Прем'єру фільму «Сторожова застава» перенесли на осінь 2017

11.01.2017 01:00     Кошеня

Сторожова застава

Фільм українського режисера Юрія Ковальова, виробництвом якого займається компанія Kinorob, оповідає про те, як сонячне затемнення активізує магічний портал часу і звичайний хлопець Вітько потрапляє з 21 століття на тисячу років назад. Юнака чекають небезпечні пригоди, чорна магія, зустріч з новими друзями, міфічними істотами і справжніми героями билин і сказань.

В широкий кінопрокат картина про українських супергероїв вийде 12 жовтня 2017 року. Раніше повідомлялося, що «Сторожова застава» повинна була вийти ще в кінці 2016 року. Перенесення прем'єри продюсер Єгор Олесов пояснює так:

Дату прем’єри в Україні було перенесено на осінь 2017 року у зв’язку з
необхідністю синхронізації з міжнародними продажами стрічки, а також
задля того, аби отримати найбільш виграшне місце у розписі фільмів у
кінотеатрах.

Сторожова застава — перший український пригодницький фільм-фентезі, знятий Юрієм Ковальовим за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського.

Зйомки фільму почались у листопаді 2015 року і проходили в Карпатах на скелі Олекси Довбуша, в Коростишівському кар'єрі, Тетерівському коші, в Бучі, а також на натурному знімальному майданчику студії Film.ua, де для зйомок були збудовані масштабні декорації самої «Сторожової застави».

Бюджет фільму склав 40 мільйонів гривень.
Постпродакшн, а також роботу над СGI і VFX виконала українська студія Postmodern.

Джерело: nv.ua


Коментарі:
IxI_JOKER_IxI
Я думаю фільм буде суперовим! Обов'язково піду на прем'єру!
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: