Цей мультфільм розповідає нам історію про сина Зевса. Як і його батько, він є богом. І здавалося б, що може статися з таким могутнім персонажем. Однак він становить загрозу іншому богу Аїду, який хоче отримати місце біля трону. І ось він наказав убити Геркулеса своїм підданим, поки він ще немовля. Але в останній момент вони не змогли виконати завдання і ми змогли бачити подальший розвиток подій.

Майже всі персонажі взяті з міфології, тому їх залишилося тільки грамотно перенести на екран. Я вважаю, що у творців це вийшло дуже якісно. Усі вони виглядають доволі жваво та зі своїми індивідуальними особливостями. Головний герой уособлює мужність та відвагу. При цьому йому не чуже співчуття, наївність та легка інфантильність. Також йому допомагають Пегас та Філ, які заодно веселять глядачів. Ну і є красуня, яка щільно засіла в голові у Геркулеса. По інший бік барикад у нас є вже згаданий лиходій Аїд, який володіє властивим лиходіям харизмою та підступністю.

Не відходячи далеко від персонажів, хочу поговорити про малювання. На мою думку, над нею попрацювали на славу. Є безліч різноманітних кольорів і декорацій з підкресленими невеликими деталями. Це своєю чергою додає атмосфери мультфільму. До цього аспекту варто занести музичні номери. Вони виконані на гідному рівні. Самі пісні різноманітні та приємні для прослуховування і не здаються баластом.

Підсумок. Я можу рекомендувати переглянути цей мультфільм. Думаю найбільше він сподобається підліткам, також підійде і для молодших глядачів. Що стосується дорослих, вони не повинні занудьгувати, адже видовище динамічне і цікаве тому, якщо ви хочете поринути в дитинство, то це хороший варіант. 8 із 10