Знайдено 29 результатів

Крістофер Робін
Крістофер Робін (2018) 1 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 7.2 imdb 7.2
Сюжет Улюблений герой кількох поколінь Крістофер Робін на порозі грандіозної пригоди! Хлопець виріс і тепер у його світі немає місця для польоту фантазії та нескінченних ігор – бізнес відбирає Крістофера навіть у власної родини. Та одного дня все зміниться... Несподівано у його житті з’являється друг дитинства – неповторний Вінні-пух…
Крістофер Робін Трейлер

Крістофер Робін (2018)

Christopher Robin

2+
США   1 год 44 хв
Читати опис Улюблений герой кількох поколінь Крістофер Робін на порозі грандіозної пригоди! Хлопець виріс і тепер у його світі немає місця для польоту фантазії та нескінченних ігор – бізнес відбирає Крістофера навіть у власної родини. Та одного дня все зміниться... Несподівано у його житті з’являється друг дитинства – неповторний Вінні-пух…
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.2 (86)  IMDb: 7.2 (84782)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / купівля від 79 грн
Темні уми
Темні уми (2018) 1 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 5.7
Сюжет Коли у підлітків починають розвиватися нові надприродні здібності, держава оголошує їх небезпечними та ізолює від суспільства. Шістнадцятирічна Рубі, одна з наймогутніших молодих людей за всю історію людства, тікає зі свого табору й приєднується до групи підлітків-утікачів, які шукають безпечного притулку. Незабаром члени цієї новоутвореної родини усвідомлюють: у світі, яким керують дорослі, що їх зрадили, втеча – не вихід, треба чинити спротив, об’єднувати зусилля, аби повернути собі контроль над власним майбутнім.
Темні уми Трейлер

Темні уми (2018)

The Darkest Minds

12+
США   1 год 44 хв
Читати опис Коли у підлітків починають розвиватися нові надприродні здібності, держава оголошує їх небезпечними та ізолює від суспільства. Шістнадцятирічна Рубі, одна з наймогутніших молодих людей за всю історію людства, тікає зі свого табору й приєднується до групи підлітків-утікачів, які шукають безпечного притулку. Незабаром члени цієї новоутвореної родини усвідомлюють: у світі, яким керують дорослі, що їх зрадили, втеча – не вихід, треба чинити спротив, об’єднувати зусилля, аби повернути собі контроль над власним майбутнім.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (58)  IMDb: 5.7 (36079)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Шпигунська гра
Шпигунська гра (2018) 1 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 6.2
Сюжет Розпал Другої світової війни. Життя Мо Берга, інтелектуала, поліглота, випускника престижного університету та відомого спортсмена-бейсболіста, круто змінюється, коли йому пропонують співпрацю з Управлінням стратегічних служб (попередник ЦРУ). Завдяки своїм різноманітним талантам, а також вмінню зберігати секрети, Мо швидко освоюється в ролі шпигуна. Від виконання його першого завдання залежить, щонайменше, доля цілого світу. Берг повинен вирушити в фашистську Німеччину, щоб викрасти або знищити Вернера Гейзенберга, одного з учених - розробників атомної бомби...
Шпигунська гра Трейлер

Шпигунська гра (2018)

The Catcher Was a Spy

16+
США
Читати опис Розпал Другої світової війни. Життя Мо Берга, інтелектуала, поліглота, випускника престижного університету та відомого спортсмена-бейсболіста, круто змінюється, коли йому пропонують співпрацю з Управлінням стратегічних служб (попередник ЦРУ). Завдяки своїм різноманітним талантам, а також вмінню зберігати секрети, Мо швидко освоюється в ролі шпигуна. Від виконання його першого завдання залежить, щонайменше, доля цілого світу. Берг повинен вирушити в фашистську Німеччину, щоб викрасти або знищити Вернера Гейзенберга, одного з учених - розробників атомної бомби...
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (21)  IMDb: 6.2 (11851)
Моя оцінка:
/10
Зо
Зо (2018) 1 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 5.6 imdb 6.1
Сюжет У недалекому майбутньому передові технології дозволили удосконалювати романтичні стосунки завдяки науці: комп’ютизований тест, який може визначити ймовірність успішного парнерства між двома особами, а також стало можливим створення андроїдів, відомих як «синтетики» - вони були розроблені як ідеальні партнери, які ніколи не зрадять і не покинуть.

Зоі (Леа Сейду) і Коул (Юен МакҐрегор) працюють у дослідницькому ценрі та відповідають за розвиток цієї технології. Саме на цьому фоні удосконалення романтичної інженерії починають зароджуватися їх власні стосунки, але раптовий інцидент почав віддаляти їх один від одного, загрожуючи їхнім стосункам.

Картина переглядає вікові ідеї про самосвідомість людства, і як дізнатися коли кохання реальне в світі де існують штучні люди.
Зо Трейлер

Зо (2018)

Zoe

16+
США   1 год 44 хв
Читати опис У недалекому майбутньому передові технології дозволили удосконалювати романтичні стосунки завдяки науці: комп’ютизований тест, який може визначити ймовірність успішного парнерства між двома особами, а також стало можливим створення андроїдів, відомих як «синтетики» - вони були розроблені як ідеальні партнери, які ніколи не зрадять і не покинуть.

Зоі (Леа Сейду) і Коул (Юен МакҐрегор) працюють у дослідницькому ценрі та відповідають за розвиток цієї технології. Саме на цьому фоні удосконалення романтичної інженерії починають зароджуватися їх власні стосунки, але раптовий інцидент почав віддаляти їх один від одного, загрожуючи їхнім стосункам.

Картина переглядає вікові ідеї про самосвідомість людства, і як дізнатися коли кохання реальне в світі де існують штучні люди.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.6 (21)  IMDb: 6.1 (10275)
Моя оцінка:
/10
Неймовірні пригоди Факіра
Неймовірні пригоди Факіра (2018) 1 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 6.9 imdb 6.8
Сюжет Головний герой народився у дуже бідній родині. Ще зовсім маленьким навчився показувати фокуси і став факіром. Згодом поїхав до Парижа, де і закохався, і звідки й почались його неймовірні пригоди! Ночував він у магазині «Ікея», а шафу, в якій він заховався, взяли і відправили до Англії. Звідти він потрапив до Іспанії. Довелося йому і летіти на повітряній кулі, і здолати ще багато перешкод, аби повернутися до коханої і нарешті стати щасливим!
Неймовірні пригоди Факіра Трейлер

Неймовірні пригоди Факіра (2018)

The Extraordinary Journey of the Fakir

12+
Франція, США, Бельгія, Сінгапур, Індія   1 год 32 хв
Читати опис Головний герой народився у дуже бідній родині. Ще зовсім маленьким навчився показувати фокуси і став факіром. Згодом поїхав до Парижа, де і закохався, і звідки й почались його неймовірні пригоди! Ночував він у магазині «Ікея», а шафу, в якій він заховався, взяли і відправили до Англії. Звідти він потрапив до Іспанії. Довелося йому і летіти на повітряній кулі, і здолати ще багато перешкод, аби повернутися до коханої і нарешті стати щасливим!
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.9 (15)  IMDb: 6.8 (8532)
Моя оцінка:
/10
Шалений Будапешт
Шалений Будапешт (2018) 1 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 4.7 imdb 5.5
Сюжет Те, що відбувається в Будапешті, залишається в Будапешті. Що говорите? Ніколи не чули такої фрази? І взагалі там повинен бути Лас-Вегас? Неважливо. Двоє друзів Арно та Вінсен задовбалися від цього повсякденного життя у своїй Франції. Їх робота вже стоїть поперек горла кожному з них, чому б її тоді не кинути і не змотатися в Будапешт і відірватися по повній? Їх чекає все саме те, що потрібно: оголені красуні, багато грошей, екстравагантні розваги, річки алкоголю та такі ж неадекватні люди навколо. Така відпустка ніколи не забудеться.
Шалений Будапешт Трейлер

Шалений Будапешт (2018)

Budapest

16+
Франція, Бельгія   1 год 42 хв
Читати опис Те, що відбувається в Будапешті, залишається в Будапешті. Що говорите? Ніколи не чули такої фрази? І взагалі там повинен бути Лас-Вегас? Неважливо. Двоє друзів Арно та Вінсен задовбалися від цього повсякденного життя у своїй Франції. Їх робота вже стоїть поперек горла кожному з них, чому б її тоді не кинути і не змотатися в Будапешт і відірватися по повній? Їх чекає все саме те, що потрібно: оголені красуні, багато грошей, екстравагантні розваги, річки алкоголю та такі ж неадекватні люди навколо. Така відпустка ніколи не забудеться.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.7 (9)  IMDb: 5.5 (3597)
Моя оцінка:
/10
Кодекс Ґотті
Кодекс Ґотті (2018) 2 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 5.2 imdb 4.8
Сюжет Гангстерська драма про одного з найвідоміших мафіозі ХХ століття Джона Ґотті. Він пройшов неймовірний шлях до вершин злочинного світу, очоливши могутню родину Ґамбіно, в той час як його син і спадкоємець обирає шлях спокути.
Кодекс Ґотті Трейлер

Кодекс Ґотті (2018)

Gotti

16+
США, Канада   1 год 52 хв
Читати опис Гангстерська драма про одного з найвідоміших мафіозі ХХ століття Джона Ґотті. Він пройшов неймовірний шлях до вершин злочинного світу, очоливши могутню родину Ґамбіно, в той час як його син і спадкоємець обирає шлях спокути.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.2 (9)  IMDb: 4.8 (17117)
Моя оцінка:
/10
Голодні Z
Голодні Z (2017) 2 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 3.5 imdb 5.8
Сюжет Маленьке усамітнене село на півночі провінції Квебек, Канада. Нещодавно тут багато що змінилося. Після апокаліпсису велика частина населення перетворилася в жорстоких зомбі, які просто хочуть пожирати все живе. І неважливо, чи були колись жертви рідними їм, чи ні... Ті ж, хто вижив, намагаються всіма силами допомогти один одному не попастися до рук монстрів і дістатися до великого міста, де їх повинні захистити. Але з кожним кроком надії залишається все менше і менше, адже вони бачать що трапилося з іншими локаціями... У такому світі можна вижити тільки якщо триматися разом.
Голодні Z Трейлер

Голодні Z (2017)

Ravenous

18+
Канада   1 год 44 хв
Читати опис Маленьке усамітнене село на півночі провінції Квебек, Канада. Нещодавно тут багато що змінилося. Після апокаліпсису велика частина населення перетворилася в жорстоких зомбі, які просто хочуть пожирати все живе. І неважливо, чи були колись жертви рідними їм, чи ні... Ті ж, хто вижив, намагаються всіма силами допомогти один одному не попастися до рук монстрів і дістатися до великого міста, де їх повинні захистити. Але з кожним кроком надії залишається все менше і менше, адже вони бачать що трапилося з іншими локаціями... У такому світі можна вижити тільки якщо триматися разом.
Є українське аудіо
КіноБаза: 3.5 (2)  IMDb: 5.8 (10173)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $2.99 / купівля від $2.99
Меґ
Меґ (2018) 8 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 5.7
Сюжет Після нападу невідомої істоти на міжнародну дослідницьку станцію, учені опиняються у пастці на дні Маріанської западини. Часу обмаль, тож на допомогу кличуть експерта з глибоководного занурення Йонаса Тейлора. Багато років тому він уже пережив схожу ситуацію: Тейлору довелось покинути свою місію та частину команди. І він досі не оговтався від сорому та безчесного звільнення. Тепер йому доведеться подивитись в очі своїм страхам та ризикнути життям, щоб врятувати людей з пастки та знову зіткнутись з велетенським хижаком.
Меґ Трейлер

Меґ (2018)

The Meg

12+
США, Китай   1 год 53 хв
Читати опис Після нападу невідомої істоти на міжнародну дослідницьку станцію, учені опиняються у пастці на дні Маріанської западини. Часу обмаль, тож на допомогу кличуть експерта з глибоководного занурення Йонаса Тейлора. Багато років тому він уже пережив схожу ситуацію: Тейлору довелось покинути свою місію та частину команди. І він досі не оговтався від сорому та безчесного звільнення. Тепер йому доведеться подивитись в очі своїм страхам та ризикнути життям, щоб врятувати людей з пастки та знову зіткнутись з велетенським хижаком.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (180)  IMDb: 5.7 (207458)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Мамма Міа! 2
Мамма Міа! 2 (2018) 8 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 6.6
Сюжет Згадуючи свою волелюбну матір і в танці прямуючи до наступного етапу життя, Софі відкриває двері нового готелю «Белла Донна».
Мамма Міа! 2 Трейлер

Мамма Міа! 2 (2018)

Mamma Mia! Here We Go Again

12+
Велика Британія, США   1 год 54 хв
Читати опис Згадуючи свою волелюбну матір і в танці прямуючи до наступного етапу життя, Софі відкриває двері нового готелю «Белла Донна».
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (49)  IMDb: 6.6 (108872)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 109 грн

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Шпигун, який мене кинув
Шпигун, який мене кинув (2018) 8 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 6.0
Сюжет Двоє подруг виявляються втягнутими в небезпечний світ шпигунства, коли одна з них дізнається, що її колишній — секретний агент.
Шпигун, який мене кинув Трейлер

Шпигун, який мене кинув (2018)

The Spy Who Dumped Me

16+
США   1 год 57 хв
Читати опис Двоє подруг виявляються втягнутими в небезпечний світ шпигунства, коли одна з них дізнається, що її колишній — секретний агент.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (93)  IMDb: 6.0 (83031)
Моя оцінка:
/10
Маленький великий герой
Маленький великий герой (2018) 9 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 4.0 imdb 6.2
Сюжет Маленьке мавпеня Санні від народження живе у просторому зоопарку. Тут є все, чого могла б бажати мавпяча душа, проте для Санні цього недостатньо. Він мріє про велике місто та великі пригоди. Якось йому таки випадає нагода і він опиняється у Нью-Йорку. Мавпеня мріяло не лише про пригоди. Не погано було б знайти тут друзів, та це виявляється не так вже й просто. Але ті, кого він зустріне, дійсно змінять його життя. Тікаючи від людей, які не готові прийняти нового городянина, Санні натрапляє на злого велетня. Ця істота прагне руйнувань і хаосу. Мало хто готовий вступити з ним у двобій, та Санні не злякався. Адже це Нью-Йорк – місто, де немає нічого неможливого для того, хто вірить у свої сили. Ну і у допомогу друзів, куди ж без них!
Маленький великий герой Трейлер

Маленький великий герой (2018)

Monkey King Reloaded

0+
Китай, США   1 год 17 хв
Читати опис Маленьке мавпеня Санні від народження живе у просторому зоопарку. Тут є все, чого могла б бажати мавпяча душа, проте для Санні цього недостатньо. Він мріє про велике місто та великі пригоди. Якось йому таки випадає нагода і він опиняється у Нью-Йорку. Мавпеня мріяло не лише про пригоди. Не погано було б знайти тут друзів, та це виявляється не так вже й просто. Але ті, кого він зустріне, дійсно змінять його життя. Тікаючи від людей, які не готові прийняти нового городянина, Санні натрапляє на злого велетня. Ця істота прагне руйнувань і хаосу. Мало хто готовий вступити з ним у двобій, та Санні не злякався. Адже це Нью-Йорк – місто, де немає нічого неможливого для того, хто вірить у свої сили. Ну і у допомогу друзів, куди ж без них!
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.0 (1)  IMDb: 6.2 (31)
Моя оцінка:
/10
АКСЕЛЬ
АКСЕЛЬ (2018) 15 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 5.3
Сюжет Підліток Майлз випадково знаходить високотехнологічного робопса на ім’я Аксель. Наділений передовим штучним інтелектом та добрим собачим серцем, пес моментально прив’язується до Майлза. Але це не на жарт розлютило військових та вчених, які створили металевого звіра. Бажаючи захистити друга, Майлз вирішує виступити проти військових.
АКСЕЛЬ Трейлер

АКСЕЛЬ (2018)

A-X-L

12+
США   1 год 38 хв
Читати опис Підліток Майлз випадково знаходить високотехнологічного робопса на ім’я Аксель. Наділений передовим штучним інтелектом та добрим собачим серцем, пес моментально прив’язується до Майлза. Але це не на жарт розлютило військових та вчених, які створили металевого звіра. Бажаючи захистити друга, Майлз вирішує виступити проти військових.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (46)  IMDb: 5.3 (13247)
Моя оцінка:
/10
Гірська жінка: на війні
Гірська жінка: на війні (2018) 15 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 7.4 imdb 7.4
Сюжет 50-річна Халла оголошує війну місцевому алюмінієвому заводу, який загрожує екології. Вона ризикує всім, щоб захистити ісландські передгір'я – але ситуація змінюється, коли в її житті з'являється дівчинка-сирота.
Гірська жінка: на війні Трейлер

Гірська жінка: на війні (2018)

Woman at War

12+
Ісландія, Франція, Україна   1 год 41 хв
Читати опис 50-річна Халла оголошує війну місцевому алюмінієвому заводу, який загрожує екології. Вона ризикує всім, щоб захистити ісландські передгір'я – але ситуація змінюється, коли в її житті з'являється дівчинка-сирота.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.4 (21)  IMDb: 7.4 (11296)
Моя оцінка:
/10
Ті, що вижили
Ті, що вижили (2017) 15 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 5.4 imdb 5.3
Сюжет Майже все населення Землі знищено раптовою епідемією. Ті, що вижили - вдень намагаються знайти їжу, а вночі - ховаються від страшних потвор, які полюють на все живе. Головна героїня, вирушивши за провізією, потрапляє в аварію і опиняється одна посеред пустелі. Із завмиранням серця, вона стежить за сонцем, що скоро сяде за горизонт ...
Ті, що вижили

Ті, що вижили (2017)

Hostile

16+
Франція   1 год 23 хв
Читати опис Майже все населення Землі знищено раптовою епідемією. Ті, що вижили - вдень намагаються знайти їжу, а вночі - ховаються від страшних потвор, які полюють на все живе. Головна героїня, вирушивши за провізією, потрапляє в аварію і опиняється одна посеред пустелі. Із завмиранням серця, вона стежить за сонцем, що скоро сяде за горизонт ...
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.4 (18)  IMDb: 5.3 (7210)
Моя оцінка:
/10
Патрік
Патрік (2018) 15 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 5.9
Сюжет Сара Френсіс – молода жінка, якій ніяк не вдається налагодити власне життя. Менш за все їй потрібен хтось, за ким треба доглядати.
Ще менше – той, хто пускає слину, хропе та їсть зі сміттєвого відра на кухні. Втім, хоч не хоч, бабуся лишає їй у спадок дуже розбещеного песика – власного мопса Патріка.
Чи думала стара, що робила!?
Очевидно, ні. З появою цього чотирилапого бешкетника все у житті Сари йде шкереберть.
Але згодом відбувається щось надзвичайне. Товстенький коротун Патрік поступово змінює життя своєї хазяйки на краще…
Патрік Трейлер

Патрік (2018)

Patrick

2+
Велика Британія   1 год 34 хв
Читати опис Сара Френсіс – молода жінка, якій ніяк не вдається налагодити власне життя. Менш за все їй потрібен хтось, за ким треба доглядати.
Ще менше – той, хто пускає слину, хропе та їсть зі сміттєвого відра на кухні. Втім, хоч не хоч, бабуся лишає їй у спадок дуже розбещеного песика – власного мопса Патріка.
Чи думала стара, що робила!?
Очевидно, ні. З появою цього чотирилапого бешкетника все у житті Сари йде шкереберть.
Але згодом відбувається щось надзвичайне. Товстенький коротун Патрік поступово змінює життя своєї хазяйки на краще…
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (31)  IMDb: 5.9 (4285)
Моя оцінка:
/10
Свободу шиншилам! або Байк у спадок
Свободу шиншилам! або Байк у спадок (2017) 15 серпня 2018 5.0 imdb 5.1
Сюжет Братів-гульвіс Тома та Ральфа завжди цікавили тільки дві речі – як би розважитися та де взяти на це гроші. Тож коли вони дізнаються, що покійний батько лишив їм чималий спадок, вони не можуть отямитися від радості. Та у заповіті є невідома їм особа – ще одна дитина їхнього татуся Кім. Відшукати нового родича вдалося аж в Італії. Виявляється, Кім – це зовсім не брат, а сестра. Вона повна протилежність своїх родичів – емансипована та дисциплінована бізнес-леді. Тепер аби поділити спадок хлопцям доведеться допомагати своїй новоспеченій сестрі у боротьбі з місцевою мафією.
Свободу шиншилам! або Байк у спадок Трейлер

Свободу шиншилам! або Байк у спадок (2017)

All for Three

12+
Данія   1 год 30 хв
Читати опис Братів-гульвіс Тома та Ральфа завжди цікавили тільки дві речі – як би розважитися та де взяти на це гроші. Тож коли вони дізнаються, що покійний батько лишив їм чималий спадок, вони не можуть отямитися від радості. Та у заповіті є невідома їм особа – ще одна дитина їхнього татуся Кім. Відшукати нового родича вдалося аж в Італії. Виявляється, Кім – це зовсім не брат, а сестра. Вона повна протилежність своїх родичів – емансипована та дисциплінована бізнес-леді. Тепер аби поділити спадок хлопцям доведеться допомагати своїй новоспеченій сестрі у боротьбі з місцевою мафією.
КіноБаза: 5.0 (1)  IMDb: 5.1 (1009)
Моя оцінка:
/10
Мектуб, моя любов
Мектуб, моя любов (2017) 16 серпня 2018 6.5 imdb 6.5
Сюжет Спекотне літо на півдні Франції. Молодий сценарист Амін повертається на час літніх канікул додому, на узбережжя Ліонської затоки. Кузени, кузини, друзі, студентки з Ніцци — усі тут вгамовують спрагу, танцюють, купаються в морі, розпускають плітки, ревнують і займаються любов’ю. Офелія любить Тоні, але заручена з Клеманом. Шарлота теж любить Тоні, Тоні любить жінок, як і Селін, але Селін більше любить відв'язні вечірки. Услід за цими безрозсудними і розпаленими тілами Амін пускається на пошуки кохання, натхнення, а якщо пщастить — і долі.
Мектуб, моя любов

Мектуб, моя любов (2017)

Mektoub, My Love

Франція, Італія   3 год 1 хв
Читати опис Спекотне літо на півдні Франції. Молодий сценарист Амін повертається на час літніх канікул додому, на узбережжя Ліонської затоки. Кузени, кузини, друзі, студентки з Ніцци — усі тут вгамовують спрагу, танцюють, купаються в морі, розпускають плітки, ревнують і займаються любов’ю. Офелія любить Тоні, але заручена з Клеманом. Шарлота теж любить Тоні, Тоні любить жінок, як і Селін, але Селін більше любить відв'язні вечірки. Услід за цими безрозсудними і розпаленими тілами Амін пускається на пошуки кохання, натхнення, а якщо пщастить — і долі.
КіноБаза: 6.5 (6)  IMDb: 6.5 (4030)
Моя оцінка:
/10
Небезпечне завдання
Небезпечне завдання (2018) 16 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 4.0 imdb 3.6
Сюжет Молодий пілот Шон Хаггерті за своє життя вже не раз перевозив кокаїн через кордон США та Мексики. Ясна річ, це зовсім незаконно. А тут ще його дружині терміново потрібна операція, інакше кожен день для неї може стати останнім. Тому Шон повинен востаннє зробити небезпечний політ, щоб забезпечити якісне лікування своєї коханої. Один у маленькому літаку він повинен зробити дуже складний вибір: доставити наркотики на місце, яке вказує Картель, або продовжити співпрацю з Управлінням по боротьбі з наркотиками США. Останні обіцяють прооперувати його дружину, а бандити взяли в полон жінку… Але для втілення планів у життя потрібно ще вижити.
Небезпечне завдання Трейлер

Небезпечне завдання (2018)

Beast of Burden

16+
США   1 год 29 хв
Читати опис Молодий пілот Шон Хаггерті за своє життя вже не раз перевозив кокаїн через кордон США та Мексики. Ясна річ, це зовсім незаконно. А тут ще його дружині терміново потрібна операція, інакше кожен день для неї може стати останнім. Тому Шон повинен востаннє зробити небезпечний політ, щоб забезпечити якісне лікування своєї коханої. Один у маленькому літаку він повинен зробити дуже складний вибір: доставити наркотики на місце, яке вказує Картель, або продовжити співпрацю з Управлінням по боротьбі з наркотиками США. Останні обіцяють прооперувати його дружину, а бандити взяли в полон жінку… Але для втілення планів у життя потрібно ще вижити.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.0 (11)  IMDb: 3.6 (3208)
Моя оцінка:
/10
22 милі
22 милі (2018) 22 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 6.1
Сюжет Агент ЦРУ, що працює в Індонезії, повинен доставити до аеропорту важливого свідка, від якого залежить викриття політичної корупційної змови. Між ними і рятівним літаком всього 22 милі шляху, де розставлені смертельні пастки і зачаїлися озброєні вороги.
22 милі Трейлер

22 милі (2018)

Mile 22

16+
США   1 год 34 хв
Читати опис Агент ЦРУ, що працює в Індонезії, повинен доставити до аеропорту важливого свідка, від якого залежить викриття політичної корупційної змови. Між ними і рятівним літаком всього 22 милі шляху, де розставлені смертельні пастки і зачаїлися озброєні вороги.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (77)  IMDb: 6.1 (86802)
Моя оцінка:
/10
Альфа
Альфа (2018) 22 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 6.6
Сюжет Часи останнього льодовикового періоду. Хлопець заводить незвичайну дружбу з вовком і мандрує холодною пустелею, щоб повернутися до свого племені.
Альфа Трейлер

Альфа (2018)

Alpha

12+
США   1 год 36 хв
Читати опис Часи останнього льодовикового періоду. Хлопець заводить незвичайну дружбу з вовком і мандрує холодною пустелею, щоб повернутися до свого племені.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (120)  IMDb: 6.6 (66525)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від $9.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 29 грн / купівля від 29 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Готель «Артеміда»
Готель «Артеміда» (2018) 22 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 5.9 imdb 6.1
Сюжет Дія відбувається в недалекому майбутньому в охопленому безладами Лос-Анджелесі. Головна героїня в готелі "Артеміда" управляє єдиним у своєму роді "рятувальним номером" для зловмисників...
Готель «Артеміда» Трейлер

Готель «Артеміда» (2018)

Hotel Artemis

16+
Велика Британія, США   1 год 34 хв
Читати опис Дія відбувається в недалекому майбутньому в охопленому безладами Лос-Анджелесі. Головна героїня в готелі "Артеміда" управляє єдиним у своєму роді "рятувальним номером" для зловмисників...
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.9 (58)  IMDb: 6.1 (58392)
Моя оцінка:
/10
Велика риба та яблуня
Велика риба та яблуня (2016) 23 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 7.7 imdb 7.0
Сюжет У серці океану прихований чарівний світ. Це оселя духів, які керують течією і зміною пір року. За традицією ті з них, кому виповнилось 16 років, мають пройти посвяту: провести на Землі сім днів у вигляді червоного дельфіна. Вони можуть спостерігати за людьми, та не мають втручатись у їх життя. Юна під час своєї подорожі зустрічає молодого рибалку, який притягує її як магніт. Через трагічний випадок дівчина стає причиною його загибелі. Тепер вона має врятувати душу коханого і повернути її до світу живих…
Велика риба та яблуня Трейлер

Велика риба та яблуня (2016)

Big Fish & Begonia

12+
Китай   1 год 40 хв
Читати опис У серці океану прихований чарівний світ. Це оселя духів, які керують течією і зміною пір року. За традицією ті з них, кому виповнилось 16 років, мають пройти посвяту: провести на Землі сім днів у вигляді червоного дельфіна. Вони можуть спостерігати за людьми, та не мають втручатись у їх життя. Юна під час своєї подорожі зустрічає молодого рибалку, який притягує її як магніт. Через трагічний випадок дівчина стає причиною його загибелі. Тепер вона має врятувати душу коханого і повернути її до світу живих…
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.7 (13)  IMDb: 7.0 (6762)
Моя оцінка:
/10
Екзотичне весілля
Екзотичне весілля (2018) 29 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 6.3 imdb 6.0
Сюжет Ліндсі і Френк запрошені на весілля. Вона — до свого колишнього нареченого, збираючись поставити нарешті для себе точку в їх вже давно завершених відносинах. Він - до зведеного брата, якого вважає за краще не бачити. Вони виявляються разом в літаку, в таксі, в сусідніх номерах, за столом. Вони з тієї категорії гостей, яких не було до кого прилаштувати. Вони вже добряче дратують один одного, але діватися їм нікуди. А весілля тільки починається!
Екзотичне весілля Трейлер

Екзотичне весілля (2018)

Destination Wedding

16+
США, Велика Британія, Канада   1 год 27 хв
Читати опис Ліндсі і Френк запрошені на весілля. Вона — до свого колишнього нареченого, збираючись поставити нарешті для себе точку в їх вже давно завершених відносинах. Він - до зведеного брата, якого вважає за краще не бачити. Вони виявляються разом в літаку, в таксі, в сусідніх номерах, за столом. Вони з тієї категорії гостей, яких не було до кого прилаштувати. Вони вже добряче дратують один одного, але діватися їм нікуди. А весілля тільки починається!
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.3 (76)  IMDb: 6.0 (33377)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо)
Не хвилюйся, він далеко не піде
Не хвилюйся, він далеко не піде (2018) 29 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 6.8
Сюжет Зворушлива і захоплива історія карикатуриста Джона Каллагана, який після автотрощі вчиться заново рухатися, любити і приймати життя в усіх його проявах.
Не хвилюйся, він далеко не піде Трейлер

Не хвилюйся, він далеко не піде (2018)

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

16+
США, Франція   1 год 54 хв
Читати опис Зворушлива і захоплива історія карикатуриста Джона Каллагана, який після автотрощі вчиться заново рухатися, любити і приймати життя в усіх його проявах.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (25)  IMDb: 6.8 (30640)
Моя оцінка:
/10
Афера по-французьки
Афера по-французьки (2018) 29 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 5.7 imdb 6.3
Сюжет Франсуа – дрібний наркодилер, який прагне покінчити з кримінальним оточенням та почати нове життя. Для цього йому необхідно в дуже короткий строк заробити 80 тисяч євро, розібратись з кримінальним авторитетом та позбутись своєї шахрайки матусі, яка дуже ласа до грошей, а також завоювати серце чарівної дівчини.
Афера по-французьки Трейлер

Афера по-французьки (2018)

The World Is Yours

16+
Франція   1 год 42 хв
Читати опис Франсуа – дрібний наркодилер, який прагне покінчити з кримінальним оточенням та почати нове життя. Для цього йому необхідно в дуже короткий строк заробити 80 тисяч євро, розібратись з кримінальним авторитетом та позбутись своєї шахрайки матусі, яка дуже ласа до грошей, а також завоювати серце чарівної дівчини.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.7 (11)  IMDb: 6.3 (4936)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $1.99
У пошуках йеті
У пошуках йеті (2017) 29 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 5.1
Сюжет Захоплюючі пригоди приватного детектива Неллі і ботаніка-вченого Саймона, які щиро вірять в існування снігової людини Йеті. Щоб довести, що міфічний звір існує, дослідникам доведеться відправитися в саме серце Гімалаїв і знайти його!
У пошуках йеті Трейлер

У пошуках йеті (2017)

Mission Kathmandu: The Adventures of Nelly & Simon

2+
Канада   1 год 25 хв
Читати опис Захоплюючі пригоди приватного детектива Неллі і ботаніка-вченого Саймона, які щиро вірять в існування снігової людини Йеті. Щоб довести, що міфічний звір існує, дослідникам доведеться відправитися в саме серце Гімалаїв і знайти його!
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (4)  IMDb: 5.1 (524)
Моя оцінка:
/10
Бобот та енергія всесвіту
Бобот та енергія всесвіту (2018) 29 серпня 2018 6.4 imdb 4.7
Сюжет Внаслідок потужного вибуху на Сонці по всій Землі може зникнути електроенергія. Електромагнітне поле Землі – це щит, збудований людьми, що формується спеціальними енергетичними Станціями, одна з яких була відключена Сміттярами – невідомими істотами. 12-річний Вадик потрапляє у вир подій і на його плечі лягає місія з порятунку світу. Йому на допомогу приходить Бобот – трансформаторна будка, носій Енергії Всесвіту. Разом вони намагаються запобігти катастрофі. Тепер від мужності Вадика залежить доля людства
Бобот та енергія всесвіту Трейлер

Бобот та енергія всесвіту (2018)

The Bobot

2+
Україна   1 год 40 хв
Читати опис Внаслідок потужного вибуху на Сонці по всій Землі може зникнути електроенергія. Електромагнітне поле Землі – це щит, збудований людьми, що формується спеціальними енергетичними Станціями, одна з яких була відключена Сміттярами – невідомими істотами. 12-річний Вадик потрапляє у вир подій і на його плечі лягає місія з порятунку світу. Йому на допомогу приходить Бобот – трансформаторна будка, носій Енергії Всесвіту. Разом вони намагаються запобігти катастрофі. Тепер від мужності Вадика залежить доля людства
КіноБаза: 6.4 (5)  IMDb: 4.7 (188)
Моя оцінка:
/10
Зло
Зло (2018) 30 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 5.0 imdb 5.0
Сюжет Молодий викладач Адам і його дружина Ліза очікують поповнення в сімействі. В одну мить ідилія щасливої пари руйнується. Вони стикаються з невідомим злом, яке перетворює їхнє життя на пекло.

У надії позбутися жаху, що їх переслідує, Адам благає про допомогу парапсихолога Кларка. Приступив до своєї роботи, Кларк усвідомлює, що зловісна сутність, з якою вони зіштовхнулися, набагато небезпечніше, ніж він припускав. І тоді подружжю відкривається страшна правда про цей кошмар ...
Зло

Зло (2018)

Malicious

18+
США   1 год 30 хв
Читати опис Молодий викладач Адам і його дружина Ліза очікують поповнення в сімействі. В одну мить ідилія щасливої пари руйнується. Вони стикаються з невідомим злом, яке перетворює їхнє життя на пекло.

У надії позбутися жаху, що їх переслідує, Адам благає про допомогу парапсихолога Кларка. Приступив до своєї роботи, Кларк усвідомлює, що зловісна сутність, з якою вони зіштовхнулися, набагато небезпечніше, ніж він припускав. І тоді подружжю відкривається страшна правда про цей кошмар ...
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.0 (14)  IMDb: 5.0 (4336)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: