Знайдено 38 результатів

Сокіл та Зимовий солдат
Сокіл та Зимовий солдат (2021) 19 березня 2021  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 7.1
Сюжет Сем Вілсон — людина, яка повинна врятувати світ. Головний герой приміряє на себе образ нового Капітана Америка, тим самим ставши на захист всіх тих, хто знаходиться під загрозою загибелі від сил темряви. Чоловік отримує відповідальну місію від Стіва Роджерса, вплітаючись в низку неймовірних подій. Бакі, в свою чергу, прагне до того, щоб ближче познайомитися з іншими людьми, пізнати цей світ детально і налагодити зв’язки з тими, хто йому дорогий.
Сокіл та Зимовий солдат Трейлер

Сокіл та Зимовий солдат (2021)

The Falcon and the Winter Soldier

Серіал 1 сезон, 6 епізодів Мінісеріал Завершений
США   50 хв
Читати опис Сем Вілсон — людина, яка повинна врятувати світ. Головний герой приміряє на себе образ нового Капітана Америка, тим самим ставши на захист всіх тих, хто знаходиться під загрозою загибелі від сил темряви. Чоловік отримує відповідальну місію від Стіва Роджерса, вплітаючись в низку неймовірних подій. Бакі, в свою чергу, прагне до того, щоб ближче познайомитися з іншими людьми, пізнати цей світ детально і налагодити зв’язки з тими, хто йому дорогий.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (163)  IMDb: 7.1 (252076)
Моя оцінка:
/10
Донька від іншої матері
Донька від іншої матері (2021—2022) 20 січня 2021 0.0 imdb 7.3
Сюжет Дізнавшись, що їхніх дітей переплутали при народженні, дві жінки розробляють план, щоб призвичаїтися до нового життя. Тепер у них одна незвичайна сім’я.
Донька від іншої матері Трейлер

Донька від іншої матері (2021—2022)

Daughter from Another Mother

Серіал 3 сезони, 27 епізодів Завершений
Мексика
Читати опис Дізнавшись, що їхніх дітей переплутали при народженні, дві жінки розробляють план, щоб призвичаїтися до нового життя. Тепер у них одна незвичайна сім’я.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 7.3 (2461)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Бійтесь ходячих мерців
Бійтесь ходячих мерців (2015) 23 серпня 2015  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 6.8
Сюжет Дія розгортається в недалекому майбутньому. Територія колись пахучого Лос-Анджелеса стала зоною сущого кошмару. До апокаліпсису призвело поява величезної кількості бродячих небіжчиків. Ці моторошні створіння стали результатом впливу новітнього вірусу, не відомого раніше науці. Засобів боротьби з напастю поки немає. Одні змирилися з гіркою долею і перетворилися в зомбі або загинули в жахливих муках. Інші роблять відчайдушні спроби вижити в цьому пеклі. Від колишнього райського куточка планети не залишилося і сліду. Небагато вижили з гіркою іронією згадують кращі часи, усвідомлюючи, настільки банальними були колишні проблеми. Обставини звели разом Тревіса Манаву, колишнього вчителя, що перебуває в розлученні, і Медісон Кларк, жінку, що самостійно займалася вихованням двох дітей. Матері-одиначці завжди було непросто. Син і дочка виявилися проблемними. Ешлі сповнена амбіцій і не бажає вгамуватися, незважаючи на виниклі обставини і смертельний ризик. У Ніка справи набагато гірші. Раніше він пристрастився до вживання наркотичних речовин, і тепер робить спроби позбутися від залежності. Таким різним людям необхідно триматися разом і шукати шляхи до порозуміння. Лише в цьому випадку у них залишається надія на спасіння. Становище в місті погіршується щодня.
Бійтесь ходячих мерців Трейлер

Бійтесь ходячих мерців (2015)

Fear the Walking Dead

16+
Серіал 8 сезонів, 113 епізоди Поновлений серіал
США   44 хв
Читати опис Дія розгортається в недалекому майбутньому. Територія колись пахучого Лос-Анджелеса стала зоною сущого кошмару. До апокаліпсису призвело поява величезної кількості бродячих небіжчиків. Ці моторошні створіння стали результатом впливу новітнього вірусу, не відомого раніше науці. Засобів боротьби з напастю поки немає. Одні змирилися з гіркою долею і перетворилися в зомбі або загинули в жахливих муках. Інші роблять відчайдушні спроби вижити в цьому пеклі. Від колишнього райського куточка планети не залишилося і сліду. Небагато вижили з гіркою іронією згадують кращі часи, усвідомлюючи, настільки банальними були колишні проблеми. Обставини звели разом Тревіса Манаву, колишнього вчителя, що перебуває в розлученні, і Медісон Кларк, жінку, що самостійно займалася вихованням двох дітей. Матері-одиначці завжди було непросто. Син і дочка виявилися проблемними. Ешлі сповнена амбіцій і не бажає вгамуватися, незважаючи на виниклі обставини і смертельний ризик. У Ніка справи набагато гірші. Раніше він пристрастився до вживання наркотичних речовин, і тепер робить спроби позбутися від залежності. Таким різним людям необхідно триматися разом і шукати шляхи до порозуміння. Лише в цьому випадку у них залишається надія на спасіння. Становище в місті погіршується щодня.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (74)  IMDb: 6.8 (144674)
Моя оцінка:
/10
Музичний блог Доктора Жахливого
Музичний блог Доктора Жахливого (2008) 15 липня 2008  ✓ укр. аудіо 8.4 imdb 8.4
Сюжет Історія про Доктора Жахливого, невдаху-суперзлодія, який постійно потрапляє під роздачу супергероя Капітана Молота, а також ніжно і таємно закоханий у дівчину з пральні, Пенні.
Музичний блог Доктора Жахливого Трейлер

Музичний блог Доктора Жахливого (2008)

Dr. Horrible's Sing-Along Blog

Серіал 1 сезон, 4 епізоди Мінісеріал Завершений
Топ #79 серіал
США   42 хв
Читати опис Історія про Доктора Жахливого, невдаху-суперзлодія, який постійно потрапляє під роздачу супергероя Капітана Молота, а також ніжно і таємно закоханий у дівчину з пральні, Пенні.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.4 (38)  IMDb: 8.4 (44248)
Моя оцінка:
/10
Operación Pacífico (2020) 10 лютого 2020 0.0 imdb 8.1
Сюжет (англ.) Inspired by real-life events, Amalia Ortega, a prominent and brilliant federal agent who leads an investigative unit for the national police.

Operación Pacífico (2020)

Operación Pacífico

Серіал 1 сезон, 44 епізоди Завершений
США   45 хв
Читати опис (англ.) Inspired by real-life events, Amalia Ortega, a prominent and brilliant federal agent who leads an investigative unit for the national police.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 8.1 (77)
Моя оцінка:
/10
Марімар
Марімар (1994) 31 січня 1994  ✓ укр. аудіо 0.0 imdb 6.6
Сюжет Марімар - красива дівчина, яка живе зі своїми бабусею і дідусем в невеликому будиночку на березі моря. Вони дуже бідні і Марімар змушена красти продукти, щоб не померти з голоду. Одного разу вона забралась в маєток Сантібаньєс, але керуючий виявляє її. Він вирішує скористатися ситуацією і говорить, що якщо вона його поцілує, він зможе дати їй їжу. Марімар не погоджується і на її крики приходить Серхіо, син багатого господаря маєтку. Він її захищає і Марімар закохується в нього. Серхіо хоче стати самостійним і отримати належну частину спадщини, але батьки всіляко перешкоджають йому. Тоді він вирішує одружитися на Марімар, щоб помститися і принизити батьків. Марімар погоджується вийти заміж за Серхіо. З цього почався важкий період в житті двох закоханих. Кохання та ненависть супроводжують кожну хвилину. Залишається лише дати одну відповідь на запитання: Хто переможе?
Марімар

Марімар (1994)

Marimar

Серіал 1 сезон, 150 епізодів Завершений
Мексика   45 хв
Читати опис Марімар - красива дівчина, яка живе зі своїми бабусею і дідусем в невеликому будиночку на березі моря. Вони дуже бідні і Марімар змушена красти продукти, щоб не померти з голоду. Одного разу вона забралась в маєток Сантібаньєс, але керуючий виявляє її. Він вирішує скористатися ситуацією і говорить, що якщо вона його поцілує, він зможе дати їй їжу. Марімар не погоджується і на її крики приходить Серхіо, син багатого господаря маєтку. Він її захищає і Марімар закохується в нього. Серхіо хоче стати самостійним і отримати належну частину спадщини, але батьки всіляко перешкоджають йому. Тоді він вирішує одружитися на Марімар, щоб помститися і принизити батьків. Марімар погоджується вийти заміж за Серхіо. З цього почався важкий період в житті двох закоханих. Кохання та ненависть супроводжують кожну хвилину. Залишається лише дати одну відповідь на запитання: Хто переможе?
Є українське аудіо
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 6.6 (1427)
Моя оцінка:
/10
Den of Wolves (1986—1987) 13 жовтня 1986 0.0 imdb 8.7
Сюжет (англ.) Carlos Larios is the head of one of the most important pharmaceutical companies in Mexico. Upon his death, his wife Catalina Creel will go to great and vile lengths to secure her fortune and her bloodline.

Den of Wolves (1986—1987)

Den of Wolves

Серіал 1 сезон, 85 епізодів Завершений
Мексика   30 хв
Читати опис (англ.) Carlos Larios is the head of one of the most important pharmaceutical companies in Mexico. Upon his death, his wife Catalina Creel will go to great and vile lengths to secure her fortune and her bloodline.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 8.7 (344)
Моя оцінка:
/10
Форсаж: Шпигунські перегони
Форсаж: Шпигунські перегони (2019—2021) 26 грудня 2019 8.0 imdb 5.9
Сюжет Урядова організація вербує гонщика-підлітка Тоні Торетто та його друзів-екстремалів для шпигунської місії під прикриттям на незаконних вуличних перегонах.
Форсаж: Шпигунські перегони Трейлер

Форсаж: Шпигунські перегони (2019—2021)

Fast & Furious Spy Racers

Серіал 6 сезонів, 52 епізоди Завершений
США   23 хв
Читати опис Урядова організація вербує гонщика-підлітка Тоні Торетто та його друзів-екстремалів для шпигунської місії під прикриттям на незаконних вуличних перегонах.
КіноБаза: 8.0 (2)  IMDb: 5.9 (1742)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Te doy la vida (2020) 23 березня 2020 0.0 imdb 7.3
Сюжет (англ.) Married couple Elena and Ernesto desperately seek a bone marrow donor for their adopted son Nicolás, who suffers from leukemia. A humble mechanic named Pedro is stunned to discover the boy is his biological son, changing everyone's lives.

Te doy la vida (2020)

Te doy la vida

Серіал 1 сезон, 7 епізодів Завершений
Мексика   40 хв
Читати опис (англ.) Married couple Elena and Ernesto desperately seek a bone marrow donor for their adopted son Nicolás, who suffers from leukemia. A humble mechanic named Pedro is stunned to discover the boy is his biological son, changing everyone's lives.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 7.3 (77)
Моя оцінка:
/10
Rubí (2004) 17 травня 2004 0.0 imdb 8.0
Сюжет (англ.) Rubí is an ambitious young woman, who all her life has wanted to be rich. She studies at a private university, where she meets sweet and rich Maribel, and becomes her friend. Rubí is Maribel's only friend. Maribel doesn't realize that Rubi wants to be her friend only because of her money. When Hector, a young and handsome architect with whom Marible had been chatting on the Internet arrives at Mexico, Rubí meets his friend, Alejandro. Alejandro and Rubí immediately fall in love. Hector proposes marriage to Maribel and she accepts. When Rubí finds out that Alejandro isn't rich like she thought he was, she decides to break up with him and do everything in order to marry rich Hector, and finally get the life she has always dreamed of...
Трейлер

Rubí (2004)

Rubí

Серіал 1 сезон, 115 епізодів Завершений
Мексика   60 хв
Читати опис (англ.) Rubí is an ambitious young woman, who all her life has wanted to be rich. She studies at a private university, where she meets sweet and rich Maribel, and becomes her friend. Rubí is Maribel's only friend. Maribel doesn't realize that Rubi wants to be her friend only because of her money. When Hector, a young and handsome architect with whom Marible had been chatting on the Internet arrives at Mexico, Rubí meets his friend, Alejandro. Alejandro and Rubí immediately fall in love. Hector proposes marriage to Maribel and she accepts. When Rubí finds out that Alejandro isn't rich like she thought he was, she decides to break up with him and do everything in order to marry rich Hector, and finally get the life she has always dreamed of...
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 8.0 (2526)
Моя оцінка:
/10
Чіп і Дейл — бурундучки-рятівнички
Чіп і Дейл — бурундучки-рятівнички (1990) 4 березня 1989  ✓ укр. аудіо 8.4 imdb 7.6
Сюжет Мультсеріал студії Волта Діснея. У ньому класичні діснеївські персонажі — бурундуки Чіп та Дейл, разом з трьома своїми новими друзями: Пружинкою (англ. Gadget Hackwrench), Сирогризом (англ. Monty, Monterey Jack) та Ґедзиком (англ. Zipper), виступають у ролі детективів: розслідують та розкривають різноманітні злочини.

Прем'єра з українським дублюванням відбулася 22 листопада 2011 року о 07:15 на каналі «1+1»
Чіп і Дейл — бурундучки-рятівнички Трейлер

Чіп і Дейл — бурундучки-рятівнички (1990)

Chip 'n Dale Rescue Rangers

0+
Серіал 3 сезони, 65 епізодів Завершений
Топ #31 серіал
США   22 хв
Читати опис Мультсеріал студії Волта Діснея. У ньому класичні діснеївські персонажі — бурундуки Чіп та Дейл, разом з трьома своїми новими друзями: Пружинкою (англ. Gadget Hackwrench), Сирогризом (англ. Monty, Monterey Jack) та Ґедзиком (англ. Zipper), виступають у ролі детективів: розслідують та розкривають різноманітні злочини.

Прем'єра з українським дублюванням відбулася 22 листопада 2011 року о 07:15 на каналі «1+1»
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.4 (157)  IMDb: 7.6 (21536)
Моя оцінка:
/10
The Kardashians (2022—) 14 квітня 2022 9.0 imdb 4.6
Сюжет (англ.) Follows the Kardashian family as they celebrate new ventures and navigate through their new normal; motherhood, relationships, and career goals.
Трейлер

The Kardashians (2022—)

The Kardashians

Серіал 4 сезони, 40 епізодів Реаліті-шоу Поновлений серіал
США, Велика Британія
Читати опис (англ.) Follows the Kardashian family as they celebrate new ventures and navigate through their new normal; motherhood, relationships, and career goals.
КіноБаза: 9.0 (1)  IMDb: 4.6 (4802)
Моя оцінка:
/10
У ніч
У ніч (2020—2021) 1 травня 2020 5.6 imdb 7.0
Сюжет Схід сонця раптово перестав бути прекрасним природним явищем для персонажів цього серіалу. Сонячне світло вбиває усе. Щоб втекти від сонця, один зневірений чоловік захоплює літак з пасажирами на борту і наказує пілотам відлетіти від смертоносних променів.
У ніч Трейлер

У ніч (2020—2021)

Into the Night

Серіал 2 сезони, 12 епізодів Завершений
Бельгія
Читати опис Схід сонця раптово перестав бути прекрасним природним явищем для персонажів цього серіалу. Сонячне світло вбиває усе. Щоб втекти від сонця, один зневірений чоловік захоплює літак з пасажирами на борту і наказує пілотам відлетіти від смертоносних променів.
КіноБаза: 5.6 (15)  IMDb: 7.0 (36183)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Американська сімейка
Американська сімейка (2009—2020) 23 вересня 2009  ✓ укр. аудіо 7.9 imdb 8.5
Сюжет Історія про три абсолютно різні американські сім'ї: Клер — мати-домогосподарка у звичайній традиційній сім'ї, її батько Джей одружений із жінкою, що майже у два рази молодша за нього та брат Мітчелл який разом зі своїм партнером удочерили в'єтнамську дитину.
Американська сімейка Трейлер

Американська сімейка (2009—2020)

Modern Family

16+
Серіал 11 сезон, 250 епізодів Завершений
США   22 хв
Читати опис Історія про три абсолютно різні американські сім'ї: Клер — мати-домогосподарка у звичайній традиційній сім'ї, її батько Джей одружений із жінкою, що майже у два рази молодша за нього та брат Мітчелл який разом зі своїм партнером удочерили в'єтнамську дитину.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.9 (49)  IMDb: 8.5 (484318)
Моя оцінка:
/10
Amazonas (2016) 16 травня 2016 0.0 imdb 7.7

Amazonas (2016)

Amazonas

Серіал 1 сезон, 63 епізоди Завершений
Мексика   60 хв
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 7.7 (98)
Моя оцінка:
/10
Ші-Ра: Принцеса сили
Ші-Ра: Принцеса сили (1985—1987) 9 вересня 1985  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 6.8
Сюжет "Владою Сірого черепа!" - Ці магічні слова, вимовлені над чарівним мечем у хвилину небезпеки, перетворюють прекрасну Адору в сильну і непереможну Ші-Ру, яка завжди готова прийти на допомогу жителям чарівного світу Етерії. У боротьбі зі злими силами їй допомагають крилатий кінь Дух, мадам Метушня, Стрілець та інші казкові герої.
Ші-Ра: Принцеса сили

Ші-Ра: Принцеса сили (1985—1987)

She-Ra: Princess of Power

Серіал 2 сезони, 93 епізоди Завершений
США   22 хв
Читати опис "Владою Сірого черепа!" - Ці магічні слова, вимовлені над чарівним мечем у хвилину небезпеки, перетворюють прекрасну Адору в сильну і непереможну Ші-Ру, яка завжди готова прийти на допомогу жителям чарівного світу Етерії. У боротьбі зі злими силами їй допомагають крилатий кінь Дух, мадам Метушня, Стрілець та інші казкові герої.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (3)  IMDb: 6.8 (6726)
Моя оцінка:
/10
Until Money Do Us Part (2022) 10 травня 2022 0.0 imdb 8.1
Сюжет (англ.) Poor salesman Rafael and wealthy business executive Alejandra are two strangers who suffer a car accident that changes their lives and intertwines their futures.

Until Money Do Us Part (2022)

Until Money Do Us Part

Серіал 1 сезон, 90 епізодів Завершений
Колумбія   60 хв
Читати опис (англ.) Poor salesman Rafael and wealthy business executive Alejandra are two strangers who suffer a car accident that changes their lives and intertwines their futures.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 8.1 (346)
Моя оцінка:
/10
Esmeralda (1997) 5 травня 1997 6.0 imdb 5.8
Сюжет (англ.) Love story between Esmeralda, a poor blind woman,and Jose Armando,a doctor from a rich family.

Esmeralda (1997)

Esmeralda

Серіал 1 сезон, 140 епізодів Завершений
Мексика   45 хв
Читати опис (англ.) Love story between Esmeralda, a poor blind woman,and Jose Armando,a doctor from a rich family.
КіноБаза: 6.0 (2)  IMDb: 5.8 (1180)
Моя оцінка:
/10
MalaYerba (2021) 14 жовтня 2021 0.0 imdb 7.7
Сюжет (англ.) "MalaYerba, " slang for marijuana, Félix, Mariana and Ignacio, three young ambitious business professionals in Colombia, the trio establishes their own company, KannaLab, and rise to prominence ahead of their competitors.

MalaYerba (2021)

MalaYerba

Серіал 1 сезон, 10 епізодів Поновлений серіал
Колумбія
Читати опис (англ.) "MalaYerba, " slang for marijuana, Félix, Mariana and Ignacio, three young ambitious business professionals in Colombia, the trio establishes their own company, KannaLab, and rise to prominence ahead of their competitors.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 7.7 (67)
Моя оцінка:
/10
Екомода
Екомода (2001—2002) 24 серпня 2001 0.0 imdb 5.9
Сюжет (англ.) The continued story of Betty and Armando. The couple is now married and raise their daughter Camila. Betty is also the president of her own fashion company called Ecomoda. Armando is the vice president.
Екомода

Екомода (2001—2002)

Eco moda

Серіал 1 сезон, 35 епізодів Завершений
Колумбія   60 хв
Читати опис (англ.) The continued story of Betty and Armando. The couple is now married and raise their daughter Camila. Betty is also the president of her own fashion company called Ecomoda. Armando is the vice president.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 5.9 (311)
Моя оцінка:
/10
Дес
Дес (2020) 14 вересня 2020 7.3 imdb 7.6
Сюжет Історія про справу проти шотландського маніяка і некрофіла Денніса Нільсена, якого спіймали у 1983 році після того, як людські останки засмітили каналізаційні труби його сусідів. Серіал розповість не тільки про зловісного вбивцю, але також продемонструє, які наслідки після роботи над справою чекають на поліцейського Пітера Джея та журналіста Браяна Мастерса.
Дес Трейлер

Дес (2020)

Des

Серіал 1 сезон, 3 епізоди Мінісеріал Завершений
Велика Британія   47 хв
Читати опис Історія про справу проти шотландського маніяка і некрофіла Денніса Нільсена, якого спіймали у 1983 році після того, як людські останки засмітили каналізаційні труби його сусідів. Серіал розповість не тільки про зловісного вбивцю, але також продемонструє, які наслідки після роботи над справою чекають на поліцейського Пітера Джея та журналіста Браяна Мастерса.
КіноБаза: 7.3 (16)  IMDb: 7.6 (20798)
Моя оцінка:
/10
Maria Mercedes (1992—1993) 14 вересня 1992 0.0 imdb 6.3
Сюжет (англ.) María Mercedes, a poor girl who sells lottery tickets, meets a rich man who hates his own family and sees in María Mercedes an opportunity to make their lives miserable.

Maria Mercedes (1992—1993)

Maria Mercedes

Серіал 1 сезон, 82 епізоди Завершений
Мексика   42 хв
Читати опис (англ.) María Mercedes, a poor girl who sells lottery tickets, meets a rich man who hates his own family and sees in María Mercedes an opportunity to make their lives miserable.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 6.3 (649)
Моя оцінка:
/10
Перли дракона БП
Перли дракона БП (1996—1997) 7 лютого 1996 5.5 imdb 6.8
Сюжет Щось трапилося в Bird Studio... Але Гоку вирішили знову зробити маленьким. Приблизно ровесником власної внучки.
І все знову. Але на Землі для такої команди занадто тісно. Для них і Драгонболи спеціальні намалювали - Космічні - із зірочками іншого кольору. І розлітаються вони тепер не по Землі, а по всій галактиці. А там вам світи на будь-який смак - і кіберпанковські й фентезійні й... будь-які.
І лише кінцівка гарна. Дракон забирає Драгонболи без зайвих слів. І Гоку заодно. Цей світ був випробуваний і заслужив подальше життя.
Перли дракона БП Трейлер

Перли дракона БП (1996—1997)

Dragon Ball GT

0+
Серіал 3 сезони, 114 епізоди Завершений
Японія   24 хв
Читати опис Щось трапилося в Bird Studio... Але Гоку вирішили знову зробити маленьким. Приблизно ровесником власної внучки.
І все знову. Але на Землі для такої команди занадто тісно. Для них і Драгонболи спеціальні намалювали - Космічні - із зірочками іншого кольору. І розлітаються вони тепер не по Землі, а по всій галактиці. А там вам світи на будь-який смак - і кіберпанковські й фентезійні й... будь-які.
І лише кінцівка гарна. Дракон забирає Драгонболи без зайвих слів. І Гоку заодно. Цей світ був випробуваний і заслужив подальше життя.
КіноБаза: 5.5 (2)  IMDb: 6.8 (28950)
Моя оцінка:
/10
Росалінда
Росалінда (1999) 1 березня 1999  ✓ укр. аудіо 0.0 imdb 6.8
Сюжет Двадцятьма роками раніше подій, які відображені в цій теленовелі, Соледад, щоб захистити свого чоловіка Альфредо, бере на себе провину за вбивство його шурина. Вже у в'язниці у неї народжується дівчинка. Соледад віддає дитину (Росалінду) на виховання своїй сестрі Долорес, у якій незадовго до цього помирає новонароджена дочка. Росалінда зростає в будинку тітки, вважаючи її своєю матір'ю, а дочок Долорес - Федру та Люсі і сина Бето, рідними сестрами та братом. Чоловік Долорес, Хав'єр, також не знає, що Росалінда не доводиться йому дочкою. І лише на смертному одрі дружина розповідає йому, що Росалінда - не його донька, але перш, ніж встигає все пояснити, вмирає. Хав'єр відчуває себе обдуреним - він впевнений, що дружина була йому невірна. Час йде, і Росалінда перетворюється на прекрасну, дивовижно красиву дівчину. Вона працює у квітковому магазині. Одного разу, доставляючи замовлення в один з ресторанів міста, вона знайомиться з піаністом Фернандо Хосе. Молоді люди з першого погляду закохуються одне в одного. Однак Росалінда навіть не підозрює, що насправді її коханий з багатої сім'ї, і працює адвокатом в престижній фірмі, а музика для нього лише хобі. І це лише перша таємниця зі списку багатьох, які незабаром відкриються Росалінді. Доля підготувала молодим закоханим багато неприємних сюрпризів. Їх любов не одноразово піддасться суворим випробуванням.
Росалінда

Росалінда (1999)

Rosalinda

Серіал 1 сезон, 81 епізод Завершений
Мексика   60 хв
Читати опис Двадцятьма роками раніше подій, які відображені в цій теленовелі, Соледад, щоб захистити свого чоловіка Альфредо, бере на себе провину за вбивство його шурина. Вже у в'язниці у неї народжується дівчинка. Соледад віддає дитину (Росалінду) на виховання своїй сестрі Долорес, у якій незадовго до цього помирає новонароджена дочка. Росалінда зростає в будинку тітки, вважаючи її своєю матір'ю, а дочок Долорес - Федру та Люсі і сина Бето, рідними сестрами та братом. Чоловік Долорес, Хав'єр, також не знає, що Росалінда не доводиться йому дочкою. І лише на смертному одрі дружина розповідає йому, що Росалінда - не його донька, але перш, ніж встигає все пояснити, вмирає. Хав'єр відчуває себе обдуреним - він впевнений, що дружина була йому невірна. Час йде, і Росалінда перетворюється на прекрасну, дивовижно красиву дівчину. Вона працює у квітковому магазині. Одного разу, доставляючи замовлення в один з ресторанів міста, вона знайомиться з піаністом Фернандо Хосе. Молоді люди з першого погляду закохуються одне в одного. Однак Росалінда навіть не підозрює, що насправді її коханий з багатої сім'ї, і працює адвокатом в престижній фірмі, а музика для нього лише хобі. І це лише перша таємниця зі списку багатьох, які незабаром відкриються Росалінді. Доля підготувала молодим закоханим багато неприємних сюрпризів. Їх любов не одноразово піддасться суворим випробуванням.
Є українське аудіо
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 6.8 (1570)
Моя оцінка:
/10
La rosa de Guadalupe (2008—2021) 5 лютого 2008 0.0 imdb 2.8
Сюжет (англ.) Stories about people who use the Virgin Mary's help when they get into difficulties; where a rose appears, their problems are solved.

La rosa de Guadalupe (2008—2021)

La rosa de Guadalupe

Серіал 7 сезонів, 839 епізодів Завершений
Мексика   60 хв
Читати опис (англ.) Stories about people who use the Virgin Mary's help when they get into difficulties; where a rose appears, their problems are solved.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 2.8 (1100)
Моя оцінка:
/10
Домашня дівчина
Домашня дівчина (2019) 11 січня 2019  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 6.8
Сюжет Нацу Фуджі закоханий у свою вчительку, Хіну Тачібан. Маючи намір позбутися від своїх почуттів, він відправляється на групове побачення, де зустрічає дивну дівчину на ім'я Руї. Попросивши про послугу, Руї веде юнака до себе додому, де пропонує зайнятися з нею сексом цьомками. Ніякої любові, їй всього лише хочеться отримати досвіду. Поміркувавши, що це гарна можливістю забути про Хіну, Нацу погоджується. Після цієї несподіваної зустрічі Нацу стикається з новою проблемою. Через одруження батька юнак обзаводиться двома зведеними сестрами, на жаль, добре йому знайомими. Це Хіна та Руї! Відтепер Нацу, живе з вчителькою, в яку закоханий, і дівчиною, з якою був його «перший раз», потрапив у несподіваний любовний трикутник, все ближче підбираючись до дорослого життя.
Домашня дівчина Трейлер

Домашня дівчина (2019)

Domestic Girlfriend

Серіал 1 сезон, 12 епізодів Завершений
Японія   25 хв
Читати опис Нацу Фуджі закоханий у свою вчительку, Хіну Тачібан. Маючи намір позбутися від своїх почуттів, він відправляється на групове побачення, де зустрічає дивну дівчину на ім'я Руї. Попросивши про послугу, Руї веде юнака до себе додому, де пропонує зайнятися з нею сексом цьомками. Ніякої любові, їй всього лише хочеться отримати досвіду. Поміркувавши, що це гарна можливістю забути про Хіну, Нацу погоджується. Після цієї несподіваної зустрічі Нацу стикається з новою проблемою. Через одруження батька юнак обзаводиться двома зведеними сестрами, на жаль, добре йому знайомими. Це Хіна та Руї! Відтепер Нацу, живе з вчителькою, в яку закоханий, і дівчиною, з якою був його «перший раз», потрапив у несподіваний любовний трикутник, все ближче підбираючись до дорослого життя.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (12)  IMDb: 6.8 (4366)
Моя оцінка:
/10
Ghost Adventures: Aftershocks (2014—2016) 26 квітня 2014 0.0 imdb 5.8
Сюжет (англ.) Zak and Aaron, 2/3 of the Ghost Adventures crew, reunite with some of their past guests. In an intimate setting, Zak sits face to face with the haunted people from some of the most haunted ...

Ghost Adventures: Aftershocks (2014—2016)

Ghost Adventures: Aftershocks

Серіал 4 сезони, 23 епізоди Реаліті-шоу Скасований
США   42 хв
Читати опис (англ.) Zak and Aaron, 2/3 of the Ghost Adventures crew, reunite with some of their past guests. In an intimate setting, Zak sits face to face with the haunted people from some of the most haunted ...
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 5.8 (1275)
Моя оцінка:
/10
Розум і почуття
Розум і почуття (2008) 1 січня 2008  ✓ укр. субтитри 8.5 imdb 8.0
Сюжет (англ.) Widow Dashwood and her three unmarried daughters, Elinor, Marianne and Margaret, inherit only a tiny allowance. So they move out of their grand Sussex home to a more modest cottage in Devonshire.
Розум і почуття Трейлер

Розум і почуття (2008)

Sense & Sensibility

12+
Серіал 1 сезон, 3 епізоди Мінісеріал Завершений
Велика Британія   57 хв
Читати опис (англ.) Widow Dashwood and her three unmarried daughters, Elinor, Marianne and Margaret, inherit only a tiny allowance. So they move out of their grand Sussex home to a more modest cottage in Devonshire.
Є українські субтитри
КіноБаза: 8.5 (8)  IMDb: 8.0 (13002)
Моя оцінка:
/10
Темне бажання
Темне бажання (2020—2022) 15 липня 2020 3.0 imdb 6.5
Сюжет Заміжня Альма проводить вихідні за містом і заводить роман, що обертається трагедією і змушує її засумніватися в своїх близьких.
Темне бажання Трейлер

Темне бажання (2020—2022)

Dark Desire

Серіал 2 сезони, 33 епізоди Завершений
Мексика
Читати опис Заміжня Альма проводить вихідні за містом і заводить роман, що обертається трагедією і змушує її засумніватися в своїх близьких.
КіноБаза: 3.0 (3)  IMDb: 6.5 (9335)
Моя оцінка:
/10
Сім'я шпигуна
Сім'я шпигуна (2022) 9 квітня 2022  ✓ укр. аудіо 7.8 imdb 8.4
Сюжет Агент «Морок» береться за будь-яке завдання, якщо його виконання принесе мир. Морок, головний шпигун Весталіії, невтомно працює, щоб не дати екстремістам розпалити війну з сусідньою країною Останією. Він отримує завдання розслідувати діяльність останського політика Донована Дезмонда, проникнувши в школу його сина: елітну академію Едем. Таким чином, у агента найскладніше завдання за всю кар'єру: одружитися, завести дитину та вдавати дружню сім'ю.
Сім'я шпигуна Трейлер

Сім'я шпигуна (2022)

SPY x FAMILY

Серіал 2 сезони, 37 епізодів Поновлений серіал
Японія   24 хв
Читати опис Агент «Морок» береться за будь-яке завдання, якщо його виконання принесе мир. Морок, головний шпигун Весталіії, невтомно працює, щоб не дати екстремістам розпалити війну з сусідньою країною Останією. Він отримує завдання розслідувати діяльність останського політика Донована Дезмонда, проникнувши в школу його сина: елітну академію Едем. Таким чином, у агента найскладніше завдання за всю кар'єру: одружитися, завести дитину та вдавати дружню сім'ю.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.8 (36)  IMDb: 8.4 (39168)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: