Логотип «Оселі Зла» помилково використовується у в'єтнамському медичному центрі

10.06.2017 14:08     Кошеня

Medcare Skin Centre

У Хошиміні, В'єтнам, медичний центр догляду шкіри ("Medcare Skin Centre") здивувався, виявивши, що їх логотип виглядає точно так само, як логотип корпорації Umbrella у фільмах Оселі Зла (Обитель зла (2002), Обитель зла 2: Апокалiпсис (2004), Обитель зла 3: Вимирання (2007), Оселя зла: Потойбічне життя (2010),
Оселя зла: Відплата (2012), Оселя зла: Фінальна битва (2016))

Umbrella Corporation в франшизі - одна з найбільших фармацевтичних конгломератів, що базуються в Європі. Umbrella офіційно розробила і впровадила широкий спектр лікарських засобів, косметичних продуктів і інших похідних, таких як продукти харчування. Крім того, корпорація вела розробки в області біологічної зброї і успішно продавала його терористичним і урядовим організаціям, що є основним джерелом доходів корпорації. Не зовсім те, про що думають при виборі клініки з догляду за шкірою. Компанія клянеться, що це збіг, але логотип майже ідентичний.

Користувач Reddit Gentlemansincebirth зазначив, що логотип Umbrella займає чільне місце на цьому веб-сайті, як це б і мало бути з будь-яким хорошим логотипом. Але це досить кумедно бачити злий логотип поруч з усміхненими співробітниками і пацієнтами, до того ж логотип ідентичний, аж до забарвлення. На сторінці Medcare в Facebook стверджують, що вони були здивовані увагою, яку отримали, а також сказали, що найняли дизайн компанію розробити свій логотип. Якщо це так, то це звучить так, ніби Центр шкіри Medcare був "затролленим".
Reddit в даний час під вогнем із-за «збігу» і один користувач стверджує, що

насправді це в моїй країні. І вони в даний час штовхають деяку
рекламну кампанію ... Косметична галузь в нашій країні досить звіряча,
і навіть призводить до смерті, так що я не здивуюсь, якщо вони
намагаються реанімувати деяких зі своїх клієнтів.

Хоча неможливо перевірити правдивість, чи користувач Reddit дійсно з В'єтнаму, але це ідеальна відповідь, що пояснює цю ситуацію. Компанія каже, що вони з'ясують, як це сталося , аби швидко знайти рішення, та повернутися до роботи і допомогати своїм пацієнтам. Тим не менше, досить проникливий Redditor виявив, що ви можете прописати в Google «круті логотипи» і Umbrella Corporation з'являється на 2-й сторінці пошуку.

Графічний дизайн в інтернеті можна зробити супер дешево, можливо компанія просто звернулась до популярних веб-сайтів FIVER, щоб створити свій логотип . Компанії шукають дизайнерів логотипів або рекламних роликів і можуть буквально платити комусь від $ 5 до $ 10, щоб той придумав їм їх власний логотип або відео різного ступеня якості. Але знову ж таки, закони про авторське право можуть бути трохи не чіткими за кордоном. Або це, або команда шкіри Medcare має набагато хитріші засоби, але це все відбуваються за лаштунками.

Це реальне життя. Це реальна компанія, яка, можливо, в нещодавніх подіях, які трапились зробила погане рішення щодо логотипу. Medcare центр шкіри стверджує, що це сталося навмисне, але як ми можемо знати правду? Ми ніколи не будемо знати фактичну істину, якщо тільки дизайнерська фірма, якщо вона дійсно існує, захоче про це розповісти. Але до тих пір, ми можемо трохи посміятися над логотипом Resident Evil Umbrella Corporation, який використовується для лікування пацієнтів із захворюваннями шкіри.

Джерело: movieweb.com


Коментарі:
IxI_JOKER_IxI
В'єтнамці знаються на ЛОГОтипах))) Їм треба в рекламу своєї компанії Мілу Йовович взяти, взагалі буде БОМБА)))) Напевно той хто їм розробляв логотип вирішив зберегти свій час чи просто забив і взяв логотип з улюбленого фільму))
1  

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: