![No Image](/assets/img/placeholder_342_192.png)
Miso, a fermented soybean paste, is a bedrock of Japanese cuisine. For many Japanese, it offers a taste of home. It is made using koji mold, a fermentation starter that flourishes in Japan. This time on Japanology Plus, our theme is miso. Our guest, university professor Kanauchi Makoto, explains its health benefits, and demonstrates its many creative uses in Japanese cooking. And in Plus One, Matt Schley discovers the surprising new ways miso is being served in modern-day Japan.
Коментарі:
Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати
Останні рецензії
А для кого цей фільм?
П'ять ночей у Фредді (2023)
Для чергового АІ - загроза пленеті саме людствоСингулярність (2017)
Типові зомбі під "вакциною" творять диваДень мерців: Родовід (2018)
Тиха історія з екшоном в кінці, тільки чи був він треба?Тихе місце (2018)
Сага про Вінланд.Сага про Вінланд (2019)
Невже можливо без Лобізму Квот і це у 2024 роціДжентльмени (2024)
Останні коментарі до фільмів
Початок зацікавив, подивимось, що буде далі
P.S...
Оповідь служниці (2017) s01e01
Неймовірний серіал, дуже сподобався ❤️...Мертві хлопці-детективи (2024)
Я просто обожнюю Гагу як акторку...Народження зірки (2018)
Добрий день. Прохання замінити неадекватний опис ф...Новачок (1990)
Дубляж студії: Le Doyen Studio...Люта нічка (2022)
Тут ті самі актори дублювання, що в першому фільмі...Щасливий день смерті 2 (2019)
Цікавий фільм, багато наркоманії, але в цьому його...Клітка (2000)
Нещодавно переглянуті: