Людина-мавпа

Тарзан є досить відомим персонажем у загальних колах. Проте особливої популярності я в нього не спостерігав. Ось я і досі повноцінно не бачив мультфільм присвячений йому. Але після ознайомлення в мене лишилися позитивні враження.

Історія розповідає нам про хлопця, що втратив батьків, бувши немовлям. Але від смерті його врятувала горила, в сім'ї якої він виріс. Ріс він природно далеко від цивілізації та не міг контактувати з людьми, але якось це трапилося, далі вже не розкриватиму карти. Сюжет особисто мені досить знайомий і я бачу чітке запозичення з таких творів як Мауглі та Покахонтас. Не можу сказати, що це сильна вада, проте ненароком відбувається порівняння з ними.

Але що виділяє цю картину, так це візуал. Я був у захваті. Анімація вийшла неймовірно яскравою та по-справжньому соковитою. Через те, що дії відбувається в джунглях, нам продемонстрували великі та барвисті види природи. Також була достатня різноманітність тваринного світу. Головні герої мають виражені риси, які приваблюють глядача. Але й характерами вони вийшли непогані. Звичайно я не назвав би їх глибокими, але їхні почуття зрозумілі й всі вони індивідуальні.

Крім візуала та персонажів у стрічці присутній гарний гумор, який насмішить дітлахів і не дасть дорослим занудьгувати. Ще є і пісні. Їх не так багато, як зазвичай, у мультфільмах Дісней, але вони всі доречні та гарної якості.

Підсумок. Тарзан - це непоганий розважальний продукт, здатний підняти настрій та забезпечити гарний час проведення. Рекомендую дітям та підліткам, а також тим, хто любить проєкти від даної студії. 7/10