Знайдено 5 результатів

Операція
Операція "М'ясний фарш" (2021) 21 квітня 2022  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 6.6
Сюжет Друга світова війна у розпалі. Кожен крок союзних військ противник аналізує з особливою ретельністю. Вкрай необхідний наступ на острів Сицилію не можливо втілити раптово, оскільки німецьке командування відслідковує пересування військ. Таємна група фахівців британської розвідки розробляє операцію, за якою до рук Третього рейху мають потрапити документи щодо подальших дій британських військ. Очікується, що фальшиві документи введуть в оману супротивника та відволічуть його увагу. Аби папери не викликали підозр, обставини їхнього потрапляння до рук німецької розвідки продумували до найменших дрібниць.
Операція Трейлер

Операція "М'ясний фарш" (2021)

Operation Mincemeat

США, Велика Британія   2 год 8 хв
Читати опис Друга світова війна у розпалі. Кожен крок союзних військ противник аналізує з особливою ретельністю. Вкрай необхідний наступ на острів Сицилію не можливо втілити раптово, оскільки німецьке командування відслідковує пересування військ. Таємна група фахівців британської розвідки розробляє операцію, за якою до рук Третього рейху мають потрапити документи щодо подальших дій британських військ. Очікується, що фальшиві документи введуть в оману супротивника та відволічуть його увагу. Аби папери не викликали підозр, обставини їхнього потрапляння до рук німецької розвідки продумували до найменших дрібниць.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (30)  IMDb: 6.6 (35127)
Моя оцінка:
/10
Кролячі пригоди: Врятувати Великдень
Кролячі пригоди: Врятувати Великдень (2022) 21 квітня 2022  ✓ укр. субтитри 0.0 imdb 5.4
Сюжет Кролик Макс вів безтурботне існування, доки не опинився в компанії талановитих і спритних родичів, які є вартовими Великодня. Саме останні стежать за тим, щоб усі святкові яйця були добре заховані. Незабаром персонаж несподівано опиняється в епіцентрі пригод, пов’язаних із порятунком довгоочікуваного свята.
Кролячі пригоди: Врятувати Великдень Трейлер

Кролячі пригоди: Врятувати Великдень (2022)

Rabbit Academy: Mission Eggpossible

Німеччина   1 год 16 хв
Читати опис Кролик Макс вів безтурботне існування, доки не опинився в компанії талановитих і спритних родичів, які є вартовими Великодня. Саме останні стежать за тим, щоб усі святкові яйця були добре заховані. Незабаром персонаж несподівано опиняється в епіцентрі пригод, пов’язаних із порятунком довгоочікуваного свята.
Є українські субтитри
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 5.4 (323)
Моя оцінка:
/10
Абатство Даунтон: Нова епоха
Абатство Даунтон: Нова епоха (2022) 28 квітня 2022  ✓ укр. аудіо 7.4 imdb 7.4
Сюжет Кроулі та їхні віддані слуги знімають німий фільм у Даунтоні й переживають нові пригоди на півдні Франції. За ними скрізь слідують блиск і гламур!
Абатство Даунтон: Нова епоха Трейлер

Абатство Даунтон: Нова епоха (2022)

Downton Abbey: A New Era

Велика Британія, США   2 год 5 хв
Читати опис Кроулі та їхні віддані слуги знімають німий фільм у Даунтоні й переживають нові пригоди на півдні Франції. За ними скрізь слідують блиск і гламур!
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.4 (19)  IMDb: 7.4 (30953)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 49 грн / купівля від 124 грн

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Офіційний конкурс
Офіційний конкурс (2021) 28 квітня 2022  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 7.0
Сюжет Старий мільярдер хоче залишити свій «слід у вічності», тому вирішує спродюсувати фільм у надії створити культовий шедевр. Він запрошує ексцентричну режисерку, яка обирає на головні ролі двох знаменитих акторів. Але є одне «але» — ці двоє терпіти не можуть один одного.
Офіційний конкурс Трейлер

Офіційний конкурс (2021)

Official Competition

Іспанія, Аргентина   1 год 55 хв
Читати опис Старий мільярдер хоче залишити свій «слід у вічності», тому вирішує спродюсувати фільм у надії створити культовий шедевр. Він запрошує ексцентричну режисерку, яка обирає на головні ролі двох знаменитих акторів. Але є одне «але» — ці двоє терпіти не можуть один одного.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (19)  IMDb: 7.0 (14687)
Моя оцінка:
/10
Дьяволік. Суперзлочинець і рожевий діамант
Дьяволік. Суперзлочинець і рожевий діамант (2021) 28 квітня 2022 4.2 imdb 5.9
Сюжет Суперзлочинець, що краде в багатих, аби віддавати коштовності красивим дівчатам. Він завжди на крок попереду копів, вправний гонщик на спорткарах та справжній герой-коханець.  У місті Клервіллі поліція збилася з ніг у пошуках таємничого і жорстокого злочинця. Чергового разу зухвалий гангстер вислизнув від служителів закону. Незважаючи на невдачу, інспектор Гінко поспішає розставити нову пастку. У місто прибуває Леді Кант - власниця знаменитого рожевого діаманта. Проникливий коп не сумнівається, що шляхи сексапільної мільйонерки і Дьяволіка неодмінно перетнуться ...
Дьяволік. Суперзлочинець і рожевий діамант Трейлер

Дьяволік. Суперзлочинець і рожевий діамант (2021)

Diabolik

Італія   2 год 13 хв
Читати опис Суперзлочинець, що краде в багатих, аби віддавати коштовності красивим дівчатам. Він завжди на крок попереду копів, вправний гонщик на спорткарах та справжній герой-коханець.  У місті Клервіллі поліція збилася з ніг у пошуках таємничого і жорстокого злочинця. Чергового разу зухвалий гангстер вислизнув від служителів закону. Незважаючи на невдачу, інспектор Гінко поспішає розставити нову пастку. У місто прибуває Леді Кант - власниця знаменитого рожевого діаманта. Проникливий коп не сумнівається, що шляхи сексапільної мільйонерки і Дьяволіка неодмінно перетнуться ...
КіноБаза: 4.2 (5)  IMDb: 5.9 (3798)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: