Знайдено 77 результатів

Найкращі з молодих
Найкращі з молодих (2003) 22 червня 2003  ✓ укр. субтитри 8.3 imdb 8.5
Сюжет Епічна історія, що розгорнулася з 1966-го по 2000-і роки в Італії, про братів Ніколу та Маттео Караті, а також їхню родину та друзів… Попри несхожість характерів, життєлюб-романтик Нікола і замкнутий у собі Маттео завжди відчували внутрішню духовну спорідненість, яка дозволяла їм зберігати братерські узи впродовж багатьох десятиліть...
Найкращі з молодих Трейлер

Найкращі з молодих (2003)

The Best of Youth

18+
Італія   6 год 23 хв
Читати опис Епічна історія, що розгорнулася з 1966-го по 2000-і роки в Італії, про братів Ніколу та Маттео Караті, а також їхню родину та друзів… Попри несхожість характерів, життєлюб-романтик Нікола і замкнутий у собі Маттео завжди відчували внутрішню духовну спорідненість, яка дозволяла їм зберігати братерські узи впродовж багатьох десятиліть...
Є українські субтитри
КіноБаза: 8.3 (3)  IMDb: 8.5 (23205)
Моя оцінка:
/10
Медичі: Повелителі Флоренції
Медичі: Повелителі Флоренції (2016—2019) 18 жовтня 2016  ✓ укр. аудіо 7.3 imdb 7.9
Сюжет Історична драма про впливову родину флорентійських правителів і меценатів Медічі, яка постає перед загрозою через замах на главу сімейства. Їхні суперники з роду Пацці намагаються захопити владу, привівши під мури міста військо неаполітанців. Уся надія на юного Лоренцо де Медічі — саме він має врятувати становище сім'ї та вберегти Флоренцію від руйнування. До того ж юнак мусить обирати між багатою аристократкою Кларіче Орсіні й прекрасною музою Лукрецією Донаті.

https://corp.suspilne.media/newsdetails/2558
Медичі: Повелителі Флоренції Трейлер

Медичі: Повелителі Флоренції (2016—2019)

Medici: Masters of Florence

Серіал 3 сезони, 24 епізоди Завершений
Італія, Велика Британія, Франція   60 хв
Читати опис Історична драма про впливову родину флорентійських правителів і меценатів Медічі, яка постає перед загрозою через замах на главу сімейства. Їхні суперники з роду Пацці намагаються захопити владу, привівши під мури міста військо неаполітанців. Уся надія на юного Лоренцо де Медічі — саме він має врятувати становище сім'ї та вберегти Флоренцію від руйнування. До того ж юнак мусить обирати між багатою аристократкою Кларіче Орсіні й прекрасною музою Лукрецією Донаті.

https://corp.suspilne.media/newsdetails/2558
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.3 (10)  IMDb: 7.9 (22261)
Моя оцінка:
/10
Якось в Америці
Якось в Америці (1984) 23 травня 1984  ✓ укр. аудіо 8.2 imdb 8.3
Сюжет У 1920-х він разом із друзями здобув славу серед банд. Багато років по тому гангстер перестає ховатися й повертається на Мангеттен, щоб зустрітися зі своїм минулим.
Якось в Америці Трейлер

Якось в Америці (1984)

Once Upon a Time in America

16+
Італія, США   3 год 49 хв
Читати опис У 1920-х він разом із друзями здобув славу серед банд. Багато років по тому гангстер перестає ховатися й повертається на Мангеттен, щоб зустрітися зі своїм минулим.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.2 (155)  IMDb: 8.3 (377623)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Хрещений батько
Хрещений батько (1972) 14 березня 1972  ✓ укр. аудіо 8.5 imdb 9.2
Сюжет Кримінальна сага, що оповідає про нью-йоркську сіцілійську мафіозну сім'ю Корлеоне. Фільм охоплює період 1945—1955 років. Голова сім'ї, Дон Віто Корлеоне, видає заміж свою дочку. В цей час з Другої світової війни повертається його улюблений син Майкл. Майкл, герой війни, гордість сім'ї, не висловлює бажання зайнятися жорстоким сімейним бізнесом. Дон Корлеоне веде справи за старими правилами, але настають інші часи, і з'являються люди, що бажають змінити порядки. На Дона Корлеоне здійснюється замах. Він одужує, але тимчасово втрачає можливість управляти справами сім'ї. Добробут і навіть виживання сім'ї поставлене під загрозу. І тут Майклу доводиться втрутитися. Заради сім'ї він здійснює подвійне вбивство, що вимушує його деякий час ховатися в Італії. Там він одружується, але при замаху на нього гине його молода дружина. Майкл повертається до Нью-Йорку і серйозно починає займатися справами сім'ї.
Хрещений батько Трейлер

Хрещений батько (1972)

The Godfather

16+
Топ #36 фільм
США   2 год 55 хв
Читати опис Кримінальна сага, що оповідає про нью-йоркську сіцілійську мафіозну сім'ю Корлеоне. Фільм охоплює період 1945—1955 років. Голова сім'ї, Дон Віто Корлеоне, видає заміж свою дочку. В цей час з Другої світової війни повертається його улюблений син Майкл. Майкл, герой війни, гордість сім'ї, не висловлює бажання зайнятися жорстоким сімейним бізнесом. Дон Корлеоне веде справи за старими правилами, але настають інші часи, і з'являються люди, що бажають змінити порядки. На Дона Корлеоне здійснюється замах. Він одужує, але тимчасово втрачає можливість управляти справами сім'ї. Добробут і навіть виживання сім'ї поставлене під загрозу. І тут Майклу доводиться втрутитися. Заради сім'ї він здійснює подвійне вбивство, що вимушує його деякий час ховатися в Італії. Там він одружується, але при замаху на нього гине його молода дружина. Майкл повертається до Нью-Йорку і серйозно починає займатися справами сім'ї.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.5 (471)  IMDb: 9.2 (2011791)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. субтитри) / прокат від 19 грн / купівля від 135 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Леопард
Леопард (1963) 28 березня 1963 7.5 imdb 7.9
Сюжет У травні 1860 року в Італії розпалюється громадянська війна між республіканцями, прихильниками Гарібальді, і прихильниками правлячої династії Бурбонів. Князь Фабріціо ді Саліна, сицилійський феодал, досвідчений і мудрий аристократ-інтелектуал, з розумінням і песимізмом ставиться до змін, що відбуваються.
Тому, коли його молодий племінник Танкреді спочатку вступає в ряди заколотників-гарібальдійців, а потім стає офіцером короля Савойського, дон Фабріціо не засуджує його. Сам князь Саліна не хоче брати активну участь у політичній боротьбі.
Леопард Трейлер

Леопард (1963)

The Leopard

Італія, Франція   3 год 7 хв
Читати опис У травні 1860 року в Італії розпалюється громадянська війна між республіканцями, прихильниками Гарібальді, і прихильниками правлячої династії Бурбонів. Князь Фабріціо ді Саліна, сицилійський феодал, досвідчений і мудрий аристократ-інтелектуал, з розумінням і песимізмом ставиться до змін, що відбуваються.
Тому, коли його молодий племінник Танкреді спочатку вступає в ряди заколотників-гарібальдійців, а потім стає офіцером короля Савойського, дон Фабріціо не засуджує його. Сам князь Саліна не хоче брати активну участь у політичній боротьбі.
КіноБаза: 7.5 (11)  IMDb: 7.9 (28807)
Моя оцінка:
/10
Рим
Рим (2005—2007) 28 серпня 2005  ✓ укр. аудіо 8.4 imdb 8.7
Сюжет Серіал починається в 52 рік до н.е., коли Гай Юлій Цезарь завойовує Галію після восьмирічної війни і готується повернутися до Риму. Племінниця цезаря Атія з тривогою чекає його повернення, патриції у відчаї - вони бояться, що повернення Цезаря порушить статус кво, що склався, що благополуччя, яке вони побудували за рахунок плебсу, буде підірвано. В сенаті лідери партії патриціїв переконують старого друга Цезаря, Помпея Великого, що Цезар став загрозою для процвітання Риму.
Рим Трейлер

Рим (2005—2007)

Rome

18+
Серіал 2 сезони, 22 епізоди Завершений
Топ #40 серіал
Велика Британія, США   52 хв
Читати опис Серіал починається в 52 рік до н.е., коли Гай Юлій Цезарь завойовує Галію після восьмирічної війни і готується повернутися до Риму. Племінниця цезаря Атія з тривогою чекає його повернення, патриції у відчаї - вони бояться, що повернення Цезаря порушить статус кво, що склався, що благополуччя, яке вони побудували за рахунок плебсу, буде підірвано. В сенаті лідери партії патриціїв переконують старого друга Цезаря, Помпея Великого, що Цезар став загрозою для процвітання Риму.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.4 (96)  IMDb: 8.7 (185284)
Моя оцінка:
/10
Сало, або 120 днів Содому
Сало, або 120 днів Содому (1975) 10 січня 1976 3.8 imdb 5.8
Сюжет Дуже вільна інтерпретація скандально відомої фантазії де Сада "120 днів Содому" переносить глядача в 1944 рік, в республіку Сало на півночі Італії, в останні дні італійського фашизму. Магістрат, банкір, герцог і монсеньйор заманюють групу молодих чоловіків і жінок на ізольовану віллу, де їх піддають безжальним, майже ритуальним тортурам, посвячують полонених в правила гри, побудованої на сексуальних збоченнях. "Вперше я знімаю фільм про сучасний світ, - говорив режисер - порушуючи всі мислимі умовності буржуазного смаку". Фільм розділено на три частини відповідно до Пекла за де Садом: коло безумства, коло екскрементів і коло крові. В результаті, не дивлячись на незаперечно геніальні моменти, вийшла стрічка, яку майже нестерпно дивитися.
Сало, або 120 днів Содому Трейлер

Сало, або 120 днів Содому (1975)

Salo, or the 120 Days of Sodom

18+
Італія, Франція   1 год 56 хв
Читати опис Дуже вільна інтерпретація скандально відомої фантазії де Сада "120 днів Содому" переносить глядача в 1944 рік, в республіку Сало на півночі Італії, в останні дні італійського фашизму. Магістрат, банкір, герцог і монсеньйор заманюють групу молодих чоловіків і жінок на ізольовану віллу, де їх піддають безжальним, майже ритуальним тортурам, посвячують полонених в правила гри, побудованої на сексуальних збоченнях. "Вперше я знімаю фільм про сучасний світ, - говорив режисер - порушуючи всі мислимі умовності буржуазного смаку". Фільм розділено на три частини відповідно до Пекла за де Садом: коло безумства, коло екскрементів і коло крові. В результаті, не дивлячись на незаперечно геніальні моменти, вийшла стрічка, яку майже нестерпно дивитися.
КіноБаза: 3.8 (29)  IMDb: 5.8 (65809)
Моя оцінка:
/10
Банди Нью-Йорка
Банди Нью-Йорка (2002) 14 грудня 2002  ✓ укр. аудіо 7.6 imdb 7.5
Сюжет Дія фільму відбувається в Нью-Йорку, протягом 1846-1863 років. Парубок на ім'я Амстердам, бажає помститися Біллу "М'ясникові", людині, що вбила його батька. Він гарантує свою допомогу кишеньковому злодієві Джені Евердан, але завдання виявляється набагато більше небезпечним, ніж Амстердам міг коли-небудь, собі уявити, коли він розуміє, що його тато був убитий у результаті війни між кримінальними угрупованнями. Серед куплених поліцейських і корумпованих політичних діячів об'єкт його помсти Білл є всього лише ще однією фігурою в цій кривавій гангстерській війні.
Банди Нью-Йорка Трейлер

Банди Нью-Йорка (2002)

Gangs of New York

18+
США, Італія   2 год 47 хв
Читати опис Дія фільму відбувається в Нью-Йорку, протягом 1846-1863 років. Парубок на ім'я Амстердам, бажає помститися Біллу "М'ясникові", людині, що вбила його батька. Він гарантує свою допомогу кишеньковому злодієві Джені Евердан, але завдання виявляється набагато більше небезпечним, ніж Амстердам міг коли-небудь, собі уявити, коли він розуміє, що його тато був убитий у результаті війни між кримінальними угрупованнями. Серед куплених поліцейських і корумпованих політичних діячів об'єкт його помсти Білл є всього лише ще однією фігурою в цій кривавій гангстерській війні.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.6 (282)  IMDb: 7.5 (472822)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Баарія
Баарія (2009) 2 вересня 2009  ✓ укр. аудіо 7.4 imdb 6.9
Сюжет Фільм, що розповідає про життя трьох поколінь однієї сицилійської родини в містечку Багерія.
Баарія Трейлер

Баарія (2009)

Baaria

Італія, Франція   2 год 43 хв
Читати опис Фільм, що розповідає про життя трьох поколінь однієї сицилійської родини в містечку Багерія.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.4 (15)  IMDb: 6.9 (7986)
Моя оцінка:
/10
Хрещений батько 2
Хрещений батько 2 (1974) 20 грудня 1974  ✓ укр. аудіо 8.4 imdb 9.0
Сюжет Продовження "Хрещеного батька", зроблена так само майстерно. Майстерно змонтовані сцени минулого та сьогодення, Коппола в центр драми висуває представників нового покоління гангстерського клану дона Корлеоне та його сина, для яких не існує моральних перешкод на шляху досягнення власної мети. Вони перетворюють мафію, побудовану за патріархальними, ще сицилійськими законами, у цілком прагматичну, жорстку корпорацію, що поступово інтегрується у великий бізнес Америки.
Хрещений батько 2 Трейлер

Хрещений батько 2 (1974)

The Godfather Part II

16+
Топ #61 фільм
США   3 год 22 хв
Читати опис Продовження "Хрещеного батька", зроблена так само майстерно. Майстерно змонтовані сцени минулого та сьогодення, Коппола в центр драми висуває представників нового покоління гангстерського клану дона Корлеоне та його сина, для яких не існує моральних перешкод на шляху досягнення власної мети. Вони перетворюють мафію, побудовану за патріархальними, ще сицилійськими законами, у цілком прагматичну, жорстку корпорацію, що поступово інтегрується у великий бізнес Америки.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.4 (314)  IMDb: 9.0 (1363837)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. субтитри) / прокат від 19 грн / купівля від 135 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Мартін Іден
Мартін Іден (2019) 4 вересня 2019 9.0 imdb 7.0
Сюжет Мартін Іден — простий моряк, який проходить довгий і важкий шлях до мрії та літературного безсмертя.
Мартін Іден Трейлер

Мартін Іден (2019)

Martin Eden

Італія, Франція, Німеччина   2 год 9 хв
Читати опис Мартін Іден — простий моряк, який проходить довгий і важкий шлях до мрії та літературного безсмертя.
КіноБаза: 9.0 (1)  IMDb: 7.0 (7650)
Моя оцінка:
/10
Малена
Малена (2000) 16 березня 2000  ✓ укр. аудіо 7.8 imdb 7.4
Сюжет Малена - красуня-вдова, мана чоловіків і предмет заздрості жінок. Дружини розпускають про неї брудні плітки, чоловіки переслідують її по п'ятах і марять про неї. «Мені було 13, коли я побачив її вперше. Минув час, я любив багатьох жінок, і коли ми були близькі, вони запитували: чи буду я пам'ятати їх? І я говорив: так, я буду пам'ятати вас. Але єдина, кого я ніколи не забуду - та, яка ніколи не питала. Малена»
Малена Трейлер

Малена (2000)

Malena

16+
Італія, США   1 год 48 хв
Читати опис Малена - красуня-вдова, мана чоловіків і предмет заздрості жінок. Дружини розпускають про неї брудні плітки, чоловіки переслідують її по п'ятах і марять про неї. «Мені було 13, коли я побачив її вперше. Минув час, я любив багатьох жінок, і коли ми були близькі, вони запитували: чи буду я пам'ятати їх? І я говорив: так, я буду пам'ятати вас. Але єдина, кого я ніколи не забуду - та, яка ніколи не питала. Малена»
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.8 (118)  IMDb: 7.4 (111963)
Моя оцінка:
/10
Cradle Will Rock (1999) 10 грудня 1999 0.0 imdb 6.8
Сюжет (англ.) A true story of politics and art in the 1930s USA, centered around a leftist musical drama and attempts to stop its production.
Трейлер

Cradle Will Rock (1999)

Cradle Will Rock

США   2 год 12 хв
Читати опис (англ.) A true story of politics and art in the 1930s USA, centered around a leftist musical drama and attempts to stop its production.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 6.8 (9533)
Моя оцінка:
/10
Вікінги
Вікінги (2013—2020) 3 березня 2013  ✓ укр. аудіо 7.9 imdb 8.5
Сюжет Це історія про пригоди найбільшого героя свого часу - Рагнара Лодброка. У серіалі показаний Рагнар зі своїм племенем братів-вікінгів і його сім'єю в процесі становлення королем усіх племен вікінгів.  Рагнар - безстрашний воїн і релігійний вікінг, який об'єднує всі племена і поширює серед них поклоніння скандинавським богам. Згідно з легендою, він - прямий нащадок Одіна, бога війни і воїнів.
Вікінги Трейлер

Вікінги (2013—2020)

Vikings

18+
Серіал 6 сезонів, 90 епізодів Завершений
Ірландія, Канада   44 хв
Читати опис Це історія про пригоди найбільшого героя свого часу - Рагнара Лодброка. У серіалі показаний Рагнар зі своїм племенем братів-вікінгів і його сім'єю в процесі становлення королем усіх племен вікінгів.  Рагнар - безстрашний воїн і релігійний вікінг, який об'єднує всі племена і поширює серед них поклоніння скандинавським богам. Згідно з легендою, він - прямий нащадок Одіна, бога війни і воїнів.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.9 (221)  IMDb: 8.5 (582380)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Патріот
Патріот (2000) 28 червня 2000  ✓ укр. аудіо 8.1 imdb 7.2
Сюжет Дія фільму відбувається у 1776 році. Бенджамін Мартін (Гібсон), ветеран війни з індіанцями, відмовляється брати участь у боротьбі за незалежність північноамериканських колоній. Лише коли англійці на чолі з жорстоким полковником Тевінгтоном вбивають сина Мартіна, герой згадує минуле та дістає зброю...
Патріот Трейлер

Патріот (2000)

The Patriot

16+
США, Німеччина   2 год 45 хв
Читати опис Дія фільму відбувається у 1776 році. Бенджамін Мартін (Гібсон), ветеран війни з індіанцями, відмовляється брати участь у боротьбі за незалежність північноамериканських колоній. Лише коли англійці на чолі з жорстоким полковником Тевінгтоном вбивають сина Мартіна, герой згадує минуле та дістає зброю...
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.1 (178)  IMDb: 7.2 (293434)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Александр
Александр (2004) 21 листопада 2004  ✓ укр. аудіо 6.9 imdb 5.6
Сюжет Видовищна картина про гучні битви, знамениті перемоги і мудре правління Александра Македонського, який у 25 років завоював півсвіту. Прекрасна поєднання складних батальних сцен і комп'ютерної графіки, блискуча гра Коліна Фаррела і неповторного Ентоні Гопкінса. Що відбувалося у душі переможного володаря? Як минали його дні і ночі? У чому таємниця взаємин Александра і його друга — полководця Гефестіона? У фільмі досить детально, хоча не з історичною точністю, показані дві битви: битва при Ґавґмелах з перським царем Дарієм і на річці Гідасп з індійським царем Пором.
Александр Трейлер

Александр (2004)

Alexander

16+
Німеччина, США, Нідерланди, Франція, Велика Британія, Італія   2 год 55 хв
Читати опис Видовищна картина про гучні битви, знамениті перемоги і мудре правління Александра Македонського, який у 25 років завоював півсвіту. Прекрасна поєднання складних батальних сцен і комп'ютерної графіки, блискуча гра Коліна Фаррела і неповторного Ентоні Гопкінса. Що відбувалося у душі переможного володаря? Як минали його дні і ночі? У чому таємниця взаємин Александра і його друга — полководця Гефестіона? У фільмі досить детально, хоча не з історичною точністю, показані дві битви: битва при Ґавґмелах з перським царем Дарієм і на річці Гідасп з індійським царем Пором.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.9 (154)  IMDb: 5.6 (176637)
Моя оцінка:
/10
Конформіст
Конформіст (1970) 28 серпня 2014  ✓ укр. аудіо 6.9 imdb 7.9
Сюжет Законопокірною людиною хоче бути кожний, але якщо держава, в якій ти живеш, є злочинною, то мимоволі обертається злочином і твоя слухняність. Така ціна конформізму, яку вимушений заплатити доктор Марчелло Клерічі, одержуючий від фашистської влади наказ відправитися до Франції з тим, щоб організувати і здійснити ліквідацію італійського професора-антифашиста.
Виконуючи завдання, Марчелло розуміє вражаючу схожість державного насильства з сексуальним, жертвою якого він став в дитинстві.
Конформіст Трейлер

Конформіст (1970)

The Conformist

18+
Італія, Франція, Західна Німеччина   1 год 51 хв
Читати опис Законопокірною людиною хоче бути кожний, але якщо держава, в якій ти живеш, є злочинною, то мимоволі обертається злочином і твоя слухняність. Така ціна конформізму, яку вимушений заплатити доктор Марчелло Клерічі, одержуючий від фашистської влади наказ відправитися до Франції з тим, щоб організувати і здійснити ліквідацію італійського професора-антифашиста.
Виконуючи завдання, Марчелло розуміє вражаючу схожість державного насильства з сексуальним, жертвою якого він став в дитинстві.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.9 (22)  IMDb: 7.9 (33683)
Моя оцінка:
/10
Викрадачі велосипедів
Викрадачі велосипедів (1948) 24 листопада 1948  ✓ укр. аудіо 7.8 imdb 8.3
Сюжет Антоніо Річі, безробітний, батько двох дітей, після довгих пошуків нарешті знаходить роботу розклеювача афіш. Для того щоб приступити до своїх обов'язків йому необхідний велосипед. «Немає велосипеда - немає роботи», - каже йому чиновник біржі праці. У Антоніо був велосипед, але він здав його в ломбард, щоб отримати хоч якісь гроші та купити їжі. Щоб викупити велосипед з ломбарду, дружина Антоніо закладає останнє, що ще хоч чогось варте - шість простирадл, які були її приданим. У перший же робочий день, поки Антоніо старанно наклеює афішу з зображенням Ріти Хейворт, велосипед крадуть. Антоніо зі своїм маленьким сином Бруно відправляється на безнадійні пошуки.
Викрадачі велосипедів Трейлер

Викрадачі велосипедів (1948)

Bicycle Thieves

12+
Італія   1 год 29 хв
Читати опис Антоніо Річі, безробітний, батько двох дітей, після довгих пошуків нарешті знаходить роботу розклеювача афіш. Для того щоб приступити до своїх обов'язків йому необхідний велосипед. «Немає велосипеда - немає роботи», - каже йому чиновник біржі праці. У Антоніо був велосипед, але він здав його в ломбард, щоб отримати хоч якісь гроші та купити їжі. Щоб викупити велосипед з ломбарду, дружина Антоніо закладає останнє, що ще хоч чогось варте - шість простирадл, які були її приданим. У перший же робочий день, поки Антоніо старанно наклеює афішу з зображенням Ріти Хейворт, велосипед крадуть. Антоніо зі своїм маленьким сином Бруно відправляється на безнадійні пошуки.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.8 (40)  IMDb: 8.3 (175117)
Моя оцінка:
/10
Доктор Живаго
Доктор Живаго (1965) 22 грудня 1965 6.3 imdb 7.9
Сюжет Ця сага про розділену війною Росію, про битви в безлюдних краях, про подорож на потязі за Урал, до дачі, що наскрізь промерзла. Скидають уряди, б'ються армії, але кохання переживає все. Доля російського поета під час російської революції подана до того ж дуже красиво: чудові актриси, прекрасно зняті пейзажі і музика Моріса Жарра.
Доктор Живаго Трейлер

Доктор Живаго (1965)

Doctor Zhivago

16+
США, Італія, Велика Британія   3 год 17 хв
Читати опис Ця сага про розділену війною Росію, про битви в безлюдних краях, про подорож на потязі за Урал, до дачі, що наскрізь промерзла. Скидають уряди, б'ються армії, але кохання переживає все. Доля російського поета під час російської революції подана до того ж дуже красиво: чудові актриси, прекрасно зняті пейзажі і музика Моріса Жарра.
КіноБаза: 6.3 (11)  IMDb: 7.9 (82060)
Моя оцінка:
/10
Червоні
Червоні (1981) 25 грудня 1981 4.6 imdb 7.3
Сюжет Історія американського журналіста Джона Ріда. Він зустрічається із заміжньою жінкою Луїзою Брайант. Знайомство Джона і Луїзи сталося на професійному ґрунті. Обидва вони працювали журналістами в різних виданнях. Спочатку це була просто дружба і взаємна симпатія, що переросла згодом в любов. Коли це сталося, Луїза пішла від чоловіка і стала жити з Джоном. Вони спочатку продекларували вільні від зобов'язань відносини, але такий союз не витримав випробування через банальні ревнощі. Взаємні закиди в зраді стали приводом для їх розставання і лише спільна робоча поїздка до Росії напередодні жовтневої революції 1917 року зробила їх справжньою сім'єю. Тут вони полюбили один одного по-справжньому.
Червоні Трейлер

Червоні (1981)

Reds

США   3 год 15 хв
Читати опис Історія американського журналіста Джона Ріда. Він зустрічається із заміжньою жінкою Луїзою Брайант. Знайомство Джона і Луїзи сталося на професійному ґрунті. Обидва вони працювали журналістами в різних виданнях. Спочатку це була просто дружба і взаємна симпатія, що переросла згодом в любов. Коли це сталося, Луїза пішла від чоловіка і стала жити з Джоном. Вони спочатку продекларували вільні від зобов'язань відносини, але такий союз не витримав випробування через банальні ревнощі. Взаємні закиди в зраді стали приводом для їх розставання і лише спільна робоча поїздка до Росії напередодні жовтневої революції 1917 року зробила їх справжньою сім'єю. Тут вони полюбили один одного по-справжньому.
КіноБаза: 4.6 (6)  IMDb: 7.3 (24713)
Моя оцінка:
/10
Брама небесна
Брама небесна (1980) 19 листопада 1980  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 6.7
Сюжет У цьому величному вестерні режисер "Мисливця на оленів" Майкла Чіміно правдиво розповідає історію "Війни округу Джонсон", ганебної сторінки в Американській історії. У 1890-му році у Вайомінгу спалахнув конфлікт, в ході якого асоціація багатих скотарів, при підтримці уряду Сполучених штатів і особисто президента, відправила групу найманців в округ Джонсон для вбивства ста двадцяти п'яти іммігрантів - слов'ян, поляків, німців, які володіють земельними наділами-гомстедами, з метою зберегти і розширити пасовища для своєї худоби.

Від неймовірної краси пейзажів до вибухового насильства кривавої битви, Брама небесна з'єднує приголомшливу операторську роботу, амбітну режисуру і чудову акторську гру в незабутній погляд на зворотний бік американської мрії.
Брама небесна Трейлер

Брама небесна (1980)

Heaven's Gate

США   2 год 29 хв
Читати опис У цьому величному вестерні режисер "Мисливця на оленів" Майкла Чіміно правдиво розповідає історію "Війни округу Джонсон", ганебної сторінки в Американській історії. У 1890-му році у Вайомінгу спалахнув конфлікт, в ході якого асоціація багатих скотарів, при підтримці уряду Сполучених штатів і особисто президента, відправила групу найманців в округ Джонсон для вбивства ста двадцяти п'яти іммігрантів - слов'ян, поляків, німців, які володіють земельними наділами-гомстедами, з метою зберегти і розширити пасовища для своєї худоби.

Від неймовірної краси пейзажів до вибухового насильства кривавої битви, Брама небесна з'єднує приголомшливу операторську роботу, амбітну режисуру і чудову акторську гру в незабутній погляд на зворотний бік американської мрії.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (1)  IMDb: 6.7 (17143)
Моя оцінка:
/10
Новий кінотеатр «Парадізо»
Новий кінотеатр «Парадізо» (1988) 17 листопада 1988  ✓ укр. аудіо 8.6 imdb 8.5
Сюжет Одного разу Сальваторе Ді Віта, відомий режисер, повернувшись додому пізно вночі, дізнається від своєї подруги, що дзвонила його мама і просила сказати йому, що помер Альфредо. Почувши ці слова, Сальваторе так і не зміг заснути, своїми думками він поринув у своє повоєнне дитинство і юність…
Новий кінотеатр «Парадізо» Трейлер

Новий кінотеатр «Парадізо» (1988)

Cinema Paradiso

16+
Італія, Франція   2 год 35 хв
Читати опис Одного разу Сальваторе Ді Віта, відомий режисер, повернувшись додому пізно вночі, дізнається від своєї подруги, що дзвонила його мама і просила сказати йому, що помер Альфредо. Почувши ці слова, Сальваторе так і не зміг заснути, своїми думками він поринув у своє повоєнне дитинство і юність…
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.6 (53)  IMDb: 8.5 (282827)
Моя оцінка:
/10
Ґладіатор
Ґладіатор (2000) 4 травня 2000  ✓ укр. аудіо 8.7 imdb 8.5
Сюжет Римський імператор заповів свій трон генералу Максимусу, проте син імператора, який жадає батькової корони, засуджує Максимуса до страти.
Ґладіатор Трейлер

Ґладіатор (2000)

Gladiator

16+
Топ #19 фільм
США, Велика Британія, Мальта, Марокко   2 год 35 хв
Читати опис Римський імператор заповів свій трон генералу Максимусу, проте син імператора, який жадає батькової корони, засуджує Максимуса до страти.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.7 (574)  IMDb: 8.5 (1619629)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Гра Престолів
Гра Престолів (2011—2019) 17 квітня 2011  ✓ укр. аудіо 8.8 imdb 9.2
Сюжет Ось і підходить до завершення літо, що тривало майже десятиліття. Навколо осередку влади Семи королівств, Залізного трону, зріє змова, і в цей непростий час король вирішує шукати підтримки у друга юності Еддарда Старка. У світі, де всі — від короля до найманця — рвуться до влади, плетуть інтриги й готові встромити ніж у спину, є місце і шляхетності, співчуття і любові. Тим часом, ніхто не помічає пробудження темряви з легенд далеко на Півночі — і лише Стіна захищає живих на південь від неї.
Гра Престолів Трейлер

Гра Престолів (2011—2019)

Game of Thrones

18+
Серіал 8 сезонів, 73 епізоди Завершений
Топ #5 серіал
США, Велика Британія   57 хв
Читати опис Ось і підходить до завершення літо, що тривало майже десятиліття. Навколо осередку влади Семи королівств, Залізного трону, зріє змова, і в цей непростий час король вирішує шукати підтримки у друга юності Еддарда Старка. У світі, де всі — від короля до найманця — рвуться до влади, плетуть інтриги й готові встромити ніж у спину, є місце і шляхетності, співчуття і любові. Тим часом, ніхто не помічає пробудження темряви з легенд далеко на Півночі — і лише Стіна захищає живих на південь від неї.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.8 (656)  IMDb: 9.2 (2283491)
Моя оцінка:
/10
Молодий Карл Маркс
Молодий Карл Маркс (2017) 2 березня 2017 3.0 imdb 6.6
Сюжет (англ.) The early years of Karl Marx, Friedrich Engels and Jenny Marx, between Paris, Brussels and London.
Молодий Карл Маркс Трейлер

Молодий Карл Маркс (2017)

The Young Karl Marx

16+
Франція, Бельгія, Німеччина   1 год 58 хв
Читати опис (англ.) The early years of Karl Marx, Friedrich Engels and Jenny Marx, between Paris, Brussels and London.
КіноБаза: 3.0 (1)  IMDb: 6.6 (7274)
Моя оцінка:
/10
Лінкольн
Лінкольн (2012) 9 листопада 2012  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 7.3
Сюжет Біографічна стрічка, яка охоплює останні чотири місяці життя Авраама Лінкольна, шістнадцятого президента США, приділяючи особливу увагу зусиллям президента в січні 1865 року, щоб прийняти Тринадцяту поправку до Конституції Сполучених Штатів, яка забороняє рабство і будь-яку примусову працю, крім тих випадків, коли така праця є покаранням за злочин.
Лінкольн Трейлер

Лінкольн (2012)

Lincoln

16+
США, Індія   2 год 29 хв
Читати опис Біографічна стрічка, яка охоплює останні чотири місяці життя Авраама Лінкольна, шістнадцятого президента США, приділяючи особливу увагу зусиллям президента в січні 1865 року, щоб прийняти Тринадцяту поправку до Конституції Сполучених Штатів, яка забороняє рабство і будь-яку примусову працю, крім тих випадків, коли така праця є покаранням за злочин.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (92)  IMDb: 7.3 (272590)
Моя оцінка:
/10
Tea with Mussolini (1999) 25 березня 1999 6.5 imdb 6.9
Сюжет (англ.) An orphaned Italian boy is raised among a circle of British and American women living in Mussolini's Italy before and during the Second World War.
Трейлер

Tea with Mussolini (1999)

Tea with Mussolini

Італія, Велика Британія   1 год 57 хв
Читати опис (англ.) An orphaned Italian boy is raised among a circle of British and American women living in Mussolini's Italy before and during the Second World War.
КіноБаза: 6.5 (2)  IMDb: 6.9 (14193)
Моя оцінка:
/10
Віднесені вітром
Віднесені вітром (1939) 15 грудня 1939  ✓ укр. аудіо 8.0 imdb 8.2
Сюжет Колись існувала країна вправних вершників та бавовняних полів, її називали Старим Півднем. Там, в маленьких кутках, завмерла в уклоні сама галантність, там жили останні лицарі, та прекрасні дами, останні хазяї та їхні раби. Тепер про це можна прочитати лише в книгах, тепер це не більше ніж сон, який складно забути. Це цілий світ, віднесений вітром...
Віднесені вітром Трейлер

Віднесені вітром (1939)

Gone with the Wind

12+
США   3 год 58 хв
Читати опис Колись існувала країна вправних вершників та бавовняних полів, її називали Старим Півднем. Там, в маленьких кутках, завмерла в уклоні сама галантність, там жили останні лицарі, та прекрасні дами, останні хазяї та їхні раби. Тепер про це можна прочитати лише в книгах, тепер це не більше ніж сон, який складно забути. Це цілий світ, віднесений вітром...
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.0 (128)  IMDb: 8.2 (334212)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. субтитри) / прокат від $3.99
Доступно в rakuten (укр. субтитри) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Ride with the Devil (1999) 24 листопада 1999 4.5 imdb 6.7
Сюжет (англ.) Ride with the Devil follows four people who are fighting for truth and justice amidst the turmoil of the American Civil War. Director Ang Lee takes us to a no man's land on the Missouri/Kansas border where a staunch loyalist, an immigrant's son, a freed slave, and a young widow form an unlikely friendship as they learn how to survive in an uncertain time. In a place without rules and redefine the meaning of bravery and honor.
Трейлер

Ride with the Devil (1999)

Ride with the Devil

16+
США   2 год 18 хв
Читати опис (англ.) Ride with the Devil follows four people who are fighting for truth and justice amidst the turmoil of the American Civil War. Director Ang Lee takes us to a no man's land on the Missouri/Kansas border where a staunch loyalist, an immigrant's son, a freed slave, and a young widow form an unlikely friendship as they learn how to survive in an uncertain time. In a place without rules and redefine the meaning of bravery and honor.
КіноБаза: 4.5 (2)  IMDb: 6.7 (14556)
Моя оцінка:
/10
Талановитий містер Ріплі
Талановитий містер Ріплі (1999) 25 грудня 1999  ✓ укр. аудіо 7.4 imdb 7.4
Сюжет Том Рiплi (Деймон), хлопець з бiдної родини, отримує вiд мiльйонера Грiнлiфа запрошення поїхати до Iталiї i умовити його сина Дiккi повернутися додому. Для Рiплi подорож стає шансом здiйснити свої мрiї, виявивши прихованi злочиннi таланти...
Талановитий містер Ріплі Трейлер

Талановитий містер Ріплі (1999)

The Talented Mr. Ripley

16+
США   2 год 19 хв
Читати опис Том Рiплi (Деймон), хлопець з бiдної родини, отримує вiд мiльйонера Грiнлiфа запрошення поїхати до Iталiї i умовити його сина Дiккi повернутися додому. Для Рiплi подорож стає шансом здiйснити свої мрiї, виявивши прихованi злочиннi таланти...
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.4 (154)  IMDb: 7.4 (242414)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: