Japan offers a huge variety of meat dishes, including sumptuous wagyu beef and casual chicken skewers. But these highlights of Japanese cuisine are recent developments; meat consumption was actually banned in Japan for 1,200 years. This time on Japanology Plus, our theme is meat. Our main guest, Professor Nobuo Harada of Kokushikan University, explains the history behind meat-eating in Japan. And in Plus One, Matt Alt discovers how livestock farmers achieve such wonderfully marbled beef.
Коментарі:
Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати
Останні рецензії
А для кого цей фільм?
П'ять ночей у Фредді (2023)
Для чергового АІ - загроза пленеті саме людствоСингулярність (2017)
Типові зомбі під "вакциною" творять диваДень мерців: Родовід (2018)
Тиха історія з екшоном в кінці, тільки чи був він треба?Тихе місце (2018)
Сага про Вінланд.Сага про Вінланд (2019)
Невже можливо без Лобізму Квот і це у 2024 роціДжентльмени (2024)
Останні коментарі до фільмів
Початок зацікавив, подивимось, що буде далі
P.S...
Оповідь служниці (2017) s01e01
Неймовірний серіал, дуже сподобався ❤️...Мертві хлопці-детективи (2024)
Я просто обожнюю Гагу як акторку...Народження зірки (2018)
Добрий день. Прохання замінити неадекватний опис ф...Новачок (1990)
Дубляж студії: Le Doyen Studio...Люта нічка (2022)
Тут ті самі актори дублювання, що в першому фільмі...Щасливий день смерті 2 (2019)
Цікавий фільм, багато наркоманії, але в цьому його...Клітка (2000)
Нещодавно переглянуті: