Знайдено 80 результатів

Покажи мені кохання
Покажи мені кохання (1998) 23 жовтня 1998 7.7 imdb 7.5
Сюжет У шведському провінційному містечку Омоль живуть дві школярки - Елін і Агнес. «Fucking Amal» - так характеризує його нудьгуюча Елін. У Агнес зовсім немає друзів, а Елін, навпаки, розпещена увагою до себе. Зокрема до неї переживає ніжні почуття хлопчик Юхан. Одного разу на дні народження Агнес, куди ніхто не прийшов окрім байдикуючих Елін і її сестри, між дівчатами відбувається поцілунок.
Покажи мені кохання Трейлер

Покажи мені кохання (1998)

Show Me Love

18+
Швеція, Данія   1 год 29 хв
Читати опис У шведському провінційному містечку Омоль живуть дві школярки - Елін і Агнес. «Fucking Amal» - так характеризує його нудьгуюча Елін. У Агнес зовсім немає друзів, а Елін, навпаки, розпещена увагою до себе. Зокрема до неї переживає ніжні почуття хлопчик Юхан. Одного разу на дні народження Агнес, куди ніхто не прийшов окрім байдикуючих Елін і її сестри, між дівчатами відбувається поцілунок.
КіноБаза: 7.7 (10)  IMDb: 7.5 (55397)
Моя оцінка:
/10
Відв'язні канікули
Відв'язні канікули (2012) 24 січня 2013  ✓ укр. аудіо 5.4 imdb 5.3
Сюжет Чотири учениці коледжу були найкращими подругами, починаючи зі шкільної лави. Тепер вони живуть у нудному гуртожитку і жадають пригод. Попереду весняні канікули, і дуже хочеться провести їх весело і незабутньо. Дівчата вирішують заробити грошей, щоб вистачило відірватися по повній.

Правда, спосіб заробітку грошей героїні вибирають не зовсім звичайний. Доля зводить їх з одним вельми сумнівним типом, торговцем наркотиками і зброєю, і це знайомство обіцяє надати їм масу гострих відчуттів, на які вони вже не могли й сподіватися. Як далеко здатні зайти дівчини, щоб отримати канікули, які, вже будьте впевнені, вони ніколи не забудуть?
Відв'язні канікули Трейлер

Відв'язні канікули (2012)

Spring Breakers

18+
США   1 год 34 хв
Читати опис Чотири учениці коледжу були найкращими подругами, починаючи зі шкільної лави. Тепер вони живуть у нудному гуртожитку і жадають пригод. Попереду весняні канікули, і дуже хочеться провести їх весело і незабутньо. Дівчата вирішують заробити грошей, щоб вистачило відірватися по повній.

Правда, спосіб заробітку грошей героїні вибирають не зовсім звичайний. Доля зводить їх з одним вельми сумнівним типом, торговцем наркотиками і зброєю, і це знайомство обіцяє надати їм масу гострих відчуттів, на які вони вже не могли й сподіватися. Як далеко здатні зайти дівчини, щоб отримати канікули, які, вже будьте впевнені, вони ніколи не забудуть?
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.4 (52)  IMDb: 5.3 (148763)
Моя оцінка:
/10
Ангус, стрінги та поцілунки взасос
Ангус, стрінги та поцілунки взасос (2008) 25 липня 2008  ✓ укр. аудіо 6.8 imdb 6.3
Сюжет Чотирнадцятирічна Джорджія Ніколсон живе з надокучливими батьками, які її не розуміють, і гидкою трирічною сестрою. А Джорджія тим часом мріє стати блондинкою, мати менший ніс і хлопця. Переглядаючи фільм, глядач занурюється в світ підліткових буднів з їх радощами, розчаруваннями, емоціями, курйозними ситуаціями і різними переживаннями.
Ангус, стрінги та поцілунки взасос Трейлер

Ангус, стрінги та поцілунки взасос (2008)

Angus, Thongs and Perfect Snogging

16+
США, Німеччина, Велика Британія   1 год 40 хв
Читати опис Чотирнадцятирічна Джорджія Ніколсон живе з надокучливими батьками, які її не розуміють, і гидкою трирічною сестрою. А Джорджія тим часом мріє стати блондинкою, мати менший ніс і хлопця. Переглядаючи фільм, глядач занурюється в світ підліткових буднів з їх радощами, розчаруваннями, емоціями, курйозними ситуаціями і різними переживаннями.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.8 (20)  IMDb: 6.3 (30100)
Моя оцінка:
/10
Kidulthood (2006) 3 березня 2006 6.3 imdb 6.7
Сюжет (англ.) A day in the life of a group of troubled 15-year-olds growing up in west London.
Трейлер

Kidulthood (2006)

Kidulthood

16+
Велика Британія   1 год 29 хв
Читати опис (англ.) A day in the life of a group of troubled 15-year-olds growing up in west London.
КіноБаза: 6.3 (8)  IMDb: 6.7 (19785)
Моя оцінка:
/10
С.С. - Самотні серця
С.С. - Самотні серця (2003—2007) 5 серпня 2003  ✓ укр. аудіо 6.3 imdb 7.6
Сюжет O.C., також відомий як Оранжеве Графство, Каліфорнія, є ідилічним раєм - багате співтовариство, де все і кожний, здається, здійсненим.
Але в глибині - світ ненависті, світ дітей, що живуть життя, приховане від їх батьків, і батьків, що живуть життя, приховане від їх дітей. Фільм повідомляє історію сімейств Коуен, Купер, Ніколь і Райана Артвуда, того, хто назавжди змінить життя мешканців О. С.
С.С. - Самотні серця Трейлер

С.С. - Самотні серця (2003—2007)

The O.C.

18+
Серіал 4 сезони, 92 епізоди Завершений
США   44 хв
Читати опис O.C., також відомий як Оранжеве Графство, Каліфорнія, є ідилічним раєм - багате співтовариство, де все і кожний, здається, здійсненим.
Але в глибині - світ ненависті, світ дітей, що живуть життя, приховане від їх батьків, і батьків, що живуть життя, приховане від їх дітей. Фільм повідомляє історію сімейств Коуен, Купер, Ніколь і Райана Артвуда, того, хто назавжди змінить життя мешканців О. С.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.3 (12)  IMDb: 7.6 (96155)
Моя оцінка:
/10
Карти, гроші та два стволи, що димлять
Карти, гроші та два стволи, що димлять (1998) 28 серпня 1998  ✓ укр. аудіо 8.5 imdb 8.1
Сюжет Четверо молодих хлопців накопичили кожен по 25 тисяч фунтів, щоб один з них міг зіграти в карти з досвідченим шулером і досвідченим злочинцем, відомим на прізвисько Гарі-Сокира. Хлопець у підсумку програв 500 тисяч, на сплату боргу йому дали тиждень. В іншому випадку і йому, і його «спонсорам» щодня будуть відрубувати по пальцю, а потім ... Щоб вийти з положення, хлопці вирішили пограбувати бандитів, що мають обікрасти трьох «ботаніків», які вирощують марихуану для місцевого наркобарона. Але на цьому пригоди четвірки не закінчуються...
Карти, гроші та два стволи, що димлять Трейлер

Карти, гроші та два стволи, що димлять (1998)

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

18+
Топ #34 фільм
Велика Британія   1 год 47 хв
Читати опис Четверо молодих хлопців накопичили кожен по 25 тисяч фунтів, щоб один з них міг зіграти в карти з досвідченим шулером і досвідченим злочинцем, відомим на прізвисько Гарі-Сокира. Хлопець у підсумку програв 500 тисяч, на сплату боргу йому дали тиждень. В іншому випадку і йому, і його «спонсорам» щодня будуть відрубувати по пальцю, а потім ... Щоб вийти з положення, хлопці вирішили пограбувати бандитів, що мають обікрасти трьох «ботаніків», які вирощують марихуану для місцевого наркобарона. Але на цьому пригоди четвірки не закінчуються...
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.5 (485)  IMDb: 8.1 (616186)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Сексуальна освіта
Сексуальна освіта (2019) 11 січня 2019  ✓ укр. аудіо 8.1 imdb 8.3
Сюжет Отіс Мілберн — незграбний і замкнутий школяр-незайманий, який живе з матір'ю-сексопатологом, — намагається власними силами вирішувати проблеми в цій делікатній області, і не тільки свої. Разом з Мев і найкращим другом Еріком він відкриває свого роду підпільну клініку для однокласників і друзів по школі, де має намір розрулювати будь-які заплутані і незручні ситуації, з якими стикаються підлітки.
Сексуальна освіта Трейлер

Сексуальна освіта (2019)

Sex Education

Серіал 4 сезони, 32 епізоди Завершений
Топ #70 серіал
Велика Британія   45 хв
Читати опис Отіс Мілберн — незграбний і замкнутий школяр-незайманий, який живе з матір'ю-сексопатологом, — намагається власними силами вирішувати проблеми в цій делікатній області, і не тільки свої. Разом з Мев і найкращим другом Еріком він відкриває свого роду підпільну клініку для однокласників і друзів по школі, де має намір розрулювати будь-які заплутані і незручні ситуації, з якими стикаються підлітки.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.1 (282)  IMDb: 8.3 (351190)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Вісім подруг Оушена / 8 подруг Оушена
Вісім подруг Оушена / 8 подруг Оушена (2018) 14 червня 2018  ✓ укр. аудіо 6.3 imdb 6.3
Сюжет Щойно вийшовши з в’язниці, сестра Денні Оушена Деббі збирає команду для викрадення найдорожчого у світі кольє прямісінько з шиї підступної Дафни Крюґер. Це має статись під час щорічного балу Музею мистецтва Метрополітан.
Вісім подруг Оушена / 8 подруг Оушена Трейлер

Вісім подруг Оушена / 8 подруг Оушена (2018)

Ocean's Eight

12+
США   1 год 50 хв
Читати опис Щойно вийшовши з в’язниці, сестра Денні Оушена Деббі збирає команду для викрадення найдорожчого у світі кольє прямісінько з шиї підступної Дафни Крюґер. Це має статись під час щорічного балу Музею мистецтва Метрополітан.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.3 (211)  IMDb: 6.3 (241880)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Тринадцять
Тринадцять (2003) 20 серпня 2003 6.8 imdb 6.8
Сюжет Труднощів перехідного віку не вдалося уникнути навіть відмінниці Трейсі. Після знайомства з найпопулярнішою дівчиною в школі на ім’я Іві її як підмінили. Тепер Трейсі намагається в усьому бути схожою на свою нову подружку — бути такою ж розкутою, товариською і відчайдушною. Матері Трейсі Мелані доведеться нелегко, адже зразок для наслідування у її дочки ще той: Іві — сирота, живе з тіткою і більшу частину часу проводить на вулиці, випиваючи, курячи і зустрічаючись з хлопцями.
Тринадцять Трейлер

Тринадцять (2003)

Thirteen

16+
США   1 год 40 хв
Читати опис Труднощів перехідного віку не вдалося уникнути навіть відмінниці Трейсі. Після знайомства з найпопулярнішою дівчиною в школі на ім’я Іві її як підмінили. Тепер Трейсі намагається в усьому бути схожою на свою нову подружку — бути такою ж розкутою, товариською і відчайдушною. Матері Трейсі Мелані доведеться нелегко, адже зразок для наслідування у її дочки ще той: Іві — сирота, живе з тіткою і більшу частину часу проводить на вулиці, випиваючи, курячи і зустрічаючись з хлопцями.
КіноБаза: 6.8 (27)  IMDb: 6.8 (97994)
Моя оцінка:
/10
Скінс
Скінс (2007—2013) 25 січня 2007  ✓ укр. аудіо 7.8 imdb 8.2
Сюжет Телесеріал розповідає про життя групи друзів 16-18 років, які живуть у Брістолі. Популярний і розбещений юнак Тоні, його сестра Еффі і дівчина Мішель, мусульманин Анвар, блондин нетрадиційної орієнтації Максі, що страждає на анорексію Кейсі, Сід, відчайдушний втратити свою цноту, кмітлива з привілейованої, але проблемної сім'ї Джел і тусовщик Кріс, закоханий у свою вчительку. Всі ці герої відвідують старшу школу в Брістолі. Кожна серія розкриває свою окрему тему, що відноситься до одного з героїв, проте, є кілька загальних сюжетних ліній.
Скінс Трейлер

Скінс (2007—2013)

Skins

18+
Серіал 7 сезонів, 61 епізод Завершений
Велика Британія   46 хв
Читати опис Телесеріал розповідає про життя групи друзів 16-18 років, які живуть у Брістолі. Популярний і розбещений юнак Тоні, його сестра Еффі і дівчина Мішель, мусульманин Анвар, блондин нетрадиційної орієнтації Максі, що страждає на анорексію Кейсі, Сід, відчайдушний втратити свою цноту, кмітлива з привілейованої, але проблемної сім'ї Джел і тусовщик Кріс, закоханий у свою вчительку. Всі ці герої відвідують старшу школу в Брістолі. Кожна серія розкриває свою окрему тему, що відноситься до одного з героїв, проте, є кілька загальних сюжетних ліній.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.8 (46)  IMDb: 8.2 (93073)
Моя оцінка:
/10
Великий куш
Великий куш (2000) 1 вересня 2000  ✓ укр. аудіо 8.6 imdb 8.2
Сюжет Виконуючи замовлення американського гангстера Ейві, декілька грабіжників на чолі з запеклим гравцем Френкі викрадають великий діамант. Один з членів банди виявляється зрадником, тому про цінну здобич дізнаються інші злочинні угрупування, які починають справжнє полювання на трикляту коштовність...
Великий куш Трейлер

Великий куш (2000)

Snatch

16+
Топ #24 фільм
Велика Британія, США   1 год 44 хв
Читати опис Виконуючи замовлення американського гангстера Ейві, декілька грабіжників на чолі з запеклим гравцем Френкі викрадають великий діамант. Один з членів банди виявляється зрадником, тому про цінну здобич дізнаються інші злочинні угрупування, які починають справжнє полювання на трикляту коштовність...
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.6 (529)  IMDb: 8.2 (910641)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. субтитри) / прокат від 29 грн / купівля від 29 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Джентльмени
Джентльмени (2020) 30 січня 2020  ✓ укр. аудіо 8.2 imdb 7.8
Сюжет Талановитий випускник Оксфорда, застосувавши свій унікальний розум і небачену зухвалість, придумав нелегальну схему збагачення з використанням маєтку збіднілої англійської аристократії. Однак коли він вирішує продати свій бізнес впливовому клану мільярдерів із США, на його шляху постають не менш чарівні, але жорсткі джентльмени. Намічається обмін люб'язностями, який точно не обійдеться без перестрілок і парочки нещасних випадків.
Джентльмени Трейлер

Джентльмени (2020)

The Gentlemen

16+
Топ #89 фільм
США   1 год 53 хв
Читати опис Талановитий випускник Оксфорда, застосувавши свій унікальний розум і небачену зухвалість, придумав нелегальну схему збагачення з використанням маєтку збіднілої англійської аристократії. Однак коли він вирішує продати свій бізнес впливовому клану мільярдерів із США, на його шляху постають не менш чарівні, але жорсткі джентльмени. Намічається обмін люб'язностями, який точно не обійдеться без перестрілок і парочки нещасних випадків.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.2 (526)  IMDb: 7.8 (399984)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $3.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 39 грн / купівля від 99 грн
Однокласниці
Однокласниці (2007) 21 грудня 2007  ✓ укр. аудіо 6.3 imdb 5.8
Сюжет Сент-Трініан - не зовсім звичайна школа для молодих персон, непіддатливих контролю. Так збирається строката компанія неслухняних дівчаток, які використовуючи дотепність і винахідливість, намагаються врятувати школу від банкрутства.
Однокласниці Трейлер

Однокласниці (2007)

St. Trinian's

16+
Велика Британія   1 год 41 хв
Читати опис Сент-Трініан - не зовсім звичайна школа для молодих персон, непіддатливих контролю. Так збирається строката компанія неслухняних дівчаток, які використовуючи дотепність і винахідливість, намагаються врятувати школу від банкрутства.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.3 (19)  IMDb: 5.8 (23623)
Моя оцінка:
/10
Моє літо кохання
Моє літо кохання (2004) 5 травня 2005 7.3 imdb 6.7
Сюжет Мона за зовнішньою різкістю й небалакучістю приховує незатребуваний розум і сильне бажання чогось більшого, ніж порожнеча її повсякденного життя. Темсін – добре освічена, зіпсута й цинічна. Дівчата абсолютно несхожі, і спочатку вони з підозрою ставляться одна до одної, проте незабаром холод їхніх відносин переростає у взаємну зачарованість. Олії у вогонь підливає старший брат Мони Філ, котрий розпрощався з кримінальним минулим, ударився в релігію і намагається навернути до віри свою сестру. Мона, проте, цілком поглинута своїм щастям. "Ми ніколи не повинні розлучатися", – говорить Темсін Моні, але чи може Мона повністю їй довіряти?
Моє літо кохання Трейлер

Моє літо кохання (2004)

My Summer of Love

18+
Велика Британія   1 год 26 хв
Читати опис Мона за зовнішньою різкістю й небалакучістю приховує незатребуваний розум і сильне бажання чогось більшого, ніж порожнеча її повсякденного життя. Темсін – добре освічена, зіпсута й цинічна. Дівчата абсолютно несхожі, і спочатку вони з підозрою ставляться одна до одної, проте незабаром холод їхніх відносин переростає у взаємну зачарованість. Олії у вогонь підливає старший брат Мони Філ, котрий розпрощався з кримінальним минулим, ударився в релігію і намагається навернути до віри свою сестру. Мона, проте, цілком поглинута своїм щастям. "Ми ніколи не повинні розлучатися", – говорить Темсін Моні, але чи може Мона повністю їй довіряти?
КіноБаза: 7.3 (9)  IMDb: 6.7 (21781)
Моя оцінка:
/10
Виховання почуттів
Виховання почуттів (2009) 29 жовтня 2009  ✓ укр. аудіо 7.3 imdb 7.3
Сюжет У тихе життя шістнадцятирічної Лінн несподівано уриваються бурхливі шестидесяті в особі Девіда. Йому 35, але не дивлячись на різницю у віці, Девід щосили залицяється до дівчини, водить її в розкішні ресторани, клуби і бере з собою в закордонну поїздку. Батько дівчини перебуває в захваті від нового знайомого доньки, але під загрозу потрапляє освіта Лінн в Оксфорді...
Виховання почуттів Трейлер

Виховання почуттів (2009)

An Education

16+
Велика Британія, США   1 год 40 хв
Читати опис У тихе життя шістнадцятирічної Лінн несподівано уриваються бурхливі шестидесяті в особі Девіда. Йому 35, але не дивлячись на різницю у віці, Девід щосили залицяється до дівчини, водить її в розкішні ресторани, клуби і бере з собою в закордонну поїздку. Батько дівчини перебуває в захваті від нового знайомого доньки, але під загрозу потрапляє освіта Лінн в Оксфорді...
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.3 (39)  IMDb: 7.3 (138146)
Моя оцінка:
/10
Друзі
Друзі (1994—2004) 22 вересня 1994  ✓ укр. аудіо 9.2 imdb 8.9
Сюжет Герої — шестеро молодих людей, які живуть у Нью-Йорку і зустрічаються в улюбленій кав'ярні — Central Perk. Шість героїв — три дівчини, і троє молодих людей — нерозлучні друзі. І навколо цієї міцної компанії будується нескінченна кількість різних історій: у друзів трапляються романи, вони сваряться і миряться. Але молодь не може бути до кінця серйозною, тому друзі не упускають нагоди пожартувати, а почуття гумору у них чудове.

Створена Девідом Крейном і Мартою Кауффман, ця ансамблева комедія стала найпопулярнішою новою комедією ситуацій сезону 1994—1995 рр., займаючи 8 місце в рейтингу Нельсона.
Друзі Трейлер

Друзі (1994—2004)

Friends

12+
Серіал 10 сезонів, 236 епізодів Завершений
Топ #2 серіал
США   22 хв
Читати опис Герої — шестеро молодих людей, які живуть у Нью-Йорку і зустрічаються в улюбленій кав'ярні — Central Perk. Шість героїв — три дівчини, і троє молодих людей — нерозлучні друзі. І навколо цієї міцної компанії будується нескінченна кількість різних історій: у друзів трапляються романи, вони сваряться і миряться. Але молодь не може бути до кінця серйозною, тому друзі не упускають нагоди пожартувати, а почуття гумору у них чудове.

Створена Девідом Крейном і Мартою Кауффман, ця ансамблева комедія стала найпопулярнішою новою комедією ситуацій сезону 1994—1995 рр., займаючи 8 місце в рейтингу Нельсона.
Є українське аудіо
КіноБаза: 9.2 (509)  IMDb: 8.9 (1087769)
Моя оцінка:
/10
Джинси, як символ дружби
Джинси, як символ дружби (2005) 1 червня 2005  ✓ укр. аудіо 5.6 imdb 6.5
Сюжет Чотири нерозлучні з дитинства подруги повинні вперше розлучитися на час канікул. Під час прощального походу по магазинах дівчата знаходять джинси, які ідеально підходять кожній з них! І вони вирішують, що ці «чарівні» джинси стануть їх талісманом, що приносить удачу. Роз'їхавшись в різні кінці світу, дівчата проводять незабутнє літо, переживаючи любов і втрати, і дізнаються, чи дійсно їм допомагає незвичайний талісман?!
Джинси, як символ дружби Трейлер

Джинси, як символ дружби (2005)

The Sisterhood of the Traveling Pants

16+
США   1 год 59 хв
Читати опис Чотири нерозлучні з дитинства подруги повинні вперше розлучитися на час канікул. Під час прощального походу по магазинах дівчата знаходять джинси, які ідеально підходять кожній з них! І вони вирішують, що ці «чарівні» джинси стануть їх талісманом, що приносить удачу. Роз'їхавшись в різні кінці світу, дівчата проводять незабутнє літо, переживаючи любов і втрати, і дізнаються, чи дійсно їм допомагає незвичайний талісман?!
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.6 (18)  IMDb: 6.5 (65021)
Моя оцінка:
/10
Джинні і Джорджія
Джинні і Джорджія (2021—) 24 лютого 2021  ✓ укр. аудіо 7.4 imdb 7.5
Сюжет Джорджія та її дочка-підліток Джіні сподіваються почати нове життя у новому місті, але минуле матері загрожує їхньому майбутньому.
Джинні і Джорджія Трейлер

Джинні і Джорджія (2021—)

Ginny & Georgia

Серіал 2 сезони, 20 епізодів Поновлений серіал
США   59 хв
Читати опис Джорджія та її дочка-підліток Джіні сподіваються почати нове життя у новому місті, але минуле матері загрожує їхньому майбутньому.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.4 (50)  IMDb: 7.5 (81436)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Секс-контроль
Секс-контроль (2018) 5 квітня 2018  ✓ укр. аудіо 5.5 imdb 6.2
Сюжет Нестримна комедія від творців фільму «Сусіди»! Три шкільних подруги перед випускним укладають секс-пакт. Однак про їхні плани дізнаються батьки, випадково зазирнувши у секретний чат! Предки підуть на все, щоб обламати дівчатам перший секс.
Секс-контроль Трейлер

Секс-контроль (2018)

Blockers

16+
США   1 год 42 хв
Читати опис Нестримна комедія від творців фільму «Сусіди»! Три шкільних подруги перед випускним укладають секс-пакт. Однак про їхні плани дізнаються батьки, випадково зазирнувши у секретний чат! Предки підуть на все, щоб обламати дівчатам перший секс.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.5 (62)  IMDb: 6.2 (85924)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 109 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Уяви нас разом
Уяви нас разом (2005) 16 травня 2005 7.7 imdb 6.7
Сюжет Хек і Речел - пара, яка здається ідеальною. Вони вже зовсім наважуються зв'язати себе шлюбними вузами, і вже стоять на вівтарі - але у цей момент Речел помічає в натовпі присутніх фігуру, що примушує її засумніватися: а чи того чоловіка вона все-таки вибрала? Звичайно, вони ніколи не знатимуть напевно, якщо не дати мотиву...
Уяви нас разом Трейлер

Уяви нас разом (2005)

Imagine Me & You

18+
Велика Британія, Німеччина   1 год 30 хв
Читати опис Хек і Речел - пара, яка здається ідеальною. Вони вже зовсім наважуються зв'язати себе шлюбними вузами, і вже стоять на вівтарі - але у цей момент Речел помічає в натовпі присутніх фігуру, що примушує її засумніватися: а чи того чоловіка вона все-таки вибрала? Звичайно, вони ніколи не знатимуть напевно, якщо не дати мотиву...
КіноБаза: 7.7 (21)  IMDb: 6.7 (35981)
Моя оцінка:
/10
Пограбування на Бейкер-Стріт
Пограбування на Бейкер-Стріт (2008) 8 травня 2008  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 7.2
Сюжет Стрічку засновано на реальних подіях, що відбувались у Великобританії у 1971 р. Тоді було здійснено одне з найбільш легендарних пограбувань банку в історії Англії, коли не було здійснено жодного арешту і не знайдено найменшого сліду вкрадених грошей. Наліт на банк на Бейкер-Стріт був ініційований офіційними особами, які намагались дістатися до таємничої банківської комірки...
Пограбування на Бейкер-Стріт Трейлер

Пограбування на Бейкер-Стріт (2008)

The Bank Job

16+
Велика Британія, США, Австралія   1 год 51 хв
Читати опис Стрічку засновано на реальних подіях, що відбувались у Великобританії у 1971 р. Тоді було здійснено одне з найбільш легендарних пограбувань банку в історії Англії, коли не було здійснено жодного арешту і не знайдено найменшого сліду вкрадених грошей. Наліт на банк на Бейкер-Стріт був ініційований офіційними особами, які намагались дістатися до таємничої банківської комірки...
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (127)  IMDb: 7.2 (189152)
Моя оцінка:
/10
Порушники
Порушники (2021—) 25 жовтня 2021 5.8 imdb 7.7
Сюжет Семеро незнайомих людей з різних сфер життя змушені разом відпрацювати години соціальної роботи в Брістолі.
Порушники Трейлер

Порушники (2021—)

The Outlaws

Серіал 2 сезони, 12 епізодів Поновлений серіал
Велика Британія
Читати опис Семеро незнайомих людей з різних сфер життя змушені разом відпрацювати години соціальної роботи в Брістолі.
КіноБаза: 5.8 (6)  IMDb: 7.7 (15423)
Моя оцінка:
/10
Щоденник Бріджит Джонс
Щоденник Бріджит Джонс (2001) 13 квітня 2001  ✓ укр. аудіо 7.2 imdb 6.8
Сюжет Героїня цього фільму, Бріджет Джонс, вирішила, накінець, взяти себе в руки і почати нове життя! І давно пора! Їй вже за тридцять, але вона безвільно потурає своїм шкідливим звичкам і ніяк не наважиться позбавитися зайвих кілограмів. А, що найголовніше, Бріджет - зовсім одна. Батьки намагаються засватати її за сина сусідів, сором'язливого Марка, а сама Бріджет шаленіє від свого чарівного начальника Деніела! З першого дня нового життя місс Джонс вирішує вести щоденник, в який вона буде записувати усі свої майбутні досягнення і перемоги. Але виявилося, що досягти мрії та знайти справжнє кохання набагато складніше, ніж вона це уявляла...
Щоденник Бріджит Джонс Трейлер

Щоденник Бріджит Джонс (2001)

Bridget Jones's Diary

16+
Велика Британія, Франція, США, Ірландія   1 год 37 хв
Читати опис Героїня цього фільму, Бріджет Джонс, вирішила, накінець, взяти себе в руки і почати нове життя! І давно пора! Їй вже за тридцять, але вона безвільно потурає своїм шкідливим звичкам і ніяк не наважиться позбавитися зайвих кілограмів. А, що найголовніше, Бріджет - зовсім одна. Батьки намагаються засватати її за сина сусідів, сором'язливого Марка, а сама Бріджет шаленіє від свого чарівного начальника Деніела! З першого дня нового життя місс Джонс вирішує вести щоденник, в який вона буде записувати усі свої майбутні досягнення і перемоги. Але виявилося, що досягти мрії та знайти справжнє кохання набагато складніше, ніж вона це уявляла...
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.2 (161)  IMDb: 6.8 (263419)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Шпигунки
Шпигунки (2004) 21 січня 2004  ✓ укр. аудіо 5.6 imdb 5.4
Сюжет Зрілі мачо з ліцензією на вбивство відправляються на пенсію: долі світу відтепер вирішують круті дівчата з суперсекретної спецслужби DEBS! Такі, як старшокласниці Емі, Домінік, Джанет і Макс, відібрані для боротьби зі злом на основі самих передових тестів, що виявили у подруг всі таланти природжених шпигунок: гостру клептоманію, необмежену здатність до брехні і пекельний сексапіл.
Шпигунки Трейлер

Шпигунки (2004)

D.E.B.S.

16+
США   1 год 31 хв
Читати опис Зрілі мачо з ліцензією на вбивство відправляються на пенсію: долі світу відтепер вирішують круті дівчата з суперсекретної спецслужби DEBS! Такі, як старшокласниці Емі, Домінік, Джанет і Макс, відібрані для боротьби зі злом на основі самих передових тестів, що виявили у подруг всі таланти природжених шпигунок: гостру клептоманію, необмежену здатність до брехні і пекельний сексапіл.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.6 (3)  IMDb: 5.4 (17836)
Моя оцінка:
/10
Пліткарка
Пліткарка (2007—2012) 19 вересня 2007  ✓ укр. аудіо 7.4 imdb 7.5
Сюжет Студенти престижної приватної школи на Манхеттені вперше узнають, що Серена Ван Дер Вудсен повернулася в місто способом, за допомогою якого вони довідаються всі важливі новини шкільного життя - з усім відомого блога Пліткарки. Ніхто не знає хто вона така, однак усі покладаються на останні плітки що у неї публікуються. Краща подруга Серени, Блейр, здивована не менше інших, що Серена раптово перемінила своє рішення про навчання за кордоном і повернулася в Манхеттен.
Пліткарка Трейлер

Пліткарка (2007—2012)

Gossip Girl

16+
Серіал 6 сезонів, 122 епізоди Завершений
США   42 хв
Читати опис Студенти престижної приватної школи на Манхеттені вперше узнають, що Серена Ван Дер Вудсен повернулася в місто способом, за допомогою якого вони довідаються всі важливі новини шкільного життя - з усім відомого блога Пліткарки. Ніхто не знає хто вона така, однак усі покладаються на останні плітки що у неї публікуються. Краща подруга Серени, Блейр, здивована не менше інших, що Серена раптово перемінила своє рішення про навчання за кордоном і повернулася в Манхеттен.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.4 (64)  IMDb: 7.5 (193307)
Моя оцінка:
/10
Гарненькі брехухи
Гарненькі брехухи (2010—2017) 8 червня 2010  ✓ укр. аудіо 7.2 imdb 7.4
Сюжет Серіал розповідає про чотирьох дівчат - Спенсер, Ганну, Арію та Емілі, дружба яких припинилася після зникнення їх найкращої подруги Елісон. Через рік після її зникнення, дівчата знову зближуються та починають отримувати загадкові повідомлення від аноніма «Е», який знає всі їхні секрети - включаючи ті, які знала лише Елісон - і загрожує їх викриттям. Але Елісон мертва. Хто ж відправляє ці повідомлення?
Гарненькі брехухи Трейлер

Гарненькі брехухи (2010—2017)

Pretty Little Liars

16+
Серіал 7 сезонів, 161 епізод Завершений
США   44 хв
Читати опис Серіал розповідає про чотирьох дівчат - Спенсер, Ганну, Арію та Емілі, дружба яких припинилася після зникнення їх найкращої подруги Елісон. Через рік після її зникнення, дівчата знову зближуються та починають отримувати загадкові повідомлення від аноніма «Е», який знає всі їхні секрети - включаючи ті, які знала лише Елісон - і загрожує їх викриттям. Але Елісон мертва. Хто ж відправляє ці повідомлення?
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.2 (38)  IMDb: 7.4 (178321)
Моя оцінка:
/10
Сексуальна тварюка
Сексуальна тварюка (2000) 13 вересня 2000  ✓ укр. аудіо 6.8 imdb 7.3
Сюжет Провівши майже все життя за гратами, гангстер Гел Доув вирішив відійти від справ і разом з улюбленою дружиною оселився в Іспанії. Але одного дня, коли Гел сидів на сонечку і потягував пиво, до нього з'явився незваний гість.Бритоголовий Дон Логан, дикий, безумний і злісний напарник Гела, має намір змусити його повернутися до Лондона, щоб провернути останню, але дуже крупну справу — справжнє «пограбування століття»...Фільм входить до 50 фільмів, що потрібно переглянути, перш ніж померти - №5
Сексуальна тварюка Трейлер

Сексуальна тварюка (2000)

Sexy Beast

16+
Велика Британія, Іспанія   1 год 29 хв
Читати опис Провівши майже все життя за гратами, гангстер Гел Доув вирішив відійти від справ і разом з улюбленою дружиною оселився в Іспанії. Але одного дня, коли Гел сидів на сонечку і потягував пиво, до нього з'явився незваний гість.Бритоголовий Дон Логан, дикий, безумний і злісний напарник Гела, має намір змусити його повернутися до Лондона, щоб провернути останню, але дуже крупну справу — справжнє «пограбування століття»...Фільм входить до 50 фільмів, що потрібно переглянути, перш ніж померти - №5
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.8 (16)  IMDb: 7.3 (69220)
Моя оцінка:
/10
Пограбування по-італійськи
Пограбування по-італійськи (2003) 30 травня 2003  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 7.0
Сюжет Кмітливий злодій складає детальний план блискучого пограбування у Венеції, Італії. Але зрада одного з учасників спричиняє катастрофу.
Пограбування по-італійськи Трейлер

Пограбування по-італійськи (2003)

The Italian Job

12+
США, Франція, Італія, Велика Британія, Німеччина   1 год 51 хв
Читати опис Кмітливий злодій складає детальний план блискучого пограбування у Венеції, Італії. Але зрада одного з учасників спричиняє катастрофу.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (163)  IMDb: 7.0 (388429)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Рок-н-рольщик
Рок-н-рольщик (2008) 4 вересня 2008  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 7.2
Сюжет Російський бандит провертає хитру земельну угоду, залишаючи буквально на поверхні мільйони доларів, які нібито може прийти й забрати хто завгодно. Природно, вся організована злочинність Лондона негайно починає ганятися за цими грошима, підставляючи й убиваючи один одного.
Рок-н-рольщик Трейлер

Рок-н-рольщик (2008)

RockNRolla

16+
Велика Британія, США, Франція   1 год 54 хв
Читати опис Російський бандит провертає хитру земельну угоду, залишаючи буквально на поверхні мільйони доларів, які нібито може прийти й забрати хто завгодно. Природно, вся організована злочинність Лондона негайно починає ганятися за цими грошима, підставляючи й убиваючи один одного.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (257)  IMDb: 7.2 (264969)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $7.99
Переростки
Переростки (2011) 19 серпня 2011  ✓ укр. аудіо 4.9 imdb 6.7
Сюжет Втомившись від своїх проблем, четверо вісімнадцятирічних приятелів підлітків з півдня Англії відправляються на двотижневий відпочинок до Греції.
Переростки Трейлер

Переростки (2011)

The Inbetweeners Movie

16+
Велика Британія   1 год 37 хв
Читати опис Втомившись від своїх проблем, четверо вісімнадцятирічних приятелів підлітків з півдня Англії відправляються на двотижневий відпочинок до Греції.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.9 (15)  IMDb: 6.7 (86671)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: