Serhii

Несподівано прекрасний фантастичний серіал. Поки що подивився тільки перший сезон.
Майже все буде відбуватися в багатоповерхівці схожою на наші "хрущовки" або "общаги". Здається автори надихалися першими сезонами The walking dead (будівництво бази, фортифікації, командна робота, лідери, різні здібності) та чимось на кшалт Людей Ікс (монстри, монстри і люди, люди проти монстрів).
З позитивного, і я не можу про це мовчати - жіночі персонажі дуже красиві (ну ок, чоловічі переважно також). Але і характери чудово прописані. Цікаво спостерігати.
Спочатку здається хммм це типовий південнокорейський серіал і починаєш вішати ярлики на людей. А потім все розвертається по іншому і персонажі розкриваються з іншого боку.
Нудьгувати не доведеться! В кожному епізоді є екшн, щось відбувається. Знову ж таки, близько до перших сезонів The walking dead - неможливо відірватися і ти просто вмикаєш наступну серію.
Графіка - нормальна. От чесно. Немає питань до графіки абсолютно. Бо якщо подобається то ти вже сам домалюєш в голові пікселі.
Стосовно музики не згоден з Валерія Смірнова (з усією повагою). Перший раз коли звучить Imagine Dragons то в тему і дійсно класно. Потім автори зловживають цим і підрубають трек по ділу і без. А ще є класична музика яка теж грає в певні моменти і ріже слух. Короче композитор відпрацював на 3/5.
Ще хотів би відмітити якесь неперевершене виконання до якості подачі сцен де актори плачуть. Мені здається в команді є спеціальні люди які за це відповідають) Настільки кінематографічно це знято (дивився в високій якості на Netflix).
Doramyeon 10/10
Так. Панянки круті. І Сі Йон та, що виконала роль пожежниці І Кьон, яка в минулому була спецназівцем, колись починала кар'єру боксерки, але у неї були травми, тож їй довелося зав'язати з цим.

Ось трішки з її інтерв'ю про підготовку до зйомок.

«Ніде немає жодного посилання на Со І Кьон, бо персонаж відстуній в першоджерелі. У мене не було іншого вибору, окрім як звернутися до минулої історії І Кьон, яку пояснив режисер. Я багато говорила з режисером про те, навіщо І Кьон потрібна для «Милого дому». Вона є оригінальним персонажем, вільна і має багато похідних історій. Була єдиним героєм, який був активним далеко за межами будинку. Коли І Кьон виходить на вулицю, світогляд розширюється. У розмові з режисером я намагалася уникати наголосу на «воїні» чи «суб’єктивному жіночому образі». Ми зосереджувалися на тому факті, що лихо може прийти до будь-кого, і що будь-хто, будь то жінка чи літній чоловік, може стати дуже могутнім, щоб захистити когось дорогого для нього».

І Сі Йон яскраво посміхнулася, сказавши: «Я думаю, ви можете побачити це як CG», коли згадувалися м’язи її спини. Вона також сказала, що не знала, що у неї такі м'язи на спині після перегляду відео. Вона не думала, що вони виглядають красиво, тому перевірила їх на відео зі своїм інструктором з тренувань.

«Я знімалась в екшн-сценах інших драм і фільмів, але ніколи раніше не робила таких показових екшенів. Це було без будь-якого тиску. Я зосередився на наборі ваги, тому що є послідовність дій, яку мені доводилося робити майже оголеною. Я не знала, як відбуватиметься екшен, де він буде та як довго триватиме. Я думала, що маю добре побудувати своє тіло, не пропускаючи жодного місця. У мого персонажа є професійні риси, вона раніше була солдатом спецназу, тож я тренувалась і багато їла. Я контролювала свої харчові звички протягом тижня або двох перед зйомками. Було важко їсти багато. Потім було важко, тому що безпосередньо перед зйомками довелося перестати їсти. Мені знадобилося приблизно шість місяців, щоб зробити фігуру І Кьон. Затримка зйомок була хорошою річчю, тому що в мене було ще один-два місяці, щоб потренуватися. Це перший раз, коли я так довго тренувався для роботи».

Актриса стала гарячою темою через м’язи, а не через свою акторську гру, і вона була більш популярною завдяки бойовикам, ніж вираженню емоцій. Останні фільми «Без милосердя — 2019» і «SF8» (Мерехтіння) також показують її як персонажа бойовиків. І Сі Йон сказала, що як актриса вона не проти зосередитися на екшенах та тілі ніж на своїй акторській грі. Вона вважає себе щасливою.

«Мені не набридло продовжувати займатися спортом і практикуватись. Чесно кажучи, я вдячна. Мені здається, були часи, коли я думала про це раніше. Тепер я думаю, що мені пощастило бути персонажем екшен фільмів. На щастя, мені подобаються тренування, тож я вдячна, що можу показати це у своїй роботі. Мені б хотілося, щоб я могла робити це більше. Якщо мені доведеться займатися спортом саме для цього, я думаю, що це був би щасливий час для мене».

Вона також висловила вдячність режисеру І Ин Бьоку, який запропонував їй цю роль.

«Я вважаю, що моя участь у «Милому домі» була значущою та великою честю як для актриси. Особисто я була щаслива бути на знімальному майданчику з акторами та режисером. Багато людей говорять приємні речі, але я вважаю, що режисер виконав чудову роботу. Незважаючи на те, що в мене є таке тіло, я б не мала шансу показати його без цієї драми. Було б чудово, якби «Милий дім» дозволив мені знятися в інших фільмах».

Serhii 8/10
Дуже цікаво. Дякую

Doramyeon 10/10