![No Image](/assets/img/placeholder_342_192.png)
Katsuobushi: hard blocks of smoked skipjack tuna that are shaved to make flakes which add goodness to soup stock. A method of smoking skipjack was developed centuries ago, and the same basic technique is still used. Our expert guest, Norinaga Oishi, is the president of the Japan Katsuobushi Association. This time on Japanology Plus, our theme is katsuobushi. We'll see how this culinary treasure is produced and relished in Japan. And in Plus One, we see how katsuobushi is used in Okinawan cuisine.
Коментарі:
Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати
Останні рецензії
А для кого цей фільм?
П'ять ночей у Фредді (2023)
Для чергового АІ - загроза пленеті саме людствоСингулярність (2017)
Типові зомбі під "вакциною" творять диваДень мерців: Родовід (2018)
Тиха історія з екшоном в кінці, тільки чи був він треба?Тихе місце (2018)
Сага про Вінланд.Сага про Вінланд (2019)
Невже можливо без Лобізму Квот і це у 2024 роціДжентльмени (2024)
Останні коментарі до фільмів
Початок зацікавив, подивимось, що буде далі
P.S...
Оповідь служниці (2017) s01e01
Неймовірний серіал, дуже сподобався ❤️...Мертві хлопці-детективи (2024)
Я просто обожнюю Гагу як акторку...Народження зірки (2018)
Добрий день. Прохання замінити неадекватний опис ф...Новачок (1990)
Дубляж студії: Le Doyen Studio...Люта нічка (2022)
Тут ті самі актори дублювання, що в першому фільмі...Щасливий день смерті 2 (2019)
Цікавий фільм, багато наркоманії, але в цьому його...Клітка (2000)
Нещодавно переглянуті: