Знайдено 80 результатів

Боги Єгипту
Боги Єгипту (2016) 25 лютого 2016  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 5.4
Сюжет Єгипетський бог пустелі Сет вирішив захопити владу, тому вбив правителя, осліпив і вигнав бога неба Гора. Також він викрадає Заю і встанвлює безжалісну владу. Проте молодий крадій Бек, хлопець Заї хоче її визволити, для цього він повертає зір Гору і заручається його допомогою.
Боги Єгипту Трейлер

Боги Єгипту (2016)

Gods of Egypt

16+
США, Австралія   2 год 7 хв
Читати опис Єгипетський бог пустелі Сет вирішив захопити владу, тому вбив правителя, осліпив і вигнав бога неба Гора. Також він викрадає Заю і встанвлює безжалісну владу. Проте молодий крадій Бек, хлопець Заї хоче її визволити, для цього він повертає зір Гору і заручається його допомогою.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (164)  IMDb: 5.4 (125785)
Моя оцінка:
/10
Апокаліпто
Апокаліпто (2006) 7 грудня 2006  ✓ укр. аудіо 8.0 imdb 7.8
Сюжет Воїн на прізвисько Лапа Ягуара разом з іншими мешканцями свого поселення потрапляє у полон до работоргівців. Усі полонені приречені на смерть, окрім самого Лапи Ягуара. Адже йому є для чого жити: перед полоном він встиг сховати в логовині вагітну дружину та малого сина, яким без сторонньої волі на світ Божий не вибратися... Знятий мертвою мовою майя, фільм Мела Гібсона - епічна фреска могутньої емоціональної напруги, безапеляційне висловлювання про насильство та дотепна політична алегорія водночас. Зацькований цього року за неполіткоректність, Гібсон ризикує бути вдруге після "Страстей Христових" зацькованим ще й за художній радикалізм.
Апокаліпто Трейлер

Апокаліпто (2006)

Apocalypto

16+
США   2 год 19 хв
Читати опис Воїн на прізвисько Лапа Ягуара разом з іншими мешканцями свого поселення потрапляє у полон до работоргівців. Усі полонені приречені на смерть, окрім самого Лапи Ягуара. Адже йому є для чого жити: перед полоном він встиг сховати в логовині вагітну дружину та малого сина, яким без сторонньої волі на світ Божий не вибратися... Знятий мертвою мовою майя, фільм Мела Гібсона - епічна фреска могутньої емоціональної напруги, безапеляційне висловлювання про насильство та дотепна політична алегорія водночас. Зацькований цього року за неполіткоректність, Гібсон ризикує бути вдруге після "Страстей Христових" зацькованим ще й за художній радикалізм.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.0 (226)  IMDb: 7.8 (331099)
Моя оцінка:
/10
Легенда про Тарзана
Легенда про Тарзана (2016) 30 червня 2016  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 6.2
Сюжет Пристосувавшись до життя в Лондоні, Тарзан повертається в свій колишній будинок, в джунглі, щоб розібратися в тому, що відбувається в таборі гірничодобувної компанії.
Легенда про Тарзана Трейлер

Легенда про Тарзана (2016)

The Legend of Tarzan

12+
Велика Британія, Канада, США   1 год 49 хв
Читати опис Пристосувавшись до життя в Лондоні, Тарзан повертається в свій колишній будинок, в джунглі, щоб розібратися в тому, що відбувається в таборі гірничодобувної компанії.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (124)  IMDb: 6.2 (188613)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Мумія повертається
Мумія повертається (2001) 4 травня 2001  ✓ укр. аудіо 7.2 imdb 6.4
Сюжет Egyptologists unearth a prehistoric relic capable of releasing cataclysmic forces and satanic warriors led by the sinister Scorpion King.
Мумія повертається Трейлер

Мумія повертається (2001)

The Mummy Returns

12+
США   2 год 10 хв
Читати опис Egyptologists unearth a prehistoric relic capable of releasing cataclysmic forces and satanic warriors led by the sinister Scorpion King.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.2 (263)  IMDb: 6.4 (345702)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 109 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Король Артур: Легенда меча
Король Артур: Легенда меча (2017) 11 травня 2017  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 6.7
Сюжет Сюжет фільму оповідає про молодого Артура, який тиняється на околицях міста Лондоніум зі своєю бандою. Своїм походженням він зовсім не цікавиться. Так він живе до моменту, коли доля зводить його з магічним мечем Екскалібур. Після цього Артур кардинально змінюється. Він закохується, приєднується до руху опору і об'єднує навколо себе людей, щоб разом повалити тирана Вортігема, який вбив батьків Артура і захопив трон.
Король Артур: Легенда меча Трейлер

Король Артур: Легенда меча (2017)

King Arthur: Legend of the Sword

12+
США   2 год 6 хв
Читати опис Сюжет фільму оповідає про молодого Артура, який тиняється на околицях міста Лондоніум зі своєю бандою. Своїм походженням він зовсім не цікавиться. Так він живе до моменту, коли доля зводить його з магічним мечем Екскалібур. Після цього Артур кардинально змінюється. Він закохується, приєднується до руху опору і об'єднує навколо себе людей, щоб разом повалити тирана Вортігема, який вбив батьків Артура і захопив трон.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (303)  IMDb: 6.7 (232409)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Тринадцятий воїн
Тринадцятий воїн (1999) 13 серпня 1999  ✓ укр. аудіо 7.2 imdb 6.6
Сюжет Ахмед ібн Фахдлан, витончений аристократ і поет, як покарання за любов відбув посланцем цивілізованого Сходу на варварську Північ, до диких і неприборканих вікінгів. Ці хоробрі воїни готувалися до походу проти таємничого племені Пожирачів Трупів, що спустошує села і залишає після себе купу людських скелетів.

За стародавнім повір'ям, тільки тринадцять воїнів зможуть здолати звіроподібного ворога. Але, щоб пророцтво збулося, один із сміливців повинен бути чужоземцем... Волею щасливого випадку або зловісної долі, колишній поет, а нині тринадцятий воїн бере до рук зброю і відправляється туди, де замовкають навіть безстрашні вікінги, щоб випадково не назвати свій страх на ім'я.
Тринадцятий воїн Трейлер

Тринадцятий воїн (1999)

The 13th Warrior

18+
США   1 год 42 хв
Читати опис Ахмед ібн Фахдлан, витончений аристократ і поет, як покарання за любов відбув посланцем цивілізованого Сходу на варварську Північ, до диких і неприборканих вікінгів. Ці хоробрі воїни готувалися до походу проти таємничого племені Пожирачів Трупів, що спустошує села і залишає після себе купу людських скелетів.

За стародавнім повір'ям, тільки тринадцять воїнів зможуть здолати звіроподібного ворога. Але, щоб пророцтво збулося, один із сміливців повинен бути чужоземцем... Волею щасливого випадку або зловісної долі, колишній поет, а нині тринадцятий воїн бере до рук зброю і відправляється туди, де замовкають навіть безстрашні вікінги, щоб випадково не назвати свій страх на ім'я.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.2 (103)  IMDb: 6.6 (132036)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Аватар
Аватар (2009) 17 грудня 2009  ✓ укр. аудіо 8.1 imdb 7.9
Сюжет Джейк Саллі — в минулому морпіх, прикутий до інвалідного візка. Та не дивлячись на непідвладне йому тіло, Джейк в душі як і колись — воїн. Він отримує завдання здійснити переліт у кілька світлових років на базу землян на планеті Пандора, де корпорації видобувають рідкісний мінерал, що має величезне значення для виходу Землі з енергетичної кризи. Та видобуток таких важливих для землі мінералів загрожує порушенням звичайного плину життя планети, де панує неймовірно тісний по-справжньому чудесний зв'язок місцевих жителів з природою прадавніх лісів, доступний для розуміння далеко не кожному...
Аватар Трейлер

Аватар (2009)

Avatar

12+
Велика Британія, США   2 год 42 хв
Читати опис Джейк Саллі — в минулому морпіх, прикутий до інвалідного візка. Та не дивлячись на непідвладне йому тіло, Джейк в душі як і колись — воїн. Він отримує завдання здійснити переліт у кілька світлових років на базу землян на планеті Пандора, де корпорації видобувають рідкісний мінерал, що має величезне значення для виходу Землі з енергетичної кризи. Та видобуток таких важливих для землі мінералів загрожує порушенням звичайного плину життя планети, де панує неймовірно тісний по-справжньому чудесний зв'язок місцевих жителів з природою прадавніх лісів, доступний для розуміння далеко не кожному...
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.1 (756)  IMDb: 7.9 (1385814)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 40 грн / купівля від 89 грн
Аватар: Шлях води
Аватар: Шлях води (2022) 15 грудня 2022  ✓ укр. аудіо 7.8 imdb 7.6
Сюжет Історія фільму «Аватар: Шлях води» розгортається більше ніж через десятиліття після подій першого фільму. Стрічка розповідає про сім’ю Саллі (Джейка, Нейтірі та їхніх дітей), проблеми, які їх переслідують, шлях, який вони долають, щоб захистити одне одного від небезпек, битви, які вони ведуть, щоб залишитися живими, і трагедії, які вони переживають разом.
Аватар: Шлях води Трейлер

Аватар: Шлях води (2022)

Avatar: The Way of Water

12+
США   3 год 12 хв
Читати опис Історія фільму «Аватар: Шлях води» розгортається більше ніж через десятиліття після подій першого фільму. Стрічка розповідає про сім’ю Саллі (Джейка, Нейтірі та їхніх дітей), проблеми, які їх переслідують, шлях, який вони долають, щоб захистити одне одного від небезпек, битви, які вони ведуть, щоб залишитися живими, і трагедії, які вони переживають разом.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.8 (317)  IMDb: 7.6 (493683)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $5.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від 89 грн
Вікінги
Вікінги (2013—2020) 3 березня 2013  ✓ укр. аудіо 7.9 imdb 8.5
Сюжет Це історія про пригоди найбільшого героя свого часу - Рагнара Лодброка. У серіалі показаний Рагнар зі своїм племенем братів-вікінгів і його сім'єю в процесі становлення королем усіх племен вікінгів.  Рагнар - безстрашний воїн і релігійний вікінг, який об'єднує всі племена і поширює серед них поклоніння скандинавським богам. Згідно з легендою, він - прямий нащадок Одіна, бога війни і воїнів.
Вікінги Трейлер

Вікінги (2013—2020)

Vikings

18+
Серіал 6 сезонів, 90 епізодів Завершений
Ірландія, Канада   44 хв
Читати опис Це історія про пригоди найбільшого героя свого часу - Рагнара Лодброка. У серіалі показаний Рагнар зі своїм племенем братів-вікінгів і його сім'єю в процесі становлення королем усіх племен вікінгів.  Рагнар - безстрашний воїн і релігійний вікінг, який об'єднує всі племена і поширює серед них поклоніння скандинавським богам. Згідно з легендою, він - прямий нащадок Одіна, бога війни і воїнів.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.9 (221)  IMDb: 8.5 (581783)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Останній володар стихій
Останній володар стихій (2010) 8 липня 2010  ✓ укр. аудіо 4.9 imdb 4.0
Сюжет Народ Вогню лютує, не даючи спокою мирним народам Повітря, Води й Землі. Але маленький хлопчик може підібрати ключ до відновлення миру.
Останній володар стихій Трейлер

Останній володар стихій (2010)

The Last Airbender

12+
США   1 год 43 хв
Читати опис Народ Вогню лютує, не даючи спокою мирним народам Повітря, Води й Землі. Але маленький хлопчик може підібрати ключ до відновлення миру.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.9 (142)  IMDb: 4.0 (174805)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 19 грн / купівля від 135 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Джон Картер: між двох світів
Джон Картер: між двох світів (2012) 8 березня 2012  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 6.6
Сюжет Джон Картер, ветеран Громадянської війни у США, опиняється на Марсі проти своєї волі. На чужій незнайомій планеті він потрапляє у полон до войовничих чотириметрових тубільців. Досвідченому військовому Картеру доведеться визволити принцесу Дею Торіс з Геліуму і врятуватися самому.
Джон Картер: між двох світів Трейлер

Джон Картер: між двох світів (2012)

John Carter

12+
США   2 год 12 хв
Читати опис Джон Картер, ветеран Громадянської війни у США, опиняється на Марсі проти своєї волі. На чужій незнайомій планеті він потрапляє у полон до войовничих чотириметрових тубільців. Досвідченому військовому Картеру доведеться визволити принцесу Дею Торіс з Геліуму і врятуватися самому.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (262)  IMDb: 6.6 (286104)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
Warcraft: Початок
Warcraft: Початок (2016) 26 травня 2016  ✓ укр. аудіо 7.3 imdb 6.7
Сюжет Дія відбувається в Азероті, перед нами перші зіткнення орків з людьми і вся історія їхнього тривалого конфлікту. Чи вдасться людям стримати навалу ворога, який володіє надпотужною силою та на боці якого виступають демонічні сили?
Warcraft: Початок Трейлер

Warcraft: Початок (2016)

Warcraft

12+
Китай, Канада, Японія, США   2 год 3 хв
Читати опис Дія відбувається в Азероті, перед нами перші зіткнення орків з людьми і вся історія їхнього тривалого конфлікту. Чи вдасться людям стримати навалу ворога, який володіє надпотужною силою та на боці якого виступають демонічні сили?
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.3 (369)  IMDb: 6.7 (278652)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $6.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 109 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Альфа
Альфа (2018) 22 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 6.6
Сюжет Часи останнього льодовикового періоду. Хлопець заводить незвичайну дружбу з вовком і мандрує холодною пустелею, щоб повернутися до свого племені.
Альфа Трейлер

Альфа (2018)

Alpha

12+
США   1 год 36 хв
Читати опис Часи останнього льодовикового періоду. Хлопець заводить незвичайну дружбу з вовком і мандрує холодною пустелею, щоб повернутися до свого племені.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (120)  IMDb: 6.6 (66515)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від $9.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 29 грн / купівля від 29 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Цар скорпіонів
Цар скорпіонів (2002) 18 квітня 2002  ✓ укр. аудіо 6.3 imdb 5.5
Сюжет Єгипет 5 тисяч років тому. Лише безстрашний воїн Матаяс наважується кинути виклик кривавому та брутальному цареві Мемнону. Йому вдається об'єднати розрізнені племена і стати легендою.
Цар скорпіонів Трейлер

Цар скорпіонів (2002)

The Scorpion King

12+
США, Німеччина, Бельгія   1 год 32 хв
Читати опис Єгипет 5 тисяч років тому. Лише безстрашний воїн Матаяс наважується кинути виклик кривавому та брутальному цареві Мемнону. Йому вдається об'єднати розрізнені племена і стати легендою.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.3 (129)  IMDb: 5.5 (145371)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 109 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Смертні машини
Смертні машини (2018) 6 грудня 2018  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 6.1
Сюжет У постапокаліптичному новому світі дівчина та її друзі-повстанці намагаються зупинити гігантське пересувне місто Лондон, яке знищує все на своєму шляху.
Смертні машини Трейлер

Смертні машини (2018)

Mortal Engines

16+
США, Нова Зеландія   2 год 8 хв
Читати опис У постапокаліптичному новому світі дівчина та її друзі-повстанці намагаються зупинити гігантське пересувне місто Лондон, яке знищує все на своєму шляху.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (190)  IMDb: 6.1 (140594)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 109 грн

Доступно в netflix (укр. аудіо, укр. субтитри)

300 спартанців
300 спартанців (2007) 22 березня 2007  ✓ укр. аудіо 7.7 imdb 7.6
Сюжет Події картини оповідають про кровопролитну битву при Фермопілах в 480 році до н.е., коли триста відважних спартанців на чолі зі своїм царем Леонідом перегородили шлях багатотисячної армії персидського царя Ксеркса. Не дивлячись на чисельну перевагу персів, спартанці наполегливу тримали оборону, проявивши мужність і відвагу. Їх безстрашність і героїзм надихнули всю Грецію на об'єднання проти нездоланного ворога, переламавши тим самим хід Греко-перських воєн.
300 спартанців Трейлер

300 спартанців (2007)

300

16+
США, Канада, Болгарія   1 год 57 хв
Читати опис Події картини оповідають про кровопролитну битву при Фермопілах в 480 році до н.е., коли триста відважних спартанців на чолі зі своїм царем Леонідом перегородили шлях багатотисячної армії персидського царя Ксеркса. Не дивлячись на чисельну перевагу персів, спартанці наполегливу тримали оборону, проявивши мужність і відвагу. Їх безстрашність і героїзм надихнули всю Грецію на об'єднання проти нездоланного ворога, переламавши тим самим хід Греко-перських воєн.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.7 (413)  IMDb: 7.6 (863763)
Моя оцінка:
/10
Здобич
Здобич (2022) 2 серпня 2022  ✓ укр. аудіо 6.9 imdb 7.1
Сюжет Дія фільму відбувається під час Громадянської війни у США. Головна героїня — жінка, яка всупереч статевим нормам та традиціям хоче стати воїном. Вона стикається з Хижаком, що вперше опинився на Землі, і вступає з ним у боротьбу.
Здобич Трейлер

Здобич (2022)

Prey

США   1 год 40 хв
Читати опис Дія фільму відбувається під час Громадянської війни у США. Головна героїня — жінка, яка всупереч статевим нормам та традиціям хоче стати воїном. Вона стикається з Хижаком, що вперше опинився на Землі, і вступає з ним у боротьбу.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.9 (149)  IMDb: 7.1 (226883)
Моя оцінка:
/10
Кінг Конг
Кінг Конг (2005) 12 грудня 2005  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 7.2
Сюжет У 1930-му році знімальна група на чолі режисера-невдахи Карла Денхема вирушає на загадковий Острів Черепів недалеко від Суматри, аби вивчати легенди про гігантську горилу по кличці Конг. Після прибуття на місце вони виявляють, що Кінг Конг і справді існує.
Горила живе в самій гущавині непрохідних джунглів, де окрім нього, заховані від всього світу, мешкають багато створінь з доісторичних часів. Дослідники виявляються між двох вогнів - з одного боку Кінг Конг, а з іншого - його вороги динозаври.
Кінг Конг Трейлер

Кінг Конг (2005)

King Kong

12+
Нова Зеландія, США, Німеччина   3 год 7 хв
Читати опис У 1930-му році знімальна група на чолі режисера-невдахи Карла Денхема вирушає на загадковий Острів Черепів недалеко від Суматри, аби вивчати легенди про гігантську горилу по кличці Конг. Після прибуття на місце вони виявляють, що Кінг Конг і справді існує.
Горила живе в самій гущавині непрохідних джунглів, де окрім нього, заховані від всього світу, мешкають багато створінь з доісторичних часів. Дослідники виявляються між двох вогнів - з одного боку Кінг Конг, а з іншого - його вороги динозаври.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (228)  IMDb: 7.2 (446607)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 109 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Мумія
Мумія (1999) 16 квітня 1999  ✓ укр. аудіо 7.8 imdb 7.1
Сюжет Група американських археологів випадково воскрешає прокляту мумію. Тепер зупинити зло можуть лише любитель пригод і незграбна вчена-єгиптолог.
Мумія Трейлер

Мумія (1999)

The Mummy

12+
США   2 год 5 хв
Читати опис Група американських археологів випадково воскрешає прокляту мумію. Тепер зупинити зло можуть лише любитель пригод і незграбна вчена-єгиптолог.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.8 (362)  IMDb: 7.1 (460495)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Слідопит
Слідопит (2007) 11 січня 2007  ✓ укр. аудіо 5.7 imdb 5.4
Сюжет Північна Америка. 600 років до прибуття Колумба. Вікінги захоплюють землі місцевих мешканців-індіанців. Після зіткнення двух племен, хлопчик-вікінг залишається один і потрапляє у табір ворога.
Його приймають в плем`я і виховують. Через 25 років юний герой знову зустрічає свій нещодавно рідний нарід, проте наслідки цієї зустрічи стають трагічними для премені індіанців, до якого він вже звик і герой приймає решення поставити крапку у кривавій війні.
Слідопит Трейлер

Слідопит (2007)

Pathfinder

16+
США, Канада   1 год 39 хв
Читати опис Північна Америка. 600 років до прибуття Колумба. Вікінги захоплюють землі місцевих мешканців-індіанців. Після зіткнення двух племен, хлопчик-вікінг залишається один і потрапляє у табір ворога.
Його приймають в плем`я і виховують. Через 25 років юний герой знову зустрічає свій нещодавно рідний нарід, проте наслідки цієї зустрічи стають трагічними для премені індіанців, до якого він вже звик і герой приймає решення поставити крапку у кривавій війні.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.7 (29)  IMDb: 5.4 (46262)
Моя оцінка:
/10
Володар перснів: Хранителі персня
Володар перснів: Хранителі персня (2001) 18 грудня 2001  ✓ укр. аудіо 8.8 imdb 8.9
Сюжет Разом зі своїми супутниками та друзями Фродо вирушає у далеку і небезпечну дорогу, щоб виконати не менш небезпечну місію - він має знищити легендарний Перстень. І вже зараз його почали переслідувати слуги Темного Владаря. Підступний Саурон колись уже створив Перстень - і якщо він знову потрапить до його рук - то Середзем'я буде навіки втрачене.
Володар перснів: Хранителі персня Трейлер

Володар перснів: Хранителі персня (2001)

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

12+
Топ #5 фільм
Нова Зеландія, США   2 год 58 хв
Читати опис Разом зі своїми супутниками та друзями Фродо вирушає у далеку і небезпечну дорогу, щоб виконати не менш небезпечну місію - він має знищити легендарний Перстень. І вже зараз його почали переслідувати слуги Темного Владаря. Підступний Саурон колись уже створив Перстень - і якщо він знову потрапить до його рук - то Середзем'я буде навіки втрачене.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.8 (687)  IMDb: 8.9 (2005676)
Моя оцінка:
/10
Планета мавп
Планета мавп (2001) 25 липня 2001  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 5.7
Сюжет “Планета мавп” – це Блокбастер з великої літери. Сказати ще щось дуже важко. Чиста продюсерська перемога.
Колись перша “Планета мавп” за рівнем філософських узагальнень та дивовижною похмурістю вважалася логічним продовженням “Космічної одісеї 2001 року”. Звісно, світ реальний, тобто техногенний, загинув, владу захопили істоти нижчі за класифікацією та походженням (ги-ги), і все те ніяка не міфічна планета, а наша з вами, що страждає від екологічних катастроф, політичних зрад та низького культурного рівня глядачів. За такого розкладу славнозвісний фінал стрічки зі зруйнованою статуєю Свободи сприймався жорстоким жартом мудрого режисера Френкліна Дж. Шеффнера, котрий до того ніколи не лукавив із глядачами, дотримуючися голлівудської трафаретної прямолінійности (очевидно, все життя готуючися зіграти свій основний фінал, аби той вийшов ще ефектнішим). Від Тіма Бартона постійно ж очікуєш культурологічної пастки, а коли до неї не потрапляєш, сильно ображаєшся.
Олег Рой
Планета мавп Трейлер

Планета мавп (2001)

Planet of the Apes

12+
США   1 год 59 хв
Читати опис “Планета мавп” – це Блокбастер з великої літери. Сказати ще щось дуже важко. Чиста продюсерська перемога.
Колись перша “Планета мавп” за рівнем філософських узагальнень та дивовижною похмурістю вважалася логічним продовженням “Космічної одісеї 2001 року”. Звісно, світ реальний, тобто техногенний, загинув, владу захопили істоти нижчі за класифікацією та походженням (ги-ги), і все те ніяка не міфічна планета, а наша з вами, що страждає від екологічних катастроф, політичних зрад та низького культурного рівня глядачів. За такого розкладу славнозвісний фінал стрічки зі зруйнованою статуєю Свободи сприймався жорстоким жартом мудрого режисера Френкліна Дж. Шеффнера, котрий до того ніколи не лукавив із глядачами, дотримуючися голлівудської трафаретної прямолінійности (очевидно, все життя готуючися зіграти свій основний фінал, аби той вийшов ще ефектнішим). Від Тіма Бартона постійно ж очікуєш культурологічної пастки, а коли до неї не потрапляєш, сильно ображаєшся.
Олег Рой
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (145)  IMDb: 5.7 (228903)
Моя оцінка:
/10
Королева-воїн
Королева-воїн (2022) 6 жовтня 2022  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 6.9
Сюжет Надзвичайна історія, натхненна реальними подіями. Фільм розкаже про силу та відвагу жінок, які виборювали власну незалежність в королівстві Дагомея у 18 та 19 століттях.
Королева-воїн Трейлер

Королева-воїн (2022)

The Woman King

16+
США   2 год 15 хв
Читати опис Надзвичайна історія, натхненна реальними подіями. Фільм розкаже про силу та відвагу жінок, які виборювали власну незалежність в королівстві Дагомея у 18 та 19 століттях.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (39)  IMDb: 6.9 (73027)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. субтитри) / прокат від $4.99 / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 60 грн / купівля від 375 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Орел дев'ятого легіону
Орел дев'ятого легіону (2011) 17 лютого 2011  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 6.2
Сюжет II століття нашої ери. Молодий сотник Маркус Акіла прибуває з Риму на Британські острови, і відправляється в гори Шотландії на пошуки зниклого п'ятнадцять років тому легендарного Дев'ятого легіону, яким командував його батько... Дикі племена і непередбачувані небезпеки стоять на шляху героя, але він в щоб те не стало повинен знайти слід римських воїнів і врятувати головний символ легіону - Орла Дев'яти.
Орел дев'ятого легіону Трейлер

Орел дев'ятого легіону (2011)

The Eagle

14+
Велика Британія, США   1 год 54 хв
Читати опис II століття нашої ери. Молодий сотник Маркус Акіла прибуває з Риму на Британські острови, і відправляється в гори Шотландії на пошуки зниклого п'ятнадцять років тому легендарного Дев'ятого легіону, яким командував його батько... Дикі племена і непередбачувані небезпеки стоять на шляху героя, але він в щоб те не стало повинен знайти слід римських воїнів і врятувати головний символ легіону - Орла Дев'яти.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (75)  IMDb: 6.2 (74036)
Моя оцінка:
/10
Битва титанів
Битва титанів (2010) 8 квітня 2010  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 5.8
Сюжет Персей, син бога, вихований людиною, не зміг захистити свою сім'ю від Аїда, мстивого повелителя підземного світу. Тепер йому вже нічого втрачати, і він добровільно погоджується очолити небезпечну місію, щоб отримати перемогу над Аїдом до того, як той відбере владу у Зевса і випустить демонів підземного царства на Землю. Очолюючи загін безстрашних воїнів, Персей вирушає в ризиковану подорож по лабіринту заборонених світів. Щоб перемогти в лютій сутичці з жахливими демонами і злісними чудовиськами, він повинен усвідомити та прийняти свою божественну силу.
Битва титанів Трейлер

Битва титанів (2010)

Clash of the Titans

16+
США   1 год 46 хв
Читати опис Персей, син бога, вихований людиною, не зміг захистити свою сім'ю від Аїда, мстивого повелителя підземного світу. Тепер йому вже нічого втрачати, і він добровільно погоджується очолити небезпечну місію, щоб отримати перемогу над Аїдом до того, як той відбере владу у Зевса і випустить демонів підземного царства на Землю. Очолюючи загін безстрашних воїнів, Персей вирушає в ризиковану подорож по лабіринту заборонених світів. Щоб перемогти в лютій сутичці з жахливими демонами і злісними чудовиськами, він повинен усвідомити та прийняти свою божественну силу.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (217)  IMDb: 5.8 (292646)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Король Артур
Король Артур (2004) 7 липня 2004  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 6.3
Сюжет Фільм про легендарну історичну особу. У ньому велика увага приділена історичним фактам і політичним подіям, що мали місце в період правління короля Артура. Але картина обіцяє сумістити в собі як реальні історичні події, так і міфи про подвиги лицарів круглого столу.
Римляни напали на сарматів і в тій битві тисячі поклали свої голови і на четвертий день коли битва закінчилась, виявилось, що з війська сарматів залишилась тільки легендарна малочисленна кінна армія. Захопленні їхнею відвагою та вмінням верхової їзди, римляни зберегли їм життя в обмін на їх (та їхніх нащадків) 15 річну службу. Так от саме цими воїнами командував в свій час Артур і були це «лицарі круглого столу» і завдяки їм Артур об'єднав Англію і став королем.
Король Артур Трейлер

Король Артур (2004)

King Arthur

12+
США, Велика Британія, Ірландія   2 год 6 хв
Читати опис Фільм про легендарну історичну особу. У ньому велика увага приділена історичним фактам і політичним подіям, що мали місце в період правління короля Артура. Але картина обіцяє сумістити в собі як реальні історичні події, так і міфи про подвиги лицарів круглого столу.
Римляни напали на сарматів і в тій битві тисячі поклали свої голови і на четвертий день коли битва закінчилась, виявилось, що з війська сарматів залишилась тільки легендарна малочисленна кінна армія. Захопленні їхнею відвагою та вмінням верхової їзди, римляни зберегли їм життя в обмін на їх (та їхніх нащадків) 15 річну службу. Так от саме цими воїнами командував в свій час Артур і були це «лицарі круглого столу» і завдяки їм Артур об'єднав Англію і став королем.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (93)  IMDb: 6.3 (176034)
Моя оцінка:
/10
Аквамен
Аквамен (2018) 13 грудня 2018  ✓ укр. аудіо 6.8 imdb 6.8
Сюжет Дії картини розгортатимуться не лише на землі або в повітрі, а й у воді. Головний герой фільму – Аквамен, він же Артур Каррі (Джейсон Момоа). Ще дитиною він усвідомив свою силу, адже міг довго перебувати під водою, швидко плавати і розумів усіх морських мешканців. Його мати Атланна перед смертю відкрила синові таємницю: вона – королева Атлантиди, яку вигнали на сушу. Це і пояснює його неймовірні здібності.
Аквамен Трейлер

Аквамен (2018)

Aquaman

12+
Австралія, США   2 год 23 хв
Читати опис Дії картини розгортатимуться не лише на землі або в повітрі, а й у воді. Головний герой фільму – Аквамен, він же Артур Каррі (Джейсон Момоа). Ще дитиною він усвідомив свою силу, адже міг довго перебувати під водою, швидко плавати і розумів усіх морських мешканців. Його мати Атланна перед смертю відкрила синові таємницю: вона – королева Атлантиди, яку вигнали на сушу. Це і пояснює його неймовірні здібності.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.8 (427)  IMDb: 6.8 (520432)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 70 грн / купівля від 199 грн
Хроніки Нарнії: Лев, чаклунка та шафа
Хроніки Нарнії: Лев, чаклунка та шафа (2005) 7 грудня 2005  ✓ укр. аудіо 7.3 imdb 6.9
Сюжет Чьотирьох дітей батьки відправляють з Лондона в село, до старого професора, щоб пересидіти бомбардування міста. У його будинку діти виявляють таємничу платтяну шафу, через яку потрапляють в казкову країну Нарнію, де мешкають фантастичні люди, тварини і істоти. Виявляється, що ця країна знаходиться під владою злої Чаклунки, через яку там - вічна зима, і війни їм не уникнути і в цих землях. Діти мають допомогти царю Асланові перемогти Чаклунку, зруйнувати заклинання і звільнити жителів Нарнії.
Хроніки Нарнії: Лев, чаклунка та шафа Трейлер

Хроніки Нарнії: Лев, чаклунка та шафа (2005)

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe

6+
США, Велика Британія   2 год 23 хв
Читати опис Чьотирьох дітей батьки відправляють з Лондона в село, до старого професора, щоб пересидіти бомбардування міста. У його будинку діти виявляють таємничу платтяну шафу, через яку потрапляють в казкову країну Нарнію, де мешкають фантастичні люди, тварини і істоти. Виявляється, що ця країна знаходиться під владою злої Чаклунки, через яку там - вічна зима, і війни їм не уникнути і в цих землях. Діти мають допомогти царю Асланові перемогти Чаклунку, зруйнувати заклинання і звільнити жителів Нарнії.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.3 (285)  IMDb: 6.9 (427810)
Моя оцінка:
/10
Боротьба за вогонь
Боротьба за вогонь (1981) 16 грудня 1981  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 7.3
Сюжет Дія відбувається в епоху палеоліту. Згас вогонь, який підтримували протягом довгого часу. Люди, які не вміють розпалювати вогонь, повинні знайти його, адже без вогню неможливе життя племені. Щоб завоювати серце коханої, головний герой вирушає на пошуки вогню. А шлях його повний небезпек.
Боротьба за вогонь Трейлер

Боротьба за вогонь (1981)

Quest for Fire

16+
Канада, Франція   1 год 40 хв
Читати опис Дія відбувається в епоху палеоліту. Згас вогонь, який підтримували протягом довгого часу. Люди, які не вміють розпалювати вогонь, повинні знайти його, адже без вогню неможливе життя племені. Щоб завоювати серце коханої, головний герой вирушає на пошуки вогню. А шлях його повний небезпек.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (6)  IMDb: 7.3 (24108)
Моя оцінка:
/10
Машина часу
Машина часу (2002) 4 березня 2002  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 6.0
Сюжет Головний герой - Александер Хартдеген (Гай Пірс), професор Колумбійського університету, що викладає на кафедрі прикладної математики й інженерії. Неформальний підхід до викладання забезпечує Александеру любов студентів, але не подобається деканові Фултону, що дорікає професора: "Ми тут не викладаємо науку за назвою "фантазія". Александер заручений із чарівною Емою (Сіена Гілорі), але напередодні весілля відбувається трагедія: його наречена гине. Олександр відмовляється змиритися із втратою.
Машина часу Трейлер

Машина часу (2002)

The Time Machine

12+
США   1 год 36 хв
Читати опис Головний герой - Александер Хартдеген (Гай Пірс), професор Колумбійського університету, що викладає на кафедрі прикладної математики й інженерії. Неформальний підхід до викладання забезпечує Александеру любов студентів, але не подобається деканові Фултону, що дорікає професора: "Ми тут не викладаємо науку за назвою "фантазія". Александер заручений із чарівною Емою (Сіена Гілорі), але напередодні весілля відбувається трагедія: його наречена гине. Олександр відмовляється змиритися із втратою.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (112)  IMDb: 6.0 (130349)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: