Джеймсом Голлідеєм. Коли Голлідей помирає, він залишає усі свої величезні статки людині, яка знайде Великоднє яйце, сховане десь у ОАЗИСІ. Відтоді увесь світ занурюється у цей неймовірний квест. Коли юнак на ім’я Вейд Воттс вирішує приєднатись до змагання, він потрапляє у небезпечне полювання на скарб у фантастичному всесвіті таємниць, відкриттів та ризику.
Першому гравцю приготуватися Трейлер

Першому гравцю приготуватися (2018)

Ready Player One

12+
США, Індія   2 год 20 хв
Читати опис Події фільму відбуваються у 2045 році, коли світ стоїть на межі хаосу. Люди шукають порятунку в ОАЗИСІ, дорогій системі віртуальної реальності, створеній геніальним та ексцентричним Джеймсом Голлідеєм. Коли Голлідей помирає, він залишає усі свої величезні статки людині, яка знайде Великоднє яйце, сховане десь у ОАЗИСІ. Відтоді увесь світ занурюється у цей неймовірний квест. Коли юнак на ім’я Вейд Воттс вирішує приєднатись до змагання, він потрапляє у небезпечне полювання на скарб у фантастичному всесвіті таємниць, відкриттів та ризику.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.6 (424)  IMDb: 7.4 (485854)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Я вбиваю велетнів
Я вбиваю велетнів (2017) 29 березня 2018  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 6.1
Сюжет 12-річна школярка Барбара - дуже серйозна і відповідальна дівчинка, адже у неї сама небезпечне в світі заняття: вбивати велетнів. У всякому разі так вона всім розповідає. Ніхто не сприймає її історії всерйоз. Вчителів вона дратує, однолітки її не люблять, а сім'я не розуміє. Тільки Софія - її ровесниця, недавно переїхала в будинок по сусідству, намагається з нею подружитися. Шкільний психолог міс Моллі щосили намагається допомогти Барбарі з її проблемами і зрозуміти причини того, чому дівчинка біжить від реальності.
Я вбиваю велетнів Трейлер

Я вбиваю велетнів (2017)

I Kill Giants

12+
Бельгія, Велика Британія, США   1 год 46 хв
Читати опис 12-річна школярка Барбара - дуже серйозна і відповідальна дівчинка, адже у неї сама небезпечне в світі заняття: вбивати велетнів. У всякому разі так вона всім розповідає. Ніхто не сприймає її історії всерйоз. Вчителів вона дратує, однолітки її не люблять, а сім'я не розуміє. Тільки Софія - її ровесниця, недавно переїхала в будинок по сусідству, намагається з нею подружитися. Шкільний психолог міс Моллі щосили намагається допомогти Барбарі з її проблемами і зрозуміти причини того, чому дівчинка біжить від реальності.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (38)  IMDb: 6.1 (32993)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: