Знайдено 21 результат

Секретне досьє
Секретне досьє (2017) 1 лютого 2018  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 7.2
Сюжет Газета «The Washington Post» постає перед вибором, коли її конкуренти публікують велику статтю з інформацією про В’єтнамську війну, яку приховували десятиліттями.
Секретне досьє Трейлер

Секретне досьє (2017)

The Post

12+
Велика Британія, США   1 год 56 хв
Читати опис Газета «The Washington Post» постає перед вибором, коли її конкуренти публікують велику статтю з інформацією про В’єтнамську війну, яку приховували десятиліттями.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (101)  IMDb: 7.2 (161941)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $6.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 109 грн

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Брейвен
Брейвен (2018) 1 лютого 2018  ✓ укр. аудіо 5.7 imdb 5.9
Сюжет Бойовик про лісника Джо Брейвена, який живе тихим та спокійним життям разом зі своєю сім’єю на кордоні США та Канади. Однак одного разу в його життя втручається банда наркоторговців, котра ще не знає, що в цих лісах чатують не лише небезпечні звірі, але й сильна та безкомпромісна людина, яка піде на все задля порятунку своєї родини…​
Брейвен Трейлер

Брейвен (2018)

Braven

16+
Канада   1 год 34 хв
Читати опис Бойовик про лісника Джо Брейвена, який живе тихим та спокійним життям разом зі своєю сім’єю на кордоні США та Канади. Однак одного разу в його життя втручається банда наркоторговців, котра ще не знає, що в цих лісах чатують не лише небезпечні звірі, але й сильна та безкомпромісна людина, яка піде на все задля порятунку своєї родини…​
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.7 (51)  IMDb: 5.9 (42093)
Моя оцінка:
/10
Молодий Ґодар
Молодий Ґодар (2017) 1 лютого 2018 6.5 imdb 6.6
Сюжет Париж, 1967 рік. Жан-Люк Годар є найкращим із режисерів свого часу. Він якраз працює над фільмом "Китаянка", де грає Анна Вяземськи – жінка, у яку Годар закохався. І нехай режисер на 20 років старший за акторку, його це не зупинить, і він готовий одружитися на дівчині, адже їм так добре разом. Але їх шлюб має несподіваний вплив на кар'єру Жан-Люка – фільм через це викликав небувалий скандал. У травні 1968 року Годар навіть приєднується до революційних рухів. Конфлікти і чисельні непорозуміння змінюють режисера зсередини. Жан-Люк Годар із тих людей, які мають мету й ітимуть до кінця. Це справжнє життя великого режисера.
Молодий Ґодар Трейлер

Молодий Ґодар (2017)

Godard Mon Amour

16+
Італія, Франція, М'янма   1 год 47 хв
Читати опис Париж, 1967 рік. Жан-Люк Годар є найкращим із режисерів свого часу. Він якраз працює над фільмом "Китаянка", де грає Анна Вяземськи – жінка, у яку Годар закохався. І нехай режисер на 20 років старший за акторку, його це не зупинить, і він готовий одружитися на дівчині, адже їм так добре разом. Але їх шлюб має несподіваний вплив на кар'єру Жан-Люка – фільм через це викликав небувалий скандал. У травні 1968 року Годар навіть приєднується до революційних рухів. Конфлікти і чисельні непорозуміння змінюють режисера зсередини. Жан-Люк Годар із тих людей, які мають мету й ітимуть до кінця. Це справжнє життя великого режисера.
КіноБаза: 6.5 (4)  IMDb: 6.6 (5993)
Моя оцінка:
/10
Гноми вдома
Гноми вдома (2017) 1 лютого 2018  ✓ укр. аудіо 5.6 imdb 5.6
Сюжет Маленька Хлоя і не підозрювала, що садові гноми ведуть таємне життя, мріють вступити у школу гномів і воюють з їх заклятими супротивниками - плем'ям Троггів.
Гноми вдома Трейлер

Гноми вдома (2017)

Gnome Alone

6+
Канада, Велика Британія, США   1 год 25 хв
Читати опис Маленька Хлоя і не підозрювала, що садові гноми ведуть таємне життя, мріють вступити у школу гномів і воюють з їх заклятими супротивниками - плем'ям Троггів.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.6 (12)  IMDb: 5.6 (4037)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Крутий татусь
Крутий татусь (2017) 1 лютого 2018  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 5.7
Сюжет «Я хочу завести дітей, але у мене вже є одна дитина - це мій хлопець», - подумала успішна красуня Мод і вирішила виправити ситуацію ... вигнавши бойфренда з дому! Але справжні телепні так просто не здаються, тим більше, якщо їм ніде жити. Відмовившись з'їжджати з квартири, витівник Андріан почав помсту своїй другій половині і її новому коханцеві. Він навіть організував «домашній» дитячий садок . Виховання дітей запеклим хуліганом з купою шкідливих звичок мало надихнути Мод його пробачити. Але план Адріана обернувся кумедною катастрофою для обох ...
Крутий татусь Трейлер

Крутий татусь (2017)

Daddy Cool

12+
Франція   1 год 37 хв
Читати опис «Я хочу завести дітей, але у мене вже є одна дитина - це мій хлопець», - подумала успішна красуня Мод і вирішила виправити ситуацію ... вигнавши бойфренда з дому! Але справжні телепні так просто не здаються, тим більше, якщо їм ніде жити. Відмовившись з'їжджати з квартири, витівник Андріан почав помсту своїй другій половині і її новому коханцеві. Він навіть організував «домашній» дитячий садок . Виховання дітей запеклим хуліганом з купою шкідливих звичок мало надихнути Мод його пробачити. Але план Адріана обернувся кумедною катастрофою для обох ...
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (10)  IMDb: 5.7 (1025)
Моя оцінка:
/10
П'ятдесят відтінків свободи
П'ятдесят відтінків свободи (2018) 8 лютого 2018  ✓ укр. аудіо 4.9 imdb 4.5
Сюжет Не встигли молодята Анастейша й Крістіан призвичаїтися до подружнього життя, а загадкова людина з минулого вже загрожує зруйнувати їхнє щастя.
П'ятдесят відтінків свободи Трейлер

П'ятдесят відтінків свободи (2018)

Fifty Shades Freed

16+
США   1 год 45 хв
Читати опис Не встигли молодята Анастейша й Крістіан призвичаїтися до подружнього життя, а загадкова людина з минулого вже загрожує зруйнувати їхнє щастя.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.9 (84)  IMDb: 4.5 (73975)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $6.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 109 грн

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Колесо Чудес
Колесо Чудес (2017) 8 лютого 2018  ✓ укр. аудіо 5.9 imdb 6.2
Сюжет 1950-ті роки, парк розваг у Коні-Айленд. Неймовірні атракціони, багато шуму й найрізноманітніші люди. Кожен із них має свою долю, свою історію. Ми побачимо життя чотирьох людей: Мікі, молодий і привабливий охоронець, який мріє стати сценаристом; Джині, колишня відома акторка з непостійним характером, яка зараз працює офіціанткою; Хампті, грубуватий чоловік Джині, оператор каруселі; і Кароліна, дочка Хампті, яка не дуже-то любить батька і довгий час з ним не спілкувалася, але повинна ховатися у нього вдома від гангстерів. Вони всі різні, але їх долі дуже тісно переплетуться в цьому парку атракціонів.
Колесо Чудес Трейлер

Колесо Чудес (2017)

