Знайдено 32 результати

Шан-Чі та легенда десяти кілець
Шан-Чі та легенда десяти кілець (2021) 2 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 7.4
Сюжет Життя паркувальника Шан-Чі різко змінюється, коли містична організація під назвою «Десять Кілець» починає полювання на його кулон. Побоюючись, що «Десять кілець» знайдуть другий кулон у його сестри Сяолінь, Шан-Чі вирішує випередити лиходіїв, адже кулони ведуть до родинної таємниці, пов'язаної з захистом світу.
Шан-Чі та легенда десяти кілець Трейлер

Шан-Чі та легенда десяти кілець (2021)

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

12+
США, Австралія   2 год 12 хв
Читати опис Життя паркувальника Шан-Чі різко змінюється, коли містична організація під назвою «Десять Кілець» починає полювання на його кулон. Побоюючись, що «Десять кілець» знайдуть другий кулон у його сестри Сяолінь, Шан-Чі вирішує випередити лиходіїв, адже кулони ведуть до родинної таємниці, пов'язаної з захистом світу.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (304)  IMDb: 7.4 (435162)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо)
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від 89 грн
У пастці
У пастці (2021) 2 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 5.9
Сюжет Емма (Меґан Фокс) та її чоловік Марк святкують річницю в будиночку біля озера. Після романтичного вечора Емма прокидається прикутою наручниками до мертвого тіла свого чоловіка. Сама і вдалині від цивілізації, вона зіткнеться з жахливими та акуратно спланованими пастками. Чи зможе Емма вибратися з цього жахливого місця живою, або ж покійний чоловік потягне її за собою?
У пастці Трейлер

У пастці (2021)

Till Death

18+
США   1 год 28 хв
Читати опис Емма (Меґан Фокс) та її чоловік Марк святкують річницю в будиночку біля озера. Після романтичного вечора Емма прокидається прикутою наручниками до мертвого тіла свого чоловіка. Сама і вдалині від цивілізації, вона зіткнеться з жахливими та акуратно спланованими пастками. Чи зможе Емма вибратися з цього жахливого місця живою, або ж покійний чоловік потягне її за собою?
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (37)  IMDb: 5.9 (26184)
Моя оцінка:
/10
Пекельне пекло
Пекельне пекло (2020) 2 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 6.6
Сюжет Людина з таємничим минулим втікає з країни, щоб уникнути власного особистого пекла — та потрапляє у значно гірше місце.
Пекельне пекло Трейлер

Пекельне пекло (2020)

Bloody Hell

16+
Австралія, США   1 год 33 хв
Читати опис Людина з таємничим минулим втікає з країни, щоб уникнути власного особистого пекла — та потрапляє у значно гірше місце.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (39)  IMDb: 6.6 (10424)
Моя оцінка:
/10
Таємниця парку розваг
Таємниця парку розваг (2020) 2 вересня 2021 2.0 imdb 4.5
Сюжет Продовження пригод ведмедів Брамбла та Бріара, а також мисливця Віка. Вони приїжджають до загадкового парку розваг, де на них чекають світ, повний таємничих небезпек, веселих розіграшів і, звичайно ж, атракціонів.
Таємниця парку розваг Трейлер

Таємниця парку розваг (2020)

Boonie Bears: The Wild Life

Китай   1 год 39 хв
Читати опис Продовження пригод ведмедів Брамбла та Бріара, а також мисливця Віка. Вони приїжджають до загадкового парку розваг, де на них чекають світ, повний таємничих небезпек, веселих розіграшів і, звичайно ж, атракціонів.
КіноБаза: 2.0 (2)  IMDb: 4.5 (221)
Моя оцінка:
/10
Слоуни
Слоуни (2021) 5 вересня 2021 0.0 imdb 0.0
Сюжет Чого тільки не відбувається у світі слоунів! Лампочки стирчать прямо з неба, какао росте на деревах вже в горнятках, хамелеони літають зі швидкістю космічних кораблів, платівки випускаються на волю, вечорами пишуться листи інопланетянам, а в вільний час вигадуються симфонії хрю-мажор. І все це під наглядом великого та мудрого Носа, який суне його в усі закапелки. І має право, бо все це вигадав він…
Слоуни

Слоуни (2021)

Slowny

Україна   10 хв
Читати опис Чого тільки не відбувається у світі слоунів! Лампочки стирчать прямо з неба, какао росте на деревах вже в горнятках, хамелеони літають зі швидкістю космічних кораблів, платівки випускаються на волю, вечорами пишуться листи інопланетянам, а в вільний час вигадуються симфонії хрю-мажор. І все це під наглядом великого та мудрого Носа, який суне його в усі закапелки. І має право, бо все це вигадав він…
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 0.0 (0)
Моя оцінка:
/10
Втілення зла
Втілення зла (2021) 9 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 6.3 imdb 6.2
Сюжет Головний герой стрічки — чоловік, у якого виявили ракову пухлину. Окрім очевидних у разі такої хвороби жахіть, на нього чекає ще кілька несподіванок. Новоутворення змінює його самого. Тепер він володіє надприродними здібностями, які сіють жах навколо нього та змінюють життя багатьох людей.
http://kinomania.com.ua/vtilennya-zla
Втілення зла Трейлер

Втілення зла (2021)

Malignant

18+
США, Китай   1 год 51 хв
Читати опис Головний герой стрічки — чоловік, у якого виявили ракову пухлину. Окрім очевидних у разі такої хвороби жахіть, на нього чекає ще кілька несподіванок. Новоутворення змінює його самого. Тепер він володіє надприродними здібностями, які сіють жах навколо нього та змінюють життя багатьох людей.
http://kinomania.com.ua/vtilennya-zla
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.3 (66)  IMDb: 6.2 (109069)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 149 грн / купівля від 199 грн
Погані домогосподарки
Погані домогосподарки (2021) 9 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 6.4 imdb 6.4
Сюжет Конні і ДжоДжо – найкращі подруги, які загрузли в побуті. Але одного разу їм вдалося перевернути своє життя, перетворивши продуктові купони на 40 мільйонів доларів! Тепер у них є все: модний одяг, дорогі спорткари, приватний літак. І все було б як у казці, якби не двоє поліцейських, які намагаються зловити відчайдушних домогосподарок та викрити їхню хитромудру схему. Неймовірно драйвова комедія, заснована на реальних подіях, про одну з найгучніших афер США!
Погані домогосподарки Трейлер

Погані домогосподарки (2021)

Queenpins

16+
США   1 год 50 хв
Читати опис Конні і ДжоДжо – найкращі подруги, які загрузли в побуті. Але одного разу їм вдалося перевернути своє життя, перетворивши продуктові купони на 40 мільйонів доларів! Тепер у них є все: модний одяг, дорогі спорткари, приватний літак. І все було б як у казці, якби не двоє поліцейських, які намагаються зловити відчайдушних домогосподарок та викрити їхню хитромудру схему. Неймовірно драйвова комедія, заснована на реальних подіях, про одну з найгучніших афер США!
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.4 (59)  IMDb: 6.4 (23134)
Моя оцінка:
/10
Аннетт
Аннетт (2021) 9 вересня 2021 6.8 imdb 6.3
Сюжет Сюжет стрічки розгортається у сучасному Лос-Анджелесі. Це історія, здавалося б, досконалої пари: гумориста Генрі та відомої на весь світ співачки Енн. З народженням дочки Аннетт, якій судилася дивовижна доля, життя Генрі та Енн зміниться назавше.
Аннетт Трейлер

Аннетт (2021)

Annette

16+
Франція, Бельгія, Німеччина, США, Японія, Мексика, Швейцарія   2 год 21 хв
Читати опис Сюжет стрічки розгортається у сучасному Лос-Анджелесі. Це історія, здавалося б, досконалої пари: гумориста Генрі та відомої на весь світ співачки Енн. З народженням дочки Аннетт, якій судилася дивовижна доля, життя Генрі та Енн зміниться назавше.
КіноБаза: 6.8 (17)  IMDb: 6.3 (22662)
Моя оцінка:
/10
Та, що біжить лабіринтом
Та, що біжить лабіринтом (2020) 9 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 5.0 imdb 5.4
Сюжет Дівчина після автомобільної аварії прокидається у величезному лабіринті. Тепер вона разом з іншими незнайомцями бере участь в смертельно небезпечній грі. Кожні сім хвилин нова секція лабіринту закривається, і ті, хто не встиг знайти рішення, залишаються в ньому назавжди. Єдиний шанс врятуватись — рухатись вперед і не зупинятись.
Та, що біжить лабіринтом Трейлер

Та, що біжить лабіринтом (2020)

Meander

16+
Франція   1 год 30 хв
Читати опис Дівчина після автомобільної аварії прокидається у величезному лабіринті. Тепер вона разом з іншими незнайомцями бере участь в смертельно небезпечній грі. Кожні сім хвилин нова секція лабіринту закривається, і ті, хто не встиг знайти рішення, залишаються в ньому назавжди. Єдиний шанс врятуватись — рухатись вперед і не зупинятись.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.0 (23)  IMDb: 5.4 (11388)
Моя оцінка:
/10
Навколо світу за 80 днів
Навколо світу за 80 днів (2021) 9 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 5.6 imdb 4.7
Сюжет Паспарту – юне мавпеня, що обожнює читати та мріє про надзвичайні пригоди. Одного дня на своєму шляху він зустрічає пройдисвіта Філіаса Фрога, жаб’яча душа якого прагне до наживи. Він втягує малого Паспарту в аферу, через яку вони мають відправитись у навколосвітню подорож, маючи всього лише 80 днів. Попереду у них надзвичайні, неймовірні, приголомшливі пригоди!
Навколо світу за 80 днів Трейлер

Навколо світу за 80 днів (2021)

Around the World in 80 Days

Франція, Бельгія   1 год 22 хв
Читати опис Паспарту – юне мавпеня, що обожнює читати та мріє про надзвичайні пригоди. Одного дня на своєму шляху він зустрічає пройдисвіта Філіаса Фрога, жаб’яча душа якого прагне до наживи. Він втягує малого Паспарту в аферу, через яку вони мають відправитись у навколосвітню подорож, маючи всього лише 80 днів. Попереду у них надзвичайні, неймовірні, приголомшливі пригоди!
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.6 (5)  IMDb: 4.7 (922)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Казка про Коника
Казка про Коника (2021) 9 вересня 2021 10.0 imdb 7.8
Сюжет Колишній антирадянський активіст, а нині — монах у миру і художник, Анатолій Лютюк мешкає у старовинній кам'яній вежі в самому серці Таллінна. Початок війни на Сході України змушує його покинути все і з волонтерською місією вирушити у прифронтові містечка.
Казка про Коника Трейлер

Казка про Коника (2021)

Tales of a Toy Horse

16+
Україна, Естонія   1 год 16 хв
Читати опис Колишній антирадянський активіст, а нині — монах у миру і художник, Анатолій Лютюк мешкає у старовинній кам'яній вежі в самому серці Таллінна. Початок війни на Сході України змушує його покинути все і з волонтерською місією вирушити у прифронтові містечка.
КіноБаза: 10.0 (1)  IMDb: 7.8 (27)
Моя оцінка:
/10
Дюна
Дюна (2021) 16 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 8.1 imdb 8.0
Сюжет Міфічна і емоційно заряджена подорож головного героя, Пола Атріда. На цього блискучого і обдарованого хлопця чекають великі справи, які йому важко осягнути. Він вирушить на найнебезпечнішу планету у Всесвіті, щоб врятувати майбутнє своєї родини і свого народу. Адже ворожі сили вступають у конфлікт через найцінніший і найрідкісніший ресурс — речовину, здатну розкрити найбільший потенціал людства. Виживуть лише ті, кому вдасться перемогти власні страхи.
http://kinomania.com.ua/dyuna
Дюна Трейлер

Дюна (2021)

Dune

12+
США, Канада   2 год 35 хв
Читати опис Міфічна і емоційно заряджена подорож головного героя, Пола Атріда. На цього блискучого і обдарованого хлопця чекають великі справи, які йому важко осягнути. Він вирушить на найнебезпечнішу планету у Всесвіті, щоб врятувати майбутнє своєї родини і свого народу. Адже ворожі сили вступають у конфлікт через найцінніший і найрідкісніший ресурс — речовину, здатну розкрити найбільший потенціал людства. Виживуть лише ті, кому вдасться перемогти власні страхи.
http://kinomania.com.ua/dyuna
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.1 (513)  IMDb: 8.0 (852105)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / купівля від $10.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / купівля від 199 грн
Звір у його голові
Звір у його голові (2021) 16 вересня 2021 6.0 imdb 6.4
Сюжет Аналітик ФБР Білл Гаґмаєр, в рамках нового дослідження поведінки серійних вбивць, проводить серію інтерв’ю з Тедом Банді, який убив більше 20 жінок. Харизматична натура злочинця починає спотворювати сприйняття агента, з кожною зустріччю йому всю складніше залишатися об’єктивним і не піддаватися чарівності Банді.
Звір у його голові Трейлер

Звір у його голові (2021)

No Man of God

16+
США   1 год 40 хв
Читати опис Аналітик ФБР Білл Гаґмаєр, в рамках нового дослідження поведінки серійних вбивць, проводить серію інтерв’ю з Тедом Банді, який убив більше 20 жінок. Харизматична натура злочинця починає спотворювати сприйняття агента, з кожною зустріччю йому всю складніше залишатися об’єктивним і не піддаватися чарівності Банді.
КіноБаза: 6.0 (20)  IMDb: 6.4 (9040)
Моя оцінка:
/10
Гунда
Гунда (2020) 16 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 8.0 imdb 7.1
Сюжет Ми ділимо простори нашої планети з мільярдами домашніх тварин. Познайомившись зі свинею Гундою (в перекладі з норвезької - «жінка-воїн») і її поросятами, а також з двома незвичайними коровами і одноногою куркою, ми можемо задуматися про невід'ємну цінність життя і таємницю всієї тваринної свідомості, в тому числі та нашої власної.
Гунда Трейлер

Гунда (2020)

Gunda

Норвегія, США, Велика Британія   1 год 33 хв
Читати опис Ми ділимо простори нашої планети з мільярдами домашніх тварин. Познайомившись зі свинею Гундою (в перекладі з норвезької - «жінка-воїн») і її поросятами, а також з двома незвичайними коровами і одноногою куркою, ми можемо задуматися про невід'ємну цінність життя і таємницю всієї тваринної свідомості, в тому числі та нашої власної.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.0 (1)  IMDb: 7.1 (2920)
Моя оцінка:
/10
Прокляття пікової дами
Прокляття пікової дами (2021) 16 вересня 2021 3.0 imdb 3.7
Сюжет Компанія знуджених підлітків вирішує перевірити правдивість міської легенди і проводить ритуал зі свічкою і дзеркалом. Незабаром злісна сутність починає сильно псувати хлопцям життя, і вони звертаються за допомогою до фахівця по демонах.
Прокляття пікової дами Трейлер

Прокляття пікової дами (2021)

Queen of Spades

Канада   1 год 31 хв
Читати опис Компанія знуджених підлітків вирішує перевірити правдивість міської легенди і проводить ритуал зі свічкою і дзеркалом. Незабаром злісна сутність починає сильно псувати хлопцям життя, і вони звертаються за допомогою до фахівця по демонах.
КіноБаза: 3.0 (2)  IMDb: 3.7 (856)
Моя оцінка:
/10
Вполювати свідка
Вполювати свідка (2021) 16 вересня 2021 3.0 imdb 3.4
Сюжет Батько з дочкою, що мають свідчити проти потужного наркокартелю у суді, переховуються у будинку для літніх людей від вбивць, які їх переслідують.
Вполювати свідка Трейлер

Вполювати свідка (2021)

Night of the Sicario

16+
США   1 год 22 хв
Читати опис Батько з дочкою, що мають свідчити проти потужного наркокартелю у суді, переховуються у будинку для літніх людей від вбивць, які їх переслідують.
КіноБаза: 3.0 (1)  IMDb: 3.4 (691)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $3.99
Ненависть
Ненависть (1995) 23 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 7.2 imdb 8.1
Сюжет Історія фільму розгортається протягом одного дня - найважливішого дня в житті трьох юнаків: Вінса, Юбера та Саїда. Чим він може закінчитись для трьох хлопців (єврея, араба та темношкірого) з бідного передмістя Парижу? Крім того, сьогодні їх не троє, сьогодні їх четверо: Вінс, Юбер, Саїд та Сміт і Вессон 44 калібру. Кров сповнена ненавистю та бажанням помсти. Світ несправедливий та байдужий... Фраза з фільму:
"...Це історія суспільства, яке падає, і яке, в момент свого падіння, повторює, щоб заспокоїтись:
- Поки що все нормально. Поки що все нормально...
Та важливим є не падіння...
Важливе - приземлення..."
Ненависть Трейлер

Ненависть (1995)

La Haine

18+
Франція, США   1 год 38 хв
Читати опис Історія фільму розгортається протягом одного дня - найважливішого дня в житті трьох юнаків: Вінса, Юбера та Саїда. Чим він може закінчитись для трьох хлопців (єврея, араба та темношкірого) з бідного передмістя Парижу? Крім того, сьогодні їх не троє, сьогодні їх четверо: Вінс, Юбер, Саїд та Сміт і Вессон 44 калібру. Кров сповнена ненавистю та бажанням помсти. Світ несправедливий та байдужий... Фраза з фільму:
"...Це історія суспільства, яке падає, і яке, в момент свого падіння, повторює, щоб заспокоїтись:
- Поки що все нормально. Поки що все нормально...
Та важливим є не падіння...
Важливе - приземлення..."
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.2 (54)  IMDb: 8.1 (196265)
Моя оцінка:
/10
Усі святі Ньюарка
Усі святі Ньюарка (2021) 23 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 5.4 imdb 6.3
Сюжет Дія фільму розгортається у Ньюарку 60-х, де спостерігається різке зростання чисельності афроамериканців, що викликає невдоволення у італійців і призводить до збройних конфліктів.
http://kinomania.com.ua/usi-svyati-nyuarka
Усі святі Ньюарка Трейлер

Усі святі Ньюарка (2021)

The Many Saints of Newark

16+
США   2 год 0 хв
Читати опис Дія фільму розгортається у Ньюарку 60-х, де спостерігається різке зростання чисельності афроамериканців, що викликає невдоволення у італійців і призводить до збройних конфліктів.
http://kinomania.com.ua/usi-svyati-nyuarka
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.4 (15)  IMDb: 6.3 (63211)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (англ. аудіо) / купівля від 129 грн
Холодний розрахунок
Холодний розрахунок (2021) 23 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 5.7 imdb 6.2
Сюжет Головне у покері — зберігати холоднокровність і рахувати на кілька ходів вперед. Саме ці навички Вільям опанував досконало, коли вирішив почати нове життя. Тепер він впевнено йде до участі у Світовій серії та великих грошей. Це його шанс назавжди залишити позаду таємниці минулого. Проте коли доля підкидає йому шанс на відплату, Вільям потрапляє у гру, де на кону стоїть щось більше, ніж гроші.
Холодний розрахунок Трейлер

Холодний розрахунок (2021)

The Card Counter

16+
Велика Британія, Китай, США   1 год 51 хв
Читати опис Головне у покері — зберігати холоднокровність і рахувати на кілька ходів вперед. Саме ці навички Вільям опанував досконало, коли вирішив почати нове життя. Тепер він впевнено йде до участі у Світовій серії та великих грошей. Це його шанс назавжди залишити позаду таємниці минулого. Проте коли доля підкидає йому шанс на відплату, Вільям потрапляє у гру, де на кону стоїть щось більше, ніж гроші.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.7 (38)  IMDb: 6.2 (42964)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $2.99 / купівля від $2.99
Доступно в rakuten (англ. аудіо) / прокат від 39 грн / купівля від 69 грн
Бестселер
Бестселер (2021) 23 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 6.2
Сюжет Щоб врятувати свій видавничий дім, який дістався Люсі Скіннер у спадок, вона відправляється в тур країною. З собою дівчина бере колись успішного письменника Гарріса Шоу, який давно поховав свій талант у пляшці. Зацікавити молодь книгами – непросте завдання, але це ще пів біди! А от приборкати нестерпний характер безпробудного п'янички та примхливого письменника виявилось справжнім викликом!
Бестселер Трейлер

Бестселер (2021)

Best Sellers

16+
Велика Британія, Канада, США   1 год 42 хв
Читати опис Щоб врятувати свій видавничий дім, який дістався Люсі Скіннер у спадок, вона відправляється в тур країною. З собою дівчина бере колись успішного письменника Гарріса Шоу, який давно поховав свій талант у пляшці. Зацікавити молодь книгами – непросте завдання, але це ще пів біди! А от приборкати нестерпний характер безпробудного п'янички та примхливого письменника виявилось справжнім викликом!
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (21)  IMDb: 6.2 (6431)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $3.99
Віхола душ
Віхола душ (2019) 23 вересня 2021  ✓ укр. субтитри 7.5 imdb 7.2
Сюжет Перша світова війна. Шістнадцятирічний Артурс за призовом потрапляє на Східний фронт. Надто юний, аби воювати, але досить дорослий, аби загинути, він переживає втрату рідного дому та близьких людей. Тепер його дім — це поле битви. Юнак має знайти в собі сили швидко стати дорослим, адже половину населення Латвії забрала війна…
Віхола душ Трейлер

Віхола душ (2019)

Blizzard of Souls

12+
Латвія   1 год 44 хв
Читати опис Перша світова війна. Шістнадцятирічний Артурс за призовом потрапляє на Східний фронт. Надто юний, аби воювати, але досить дорослий, аби загинути, він переживає втрату рідного дому та близьких людей. Тепер його дім — це поле битви. Юнак має знайти в собі сили швидко стати дорослим, адже половину населення Латвії забрала війна…
Є українські субтитри
КіноБаза: 7.5 (2)  IMDb: 7.2 (5015)
Моя оцінка:
/10
Режим героя
Режим героя (2021) 23 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 3.5 imdb 4.5
Сюжет Юний геній програмування має лише 30 днів, щоб створити круту комп'ютерну відеогру, яка врятує бізнес його родини від банкрутства.
Режим героя Трейлер

Режим героя (2021)

Hero Mode

12+
США   1 год 28 хв
Читати опис Юний геній програмування має лише 30 днів, щоб створити круту комп'ютерну відеогру, яка врятує бізнес його родини від банкрутства.
Є українське аудіо
КіноБаза: 3.5 (4)  IMDb: 4.5 (1388)
Моя оцінка:
/10
Махнемось тілами
Махнемось тілами (2020) 23 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 5.6 imdb 6.0
Сюжет Сімейка Морелів — дивакувата. Чоловік не розуміє дружину, діти — на голові. Тож іноді так хочеться змінити родину. Але треба бути обережними зі своїми бажаннями... Одного ранку вони всі прокидаються в тілах одне одного: 6-річна донька — в тілі тата, тато — в тілі сина-підлітка, син — у тілі старшої сестри, старша сестра — у тілі матері...
Махнемось тілами Трейлер

Махнемось тілами (2020)

Family Swap

16+
Франція, Бельгія   1 год 40 хв
Читати опис Сімейка Морелів — дивакувата. Чоловік не розуміє дружину, діти — на голові. Тож іноді так хочеться змінити родину. Але треба бути обережними зі своїми бажаннями... Одного ранку вони всі прокидаються в тілах одне одного: 6-річна донька — в тілі тата, тато — в тілі сина-підлітка, син — у тілі старшої сестри, старша сестра — у тілі матері...
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.6 (3)  IMDb: 6.0 (972)
Моя оцінка:
/10
Відьми Блеквуда
Відьми Блеквуда (2020) 23 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 3.0 imdb 3.5
Сюжет Клер повертається в своє рідне місто після смерті матері і виявляє, що в будинку її дитинства відбуваються містичні події, що навівають жах. Усе місто охоплене страхом — місцеві мешканці тікають. Клер вирішує зустрітися віч-на-віч з привидом своєї померлої матері, щоб врятувати місто від нечисті.
Відьми Блеквуда Трейлер

Відьми Блеквуда (2020)

Witches of Blackwood

Австралія   1 год 18 хв
Читати опис Клер повертається в своє рідне місто після смерті матері і виявляє, що в будинку її дитинства відбуваються містичні події, що навівають жах. Усе місто охоплене страхом — місцеві мешканці тікають. Клер вирішує зустрітися віч-на-віч з привидом своєї померлої матері, щоб врятувати місто від нечисті.
Є українське аудіо
КіноБаза: 3.0 (1)  IMDb: 3.5 (376)
Моя оцінка:
/10
Мулан: Нова легенда
Мулан: Нова легенда (2020) 23 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 4.0 imdb 3.8
Сюжет Дівчина-воїтелька пробралася до табору противника, щоб убити принца ворожого народу. Але побачивши перед собою 8-річну дитину, вона порушує наказ та, об’єднавшись із загадковим юнаком з армії противника, вирушає у повну пригод подорож.
Мулан: Нова легенда Трейлер

Мулан: Нова легенда (2020)

Kung Fu Mulan

Китай   1 год 40 хв
Читати опис Дівчина-воїтелька пробралася до табору противника, щоб убити принца ворожого народу. Але побачивши перед собою 8-річну дитину, вона порушує наказ та, об’єднавшись із загадковим юнаком з армії противника, вирушає у повну пригод подорож.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.0 (1)  IMDb: 3.8 (156)
Моя оцінка:
/10
Собаки не кусають хороших людей
Собаки не кусають хороших людей (2021) 28 вересня 2021 0.0 imdb 0.0
Сюжет Це історія про зіткнення борців за права тварин і мисливців на собак у сучасній Україні показує концепт жорстокості і співчуття, панування і толерантності, розкриваючи стан сучасного суспільства на перехресті між інстинктом знищення і бажанням любити.
Собаки не кусають хороших людей

Собаки не кусають хороших людей (2021)

Dogs Don't Bite Good People

Україна   1 год 20 хв
Читати опис Це історія про зіткнення борців за права тварин і мисливців на собак у сучасній Україні показує концепт жорстокості і співчуття, панування і толерантності, розкриваючи стан сучасного суспільства на перехресті між інстинктом знищення і бажанням любити.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 0.0 (0)
Моя оцінка:
/10
007: Не час помирати
007: Не час помирати (2021) 30 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 7.2 imdb 7.3
Сюжет Короткочасний спокій Бонда перериває нове термінове завдання, де ставки знову надто високі. Суперагент кидає виклик найвпливовішим гравцям злочинного світу, проливає світло на хитросплетені інтриги і викриває підступні змови.
007: Не час помирати Трейлер

007: Не час помирати (2021)

No Time to Die

12+
Велика Британія, США   2 год 43 хв
Читати опис Короткочасний спокій Бонда перериває нове термінове завдання, де ставки знову надто високі. Суперагент кидає виклик найвпливовішим гравцям злочинного світу, проливає світло на хитросплетені інтриги і викриває підступні змови.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.2 (250)  IMDb: 7.3 (444466)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $19.99
Титан
Титан (2021) 30 вересня 2021 6.3 imdb 6.5
Сюжет Сюжет розгортається навколо молодого чоловіка з пораненнями, якого забирають співробітники митних служб аеропорту. Він стверджує, що зник десять років тому. Для його батька довгий кошмар нарешті закінчився і він забирає юнака додому. Водночас серія жахливих вбивств відбувається у їхньому районі.
Титан Трейлер

Титан (2021)

Titane

18+
Франція, Бельгія   1 год 48 хв
Читати опис Сюжет розгортається навколо молодого чоловіка з пораненнями, якого забирають співробітники митних служб аеропорту. Він стверджує, що зник десять років тому. Для його батька довгий кошмар нарешті закінчився і він забирає юнака додому. Водночас серія жахливих вбивств відбувається у їхньому районі.
КіноБаза: 6.3 (31)  IMDb: 6.5 (56069)
Моя оцінка:
/10
В’язні країни привидів
В’язні країни привидів (2021) 30 вересня 2021  ✓ укр. аудіо 4.0 imdb 4.2
Сюжет Досвідченому злочинцю дали п’ять днів на порятунок викраденої доньки високопоставленого чиновника. Якщо не справиться — спрацює вибухівка на його костюмі.
В’язні країни привидів Трейлер

В’язні країни привидів (2021)

Prisoners of the Ghostland

16+
США, Японія   1 год 43 хв
Читати опис Досвідченому злочинцю дали п’ять днів на порятунок викраденої доньки високопоставленого чиновника. Якщо не справиться — спрацює вибухівка на його костюмі.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.0 (22)  IMDb: 4.2 (14042)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $3.99
Чужа земля
Чужа земля (2021) 30 вересня 2021 5.5 imdb 5.4
Сюжет Дія відбувається в далекому майбутньому, коли команда астронавтів повертається на покинуту людьми Землю з колонізованої планети Кеплер-209, щоб з’ясувати, чи збереглося на планеті життя після апокаліпсису. Однак з усієї команди виживає лише одна дівчина. Там вона виявляє ворогуючих за ресурси людей, що живуть на затопленій поверхні. Саме вона повинна прийняти рішення, від якого залежить доля решти тих, що вижили.
Чужа земля Трейлер

Чужа земля (2021)

The Colony

16+
Німеччина, Швейцарія   1 год 44 хв
Читати опис Дія відбувається в далекому майбутньому, коли команда астронавтів повертається на покинуту людьми Землю з колонізованої планети Кеплер-209, щоб з’ясувати, чи збереглося на планеті життя після апокаліпсису. Однак з усієї команди виживає лише одна дівчина. Там вона виявляє ворогуючих за ресурси людей, що живуть на затопленій поверхні. Саме вона повинна прийняти рішення, від якого залежить доля решти тих, що вижили.
КіноБаза: 5.5 (7)  IMDb: 5.4 (12463)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: