Коментар до рецензії Один з кращих корейських фільмів

До речі є озвучення.
1

Doramyeon
Саме подивився 4 серію. Вона навпаки розкрила деталі.

Коментар до рецензії Непоганий бойовик

Doramyeon
Що стосується того за що конкретно я любою корейські фільми, не беру в приклад цей фільм, бо це бойовичок на вечір, але без таких фільмів нікуди і вони є всюди. Точно не за наївність, хоча звісно я дивлюсь всі жанри, але в першу чергу за соціальний зміст, прямоту, побудову сюжетів від складних до простих і одночасно, геніальних та емоційну складову. Мова йде не про абсолютно кожен фільм, бо нігде в світі немає такого, щоб кожен фільм був шедевром, але саме в корейських фільмах були картини в яких я відчув різні спектри емоцій протягом перегляду однієї картини. А деякі картини були найважчими для сприйняття. Такого я не відчував в інших, але це мій особистий досвід та вподобання.
1

Коментар до рецензії Непоганий бойовик

Doramyeon
Вона давно є в інстаграм, але сюди я її ще не закидував.
1

Коментар до списку K-драми/K-серіали 2023

Doramyeon
А у тебе є інстаграм? Потім видалим коменти з ним.

Doramyeon
Ні, не три роки. Його вже відзняли. Поки весь 2023 чекали трейлеру й реліз, 2 сезон виявляється знімався, просто про це не розголошувалось. Ось глянь на дату зйомок: https://www.hancinema.net/korean_drama_Gyeongseong_Creature_-_Season_2.php
А ось коли знімали перший:

Від "Вбивчого голосу" нічого не очікуй. "День викрадення" куди кращий, баланс між комедією, детективом, драмою, трилером, а виступ Kim Shin Rok вважаю одним із кращих серед жіночих виступів 2023.
1

Doramyeon
Я ще маю на меті додати декілька проєктів, але ще їх не починав, якщо будуть хорошими. Я ще дивився "Сім'я", "Острів", "Вбивче голосування", "Створіння Кенсона", але вони не дуже варті уваги, хіба чисто по фану. Але "Створіння Кенсона" я ще не додивися другу частину першого сезону. Там виявляється ще й другий сезон буде. Я думав, що 5 січня фінальні епізоди. Можливо додам "Створіння Кенсона", але початок 7 епізоду такий нікудишній. Хан Со Хі чудова, але сценарні репліки...
У список з фільмами теж залітай.

Коментар до фільму «Гра смерті (2023)»

Doramyeon
Пісня від Sondia теж класна. А ще оті біти жирнющі).
1

Коментар до фільму «Гра смерті (2023)»

Doramyeon
Це називається perfect.
1

Коментар до фільму «Вартівник (2023)»

Doramyeon
Я формую список 2023. Залітай на сторінку. Буду додавати по мірі переглялу ті, що варті уваги.
1

Коментар до фільму «Вартівник (2023)»

Doramyeon
Я ж казав).
1

Коментар до фільму «Найгірше зло (2023)»

Doramyeon
Подивився фільм. Хороший, класика гонгконгського кіно, але не бачу доцільності порівнювати серіал з фільмом. До того ж різних років та країн виробництва. Серіал робить акцент не лише на спецоперації, а й на історіях персонажів, їхніх емоціях, почуттях, бажань та мотивації. Є важливим їїній зв'язок та минуле. Сама історія власне дійсно історія через свій хронометраж у 12 епізодів, обширна та глибша, ніж просто коп під прикриттям. Основний каст зрозуміло, що також більший, у персонажів є час розкритися. Деяких персонажів ми починаємо бачити з іншого боку, їхню справжню натуру, що з часом викликає прив'язаність. Не будемо приховувати, що гра акторів чудова. Присутня драма, яка краще працює через масивний бекграунд персонажів. Розбірки банд, кривавий жорстокий екшн, несподівані повороти теж були. Ніхто не відміняє цікавість фільму "Подвійна ракіровка" серед фільмів про подвійних агентів, але порівнювати з куди білшим сценарієм та діями не думаю, що це вірно. Думаю, що якби вони робили серіал, то він би також мав обширний сюжет з усіма нюансами. У фільмі ми бачимо додаткових персонажів, але нічого про них не знаємо, а минуле головних героїв подано швидко в декількох кадрах з одного боку це не обтяжує фільм деталями, а з іншого драматургія страждає. Тому фільм доречніше порівнювати з таким же фільмом жанру в якого, або більше драми, або екшену, або, наприклад, з його рімейком, який я ще не дивився. Якщо припустити, що фільм кращий, то постає питання чи він би взагалі існував, якби не було першоджерела, попри те, що рімейк базується на деяких реальних персонажах та подіях.