Знайдено 9 результатів

Камон Камон
Камон Камон (2021) 3 березня 2022  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 7.4
Сюжет Зворушлива історія про порозуміння дитини та дорослого. У радіожурналіста Джонні немає сім’ї і весь свій час він присвячує роботі. Його новий проєкт – інтерв’ю з дітьми з різних куточків Америки про їхні переживання та майбутнє людства. У цій мандрівці до нього приєднується 9-річний племінник, за яким Джонні обіцяє приглянути. У новій для себе ролі опікуна герой Фенікса відкриває досі невідомий світ «батьківства» зі всіма його складнощами та радощами.
Камон Камон Трейлер

Камон Камон (2021)

C'mon C'mon

16+
США   1 год 49 хв
Читати опис Зворушлива історія про порозуміння дитини та дорослого. У радіожурналіста Джонні немає сім’ї і весь свій час він присвячує роботі. Його новий проєкт – інтерв’ю з дітьми з різних куточків Америки про їхні переживання та майбутнє людства. У цій мандрівці до нього приєднується 9-річний племінник, за яким Джонні обіцяє приглянути. У новій для себе ролі опікуна герой Фенікса відкриває досі невідомий світ «батьківства» зі всіма його складнощами та радощами.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (19)  IMDb: 7.4 (38923)
Моя оцінка:
/10
Вальдо
Вальдо (2021) 3 березня 2022 6.0 imdb 5.8
Сюжет Чарлі Валдо — колишній детектив поліції Лос-Анджелеса, веде просте та відлюдне життя. Але через жінку з минулого він повертається до роботи і починає розслідувати вбивство дружини ексцентричної голлівудської зірки.
Вальдо Трейлер

Вальдо (2021)

Last Looks

США   1 год 51 хв
Читати опис Чарлі Валдо — колишній детектив поліції Лос-Анджелеса, веде просте та відлюдне життя. Але через жінку з минулого він повертається до роботи і починає розслідувати вбивство дружини ексцентричної голлівудської зірки.
КіноБаза: 6.0 (24)  IMDb: 5.8 (11973)
Моя оцінка:
/10
Маґда
Маґда (2021) 3 березня 2022 0.0 imdb 0.0
Сюжет Сюжетна лінія фільму розгортається паралельно в декількох часових проміжках і охоплює століття європейської історії, в якому трапляється трагічна доля родини Гоманнів. Історія починається в Гамбурзі – 1967 року. Самотній старий Ґустав Гоманн живе у квартирі на околиці міста. Відчувши наближення смерті, він пише листа племінникові. У цьому листі Ґустав просить знайти свою сестру Маґду та її дітей. У 20-х роках, після Першої світової війни, молода Маґда закохалася у полоненого українця з російської армії і завагітніла. Сім'я Гоманнів не могла прийняти цей зв’язок. Така любов здавалася особливо недоречною на тлі смерті найстаршого сина родини – Фредеріка, який загинув від кулі російського солдата. Коли вирішувалася доля Маґди, її улюблений брат Ґустав не захистив сестру. Тим самим, він засудив дівчину на заслання та багаторічні страждання в окупованій росіянами Україні, куди вона поїхала зі своїм чоловіком.

Прочитавши лист, Петер Гоманн вирішує з’ясувати долю Маґди і знайти її нащадків – це його справа честі. Однак на шляху до своєї мети він має непереборний бар'єр – Берлінську стіну. Саме возз’єднання – головна ідея фільму. Ця історія доводить, що сімейні зв’язки та пам’ять поколінь міцніші за війну та смерть.
Маґда

Маґда (2021)

Magda

Україна   1 год 35 хв
Читати опис Сюжетна лінія фільму розгортається паралельно в декількох часових проміжках і охоплює століття європейської історії, в якому трапляється трагічна доля родини Гоманнів. Історія починається в Гамбурзі – 1967 року. Самотній старий Ґустав Гоманн живе у квартирі на околиці міста. Відчувши наближення смерті, він пише листа племінникові. У цьому листі Ґустав просить знайти свою сестру Маґду та її дітей. У 20-х роках, після Першої світової війни, молода Маґда закохалася у полоненого українця з російської армії і завагітніла. Сім'я Гоманнів не могла прийняти цей зв’язок. Така любов здавалася особливо недоречною на тлі смерті найстаршого сина родини – Фредеріка, який загинув від кулі російського солдата. Коли вирішувалася доля Маґди, її улюблений брат Ґустав не захистив сестру. Тим самим, він засудив дівчину на заслання та багаторічні страждання в окупованій росіянами Україні, куди вона поїхала зі своїм чоловіком.

Прочитавши лист, Петер Гоманн вирішує з’ясувати долю Маґди і знайти її нащадків – це його справа честі. Однак на шляху до своєї мети він має непереборний бар'єр – Берлінську стіну. Саме возз’єднання – головна ідея фільму. Ця історія доводить, що сімейні зв’язки та пам’ять поколінь міцніші за війну та смерть.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 0.0 (0)
Моя оцінка:
/10
Ікс
Ікс (2022) 17 березня 2022  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 6.5
Сюжет У 1979 році група молодих кінематографістів має намір зняти фільм для дорослих у сільській місцевості Техасу, але коли затворницькі літні господарі застають їх за відвертою роботою, актори опиняються у відчайдушній боротьбі за своє життя.
Ікс Трейлер

Ікс (2022)

X

16+
США, Канада   1 год 46 хв
Читати опис У 1979 році група молодих кінематографістів має намір зняти фільм для дорослих у сільській місцевості Техасу, але коли затворницькі літні господарі застають їх за відвертою роботою, актори опиняються у відчайдушній боротьбі за своє життя.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (71)  IMDb: 6.5 (173378)
Моя оцінка:
/10
Глибокі води
Глибокі води (2022) 18 березня 2022 6.5 imdb 5.5
Сюжет Вік і Мелінда Ван Алени живуть у невеличкому містечку. За спільною згодою вони продовжують жити у шлюбі, хоча почуття між ними давно охолонули. Вік добре заробляє та хотів би зберегти стосунки, тому закриває очі на численних коханців своєї дружини. Однак «ховати голову у пісок» стає пізно, коли ці коханці зникають один за одним. Вік стає головним підозрюваним у справі по зникненню чоловіків.
http://kinomania.com.ua/deep-water
Глибокі води Трейлер

Глибокі води (2022)

Deep Water

США, Австралія   1 год 55 хв
Читати опис Вік і Мелінда Ван Алени живуть у невеличкому містечку. За спільною згодою вони продовжують жити у шлюбі, хоча почуття між ними давно охолонули. Вік добре заробляє та хотів би зберегти стосунки, тому закриває очі на численних коханців своєї дружини. Однак «ховати голову у пісок» стає пізно, коли ці коханці зникають один за одним. Вік стає головним підозрюваним у справі по зникненню чоловіків.
http://kinomania.com.ua/deep-water
КіноБаза: 6.5 (36)  IMDb: 5.5 (57567)
Моя оцінка:
/10
Гаррі Гафт: Той, хто вижив
Гаррі Гафт: Той, хто вижив (2021) 24 березня 2022  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 6.7
Сюжет Історія Гаррі Гафта, польського єврея, який вижив у концтаборі Освенцім (Аушвіц), беручи участь у боксерських поєдинках до смерті, організованих нацистськими охоронцями.
Гаррі Гафт: Той, хто вижив Трейлер

Гаррі Гафт: Той, хто вижив (2021)

The Survivor

Канада, Угорщина, США   2 год 9 хв
Читати опис Історія Гаррі Гафта, польського єврея, який вижив у концтаборі Освенцім (Аушвіц), беручи участь у боксерських поєдинках до смерті, організованих нацистськими охоронцями.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (5)  IMDb: 6.7 (6121)
Моя оцінка:
/10
Хижаки
Хижаки (2020) 24 березня 2022 0.0 imdb 6.2
Сюжет Через безглуздий випадок перетинаються долі двох абсолютно різних сімей із Риму. Сімейство Павоне відомі як витончені й інтелектуальні люди. Другі — Вісмара — живуть у бідному передмісті і є безстрашними пролетарями й до того ж неофашистами. Настільки різні світи стикаються, а наслідки виявляються непередбачуваними для всіх героїв.
Хижаки Трейлер

Хижаки (2020)

The Predators

16+
Італія   1 год 49 хв
Читати опис Через безглуздий випадок перетинаються долі двох абсолютно різних сімей із Риму. Сімейство Павоне відомі як витончені й інтелектуальні люди. Другі — Вісмара — живуть у бідному передмісті і є безстрашними пролетарями й до того ж неофашистами. Настільки різні світи стикаються, а наслідки виявляються непередбачуваними для всіх героїв.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 6.2 (1260)
Моя оцінка:
/10
Усі місяці
Усі місяці (2020) 24 березня 2022 6.0 imdb 6.6
Сюжет Рік 1976. Під час останньої агонії карлістської війни в Іспанії маленьку дівчинку рятує з притулку загадкова жінка, яка живе глибоко в лісі. Важко поранена і близька до смерті дівчина вважає жінку ангелом, який прийшов забрати її на небеса. Незабаром вона розуміє, що насправді ця дивна жінка дарувала їй вічне життя ... перетворивши її на вампіра.
Усі місяці Трейлер

Усі місяці (2020)

All the Moons

Іспанія, Франція   1 год 42 хв
Читати опис Рік 1976. Під час останньої агонії карлістської війни в Іспанії маленьку дівчинку рятує з притулку загадкова жінка, яка живе глибоко в лісі. Важко поранена і близька до смерті дівчина вважає жінку ангелом, який прийшов забрати її на небеса. Незабаром вона розуміє, що насправді ця дивна жінка дарувала їй вічне життя ... перетворивши її на вампіра.
КіноБаза: 6.0 (1)  IMDb: 6.6 (1180)
Моя оцінка:
/10
Висока мода
Висока мода (2021) 24 березня 2022 7.0 imdb 6.2
Сюжет Двадцятирічна швачка Джейд краде сумку в паризькому метро. Коли вона оцінює свою здобич, то розуміє, що пограбувала таку ж просту швачку, як і вона сама. Повна каяття, дівчина вирушає у будинок до жінки, щоб повернути їй сумку. Вона знайомиться з Естер - шістдесятирічною робітницею модного будинку Dior. Естер пропонує Джейд поділитися з нею найціннішим, що у неї є - досвідом роботи у світі високої моди.
Висока мода Трейлер

Висока мода (2021)

Haute Couture

12+
Франція   1 год 40 хв
Читати опис Двадцятирічна швачка Джейд краде сумку в паризькому метро. Коли вона оцінює свою здобич, то розуміє, що пограбувала таку ж просту швачку, як і вона сама. Повна каяття, дівчина вирушає у будинок до жінки, щоб повернути їй сумку. Вона знайомиться з Естер - шістдесятирічною робітницею модного будинку Dior. Естер пропонує Джейд поділитися з нею найціннішим, що у неї є - досвідом роботи у світі високої моди.
КіноБаза: 7.0 (1)  IMDb: 6.2 (1179)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: