Знайдено 78 результатів

Жити
Жити (1994) 26 травня 1994 7.6 imdb 8.3
Сюжет (англ.) Fugui and Jiazhen endure tumultuous events in China as their personal fortunes move from wealthy landownership to peasantry.
Жити Трейлер

Жити (1994)

To Live

18+
Китай, Гонконг   2 год 5 хв
Читати опис (англ.) Fugui and Jiazhen endure tumultuous events in China as their personal fortunes move from wealthy landownership to peasantry.
КіноБаза: 7.6 (9)  IMDb: 8.3 (20465)
Моя оцінка:
/10
Америка: Кінофільм
Америка: Кінофільм (2021) 30 червня 2021  ✓ укр. аудіо 5.6 imdb 5.6
Сюжет Брутальний Джордж Вашінґтон, який говорить (і лається) голосом Ченнінґа Тейтума, очолює команду «супергероїв» у навіженій анімаційній стрічці. Фільм режисера Метта Томпсона («Арчер») і сценариста Дейва Келлегема («Нестримні») «уперше за весь час існування людства розповість неймовірну і цілковито "правдиву" історію народження США».
Америка: Кінофільм Трейлер

Америка: Кінофільм (2021)

America: The Motion Picture

Бразилія, Мексика, США, Чехія   1 год 38 хв
Читати опис Брутальний Джордж Вашінґтон, який говорить (і лається) голосом Ченнінґа Тейтума, очолює команду «супергероїв» у навіженій анімаційній стрічці. Фільм режисера Метта Томпсона («Арчер») і сценариста Дейва Келлегема («Нестримні») «уперше за весь час існування людства розповість неймовірну і цілковито "правдиву" історію народження США».
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.6 (14)  IMDb: 5.6 (7409)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

Персеполіс
Персеполіс (2007) 27 червня 2007 7.8 imdb 8.0
Сюжет Подання новітньої історії Ірану через долю волелюбної молодої жінки, захопленою західною рок-музикою і змушеною покинути країну.
Персеполіс Трейлер

Персеполіс (2007)

Persepolis

0+
Франція, США   1 год 36 хв
Читати опис Подання новітньої історії Ірану через долю волелюбної молодої жінки, захопленою західною рок-музикою і змушеною покинути країну.
КіноБаза: 7.8 (19)  IMDb: 8.0 (100234)
Моя оцінка:
/10
Смерть Сталіна
Смерть Сталіна (2017) 25 січня 2018  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 7.3
Сюжет Сатирична комедія Армандо Яннуччі, знята по однойменному коміксі двох французьких карикатуристів Фаб’єна Нурі і Тьєррі Робіна. Дія картини розгортається в СРСР на початку 1950-х років. Смерть Йосипа Сталіна призводить до шаленої боротьби представників радянської політичної еліти за владу. СРСР занурюється в хаос ...
Смерть Сталіна Трейлер

Смерть Сталіна (2017)

The Death of Stalin

16+
Велика Британія, Франція, Бельгія, Канада, США   1 год 47 хв
Читати опис Сатирична комедія Армандо Яннуччі, знята по однойменному коміксі двох французьких карикатуристів Фаб’єна Нурі і Тьєррі Робіна. Дія картини розгортається в СРСР на початку 1950-х років. Смерть Йосипа Сталіна призводить до шаленої боротьби представників радянської політичної еліти за владу. СРСР занурюється в хаос ...
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (169)  IMDb: 7.3 (113538)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $1.99 / купівля від $1.99
Новітні часи
Новітні часи (1936) 5 лютого 1936  ✓ укр. аудіо 8.1 imdb 8.5
Сюжет «Нові часи» - це емоційний, витриманий в комічному ключі, відгук на перекоси машинної епохи. Маленький Бродяга не бажає бути «гвинтиком» у величезній мега-машині промислового виробництва і такого ж схожого на нього людського суспільства. Чарлі б'ється з тупими багачами, всесильними поліцейськими, бездушними начальниками конвеєрного виробництва.
Новітні часи Трейлер

Новітні часи (1936)

Modern Times

2+
США   1 год 27 хв
Читати опис «Нові часи» - це емоційний, витриманий в комічному ключі, відгук на перекоси машинної епохи. Маленький Бродяга не бажає бути «гвинтиком» у величезній мега-машині промислового виробництва і такого ж схожого на нього людського суспільства. Чарлі б'ється з тупими багачами, всесильними поліцейськими, бездушними начальниками конвеєрного виробництва.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.1 (42)  IMDb: 8.5 (259672)
Моя оцінка:
/10
Cradle Will Rock (1999) 10 грудня 1999 0.0 imdb 6.8
Сюжет (англ.) A true story of politics and art in the 1930s USA, centered around a leftist musical drama and attempts to stop its production.
Трейлер

Cradle Will Rock (1999)

Cradle Will Rock

США   2 год 12 хв
Читати опис (англ.) A true story of politics and art in the 1930s USA, centered around a leftist musical drama and attempts to stop its production.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 6.8 (9536)
Моя оцінка:
/10
Червоні
Червоні (1981) 25 грудня 1981 4.6 imdb 7.3
Сюжет Історія американського журналіста Джона Ріда. Він зустрічається із заміжньою жінкою Луїзою Брайант. Знайомство Джона і Луїзи сталося на професійному ґрунті. Обидва вони працювали журналістами в різних виданнях. Спочатку це була просто дружба і взаємна симпатія, що переросла згодом в любов. Коли це сталося, Луїза пішла від чоловіка і стала жити з Джоном. Вони спочатку продекларували вільні від зобов'язань відносини, але такий союз не витримав випробування через банальні ревнощі. Взаємні закиди в зраді стали приводом для їх розставання і лише спільна робоча поїздка до Росії напередодні жовтневої революції 1917 року зробила їх справжньою сім'єю. Тут вони полюбили один одного по-справжньому.
Червоні Трейлер

Червоні (1981)

Reds

США   3 год 15 хв
Читати опис Історія американського журналіста Джона Ріда. Він зустрічається із заміжньою жінкою Луїзою Брайант. Знайомство Джона і Луїзи сталося на професійному ґрунті. Обидва вони працювали журналістами в різних виданнях. Спочатку це була просто дружба і взаємна симпатія, що переросла згодом в любов. Коли це сталося, Луїза пішла від чоловіка і стала жити з Джоном. Вони спочатку продекларували вільні від зобов'язань відносини, але такий союз не витримав випробування через банальні ревнощі. Взаємні закиди в зраді стали приводом для їх розставання і лише спільна робоча поїздка до Росії напередодні жовтневої революції 1917 року зробила їх справжньою сім'єю. Тут вони полюбили один одного по-справжньому.
КіноБаза: 4.6 (6)  IMDb: 7.3 (24725)
Моя оцінка:
/10
Шоу Трумена
Шоу Трумена (1998) 4 червня 1998  ✓ укр. аудіо 8.3 imdb 8.2
Сюжет Усе своє життя від самого народження Труман Бурбенк, навіть не здогадуючись про це, цілодобово проводить перед об'єктивами телекамер. Він безвиїзно живе і працює на маленькому острові Сігейвен, який насправді є знімальним майданчиком і населений акторами шоу, головним героєм якого і є Трумен. На тридцятому році життя у вигаданому світі Трумен через випадкову помилку знімальної групи починає замислюватися про несправжність Сігейвена і намагається втекти за його межі. Цьому активно перешкоджає керівник шоу Крістоф, який боїться втратити зірку свого проекту.
Шоу Трумена Трейлер

Шоу Трумена (1998)

The Truman Show

0+
Топ #62 фільм
США   1 год 43 хв
Читати опис Усе своє життя від самого народження Труман Бурбенк, навіть не здогадуючись про це, цілодобово проводить перед об'єктивами телекамер. Він безвиїзно живе і працює на маленькому острові Сігейвен, який насправді є знімальним майданчиком і населений акторами шоу, головним героєм якого і є Трумен. На тридцятому році життя у вигаданому світі Трумен через випадкову помилку знімальної групи починає замислюватися про несправжність Сігейвена і намагається втекти за його межі. Цьому активно перешкоджає керівник шоу Крістоф, який боїться втратити зірку свого проекту.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.3 (564)  IMDb: 8.2 (1197697)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. субтитри) / прокат від 19 грн / купівля від 150 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Південний Парк
Південний Парк (1997—) 13 серпня 1997  ✓ укр. аудіо 7.7 imdb 8.7
Сюжет Основу сюжету складають пригоди чотирьох хлопчиків і їхніх друзів, що живуть у маленькому містечку Південний Парк, штат Колорадо. Серіал висміює проблеми американської культури і поточних світових подій, а також критикує безліч глибоких переконань і табу завдяки пародії і чорному гумору. Позиціонується як мультфільм для дорослих.  Шоу відоме своїм висвітленням поточних подій, що відбуваються в реальному світі. Робота над кожною серією ведеться в два етапи: на першому автори вигадують загальну концепцію і сюжет, а на другому — менш ніж за тиждень до прем'єрного показу — доопрацьовують деталі. Тому кожен новий випуск мультфільму залишається злободенним і наближеним до реальних подій.
Південний Парк Трейлер

Південний Парк (1997—)

South Park

18+
Серіал 26 сезонів, 321 епізод Поновлений серіал
США   22 хв
Читати опис Основу сюжету складають пригоди чотирьох хлопчиків і їхніх друзів, що живуть у маленькому містечку Південний Парк, штат Колорадо. Серіал висміює проблеми американської культури і поточних світових подій, а також критикує безліч глибоких переконань і табу завдяки пародії і чорному гумору. Позиціонується як мультфільм для дорослих.  Шоу відоме своїм висвітленням поточних подій, що відбуваються в реальному світі. Робота над кожною серією ведеться в два етапи: на першому автори вигадують загальну концепцію і сюжет, а на другому — менш ніж за тиждень до прем'єрного показу — доопрацьовують деталі. Тому кожен новий випуск мультфільму залишається злободенним і наближеним до реальних подій.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.7 (138)  IMDb: 8.7 (406214)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Ґудбай, Леніне!
Ґудбай, Леніне! (2003) 9 лютого 2003  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 7.7
Сюжет Мати Алекса опинилась в комі незадовго до падіння Берлінської стіни. А коли, нарешті, прийшла до тями, не було вже ні ГДР, ні країн соціалізму, що «переміг». Через тривогу за здоров`я матері, Александр вирішив не розповідати їй про зміни: адже що ще як не торжество капіталізму може доконати переконану комуністку? Синові довелося піти на обман і перетворити свою квартиру на острівець минулого, в останню фортецю неіснуючої держави. Старанно вдавати, що справа Леніна як і раніше живе й перемагає.
Ґудбай, Леніне! Трейлер

Ґудбай, Леніне! (2003)

Good bye, Lenin!

12+
Німеччина   2 год 1 хв
Читати опис Мати Алекса опинилась в комі незадовго до падіння Берлінської стіни. А коли, нарешті, прийшла до тями, не було вже ні ГДР, ні країн соціалізму, що «переміг». Через тривогу за здоров`я матері, Александр вирішив не розповідати їй про зміни: адже що ще як не торжество капіталізму може доконати переконану комуністку? Синові довелося піти на обман і перетворити свою квартиру на острівець минулого, в останню фортецю неіснуючої держави. Старанно вдавати, що справа Леніна як і раніше живе й перемагає.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (62)  IMDb: 7.7 (152785)
Моя оцінка:
/10
Трамбо
Трамбо (2015) 27 жовтня 2015  ✓ укр. аудіо 7.4 imdb 7.4
Сюжет Далтон Трамбо, один з найуспішніших голлівудських сценаристів, автор «Римських канікул» і «Спартака», не підозрював, що чорний список «Hollywood 10» реально існує, поки сам не потрапив туди і не був назавжди викинутий з життя фабрики мрій...
Трамбо Трейлер

Трамбо (2015)

Trumbo

18+
США   2 год 4 хв
Читати опис Далтон Трамбо, один з найуспішніших голлівудських сценаристів, автор «Римських канікул» і «Спартака», не підозрював, що чорний список «Hollywood 10» реально існує, поки сам не потрапив туди і не був назавжди викинутий з життя фабрики мрій...
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.4 (71)  IMDb: 7.4 (84806)
Моя оцінка:
/10
Велика
Велика (2020—2023) 15 травня 2020  ✓ укр. аудіо 6.9 imdb 8.1
Сюжет Не надто достовірна історична трагікомедія, де юна Катерина ІІ знайомиться з російськими звичаями її чоловіка-тирана.
Велика Трейлер

Велика (2020—2023)

The Great

Серіал 3 сезони, 30 епізодів Скасований
США   45 хв
Читати опис Не надто достовірна історична трагікомедія, де юна Катерина ІІ знайомиться з російськими звичаями її чоловіка-тирана.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.9 (32)  IMDb: 8.1 (54494)
Моя оцінка:
/10
Ще по одній
Ще по одній (2020) 10 грудня 2020  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 7.7
Сюжет Четверо друзів, шкільні вчителі, перевіряють теорію: підтримуючи постійний рівень алкоголю в крові, вони покращать своє життя.
Ще по одній Трейлер

Ще по одній (2020)

Another Round

16+
Данія, Швеція, Нідерланди   1 год 57 хв
Читати опис Четверо друзів, шкільні вчителі, перевіряють теорію: підтримуючи постійний рівень алкоголю в крові, вони покращать своє життя.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (254)  IMDb: 7.7 (195327)
Моя оцінка:
/10
Амстердам
Амстердам (2022) 3 листопада 2022  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 6.1
Сюжет Дія відбувається у 30-ті роки. Троє друзів стають свідками вбивства, самі стають підозрюваними і розкривають одну з найбільш обурливих змов в американській історії.
Амстердам Трейлер

Амстердам (2022)

Amsterdam

16+
США   2 год 14 хв
Читати опис Дія відбувається у 30-ті роки. Троє друзів стають свідками вбивства, самі стають підозрюваними і розкривають одну з найбільш обурливих змов в американській історії.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (59)  IMDb: 6.1 (93405)
Моя оцінка:
/10
Офіс
Офіс (2005—2013) 24 березня 2005  ✓ укр. аудіо 8.2 imdb 9.0
Сюжет Серіал про трудові будні невеликого регіонального офісу великої компанії, мешканці якого цілими днями повинні терпіти закидони свого непутящого боса.
Офіс Трейлер

Офіс (2005—2013)

The Office

16+
Серіал 9 сезонів, 186 епізодів Завершений
Топ #61 серіал
США   22 хв
Читати опис Серіал про трудові будні невеликого регіонального офісу великої компанії, мешканці якого цілими днями повинні терпіти закидони свого непутящого боса.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.2 (165)  IMDb: 9.0 (713063)
Моя оцінка:
/10
Махач вчителів
Махач вчителів (2017) 16 лютого 2017  ✓ укр. аудіо 5.7 imdb 5.6
Сюжет Коли один шкільний учитель домагається звільнення іншого, останній викликає його з'ясувати стосунки після занять за допомогою кулаків.
Махач вчителів Трейлер

Махач вчителів (2017)

Fist Fight

16+
США   1 год 31 хв
Читати опис Коли один шкільний учитель домагається звільнення іншого, останній викликає його з'ясувати стосунки після занять за допомогою кулаків.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.7 (53)  IMDb: 5.6 (45647)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Офіс
Офіс (2001—2002) 9 липня 2001  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 8.5
Сюжет Дія серіалу розгортається в регіональному офісі компанії, яка торгує папером. Глядачеві пропонується подивитися на життя офісних працівників зсередини, в стилі реаліті-шоу - події і випадки коментуються їх учасниками.
Офіс Трейлер

Офіс (2001—2002)

The Office

16+
Серіал 3 сезони, 14 епізодів Завершений
Велика Британія   30 хв
Читати опис Дія серіалу розгортається в регіональному офісі компанії, яка торгує папером. Глядачеві пропонується подивитися на життя офісних працівників зсередини, в стилі реаліті-шоу - події і випадки коментуються їх учасниками.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (17)  IMDb: 8.5 (123240)
Моя оцінка:
/10
Ти, що живеш
Ти, що живеш (2007) 21 вересня 2007  ✓ укр. субтитри 7.2 imdb 7.4
Сюжет Комедійно-зеленуваті історії нас, що живуть, наші сни, кошмари, електричні стільці, трагічні пісні й останні замовлення в барі. Чорна скандинавська комедія про нісенітницю в життях і снах.
Ти, що живеш Трейлер

Ти, що живеш (2007)

You, the Living

Швеція, Німеччина, Франція, Данія, Норвегія, Японія   1 год 35 хв
Читати опис Комедійно-зеленуваті історії нас, що живуть, наші сни, кошмари, електричні стільці, трагічні пісні й останні замовлення в барі. Чорна скандинавська комедія про нісенітницю в життях і снах.
Є українські субтитри
КіноБаза: 7.2 (15)  IMDb: 7.4 (16299)
Моя оцінка:
/10
Coming Home (2014) 16 травня 2014 6.6 imdb 7.2
Сюжет (англ.) Lu and Feng are a devoted couple forced to separate when Lu is arrested and sent to a labor camp as a political prisoner during the Cultural Revolution. He finally returns home only to find that his beloved wife no longer remembers him.
Трейлер

Coming Home (2014)

Coming Home

Китай   1 год 49 хв
Читати опис (англ.) Lu and Feng are a devoted couple forced to separate when Lu is arrested and sent to a labor camp as a political prisoner during the Cultural Revolution. He finally returns home only to find that his beloved wife no longer remembers him.
КіноБаза: 6.6 (3)  IMDb: 7.2 (6690)
Моя оцінка:
/10
Щоденники мотоцикліста
Щоденники мотоцикліста (2004) 6 лютого 2004  ✓ укр. аудіо 7.4 imdb 7.7
Сюжет Кінематографисти шести держав під керівництвом продюсера Роберта Редфорда об'єдналися, щоб створити кіношрінну книгу Ернесто Че Геварі "Діти мотоцикліста: подорож Латинською Америкою" і спогадів його друга Альберто Гранадоса.
Щоденники мотоцикліста Трейлер

Щоденники мотоцикліста (2004)

The Motorcycle Diaries

16+
Аргентина, США, Чилі, Перу, Бразилія, Велика Британія, Німеччина, Франція   2 год 6 хв
Читати опис Кінематографисти шести держав під керівництвом продюсера Роберта Редфорда об'єдналися, щоб створити кіношрінну книгу Ернесто Че Геварі "Діти мотоцикліста: подорож Латинською Америкою" і спогадів його друга Альберто Гранадоса.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.4 (33)  IMDb: 7.7 (104810)
Моя оцінка:
/10
Прощавай, моя утриманка
Прощавай, моя утриманка (1993) 1 січня 1993 8.0 imdb 8.1
Сюжет Маленький Дозі з самого народження жив з матір'ю в кублі, де та працювала, але коли хлопчикові виповнилося близько семи років, його життя назавжди змінилося. Зрозумівши, що її син став занадто дорослим, мати відвела його до школи акторів Пекінської опери і залишила там. Нове життя стало для ніжного і тихого Дозі суворим випробуванням, де жорстокий учитель з ранку до вечора ганяє усіх палицею, а інші хлопчаки кепкують і задираються. Але в перший же день Дозі знайшов серед інших учнів справжнього друга і захисника — Шито. Ці стосунки збережуться між ними на довгі роки: навіть коли хлопчики виростуть і стануть відомими артистами пекінської опери, зв'язок між ними не урветься. Упродовж п'ятдесяти двох років вони були справжніми друзями, що пережили безліч сварок і примирень. Практично усю свою акторську кар'єру один з них грав жіночі ролі, а другий зображував на сцені благородних воїнів і впливових правителів. Тяжка для них обох, чужа для більшості людей, знехтувана Шито що подорослішав, любов двох акторів залишиться з ними назавжди.
Прощавай, моя утриманка Трейлер

Прощавай, моя утриманка (1993)

Farewell My Concubine

18+
Китай, Гонконг   2 год 51 хв
Читати опис Маленький Дозі з самого народження жив з матір'ю в кублі, де та працювала, але коли хлопчикові виповнилося близько семи років, його життя назавжди змінилося. Зрозумівши, що її син став занадто дорослим, мати відвела його до школи акторів Пекінської опери і залишила там. Нове життя стало для ніжного і тихого Дозі суворим випробуванням, де жорстокий учитель з ранку до вечора ганяє усіх палицею, а інші хлопчаки кепкують і задираються. Але в перший же день Дозі знайшов серед інших учнів справжнього друга і захисника — Шито. Ці стосунки збережуться між ними на довгі роки: навіть коли хлопчики виростуть і стануть відомими артистами пекінської опери, зв'язок між ними не урветься. Упродовж п'ятдесяти двох років вони були справжніми друзями, що пережили безліч сварок і примирень. Практично усю свою акторську кар'єру один з них грав жіночі ролі, а другий зображував на сцені благородних воїнів і впливових правителів. Тяжка для них обох, чужа для більшості людей, знехтувана Шито що подорослішав, любов двох акторів залишиться з ними назавжди.
КіноБаза: 8.0 (9)  IMDb: 8.1 (33192)
Моя оцінка:
/10
Рашмор
Рашмор (1998) 11 грудня 1998  ✓ укр. аудіо 7.4 imdb 7.6
Сюжет 15-літній Макс Фішер - учень 10 класу престижної школи Рашмор - відзначається неймовірною різносторонністю. Він веде активне громадське життя, проте отримує незадовільні оцінки з основних шкільних предметів, тож опиняється під загрозою виключення. До того ж, Макс по вуха закохується в учительку молодших класів і стає другом меланхолійного мільйонера.
Рашмор Трейлер

Рашмор (1998)

Rushmore

16+
США   1 год 33 хв
Читати опис 15-літній Макс Фішер - учень 10 класу престижної школи Рашмор - відзначається неймовірною різносторонністю. Він веде активне громадське життя, проте отримує незадовільні оцінки з основних шкільних предметів, тож опиняється під загрозою виключення. До того ж, Макс по вуха закохується в учительку молодших класів і стає другом меланхолійного мільйонера.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.4 (51)  IMDb: 7.6 (198085)
Моя оцінка:
/10
Король у Нью-Йорку
Король у Нью-Йорку (1957) 12 вересня 1957 8.5 imdb 7.0
Сюжет У фільмі «Король у Нью-Йорку» Чарлі Чаплін взяв на себе роль короля у вигнанні, що прибуває в Нью-Йорку, повний райдужних планів забезпечити мир в усьому світі, але швидко грузне в розлюченій користі й політичній параної Америки тих років.
Король у Нью-Йорку Трейлер

Король у Нью-Йорку (1957)

A King in New York

Велика Британія   1 год 50 хв
Читати опис У фільмі «Король у Нью-Йорку» Чарлі Чаплін взяв на себе роль короля у вигнанні, що прибуває в Нью-Йорку, повний райдужних планів забезпечити мир в усьому світі, але швидко грузне в розлюченій користі й політичній параної Америки тих років.
КіноБаза: 8.5 (2)  IMDb: 7.0 (8885)
Моя оцінка:
/10
Звіроферма
Звіроферма (1954) 28 грудня 1954  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 7.2
Сюжет Колись містер Джонс володів процвітаючою й дохідною фермою, але зараз його справи йшли з рук геть погано. Через неможливість вирішити свої проблеми містер Джонс почав зловживати випивкою.
Серед бідних своїх п’янчуг він знайшов гарних слухачів, яким міг розповісти про свої прикрості... Ця незвичайна історія починається ввечері, коли містер Джонс прийшов після чергової пиятики пізніше, ніж звичайно...
Звіроферма Трейлер

Звіроферма (1954)

Animal Farm

12+
Велика Британія, США   1 год 12 хв
Читати опис Колись містер Джонс володів процвітаючою й дохідною фермою, але зараз його справи йшли з рук геть погано. Через неможливість вирішити свої проблеми містер Джонс почав зловживати випивкою.
Серед бідних своїх п’янчуг він знайшов гарних слухачів, яким міг розповісти про свої прикрості... Ця незвичайна історія починається ввечері, коли містер Джонс прийшов після чергової пиятики пізніше, ніж звичайно...
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (9)  IMDb: 7.2 (19022)
Моя оцінка:
/10
Банани
Банани (1971) 28 квітня 1971 8.3 imdb 6.9
Сюжет Філдінг Мелліш закоханий в політичну активістку Ненсі, яка не помічає його, тому що з головою занурена в революцію в одній з «бананових» республік під назвою Сан-Маркос. Вбравшись у форму а-ля Фідель Кастро і начепивши фальшиву руду бороду, Мелліш долучається до революційної боротьби і за збігом найбезглуздіших обставин стає президентом Сан-Маркос. Потім він повертається в Штати, його викривають як шахрая, судять за підривну діяльність і, на загальне задоволення, він одружується на Ненсі.
Банани Трейлер

Банани (1971)

Bananas

12+
США   1 год 22 хв
Читати опис Філдінг Мелліш закоханий в політичну активістку Ненсі, яка не помічає його, тому що з головою занурена в революцію в одній з «бананових» республік під назвою Сан-Маркос. Вбравшись у форму а-ля Фідель Кастро і начепивши фальшиву руду бороду, Мелліш долучається до революційної боротьби і за збігом найбезглуздіших обставин стає президентом Сан-Маркос. Потім він повертається в Штати, його викривають як шахрая, судять за підривну діяльність і, на загальне задоволення, він одружується на Ненсі.
КіноБаза: 8.3 (3)  IMDb: 6.9 (37834)
Моя оцінка:
/10
Початкова школа «Ебботт»
Початкова школа «Ебботт» (2021) 7 грудня 2021 7.7 imdb 8.2
Сюжет Декілька самовідданих вчителів працюють в одній із найгірше профінансованих державних шкіл, але не втрачають надії допомогти своїм учням отримати шанс на світле майбутнє.
Початкова школа «Ебботт» Трейлер

Початкова школа «Ебботт» (2021)

Abbott Elementary

Серіал 3 сезони, 53 епізоди Поновлений серіал
США   22 хв
Читати опис Декілька самовідданих вчителів працюють в одній із найгірше профінансованих державних шкіл, але не втрачають надії допомогти своїм учням отримати шанс на світле майбутнє.
КіноБаза: 7.7 (4)  IMDb: 8.2 (34811)
Моя оцінка:
/10
Борат: культурні дослідження Америки на користь славної держави Казахстан
Борат: культурні дослідження Америки на користь славної держави Казахстан (2006) 1 листопада 2006  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 7.4
Сюжет Фільм є псевдо-документальною-комедією, головною фігурою якого є зіграний Коеном персонаж Борат Сагдієв — казахстанський журналіст, який подорожує по США і зустрічається з різними людьми. Під час перебування в США Борат дивиться епізод телесеріалу «Рятувальники Малібу» (англ. Baywatch), і відразу закохується в Памелу Андерсон. Незабаром до нього доходить звістка про смерть дружини, і Борат купує напіврозвалений фургончик морозивника, на якому їде до Лос-Анджелеса до Памели Андерсон з метою одружитися на ній....
Борат: культурні дослідження Америки на користь славної держави Казахстан Трейлер

Борат: культурні дослідження Америки на користь славної держави Казахстан (2006)

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan

18+
США, Велика Британія   1 год 24 хв
Читати опис Фільм є псевдо-документальною-комедією, головною фігурою якого є зіграний Коеном персонаж Борат Сагдієв — казахстанський журналіст, який подорожує по США і зустрічається з різними людьми. Під час перебування в США Борат дивиться епізод телесеріалу «Рятувальники Малібу» (англ. Baywatch), і відразу закохується в Памелу Андерсон. Незабаром до нього доходить звістка про смерть дружини, і Борат купує напіврозвалений фургончик морозивника, на якому їде до Лос-Анджелеса до Памели Андерсон з метою одружитися на ній....
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (239)  IMDb: 7.4 (442501)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. субтитри) / прокат від 40 грн / купівля від 79 грн
The Way I Spent the End of the World (2006) 15 вересня 2006 7.0 imdb 7.1
Сюжет (англ.) Bucharest 1989 - the last year of Ceausecu's dictatorship. Eva lives with her parents and her 7 year old brother, Lalalilu. One day at school, Eva and her boyfriend accidentally break a bust of Ceausescu. They are forced to confess their crime before a disciplinary committee and Eva is expelled from school and transferred to a reformatory establishment. There she meets Andrei, and decides to escape Romania with him. Lalalilu becomes convinced that Ceausescu is the main reason for Eva's decision to leave. So with his friends from school he devises a plan to kill the dictator.
Трейлер

The Way I Spent the End of the World (2006)

The Way I Spent the End of the World

Румунія, Франція   1 год 46 хв
Читати опис (англ.) Bucharest 1989 - the last year of Ceausecu's dictatorship. Eva lives with her parents and her 7 year old brother, Lalalilu. One day at school, Eva and her boyfriend accidentally break a bust of Ceausescu. They are forced to confess their crime before a disciplinary committee and Eva is expelled from school and transferred to a reformatory establishment. There she meets Andrei, and decides to escape Romania with him. Lalalilu becomes convinced that Ceausescu is the main reason for Eva's decision to leave. So with his friends from school he devises a plan to kill the dictator.
КіноБаза: 7.0 (1)  IMDb: 7.1 (3232)
Моя оцінка:
/10
Ферма тварин
Ферма тварин (1999) 3 жовтня 1999  ✓ укр. аудіо 8.2 imdb 6.0
Сюжет Одного разу звірі, що мешкають на фермі п'яниці містера Джонса, вирішили здійснити переворот і позбутися від кривдників - людей. Їм набридло терпіти приниження і відчувати постійний страх перетворитися в обід для жорстоких двоногих гнобителів.

Піднявши повстання, звірі прогнали господаря і його працівників з панського двору, створили свою партію і вирішили почати будувати нове життя по власній теорії під назвою «скотизм».
Ферма тварин Трейлер

Ферма тварин (1999)

Animal Farm

США, Велика Британія   1 год 31 хв
Читати опис Одного разу звірі, що мешкають на фермі п'яниці містера Джонса, вирішили здійснити переворот і позбутися від кривдників - людей. Їм набридло терпіти приниження і відчувати постійний страх перетворитися в обід для жорстоких двоногих гнобителів.

Піднявши повстання, звірі прогнали господаря і його працівників з панського двору, створили свою партію і вирішили почати будувати нове життя по власній теорії під назвою «скотизм».
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.2 (4)  IMDb: 6.0 (6488)
Моя оцінка:
/10
The Chinese (1967) 30 серпня 1967 6.0 imdb 6.9
Сюжет (англ.) A small group of French students are studying Mao, trying to find out their position in the world and how to change the world to a Maoistic community using terrorism.
Трейлер

The Chinese (1967)

The Chinese

16+
Франція   1 год 36 хв
Читати опис (англ.) A small group of French students are studying Mao, trying to find out their position in the world and how to change the world to a Maoistic community using terrorism.
КіноБаза: 6.0 (4)  IMDb: 6.9 (8346)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: