NezerSun

Як же це ПОГАНО.Сюжет тут на рівні опціональних квестів в іграх (ГЕЙмери зрозуміють) піди принеси - це все, буквально все, більше тут ні чорта немає, просто наказ від офіцера молодшому сержанту (у нас помилково локалізували як старший солдат, що тільки додало маразму) віднести писульку від якої залежить життя тисяч людей і ситуація на ділянці фронту, та ще й з обмеженням в часі, не послати офіцера на машині, не передати через авіацію ні ні, нехай молодший сержант пішки іде через лінію фронту, я міг би довго описувати всю дичину цього убозтва, але вирішив що це вже будуть спойлери, тому оцініть самі, якщо хочете.Режисерська робота - нуль, при тому абсолютний, вона буквально відсутня, кліше, ляпи, алогічні моменти, пусті діалоги, погані ракурси, передбачувана кінцівка, тут занурення в ці "приємні теплі маси" буде цілковитим.Актори в цьому місиві, мабуть, найменша проблема хоча і вони періодично бігають з лицем Рона Візлі, що побачив павука, перегравання і зайва театральність помітні.Технічна складова це єдине за що я власне накидую 2 бали, картинка, відеоряд, звук, навіть присутня певна епічність в фінальній баталії, хоч і створена за рахунок масовки, могли б зліпити зо два танки Марк 1 для ще кращого ефекту, але вже грець з ним.Нікому не рекомендую, відірваний від реальності, пустуватий фільм, від перегляду якого ви не отримаєте нічого окрім втрачених 2 годин.
2 з 6 користувачів вважає цю рецензію корисною