NezerSun

Цей фільм дивитися можна, в більшості випадків він може навіть сподобатися, але оскільки рецензія моя - то буду чесним він не викликав в мене жодної позитивної емоції, тільки жаль і роздратування.Жаль від того що цей фільм існує в тому вигляді в якому він є, адже історія прекрасна "небажану дитину всиновлює компанія і знімає шоу про її життя без відома останньої", але на жаль ця прекрасна історія не була реалізована в вигляді драми, трилера, детектива чи ще в якомусь серйозному жанрі годинки так на дві з половиною з нормальними акторами, а стала простецькою комедією на півтори години з Джи Карі.Роздратувала, тому що головну і по суті єдину роль тут грає (надто гучне слово) Джи Карі те що він єдиний це не так і погано, адже шоу Трумена і логічно що всі інші просто масовка в його історії, але Джи Карі людина яка ніколи не була актором і ніколи не любила кіно, якщо вважала чи вважає досі що грати - це кривлятися, сіпатися і зі всього робити клоунаду(тактично промовчу про те які гонорари він просив за свої сіпання і постійний контроль над режисерами та своїми образами), особисто у мене це викликає лише непереборне відчуття іспанського сорому, якого під кінець назбиралося стільки що я банально заснув, хоч фільм іде всього півтори години я додивився його уже на ранок, хоча сенсу додивлятися теж було небагато, адже в фільмі взагалі відсутнє будь-що окрім кривлянь Карі - ні комедії, ні драми, ні поворотів сюжету, ні непередбачуваної кінцівки, ні музики, НІ - ЧО - ГО, при бюджеті в 60 лямів.Я не буду розписувати ляпи, нелогічні моменти, погану операторську роботу, слабку технічну складову і т.д, це кіно на свого любителя й очевидно я ним не став, рекомендувати не можу.
2 з 10 користувачів вважає цю рецензію корисною