Wonder Wheel

16+
США   1 год 41 хв
Читати опис 1950-ті роки, парк розваг у Коні-Айленд. Неймовірні атракціони, багато шуму й найрізноманітніші люди. Кожен із них має свою долю, свою історію. Ми побачимо життя чотирьох людей: Мікі, молодий і привабливий охоронець, який мріє стати сценаристом; Джині, колишня відома акторка з непостійним характером, яка зараз працює офіціанткою; Хампті, грубуватий чоловік Джині, оператор каруселі; і Кароліна, дочка Хампті, яка не дуже-то любить батька і довгий час з ним не спілкувалася, але повинна ховатися у нього вдома від гангстерів. Вони всі різні, але їх долі дуже тісно переплетуться в цьому парку атракціонів.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.9 (40)  IMDb: 6.2 (30924)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Сламбер: Лабіринти сновидінь
Сламбер: Лабіринти сновидінь (2017) 8 лютого 2018 4.2 imdb 4.7
Сюжет Доктор Еліс вивчає нічні кошмари і поведінку людей уві сні, сама при цьому страждаючи параноїдальними баченнями. Вона намагається допомогти молодій сім'ї позбутися неймовірного жаху, з яким вони стикаються щоночі. Але в ході своєї роботи, Еліс доводиться відмовитися від стандартних методів лікування і усвідомити, що ночами в душі цієї родини проникає щось потойбічне. Щоб врятувати людей від цього зла, їй доведеться зустрітися віч-на-віч зі своїми власними страхами, які переслідують її все життя.
Сламбер: Лабіринти сновидінь Трейлер

Сламбер: Лабіринти сновидінь (2017)

Slumber

16+
Велика Британія, США   1 год 24 хв
Читати опис Доктор Еліс вивчає нічні кошмари і поведінку людей уві сні, сама при цьому страждаючи параноїдальними баченнями. Вона намагається допомогти молодій сім'ї позбутися неймовірного жаху, з яким вони стикаються щоночі. Але в ході своєї роботи, Еліс доводиться відмовитися від стандартних методів лікування і усвідомити, що ночами в душі цієї родини проникає щось потойбічне. Щоб врятувати людей від цього зла, їй доведеться зустрітися віч-на-віч зі своїми власними страхами, які переслідують її все життя.
КіноБаза: 4.2 (8)  IMDb: 4.7 (4908)
Моя оцінка:
/10
Ліно
Ліно (2017) 8 лютого 2018  ✓ укр. аудіо 5.7 imdb 5.6
Сюжет Як же хочеться вірити в те, що ти живеш добре. Молодий хлопець Ліно всім розповідає про вдалу долю. Гарна квартира з вінтажною ванною стилю епохи відродження, пристойна робота, пов'язана з вихованням підростаючого покоління, увага дівчат, яку він відкидає, тому що чекає справжнє кохання. Саме так виглядала життя в фантазіях цього персонажа. Насправді ж квартира була просто стара, все валилося, меблі і правда належали часів минулих епох.
Ліно Трейлер

Ліно (2017)

Lino

6+
Бразилія   1 год 34 хв
Читати опис Як же хочеться вірити в те, що ти живеш добре. Молодий хлопець Ліно всім розповідає про вдалу долю. Гарна квартира з вінтажною ванною стилю епохи відродження, пристойна робота, пов'язана з вихованням підростаючого покоління, увага дівчат, яку він відкидає, тому що чекає справжнє кохання. Саме так виглядала життя в фантазіях цього персонажа. Насправді ж квартира була просто стара, все валилося, меблі і правда належали часів минулих епох.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.7 (8)  IMDb: 5.6 (472)
Моя оцінка:
/10
Міф
Міф (2018) 8 лютого 2018 8.8 imdb 8.6
Сюжет «Міф» — це документальна історія про життя Василя Сліпака, соліста Паризької національної опери, волонтера, учасника бойових дій на Сході України, кавалера ордена «За мужність» І ст., Героя України, кавалера ордена «Золота Зірка», всесвітньо відомого українського оперного співака, який покинув велику сцену, аби стати воїном і віддав життя, захищаючи Україну. Історія героїзму та самопожертви, яка змушує замислитись над власним життям.
Міф Трейлер

Міф (2018)

Myth

16+
Україна   1 год 3 хв
Читати опис «Міф» — це документальна історія про життя Василя Сліпака, соліста Паризької національної опери, волонтера, учасника бойових дій на Сході України, кавалера ордена «За мужність» І ст., Героя України, кавалера ордена «Золота Зірка», всесвітньо відомого українського оперного співака, який покинув велику сцену, аби стати воїном і віддав життя, захищаючи Україну. Історія героїзму та самопожертви, яка змушує замислитись над власним життям.
КіноБаза: 8.8 (14)  IMDb: 8.6 (159)
Моя оцінка:
/10
Чорна Пантера
Чорна Пантера (2018) 15 лютого 2018  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 7.3
Сюжет Головний герой – син короля африканської країни Ваканда Т'Чалла. Країна ніколи не була процвітаючою, але головна її цінність – поклади унікального металу, який здатний поглинати вібрації. Вся історія маленької держави – це захист від ворогів, які прагнуть знищити населення, аби дістатися до безцінних природних копалин. Щоразу на захист ставав таємничий герой – Чорна Пантера. Коли загроза в черговий раз нависла над країною, молодий принц Т'Чалла дізнається, що саме йому належить одягнути маску Пантери і захищати свою землю.
Чорна Пантера Трейлер

Чорна Пантера (2018)

Black Panther

12+
США   2 год 14 хв
Читати опис Головний герой – син короля африканської країни Ваканда Т'Чалла. Країна ніколи не була процвітаючою, але головна її цінність – поклади унікального металу, який здатний поглинати вібрації. Вся історія маленької держави – це захист від ворогів, які прагнуть знищити населення, аби дістатися до безцінних природних копалин. Щоразу на захист ставав таємничий герой – Чорна Пантера. Коли загроза в черговий раз нависла над країною, молодий принц Т'Чалла дізнається, що саме йому належить одягнути маску Пантери і захищати свою землю.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (473)  IMDb: 7.3 (836555)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / купівля від 89 грн
Геппі-енд
Геппі-енд (2017) 15 лютого 2018  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 6.6
Сюжет Одна буржуазна сім'я проживає на півдні Франції, недалеко від портового містечка Кале. Їхнє життя повне багатства та благополуччя, їм немає ніякого діла до злиднів навколо. Але ж зовсім недалеко знаходяться емігрантські табори, всього в декількох милях у самому Кале. У цій сім'ї відсутня хоч якась любов, справжні людські почуття. Все це, мабуть, зникло в обмін на гроші. Щоб не стати такою сім'єю, треба добре обміркувати свої цінності, поки ще не пізно.
Геппі-енд Трейлер

Геппі-енд (2017)

Happy End

16+
Франція, Австрія, Німеччина   1 год 47 хв
Читати опис Одна буржуазна сім'я проживає на півдні Франції, недалеко від портового містечка Кале. Їхнє життя повне багатства та благополуччя, їм немає ніякого діла до злиднів навколо. Але ж зовсім недалеко знаходяться емігрантські табори, всього в декількох милях у самому Кале. У цій сім'ї відсутня хоч якась любов, справжні людські почуття. Все це, мабуть, зникло в обмін на гроші. Щоб не стати такою сім'єю, треба добре обміркувати свої цінності, поки ще не пізно.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (9)  IMDb: 6.6 (16892)
Моя оцінка:
/10
Місце
Місце (2017) 15 лютого 2018 7.5 imdb 7.0
Сюжет Дев'ятеро людей приходять в одне і те саме місце на зустріч із таємничим незнайомцем, який може здійснити іхні найпотаємніші бажання. Незнайомець може зробити будь-що, але за певну плату. Чим складніше бажання, тим вища ціна. Кожен з героїв стане перед вибором: наскільки далеко він готовий зайти, щоб отримати бажане?
Місце Трейлер

Місце (2017)

The Place

16+
Італія   1 год 45 хв
Читати опис Дев'ятеро людей приходять в одне і те саме місце на зустріч із таємничим незнайомцем, який може здійснити іхні найпотаємніші бажання. Незнайомець може зробити будь-що, але за певну плату. Чим складніше бажання, тим вища ціна. Кожен з героїв стане перед вибором: наскільки далеко він готовий зайти, щоб отримати бажане?
КіноБаза: 7.5 (52)  IMDb: 7.0 (12615)
Моя оцінка:
/10
Ейфорія
Ейфорія (2017) 15 лютого 2018  ✓ укр. аудіо 5.5 imdb 5.7
Сюжет Сестри Емілі та Інес занадто різні. Емілі доглядала за матір'ю до самого кінця в той час, як Інес хвилює тільки її власне життя. Вони возз'єднуються після декількох років розлуки, щоб разом відправитися в незвичайну подорож.
Ейфорія Трейлер

Ейфорія (2017)

Euphoria

16+
Швеція, Німеччина   1 год 44 хв
Читати опис Сестри Емілі та Інес занадто різні. Емілі доглядала за матір'ю до самого кінця в той час, як Інес хвилює тільки її власне життя. Вони возз'єднуються після декількох років розлуки, щоб разом відправитися в незвичайну подорож.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.5 (17)  IMDb: 5.7 (4731)
Моя оцінка:
/10
Грифко проти прибульців
Грифко проти прибульців (2017) 15 лютого 2018  ✓ укр. аудіо 5.0 imdb 5.2
Сюжет Неймовірно крута історія, яка сподобається і дітям, і дорослим від режисера Суперсімейки. Герой-відчайдух Грифко відважно виходить на бій з прибульцями і вирушає у космос на порятунок планети.
Грифко проти прибульців Трейлер

Грифко проти прибульців (2017)

Condorito: The Movie

6+
Перу   1 год 28 хв
Читати опис Неймовірно крута історія, яка сподобається і дітям, і дорослим від режисера Суперсімейки. Герой-відчайдух Грифко відважно виходить на бій з прибульцями і вирушає у космос на порятунок планети.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.0 (1)  IMDb: 5.2 (962)
Моя оцінка:
/10
Анігіляція
Анігіляція (2018) 22 лютого 2018  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 6.8
Сюжет Ніхто не знає, звідки взялася Зона Ікс - смертельно небезпечна територія, що кишить аномальними явищами. Таємна урядова організація відправляє в Зону одну дослідницьку експедицію за іншою, але частіше за все ті не повертаються - або повертаються, але невловимо і страшно змінившись. Чи зможе нова, дванадцята експедиція в Зону домогтися того, що не вдалося попередникам і розкрити таємниці цього проклятого місця? Залишивши позаду імена і колишні життя, чотири жінки - психолог, біолог, топограф і антрополог - відправляються назустріч чужій, нелюдській таємниці ...
Анігіляція Трейлер

Анігіляція (2018)

Annihilation

16+
Велика Британія, США   1 год 55 хв
Читати опис Ніхто не знає, звідки взялася Зона Ікс - смертельно небезпечна територія, що кишить аномальними явищами. Таємна урядова організація відправляє в Зону одну дослідницьку експедицію за іншою, але частіше за все ті не повертаються - або повертаються, але невловимо і страшно змінившись. Чи зможе нова, дванадцята експедиція в Зону домогтися того, що не вдалося попередникам і розкрити таємниці цього проклятого місця? Залишивши позаду імена і колишні життя, чотири жінки - психолог, біолог, топограф і антрополог - відправляються назустріч чужій, нелюдській таємниці ...
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (238)  IMDb: 6.8 (360569)
Моя оцінка:
/10
Нічні ігри
Нічні ігри (2018) 22 лютого 2018  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 6.9
Сюжет Макс та Енні щотижня влаштовують нічні ігри для друзів. Але одного разу Максів харизматичний брат Брукс організовує загадкову вечірку за участі підставних злочинців та федералів. Тож коли Брукса викрадають, усі вважають це частиною гри… Але коли шестеро гравців вирушають на пошук розгадки, вони починають усвідомлювати, що ані ця «гра», ані викрадення Брукса – не те, чим здаються. Протягом однієї хаотичної ночі друзі заплутуються ще більше, бо кожен крок веде до ще більш несподіваного повороту. Без правил, без підказок, без усвідомлення того, хто ж грає проти них. Це стане або їхньою найвеселішою пригодою, або…кінцем гри.
Нічні ігри Трейлер

Нічні ігри (2018)

Game Night

16+
США   1 год 40 хв
Читати опис Макс та Енні щотижня влаштовують нічні ігри для друзів. Але одного разу Максів харизматичний брат Брукс організовує загадкову вечірку за участі підставних злочинців та федералів. Тож коли Брукса викрадають, усі вважають це частиною гри… Але коли шестеро гравців вирушають на пошук розгадки, вони починають усвідомлювати, що ані ця «гра», ані викрадення Брукса – не те, чим здаються. Протягом однієї хаотичної ночі друзі заплутуються ще більше, бо кожен крок веде до ще більш несподіваного повороту. Без правил, без підказок, без усвідомлення того, хто ж грає проти них. Це стане або їхньою найвеселішою пригодою, або…кінцем гри.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (247)  IMDb: 6.9 (255377)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Вбивство священного оленя
Вбивство священного оленя (2017) 22 лютого 2018  ✓ укр. аудіо 6.8 imdb 7.0
Сюжет Стівен Мерфі – звичайний кардіохірург з неймовірною харизмою. Він щасливо живе зі своєю прекрасною дружиною Анною й із чудовими дітьми Кім і Бобом. Стівен прихистив також дивного хлопчика-підлітка на ім'я Мартін. На вигляд він не несе ніякої небезпеки, але його настрій і поведінка можуть призвести до неймовірних наслідків. Стівен несе відповідальність за все, що робить хлопчик. Життя чоловіка починає рушитися, він втрачає багато і, врешті-решт, повинен зробити величезну жертву, щоб все хоч трохи налагодилося. Питання тільки в тому, чи здатний Стівен на таку жертву?
Вбивство священного оленя Трейлер

Вбивство священного оленя (2017)

The Killing of a Sacred Deer

16+
Велика Британія, Ірландія, США   2 год 1 хв
Читати опис Стівен Мерфі – звичайний кардіохірург з неймовірною харизмою. Він щасливо живе зі своєю прекрасною дружиною Анною й із чудовими дітьми Кім і Бобом. Стівен прихистив також дивного хлопчика-підлітка на ім'я Мартін. На вигляд він не несе ніякої небезпеки, але його настрій і поведінка можуть призвести до неймовірних наслідків. Стівен несе відповідальність за все, що робить хлопчик. Життя чоловіка починає рушитися, він втрачає багато і, врешті-решт, повинен зробити величезну жертву, щоб все хоч трохи налагодилося. Питання тільки в тому, чи здатний Стівен на таку жертву?
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.8 (121)  IMDb: 7.0 (186791)
Моя оцінка:
/10
Усі гроші світу
Усі гроші світу (2017) 22 лютого 2018  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 6.8
Сюжет Події картини розгортаються в Римі в 1973 році. Злочинці викрадають онука найбагатшої людини у світі, нафтового мільярдера Пола Гетті. Він не поспішає рятувати внука через свою скупість. Мати зниклої дитини Гейл просить Гетті заплатити викуп, а коли той відмовляється, їй залишається покластися на представника служби безпеки.
Усі гроші світу Трейлер

Усі гроші світу (2017)

All the Money in the World

16+
США   2 год 12 хв
Читати опис Події картини розгортаються в Римі в 1973 році. Злочинці викрадають онука найбагатшої людини у світі, нафтового мільярдера Пола Гетті. Він не поспішає рятувати внука через свою скупість. Мати зниклої дитини Гейл просить Гетті заплатити викуп, а коли той відмовляється, їй залишається покластися на представника служби безпеки.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (105)  IMDb: 6.8 (90924)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $2.99 / купівля від $2.99
На межі
На межі (2017) 22 лютого 2018  ✓ укр. аудіо 6.3 imdb 7.1
Сюжет Для того, щоб зруйнувати людське життя, треба всього лише один вечір. У Каті були прекрасні чоловік Нурі та син Рокко, поки вибух в офісі Нурі не забрав їх із цього світу. Друзі та сім'я Каті намагалася дати їй потрібну підтримку, хоч це і дуже складно. Жінка не збирається залишити це просто так і готова віддати всю себе на пошуки причин того, що сталося і тих, хто зробив цей жахливий вибух і вбив невинні душі. Болючий траур веде її на цьому шляху і не дає все кинути. Її розслідування, а також робота поліції, призводять до пари неонацистів, які підозрюються в цьому терористичному акті. Друг Нурі, адвокат Данило хоче разом із Катею добитися правди. І якщо у Каті не вийде щось отримати в суді, її ніщо не зупинить у здійсненні правосуддя.
На межі Трейлер

На межі (2017)

In the Fade

16+
Німеччина, Франція   1 год 46 хв
Читати опис Для того, щоб зруйнувати людське життя, треба всього лише один вечір. У Каті були прекрасні чоловік Нурі та син Рокко, поки вибух в офісі Нурі не забрав їх із цього світу. Друзі та сім'я Каті намагалася дати їй потрібну підтримку, хоч це і дуже складно. Жінка не збирається залишити це просто так і готова віддати всю себе на пошуки причин того, що сталося і тих, хто зробив цей жахливий вибух і вбив невинні душі. Болючий траур веде її на цьому шляху і не дає все кинути. Її розслідування, а також робота поліції, призводять до пари неонацистів, які підозрюються в цьому терористичному акті. Друг Нурі, адвокат Данило хоче разом із Катею добитися правди. І якщо у Каті не вийде щось отримати в суді, її ніщо не зупинить у здійсненні правосуддя.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.3 (26)  IMDb: 7.1 (35608)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $4.99 / купівля від $4.99
Журналіст
Журналіст (2016) 22 лютого 2018 5.7 imdb 6.2
Сюжет В одному з нью-йоркських таблоїдів працює журналіст Портер Рен. У нього неймовірний апетит на скандали, він продає вбивства, трагедії та нічого, що можна вважати правдою. Із іншого боку, удома Портер є зразковим сім'янином, відданий своїй красуні дружині та виховує чудових дітей. Одного разу спокуслива незнайомка просить його розслідувати загадкове вбивство її чоловіка, кінорежисера Саймона. Портер виявляється втягнутим у жахливі події й інтриги, які можуть зашкодити не тільки його роботі, а й навіть зруйнувати щасливий шлюб. Ця блондинка опановує журналістом, що призводить до жахливих маніпуляцій. Портер Рен ще пошкодує, що вліз у цю справу.
Журналіст Трейлер

Журналіст (2016)

Manhattan Night

16+
США   1 год 53 хв
Читати опис В одному з нью-йоркських таблоїдів працює журналіст Портер Рен. У нього неймовірний апетит на скандали, він продає вбивства, трагедії та нічого, що можна вважати правдою. Із іншого боку, удома Портер є зразковим сім'янином, відданий своїй красуні дружині та виховує чудових дітей. Одного разу спокуслива незнайомка просить його розслідувати загадкове вбивство її чоловіка, кінорежисера Саймона. Портер виявляється втягнутим у жахливі події й інтриги, які можуть зашкодити не тільки його роботі, а й навіть зруйнувати щасливий шлюб. Ця блондинка опановує журналістом, що призводить до жахливих маніпуляцій. Портер Рен ще пошкодує, що вліз у цю справу.
КіноБаза: 5.7 (11)  IMDb: 6.2 (13756)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: