«Термінатор» повернеться з Джеймсом Кемероном та режисером «Дедпулу»

23.01.2017 12:06     Кошеня

Terminator 2

"Я повернуся". Ці три слова стали знаковим в історії кіно після виходу в 1984 Термінатора. Арнольд Шварценеггер в ролі, яка запустила його в вищу лігу акторів - як титульного убивчого кіборга. Режисером був Джеймс Кемерон, задовго до того, як став голлівудською «важкою артилерією» яку світ знає сьогодні. Величезний успіх касових зборів і у критиків, Термінатор призвів до ще більш високо оціненого сиквела, Термінатор 2: Судний день (1991). Багато хто вважає Термінатор 2 кращим екшн фільмом світу.

Термінатор 1984

На жаль, доля франшизи термінатора неухильно впала з тих пір; Термінатор 3: Повстання машин (2003) - перший фільм з нульовим залученням від Кемерона - отримав змішані відгуки від шанувальників в кращому випадку, і 2009 приквел Термінатор: Спасіння прийде вже майже забули. Старий Арнольд повернувся в 2015 році в Термінатор: Генезис, який отримав ще гірші відгуки критиків. Це закрило плани продовжити історію Genisys.

З колись популярної франшизи, Термінатор зараз на самому дні - непогана можливість для Кемерона, аби спробувати його реанімувати. На щастя, згідно з новим повідомленням Deadline, це саме те, що він збирається робити. Кемерон знову отримає повний юридичний контроль термінатора в 2019 році та готується до продюсерства нового фільму в легендарній серії, режисером котрого буде Гельмер Тім Міллер, відомий фільмом Deadpool.

Джерело: screenrant.com


Коментарі:
Кошеня
якщо Арнольда не будуть втягувати та поставлять щось нове, то може зайти.
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: