Знайдено 25 результатів

Загін самогубців: Місія навиліт
Загін самогубців: Місія навиліт (2021) 5 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 6.9 imdb 7.2
Сюжет Ласкаво просимо до пекла, в'язниці з найвищим рівнем смертності у США. Місце, де утримуються найнебезпечніші лиходії світу. Злочинці згодні на все, аби вибратися, навіть приєднатись до надтаємної оперативної групи Загін «Ікс»! Яке ж смертельно-небезпечне завдання заплановано на сьогодні? Збираємо разом Бладспорта, Миротворця, Капітана Бумеранґа, Щуроловку 2, Саванта, Кінґ Шарка, Блекґарда, Джавеліна та улюбленицю публіки, неврівноважену Гарлі Квін. Видаємо зброю і скидаємо (у прямому значенні слова) на віддалений ворожий острів Корто Мальтезе. Просуваючись джунґлями, повними бойовиків та партизанів, Загін прямує до місця виконання свого завдання. Разом з ними — лише полковник Рік Флеґ, який один може змусити поганців гарно поводитись та…урядова команда «технарів» Аманди Воллер, яка відстежує кожен їхній крок. Ну і як завше, один неправильний хід — і неминуча смерть. Якщо хтось хотів би зробити ставку у цій грі, то найрозумніший хід — ставити проти усіх.
Загін самогубців: Місія навиліт Трейлер

Загін самогубців: Місія навиліт (2021)

The Suicide Squad

18+
США, Канада, Велика Британія   2 год 12 хв
Читати опис Ласкаво просимо до пекла, в'язниці з найвищим рівнем смертності у США. Місце, де утримуються найнебезпечніші лиходії світу. Злочинці згодні на все, аби вибратися, навіть приєднатись до надтаємної оперативної групи Загін «Ікс»! Яке ж смертельно-небезпечне завдання заплановано на сьогодні? Збираємо разом Бладспорта, Миротворця, Капітана Бумеранґа, Щуроловку 2, Саванта, Кінґ Шарка, Блекґарда, Джавеліна та улюбленицю публіки, неврівноважену Гарлі Квін. Видаємо зброю і скидаємо (у прямому значенні слова) на віддалений ворожий острів Корто Мальтезе. Просуваючись джунґлями, повними бойовиків та партизанів, Загін прямує до місця виконання свого завдання. Разом з ними — лише полковник Рік Флеґ, який один може змусити поганців гарно поводитись та…урядова команда «технарів» Аманди Воллер, яка відстежує кожен їхній крок. Ну і як завше, один неправильний хід — і неминуча смерть. Якщо хтось хотів би зробити ставку у цій грі, то найрозумніший хід — ставити проти усіх.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.9 (338)  IMDb: 7.2 (409290)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / купівля від $10.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 149 грн / купівля від 199 грн
НЕідеальний чоловік
НЕідеальний чоловік (2021) 5 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 7.0
Сюжет Том — втілення ідеального чоловіка для однієї виняткової жінки. Але неординарна Альма не така проста й передбачувана. У Тома є всього три тижні, щоб довести їй свою досконалість та розібратися в тому, що таке справжнє кохання.
НЕідеальний чоловік Трейлер

НЕідеальний чоловік (2021)

I'm Your Man

12+
Німеччина   1 год 48 хв
Читати опис Том — втілення ідеального чоловіка для однієї виняткової жінки. Але неординарна Альма не така проста й передбачувана. У Тома є всього три тижні, щоб довести їй свою досконалість та розібратися в тому, що таке справжнє кохання.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (27)  IMDb: 7.0 (12601)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $2.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 39 грн / купівля від 69 грн
Рок Доґ 2
Рок Доґ 2 (2021) 5 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 4.0 imdb 5.1
Сюжет За рік після подій першої частини анімації «Рок Доґ» Боді та його гурт не лише стали знаменитостями свого містечка, а й знайшли відданих шанувальників! Однак коли гурт отримує унікальну пропозицію гастролювати з попсовою піснею, Боді та його друзі починають розуміти, що слава має свою ціну. А ще те, що лише залишаючись вірним собі, ти зможеш розкрити справжню силу рок-н-ролу!
Рок Доґ 2 Трейлер

Рок Доґ 2 (2021)

Rock Dog 2: Rock Around the Park

США   1 год 27 хв
Читати опис За рік після подій першої частини анімації «Рок Доґ» Боді та його гурт не лише стали знаменитостями свого містечка, а й знайшли відданих шанувальників! Однак коли гурт отримує унікальну пропозицію гастролювати з попсовою піснею, Боді та його друзі починають розуміти, що слава має свою ціну. А ще те, що лише залишаючись вірним собі, ти зможеш розкрити справжню силу рок-н-ролу!
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.0 (4)  IMDb: 5.1 (567)
Моя оцінка:
/10
Байконур. Вторгнення
Байконур. Вторгнення (2020) 5 серпня 2021 7.4 imdb 7.5
Сюжет Двоє дослідників з України, ризикуючи життям, потрапляють на засекречену територію космодрому Байконур, щоб на власні очі побачити запуск ракети «Союз».
Байконур. Вторгнення Трейлер

Байконур. Вторгнення (2020)

Breaking into Baikonur

12+
Україна   1 год 8 хв
Читати опис Двоє дослідників з України, ризикуючи життям, потрапляють на засекречену територію космодрому Байконур, щоб на власні очі побачити запуск ракети «Союз».
КіноБаза: 7.4 (7)  IMDb: 7.5 (61)
Моя оцінка:
/10
Персонаж
Персонаж (2021) 12 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 7.3 imdb 7.1
Сюжет Хлопчина на ім’я Ґай працює касиром у великому банку. У його налагодженому житті не буває несподіванок. Та якось його банк грабують 17 разів поспіль. Тоді Ґай розуміє, що все, що його оточує — це майстерно спланована кимось відеогра, у якій він другорядний персонаж. Віртуальний світ, у якому він живе, дає можливість гравцю робити що йому заманеться. Попри такі «вигідні» умови перебування у цьому світі, Ґай вирішує вирватися з гри. А заодно звільнити й увесь світ від перебування у примарній реальності.
http://kinomania.com.ua/personazh
Персонаж Трейлер

Персонаж (2021)

Free Guy

12+
США, Канада   1 год 55 хв
Читати опис Хлопчина на ім’я Ґай працює касиром у великому банку. У його налагодженому житті не буває несподіванок. Та якось його банк грабують 17 разів поспіль. Тоді Ґай розуміє, що все, що його оточує — це майстерно спланована кимось відеогра, у якій він другорядний персонаж. Віртуальний світ, у якому він живе, дає можливість гравцю робити що йому заманеться. Попри такі «вигідні» умови перебування у цьому світі, Ґай вирішує вирватися з гри. А заодно звільнити й увесь світ від перебування у примарній реальності.
http://kinomania.com.ua/personazh
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.3 (438)  IMDb: 7.1 (425093)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від 89 грн
Не дихай 2
Не дихай 2 (2021) 12 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 6.1 imdb 6.0
Сюжет Сліпий ветеран, що покладається лише на власні сили, навчає названу доньку протистояти будь-якій загрозі. Але мстивий незнайомець із минулого стане випробуванням для обох.
Не дихай 2 Трейлер

Не дихай 2 (2021)

Don't Breathe 2

18+
США, Сербія   1 год 38 хв
Читати опис Сліпий ветеран, що покладається лише на власні сили, навчає названу доньку протистояти будь-якій загрозі. Але мстивий незнайомець із минулого стане випробуванням для обох.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.1 (70)  IMDb: 6.0 (71463)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від 35 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Щенячий патруль у кіно
Щенячий патруль у кіно (2021) 12 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 6.1
Сюжет Цього разу Райдер та загін відважних щенят вирушають у Бухту Пригод, щоб завадити їхньому головному противнику — грізному меру Гамдінґеру — наробити там безладу. Озброївшись новими та сучасними пристроями, герої вирушать у захопливу і яскраву мандрівку, якої ще не було у світі Щенячого патруля!
Щенячий патруль у кіно Трейлер

Щенячий патруль у кіно (2021)

PAW Patrol: The Movie

Канада, США   1 год 26 хв
Читати опис Цього разу Райдер та загін відважних щенят вирушають у Бухту Пригод, щоб завадити їхньому головному противнику — грізному меру Гамдінґеру — наробити там безладу. Озброївшись новими та сучасними пристроями, герої вирушать у захопливу і яскраву мандрівку, якої ще не було у світі Щенячого патруля!
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (16)  IMDb: 6.1 (8383)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $9.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від 150 грн

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Володарі вулиць
Володарі вулиць (2019) 12 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 3.8 imdb 5.2
Сюжет Молодий хлопець, на ім’я Оскар, захищає свою кращу подругу Лу, і в процесі вбиває її жорстокого батька. Ця обставина змушує його бігти зі свого рідного сільського містечка. Незабаром він пізнає любов, знайомиться зі злочинністю та корупцією. Минуло 15 років. Оскар вже майже забув про своє минуле і став лідером групи заблуканих дітей. Коли Лу переїжджає в те саме місто в пошуках кращого життя, вона влаштовується на роботу до жадібного приватного детектива. Натрапивши на застарілий звіт Оскара про зниклу дитину, Лу має намір знайти хлопчика, який врятував їй життя.
Володарі вулиць Трейлер

Володарі вулиць (2019)

Run with the Hunted

16+
США   1 год 33 хв
Читати опис Молодий хлопець, на ім’я Оскар, захищає свою кращу подругу Лу, і в процесі вбиває її жорстокого батька. Ця обставина змушує його бігти зі свого рідного сільського містечка. Незабаром він пізнає любов, знайомиться зі злочинністю та корупцією. Минуло 15 років. Оскар вже майже забув про своє минуле і став лідером групи заблуканих дітей. Коли Лу переїжджає в те саме місто в пошуках кращого життя, вона влаштовується на роботу до жадібного приватного детектива. Натрапивши на застарілий звіт Оскара про зниклу дитину, Лу має намір знайти хлопчика, який врятував їй життя.
Є українське аудіо
КіноБаза: 3.8 (5)  IMDb: 5.2 (3808)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $3.99
ІнстаЗірка
ІнстаЗірка (2020) 12 серпня 2021 5.3 imdb 6.6
Сюжет У Сильвії багато підписників в Інстаграмі. Вона має шикарний вигляд і веде популярний фітнес-тренінг. У мережі її обожнюють, але в житті дівчина самотня. Одного разу в пориві почуттів вона записує дуже особисте відео і зізнається, що у неї немає хлопця. Відео швидко стає вірусним, і незабаром під вікнами помешкання Сильвії з’являється сталкер…
ІнстаЗірка Трейлер

ІнстаЗірка (2020)

Sweat

16+
Польща, Швеція   1 год 46 хв
Читати опис У Сильвії багато підписників в Інстаграмі. Вона має шикарний вигляд і веде популярний фітнес-тренінг. У мережі її обожнюють, але в житті дівчина самотня. Одного разу в пориві почуттів вона записує дуже особисте відео і зізнається, що у неї немає хлопця. Відео швидко стає вірусним, і незабаром під вікнами помешкання Сильвії з’являється сталкер…
КіноБаза: 5.3 (11)  IMDb: 6.6 (3804)
Моя оцінка:
/10
Другий шанс на кохання
Другий шанс на кохання (2020) 12 серпня 2021 0.0 imdb 6.0
Сюжет Після втрати коханого, вдова Анабель, відправляється в навколосвітню подорож в компанії праху свого чоловіка. Вона тяжко справляється з болем втрати, адже проведені разом роки були найцінніші в її житті. Відмовляючись миритися з думкою, що вона одна, жінка вирішує провідати ті місця, де подружжя було щасливе удвох, але перша ж зупинка змінює її життя назавжди!
Другий шанс на кохання Трейлер

Другий шанс на кохання (2020)

Then Came You

12+
США   1 год 37 хв
Читати опис Після втрати коханого, вдова Анабель, відправляється в навколосвітню подорож в компанії праху свого чоловіка. Вона тяжко справляється з болем втрати, адже проведені разом роки були найцінніші в її житті. Відмовляючись миритися з думкою, що вона одна, жінка вирішує провідати ті місця, де подружжя було щасливе удвох, але перша ж зупинка змінює її життя назавжди!
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 6.0 (2572)
Моя оцінка:
/10
Наш батько
Наш батько (2020) 12 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 4.0 imdb 6.1
Сюжет Історія двох хлопчиків, Валеріо і Крістіана, і одного літа, під час якого вони зробили два важливих відкриття: одне жахливе — про жорстокість дорослих, інше прекрасне — про силу дружби.
Наш батько Трейлер

Наш батько (2020)

Our Father

16+
Італія   2 год 0 хв
Читати опис Історія двох хлопчиків, Валеріо і Крістіана, і одного літа, під час якого вони зробили два важливих відкриття: одне жахливе — про жорстокість дорослих, інше прекрасне — про силу дружби.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.0 (1)  IMDb: 6.1 (1241)
Моя оцінка:
/10
Нюхвілль
Нюхвілль (2021) 12 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 5.1
Сюжет Сімейство Оґриків на великому зеленому драконі прилітає в тихе місто Нюхвілль, але місцеві жителі чомусь їм зовсім не раді. І ніхто крім юного винахідника Макса та його подруги Лотті не підозрює, що тільки Оґрики зможуть врятувати місто від небезпеки.
Нюхвілль Трейлер

Нюхвілль (2021)

Welcome to Smelliville

Німеччина, Бельгія   1 год 25 хв
Читати опис Сімейство Оґриків на великому зеленому драконі прилітає в тихе місто Нюхвілль, але місцеві жителі чомусь їм зовсім не раді. І ніхто крім юного винахідника Макса та його подруги Лотті не підозрює, що тільки Оґрики зможуть врятувати місто від небезпеки.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (1)  IMDb: 5.1 (437)
Моя оцінка:
/10
Ремінісценція
Ремінісценція (2021) 19 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 5.9
Сюжет Нік Баністер — приватний дослідник розуму. Він живе на околиці узбережжя Маямі, яке майже повністю опинилось під водою. Нік «подорожує» похмурим і звабливим світом минулого та допомагає клієнтам отримати доступ до втрачених спогадів. Одного дня до нього приходить нова клієнтка Мей, і ця зустріч змінює його життя назавжди. Поступово думка про втрачене та знайдене перетворюється на нав’язливу ідею. Коли Баністер намагається відшукати правду про зникнення Мей, він розкриває жорстоку змову... Тепер перед Ніком постає єдине запитання: як далеко він готовий зайти, щоб втримати тих, кого любить?

http://kinomania.com.ua/reminiscenciya
Ремінісценція Трейлер

Ремінісценція (2021)

Reminiscence

16+
США   1 год 56 хв
Читати опис Нік Баністер — приватний дослідник розуму. Він живе на околиці узбережжя Маямі, яке майже повністю опинилось під водою. Нік «подорожує» похмурим і звабливим світом минулого та допомагає клієнтам отримати доступ до втрачених спогадів. Одного дня до нього приходить нова клієнтка Мей, і ця зустріч змінює його життя назавжди. Поступово думка про втрачене та знайдене перетворюється на нав’язливу ідею. Коли Баністер намагається відшукати правду про зникнення Мей, він розкриває жорстоку змову... Тепер перед Ніком постає єдине запитання: як далеко він готовий зайти, щоб втримати тих, кого любить?

http://kinomania.com.ua/reminiscenciya
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (105)  IMDb: 5.9 (65409)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 149 грн / купівля від 199 грн
Опівночі у високій траві
Опівночі у високій траві (2021) 19 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 5.2 imdb 4.5
Сюжет Агент ФБР і офіцер штату Флорида об’єднуються, щоб розслідувати ряд нерозкритих вбивств.
Опівночі у високій траві Трейлер

Опівночі у високій траві (2021)

Midnight in the Switchgrass

16+
США   1 год 39 хв
Читати опис Агент ФБР і офіцер штату Флорида об’єднуються, щоб розслідувати ряд нерозкритих вбивств.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.2 (22)  IMDb: 4.5 (10124)
Моя оцінка:
/10
Гуллівер повертається
Гуллівер повертається (2021) 19 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 3.5 imdb 4.4
Сюжет режисер - москаль і Кіпр (зв'язаний з роснею)


Славетний мандрівник усіх часів повертається у яскравій анімаційній пригоді! Гуллівер отримує листа з проханням про допомогу і негайно вирушає до Ліліпутії. Несподівано мандрівник опиняється у центрі дивовижних подій разом із вірними друзями - Марсі, Фрелоком та мишеням Пі. На веселу компанію чекають карколомні випробування, підступні вороги і відчайдушні погоні. Та разом їм під силу будь-що, адже дружба і любов долають усі труднощі!
Гуллівер повертається Трейлер

Гуллівер повертається (2021)

Gulliver Returns

Україна, Кіпр   1 год 30 хв
Читати опис режисер - москаль і Кіпр (зв'язаний з роснею)


Славетний мандрівник усіх часів повертається у яскравій анімаційній пригоді! Гуллівер отримує листа з проханням про допомогу і негайно вирушає до Ліліпутії. Несподівано мандрівник опиняється у центрі дивовижних подій разом із вірними друзями - Марсі, Фрелоком та мишеням Пі. На веселу компанію чекають карколомні випробування, підступні вороги і відчайдушні погоні. Та разом їм під силу будь-що, адже дружба і любов долають усі труднощі!
Є українське аудіо
КіноБаза: 3.5 (9)  IMDb: 4.4 (346)
Моя оцінка:
/10
Сторонній
Сторонній (2019) 19 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 5.5 imdb 5.5
Сюжет Команда синхронного плавання зникла під водою у басейні під час виступу. Пацієнтка водолікарні пропала під час приймання хвойно-перлинної ванни. Яким чином ці справи пов’язані і яке відношення до них має лялька з живим волоссям? Це доведеться розслідувати інспекторці Глуховській, у кар’єрі якої немає жодної не розкритої справи.
Сторонній Трейлер

Сторонній (2019)

Stranger

16+
Україна   1 год 30 хв
Читати опис Команда синхронного плавання зникла під водою у басейні під час виступу. Пацієнтка водолікарні пропала під час приймання хвойно-перлинної ванни. Яким чином ці справи пов’язані і яке відношення до них має лялька з живим волоссям? Це доведеться розслідувати інспекторці Глуховській, у кар’єрі якої немає жодної не розкритої справи.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.5 (16)  IMDb: 5.5 (158)
Моя оцінка:
/10
Поліські тенета
Поліські тенета (2021) 22 серпня 2021 7.0 imdb 9.2
Сюжет Документальний фільм розповідає про долю міста Поліське, постраждалого від аварії на Чорнобильській АЕС. Це дослідження про мешканців міста, кинутих сам-на-сам з радіаційною загрозою. Радянська влада не тільки зробила усе, аби стерти давню історію містечка, залишивши його без минулого — в результаті аварії комуністи забрали у Поліського і майбутнє. Забруднене місто не було відселене до 1993 року, а інформація про справжній стан справ контролювалася КДБ.
Спілкуючись з героями фільму — самопоселенцями, переселенцями, істориками та учасниками ліквідації аварії, автори спробують по друзках зібрати людський портрет міста, назавжди стертого з історії.

На каналі Суспільне мовлення 22 серпня 2021 року.
https://stv.detector.media/spilnota/read/6702/2021-08-02-5-serpnya-prestur-ta-dopremiernyy-pokaz-filmu-poliski-teneta-u-poliskomu/
Поліські тенета Трейлер

Поліські тенета (2021)

Poliske Nets

Україна   1 год 2 хв
Читати опис Документальний фільм розповідає про долю міста Поліське, постраждалого від аварії на Чорнобильській АЕС. Це дослідження про мешканців міста, кинутих сам-на-сам з радіаційною загрозою. Радянська влада не тільки зробила усе, аби стерти давню історію містечка, залишивши його без минулого — в результаті аварії комуністи забрали у Поліського і майбутнє. Забруднене місто не було відселене до 1993 року, а інформація про справжній стан справ контролювалася КДБ.
Спілкуючись з героями фільму — самопоселенцями, переселенцями, істориками та учасниками ліквідації аварії, автори спробують по друзках зібрати людський портрет міста, назавжди стертого з історії.

На каналі Суспільне мовлення 22 серпня 2021 року.
https://stv.detector.media/spilnota/read/6702/2021-08-02-5-serpnya-prestur-ta-dopremiernyy-pokaz-filmu-poliski-teneta-u-poliskomu/
КіноБаза: 7.0 (1)  IMDb: 9.2 (8)
Моя оцінка:
/10
Зошит Війни
Зошит Війни (2020) 24 серпня 2021 9.0 imdb 8.7
Сюжет Фільм, створений з особистих відеозаписів з телефонів та камер українських бійців. Стрічка запрошує глядача у сюрреалістичну подорож на фронт війни Росії проти України – у химерне потойбіччя, де панують відмінні від звичайного світу закони. Інша поведінка, інші стосунки, інший гумор. Герої прокидаються та засинають, радіють та плачуть, знімають відео та завжди відчувають, що запис може закінчитись у будь-яку мить.

Прем’єра за участі творчої групи відбудеться у кінотеатрі «Київська Русь» 24 серпня, о 19:30. 10 гривень з кожного придбаного квитка творці фільму перерахують у Благодійний фонд допомоги армії «Повернись Живим» на закупівлю мобільних комплексів спостереження.
Зошит Війни Трейлер

Зошит Війни (2020)

War Note

Україна   1 год 12 хв
Читати опис Фільм, створений з особистих відеозаписів з телефонів та камер українських бійців. Стрічка запрошує глядача у сюрреалістичну подорож на фронт війни Росії проти України – у химерне потойбіччя, де панують відмінні від звичайного світу закони. Інша поведінка, інші стосунки, інший гумор. Герої прокидаються та засинають, радіють та плачуть, знімають відео та завжди відчувають, що запис може закінчитись у будь-яку мить.

Прем’єра за участі творчої групи відбудеться у кінотеатрі «Київська Русь» 24 серпня, о 19:30. 10 гривень з кожного придбаного квитка творці фільму перерахують у Благодійний фонд допомоги армії «Повернись Живим» на закупівлю мобільних комплексів спостереження.
КіноБаза: 9.0 (4)  IMDb: 8.7 (93)
Моя оцінка:
/10
Легенда про Зеленого лицаря
Легенда про Зеленого лицаря (2021) 26 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 6.6
Сюжет Новий погляд на класичну легенду з артурівського циклу про сіра Ґавейна і його подорож крізь спокуси тіла та духу, примари та інтриги до бою з гігантським смарагдовим незнайомцем — Зеленим лицарем. Ґавейну доведеться визначити власний характер та довести свою цінність в очах родини і королівства перед обличчям невимовної загрози.
Легенда про Зеленого лицаря Трейлер

Легенда про Зеленого лицаря (2021)

The Green Knight

16+
Ірландія, Канада, США, Велика Британія   2 год 10 хв
Читати опис Новий погляд на класичну легенду з артурівського циклу про сіра Ґавейна і його подорож крізь спокуси тіла та духу, примари та інтриги до бою з гігантським смарагдовим незнайомцем — Зеленим лицарем. Ґавейну доведеться визначити власний характер та довести свою цінність в очах родини і королівства перед обличчям невимовної загрози.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (95)  IMDb: 6.6 (117850)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $2.99 / купівля від $2.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 79 грн
Кендімен
Кендімен (2021) 26 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 4.7 imdb 5.9
Сюжет Існує легенда про загадкового Кендімена — примару з паралельного світу. Та варто лише стати перед дзеркалом і п’ять разів поспіль вимовити його ім’я, темрява перейде межу.
Кендімен Трейлер

Кендімен (2021)

Candyman

16+
США, Канада   1 год 31 хв
Читати опис Існує легенда про загадкового Кендімена — примару з паралельного світу. Та варто лише стати перед дзеркалом і п’ять разів поспіль вимовити його ім’я, темрява перейде межу.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.7 (39)  IMDb: 5.9 (75704)
Моя оцінка:
/10
Кодекс кілера
Кодекс кілера (2021) 26 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 6.3 imdb 6.1
Сюжет У дитинстві Анну врятував легендарний найманий убивця Муді. Чоловік став її опікуном та навчив тонкощам професії. Тепер Анна — найкваліфікованіша кілерка світу. Коли Муді раптово гине від рук найманця, Анна прагне помститися. У цьому їй допоможе конкурент, що роками забирав найдорожчі контракти. Запеклі вороги об’єднають зусилля, щоб вистежити вбивцю.
http://kinomania.com.ua/kodeks-kilera
Кодекс кілера Трейлер

Кодекс кілера (2021)

The Protege

16+
США, Велика Британія   1 год 49 хв
Читати опис У дитинстві Анну врятував легендарний найманий убивця Муді. Чоловік став її опікуном та навчив тонкощам професії. Тепер Анна — найкваліфікованіша кілерка світу. Коли Муді раптово гине від рук найманця, Анна прагне помститися. У цьому їй допоможе конкурент, що роками забирав найдорожчі контракти. Запеклі вороги об’єднають зусилля, щоб вистежити вбивцю.
http://kinomania.com.ua/kodeks-kilera
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.3 (48)  IMDb: 6.1 (38223)
Моя оцінка:
/10
Остання місія Пола В.Р.
Остання місія Пола В.Р. (2020) 26 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 4.5 imdb 5.1
Сюжет Майбутнє. Назустріч Землі летить Червоний місяць. Зіткнення загрожує загибеллю всьому живому. Єдина надія людства — геніальний астронавт Пол В.Р. Але напередодні вильоту він таємничим чином зникає…
Остання місія Пола В.Р. Трейлер

Остання місія Пола В.Р. (2020)

The Last Journey

12+
Франція   1 год 27 хв
Читати опис Майбутнє. Назустріч Землі летить Червоний місяць. Зіткнення загрожує загибеллю всьому живому. Єдина надія людства — геніальний астронавт Пол В.Р. Але напередодні вильоту він таємничим чином зникає…
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.5 (10)  IMDb: 5.1 (1461)
Моя оцінка:
/10
Сексуальна залежність
Сексуальна залежність (2020) 26 серпня 2021 1.5 imdb 5.4
Сюжет Він успішний, пристрасний, але не вільний. Знову і знову вона чекає рідкісних таємних зустрічей з ним. Поки низка побачень несподіваного не обривається.
Сексуальна залежність Трейлер

Сексуальна залежність (2020)

Simple Passion

18+
Франція, Бельгія, Ліван   1 год 39 хв
Читати опис Він успішний, пристрасний, але не вільний. Знову і знову вона чекає рідкісних таємних зустрічей з ним. Поки низка побачень несподіваного не обривається.
КіноБаза: 1.5 (2)  IMDb: 5.4 (1095)
Моя оцінка:
/10
Двоє друзів і борсук
Двоє друзів і борсук (2020) 26 серпня 2021  ✓ укр. аудіо 4.0 imdb 5.8
Сюжет Друзі живуть у підземних тунелях, і тут вони щасливі. Та одного дня представник залізничної компанії виселяє їх з дому, адже тунелі – для поїздів. Друзі вирішують, що їм точно допоможе...пірат-дідусь Кнутсена! Весела парочка вирушає в незабутню подорож, щоб відшукати пірата і разом повернути собі дім.
Двоє друзів і борсук Трейлер

Двоє друзів і борсук (2020)

Two Buddies and a Badger 2 - The Great Big Beast

Норвегія   1 год 18 хв
Читати опис Друзі живуть у підземних тунелях, і тут вони щасливі. Та одного дня представник залізничної компанії виселяє їх з дому, адже тунелі – для поїздів. Друзі вирішують, що їм точно допоможе...пірат-дідусь Кнутсена! Весела парочка вирушає в незабутню подорож, щоб відшукати пірата і разом повернути собі дім.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.0 (3)  IMDb: 5.8 (245)
Моя оцінка:
/10
Рафаель. Добрий геній
Рафаель. Добрий геній (2020) 26 серпня 2021 0.0 imdb 6.9
Сюжет Глядачі спостерігають за великою подорожжю Рафаеля, починаючи від Перуджі та закінчуючи Римом. Протягом свого творчого шляху він створив безліч унікальних шедеврів мистецтва, зокрема розписи в церкві Сант-Еліджо-дельї-Орефічі та фасаду Палаццо Спада. До того ж в Ермітажі є кілька робіт творця.
Рафаель. Добрий геній Трейлер

Рафаель. Добрий геній (2020)

Raphael - A Sensitive Genius

12+
Італія   1 год 30 хв
Читати опис Глядачі спостерігають за великою подорожжю Рафаеля, починаючи від Перуджі та закінчуючи Римом. Протягом свого творчого шляху він створив безліч унікальних шедеврів мистецтва, зокрема розписи в церкві Сант-Еліджо-дельї-Орефічі та фасаду Палаццо Спада. До того ж в Ермітажі є кілька робіт творця.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 6.9 (10)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: