У пошуках Немо, мультфільм зі студії Pixar, який славиться своєю хорошою роботою. І ця стрічка може бути безпечно включена до списку якісних картин для дітей та всієї родини. Раніше я його вже бачив і що раніше, і що після перегляду, залишилися лише позитивні емоції.

Стрічка розповідає нам про підводний світ, головні герої якого - риба клоун Немо. Він є єдиними вцілілим яйцем, який залишився після нападу хижацького індивіда. Він живе з батьком, який дуже переживає за нього і скрізь намагається захистити свого сина. Але одного разу, на цьому зав'язується конфлікт, і дитина пливе на забороненій території, після чого її спіймають люди. А Марлін, отець Немо відправляє його, щоб врятувати. Мені дуже подобається сюжет. По-перше, це інтригує, і ви зацікавлені в тому, як події підуть далі, по-друге, знайома проблема між дітьми та батьками базується для всіх, що легко сприймати глядачам.

Однією з головних переваг мульта є персонажі. Окрім головних героїв, у подій, які запам'ятаються, також є багато інших учасників. Перш за все, це риба Дорі. Вона страждає від хвороби через те, що швидко забуває події. Але водночас вона має чудові якості та здоровий авантюризм. Вони, разом з Марліном, навпаки, працюють разом, створюють чудовий тандем. На додаток до цього, стрічка має багато вторинних персонажів з цікавими фішками. Творці в цілому зробили дуже різноманітну морську фауну, починаючи від черепах і закінчуючи китами. За це творці заслуговують на похвалу, адже вписати це все органічно в мультфільм, який проходить півтори години, зовсім не просто.

Окрім героїв, всі основні особи, проходячи через бар'єри й проходячи шлях, змінюються в результаті. Усі роблять для себе важливий висновок і змінюються. Це дуже важливий аспект, який демонструє, що все робиться не марно і додає ваги кожній події.

Я також хочу відзначити візуальні ефекти та гумор стрічки. Щодо першого, я можу сказати, що створення підводного світу - це дуже кропітка робота. Для цього потрібно не тільки мати талант художника, але й зрозуміти, як він працює зсередини. І в цьому плані була зроблена величезна робота. Авторам вдалося передати відчуття глибини, і при перегляді немає проблем з почуттям присутності та занурення в цей світ. Що стосується гумору, то є багато цікавих моментів і смішних персонажів. Мене розвеселили акули, мешканці акваріума і, перш за все, сама Дорі. Я думаю, що для дітей цей мультфільм буде досить смішним, але дорослі також посміхаються не раз.

Підсумок. Я можу сказати, що це чудова картина, на рідкісну тему підводного життя. Він ідеально підходить для будь-якого віку та для перегляду сім'єю. Я можу з упевненістю рекомендувати для перегляду у вільний час. 9/10