Denys Zhelepa

Ось і подивився я найдовгоочікуваній фільм цього і дійсно вражений. Братам Руссо вдалось вмістити на екрані незліченну кількість персонажів і при тому виділити кожному свій екранний час, фільм не перетворюється в незрозумілу солянку, всі герої на своєму місці. Обіцяна крутість головного злодія Таноса була присутня, йому виділили найбільшу кількість екранного часу і персонаж вийшов дійсно дуже добре прописаним, з цікавою мотивацією. Найбільше сподобалась сюжетна арка з Гаморою, саме в в фіналі цієї арки, на мою думку, особистість Таноса розкрита найкраще. Окрім Таноса було цікаво спостерігати за взаєминами Старка і Стренджа та Тора з усією командою Вартових, особливо Старлордом. Не дивлячись на драматизм і епічність подій фільму, в ньому присутньо доволі багато різноманітних жартів, які розставлені досить влучно, хоч деякі були зайві. Особлива секретність під час зйомок і промокомпанії фільму зіграла дуже високу роль - моменти, які повинні шокувати, вони шокують. Те як заховали камінь душі і який персонаж з ним пов'язаний - це просто неймовірно. Ну і про розв'язку не сказати не можу - вона мегаепічна. З акторами тут погано бути не може, кожного по трохи, особливо цікаво було подивитись на "нестандартного" Пітера Дінклейджа. Про акторську гру можна сказати практично те само, персонажі такі ж як і в минулих фільмах, хоча для людей які не дивились попередні частини це нічого не скаже. А ось що для багатьох головне так це екшн, і він тут першокласного ґатунку, брати Руссо показали своє вміння цікаво ставити екшн-сцени ще в Другій Війні і Протистоянні і для Месників вони виклались на 100%. Епічність яка йде з екрану - захоплює... На мою думку Війна Нескінченності це найепічніший фільм з часів Володаря Перснів і Гладіатора. До візуалу претензій немає, робота була пророблена неймовірна, Марвел реабілітувались після слабких спецефектів з Чорної Пантери і третього Тора.
Коротше кажучи треті Месники - це блокбастерний шедевр! Епічно, неочікувано, красиво, нескінченно... В фільму є мабуть один недолік - після закінчення перегляду потрібно повертатись у реальний світ. Будемо вдячні Марвел за той неймовірний світ, який ми спостерігаємо вже десять років! З нетерпінням чекаю четверту частину, ну і звісно сольний фільм про персонажа, якого протизерили в сцені після титрів.
9 з 10 користувачів вважає цю рецензію корисною