Перша частина історії про Бембі виходила далеко в 1942 році й продовження довелося чекати 64 роки. Якщо над цим замислитися, це просто неймовірно. За такий термін змінилося не одне покоління та над проєктом працювали зовсім інші люди. Але що найдивовижніше, те, що продовження вдалося. Я щиро вважаю, що ми отримали гідний розвиток подій, але про все докладніше.

Сюжет стартує відразу з кінця першої стрічки, тому, якщо ви не бачили оригінал і невиразно його пам'ятаєте, я б радив його переглянути. Основний наголос в історії зробили на розвиток відносин Бембі з батьком, а також на дорослішанні оленя. Можу сказати, що це правильний вибір, адже він цілком логічний і добре вписується в розповідь. Бембі в характері особливо не змінився, але під час подій він починає набиратися мужності та розуміння світу. І одночасно нам показують, як важливо мати опору і щоб був хтось, хто дасть нам підтримку і направить на вірний шлях. І що жодні обставини не повинні бути важливішими за рідних. Ще мені сподобалося, що достатньо часу приділили дружнім стосункам у мультфільмі. Це також важливий кістяк, що робить картину кращою. І все це дозволило створити дуже зворушливу та милу стрічку.

Хочеться похвалити й аніматорів. Вони постаралися поєднати витриманий стиль оригіналу та додати сучасне малювання. І за підсумком ми маємо прекрасні пейзажі у художньому стилі та красиво анімованих персонажів. І можливо це виглядає трохи простувато, але, мабуть, в цьому і є якась легкість і унікальність. Ну і на додачу ми маємо кілька композицій, що доповнюють усю казкову атмосферу картини.

Підсумок. Якщо ви бачили перший мультфільм і залишилися в захваті, то я впевнений, що продовження вас не розчарує. Тут збережено багато стилістичних рішень, а також використано грамотний підхід розвитку історії. Тому я можу порекомендувати стрічку до перегляду та найкраще дивитися всією сім'єю, для сильнішого ефекту. 8/10