Перший мультфільм про іграшки мав великий успіх, тому продовження неминуче мало статися. Мені особисто перша картина сподобалася, і я із задоволенням подивився і другу. Чи виправдала вона мої очікування, можу сказати, що безумовно і про це детальніше.

У головних ролях у нас ті самі герої, що були й в минулому мульті. Однак під час стрічки ми знайомитимемося і з деякими новими персонажами, які добре доповнять картину. Сюжет нам розповідає про те, як один негідник заради грошей вкрав головну іграшку Вуді. Але продавати він його вирішив не одного, а в комплекті з іншими іграшками, з якими наш герой знайомиться. Під час цієї арки на нас чекатимуть зворушливі моменти та важливі вибори персонажів, які не залишать байдужими. Але й водночас є інша арка інших іграшок, які поспішають на допомогу викраденому Вуді. За нею також досить цікаво спостерігати.

Як і оригінал, дана стрічка має відмінний дух пригоди. Протягом усієї дії ви не встигнете занудьгувати, адже динаміка витримана дуже добре. Також картина не скупа на гумор. Він тут дуже різноманітний і навіть є спеціальні жарти, які зрозуміють лише дорослі. Чого лише варті фінальні титри мультфільму. Ну і традиційно ми маємо правильну мораль про те, що ми повинні дорожити нашими близькими та друзями. Це гарний додаток для якісного розважального продукту.

Підсумок. Продовження історії іграшок за своїм наповненням не поступається оригіналу. Все, що ми полюбили в першій частині, було збережено і нам подарували ще одну чудову історію. Рекомендую всім, хто ще не бачив, це мультфільм, який заслуговує на вашу увагу.  9/10