Знайдено 13 результатів

Посіпаки: Становлення лиходія
Посіпаки: Становлення лиходія (2022) 7 липня 2022  ✓ укр. аудіо 6.8 imdb 6.5
Сюжет Куміри-суперліходії 12-річного Ґру знехтували ним. Тепер хлопець вирішує довести свої лихі наміри за допомогою незграбного натовпу посіпак.
Посіпаки: Становлення лиходія Трейлер

Посіпаки: Становлення лиходія (2022)

Minions: The Rise of Gru

США   1 год 27 хв
Читати опис Куміри-суперліходії 12-річного Ґру знехтували ним. Тепер хлопець вирішує довести свої лихі наміри за допомогою незграбного натовпу посіпак.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.8 (119)  IMDb: 6.5 (85299)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / купівля від 124 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Банші
Банші (2022) 7 липня 2022  ✓ укр. аудіо 3.4 imdb 3.7
Сюжет Стрічка розказує про найману вбивцю Ділайлу на прізвисько Банші. Під час виконання нового завдання вона розуміє, що замовник – теж найманець. І колись він намагався вбити її колишнього куратора, Калеба. Ділайла з’ясовує, що Калеб досі живий, і колишні колеги об’єднують зусилля, щоб з’ясувати правду та відшукати спокій.
Банші Трейлер

Банші (2022)

Code Name Banshee

16+
США   1 год 33 хв
Читати опис Стрічка розказує про найману вбивцю Ділайлу на прізвисько Банші. Під час виконання нового завдання вона розуміє, що замовник – теж найманець. І колись він намагався вбити її колишнього куратора, Калеба. Ділайла з’ясовує, що Калеб досі живий, і колишні колеги об’єднують зусилля, щоб з’ясувати правду та відшукати спокій.
Є українське аудіо
КіноБаза: 3.4 (7)  IMDb: 3.7 (2181)
Моя оцінка:
/10
Передчуття майбутнього
Передчуття майбутнього (2021) 7 липня 2022  ✓ укр. аудіо 4.5 imdb 3.7
Сюжет Коли дівчинці-підлітку сниться жахливий злочин, який, зрештою, відбувається, вона виявляє, що її сни — це передчуття майбутніх подій. Але коли ще одне бачення загрожує життю її сім'ї, ніхто їй не вірить, і це шалена гонка з часом, щоб знайти підказки та взяти на себе долю, щоб урятувати тих, кого вона любить… і, можливо, навіть змінити минуле.
Передчуття майбутнього Трейлер

Передчуття майбутнього (2021)

Just Another Dream

16+
США   1 год 31 хв
Читати опис Коли дівчинці-підлітку сниться жахливий злочин, який, зрештою, відбувається, вона виявляє, що її сни — це передчуття майбутніх подій. Але коли ще одне бачення загрожує життю її сім'ї, ніхто їй не вірить, і це шалена гонка з часом, щоб знайти підказки та взяти на себе долю, щоб урятувати тих, кого вона любить… і, можливо, навіть змінити минуле.
Є українське аудіо
КіноБаза: 4.5 (2)  IMDb: 3.7 (387)
Моя оцінка:
/10
Загублене місто
Загублене місто (2022) 14 липня 2022  ✓ укр. аудіо 6.1 imdb 6.1
Сюжет Уникнувши спроби викрадення, відома письменниця та хлопець з обкладинки її книги опиняються посеред джунглів. Нудне книжкове турне від початку перетворюється на сповнену пригод мандрівку.
Загублене місто Трейлер

Загублене місто (2022)

The Lost City

12+
США   1 год 52 хв
Читати опис Уникнувши спроби викрадення, відома письменниця та хлопець з обкладинки її книги опиняються посеред джунглів. Нудне книжкове турне від початку перетворюється на сповнену пригод мандрівку.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.1 (188)  IMDb: 6.1 (158432)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $6.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від 150 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Найгірша людина у світі
Найгірша людина у світі (2021) 14 липня 2022 7.5 imdb 7.7
Сюжет Джулі виповнюється тридцять, і її життя — суцільний екзистенційний безлад. Її таланти змарновано, а її хлопець — успішний художник-графік — наполягає на тому, що час стати більш розсудливою. На одній з вечірок вона зустрічає чарівного молодого чоловіка. Сподіваючись на нові життєві перспективи, жінка кидається у вир нових стосунків та кохання.
Найгірша людина у світі Трейлер

Найгірша людина у світі (2021)

The Worst Person in the World

18+
Норвегія, Франція, Швеція, Данія   2 год 8 хв
Читати опис Джулі виповнюється тридцять, і її життя — суцільний екзистенційний безлад. Її таланти змарновано, а її хлопець — успішний художник-графік — наполягає на тому, що час стати більш розсудливою. На одній з вечірок вона зустрічає чарівного молодого чоловіка. Сподіваючись на нові життєві перспективи, жінка кидається у вир нових стосунків та кохання.
КіноБаза: 7.5 (39)  IMDb: 7.7 (97258)
Моя оцінка:
/10
Вечірка кілерів
Вечірка кілерів (2022) 14 липня 2022  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 5.0
Сюжет Жанна - відома архітекторка, вона працює з найкращими проектами. Одного разу вона отримує пропозицію облаштувати маєток багатого ігромана – власника імперії настільних ігор. Замовлення дуже цікаве, і Жанна приймає запрошення на вечірку, де має зібратись уся родина, щоб обговорити деталі. Однак раптом господаря і замовника вбивають. Усі під підозрою, і у кожного є свій мотив! Тож для того, щоб знайти вбивцю, доведеться грати в ігри… 
Вечірка кілерів Трейлер

Вечірка кілерів (2022)

Murder Party

12+
Франція   1 год 43 хв
Читати опис Жанна - відома архітекторка, вона працює з найкращими проектами. Одного разу вона отримує пропозицію облаштувати маєток багатого ігромана – власника імперії настільних ігор. Замовлення дуже цікаве, і Жанна приймає запрошення на вечірку, де має зібратись уся родина, щоб обговорити деталі. Однак раптом господаря і замовника вбивають. Усі під підозрою, і у кожного є свій мотив! Тож для того, щоб знайти вбивцю, доведеться грати в ігри… 
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (11)  IMDb: 5.0 (797)
Моя оцінка:
/10
Ведмедики: Назад на Землю
Ведмедики: Назад на Землю (2022) 14 липня 2022 7.0 imdb 5.8
Сюжет Ведмедик Брамбл завжди мріяв стати великим героєм і отримати загальне визнання. Таємничий інопланетянин на ім'я Аві прибуває на гору Пайн-Трі і стає ведмедиком з позаземним розумом та енергією. Саме тоді, коли Аві мав повернути первісне ядро, на нього напала таємнича високотехнологічна армія. Це повністю зруйнувало усі плани, через що вся Земля опинилася у великій небезпеці.
Ведмедики: Назад на Землю Трейлер

Ведмедики: Назад на Землю (2022)

Boonie Bears: Back to Earth

Китай   1 год 37 хв
Читати опис Ведмедик Брамбл завжди мріяв стати великим героєм і отримати загальне визнання. Таємничий інопланетянин на ім'я Аві прибуває на гору Пайн-Трі і стає ведмедиком з позаземним розумом та енергією. Саме тоді, коли Аві мав повернути первісне ядро, на нього напала таємнича високотехнологічна армія. Це повністю зруйнувало усі плани, через що вся Земля опинилася у великій небезпеці.
КіноБаза: 7.0 (1)  IMDb: 5.8 (650)
Моя оцінка:
/10
Приборкати Дракона
Приборкати Дракона (2020) 14 липня 2022 0.0 imdb 5.3
Сюжет Дев'ятирічна дівчинка заводить дружбу з дракончиком, який випадково опинився у її будинку. Яким чином він потрапив у світ людей і чи зможе він прижитися в ньому — доведеться дізнатися, розгадавши таємницю походження дракона. Дівчинка та її друзі вирушають у захоплюючу подорож у пошуках країни драконів.
Приборкати Дракона Трейлер

Приборкати Дракона (2020)

Dragon Girl

Норвегія   1 год 22 хв
Читати опис Дев'ятирічна дівчинка заводить дружбу з дракончиком, який випадково опинився у її будинку. Яким чином він потрапив у світ людей і чи зможе він прижитися в ньому — доведеться дізнатися, розгадавши таємницю походження дракона. Дівчинка та її друзі вирушають у захоплюючу подорож у пошуках країни драконів.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 5.3 (161)
Моя оцінка:
/10
Тор: Любов і Грім
Тор: Любов і Грім (2022) 21 липня 2022  ✓ укр. аудіо 6.0 imdb 6.2
Сюжет У новому фільмі «Тор: Любов і грім» від Marvel Studios Бог грому вирушає на пошуки внутрішнього спокою. Проте галактичний убивця Ґорр, знаний як Убивця богів, прагне знищити усіх небожителів та перериває вихід Тора на пенсію. Щоб подолати загрозу, Бог грому звертається по допомогу до королеви Валькірії, Корґа та своєї колишньої дівчини Джейн Фостер. Остання, на подив Тора, тепер володіє його магічним молотом Мйолніром так само, як і Могутній Тор. Разом вони вирушають у жахливу космічну пригоду, щоб розкрити таємницю помсти Убивці богів і зупинити його, поки не стало надто пізно.
Тор: Любов і Грім Трейлер

Тор: Любов і Грім (2022)

Thor: Love and Thunder

16+
Австралія, США   1 год 58 хв
Читати опис У новому фільмі «Тор: Любов і грім» від Marvel Studios Бог грому вирушає на пошуки внутрішнього спокою. Проте галактичний убивця Ґорр, знаний як Убивця богів, прагне знищити усіх небожителів та перериває вихід Тора на пенсію. Щоб подолати загрозу, Бог грому звертається по допомогу до королеви Валькірії, Корґа та своєї колишньої дівчини Джейн Фостер. Остання, на подив Тора, тепер володіє його магічним молотом Мйолніром так само, як і Могутній Тор. Разом вони вирушають у жахливу космічну пригоду, щоб розкрити таємницю помсти Убивці богів і зупинити його, поки не стало надто пізно.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.0 (314)  IMDb: 6.2 (400602)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від 89 грн
Герой
Герой (2021) 21 липня 2022 6.4 imdb 7.5
Сюжет Рахім перебуває у в'язниці через борг, який він не зміг повернути. Під час дводенної відпустки він намагається переконати кредитора відкликати свою скаргу на виплату частини суми. Але все йде не так, як планувалося.
Герой Трейлер

Герой (2021)

A Hero

16+
Франція, Іран   2 год 7 хв
Читати опис Рахім перебуває у в'язниці через борг, який він не зміг повернути. Під час дводенної відпустки він намагається переконати кредитора відкликати свою скаргу на виплату частини суми. Але все йде не так, як планувалося.
КіноБаза: 6.4 (9)  IMDb: 7.5 (29482)
Моя оцінка:
/10
DC Ліга СуперУлюбленців
DC Ліга СуперУлюбленців (2022) 28 липня 2022  ✓ укр. аудіо 6.9 imdb 7.1
Сюжет У мультфільмі «DC Ліга СуперУлюбленців» Суперпес Крипто і Супермен – друзі-нерозлийвода. Вони володіють однаковими суперсилами і пліч-о-пліч протистоять злочинності у Метрополісі. Одного разу поганці викрадають Супермена і решту членів Ліги Справедливості. Тепер Крипто має переконати драну банду-двір-команду – Гончака Аса, вислобрюху свинку Пі-Бі, черепаху Мертона і білку Чіпа – оволодіти своїми щойно набутими суперсилами і допомогти врятувати супергероїв.
DC Ліга СуперУлюбленців Трейлер

DC Ліга СуперУлюбленців (2022)

DC League of Super-Pets

США   1 год 45 хв
Читати опис У мультфільмі «DC Ліга СуперУлюбленців» Суперпес Крипто і Супермен – друзі-нерозлийвода. Вони володіють однаковими суперсилами і пліч-о-пліч протистоять злочинності у Метрополісі. Одного разу поганці викрадають Супермена і решту членів Ліги Справедливості. Тепер Крипто має переконати драну банду-двір-команду – Гончака Аса, вислобрюху свинку Пі-Бі, черепаху Мертона і білку Чіпа – оволодіти своїми щойно набутими суперсилами і допомогти врятувати супергероїв.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.9 (58)  IMDb: 7.1 (75463)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 149 грн / купівля від 499 грн
Диваки форева
Диваки форева (2022) 28 липня 2022  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 6.8
Сюжет Ексцентрична та нестримно-відчайдушна команда «Диваків» повертається! Для них не існує слова «ні». Їхня фішка – феєричні, шалені трюки без стопкранів. Цього разу приготуйтеся до нової, раніше небаченої, порції абсурдного гумору та незабутніх випробувань від справжніх шибайголів! 
Диваки форева Трейлер

Диваки форева (2022)

Jackass Forever

18+
США   1 год 36 хв
Читати опис Ексцентрична та нестримно-відчайдушна команда «Диваків» повертається! Для них не існує слова «ні». Їхня фішка – феєричні, шалені трюки без стопкранів. Цього разу приготуйтеся до нової, раніше небаченої, порції абсурдного гумору та незабутніх випробувань від справжніх шибайголів! 
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (22)  IMDb: 6.8 (51768)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. субтитри) / купівля від $4.99
Доступно в rakuten (укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 140 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Лети зі мною
Лети зі мною (2021) 28 липня 2022  ✓ укр. аудіо 8.3 imdb 6.2
Сюжет Молодий мажор проводить ночі в клубах, а дні – в ліжку. Його батько, втомившись від витівок хлопця, примушує сина піклуватися про одного зі своїх пацієнтів, 12-річного Маркуса. Коли доля зіштовхне їх, життя обох зміняться назавжди.
Лети зі мною Трейлер

Лети зі мною (2021)

Fly Me Away

12+
Франція, Італія   1 год 31 хв
Читати опис Молодий мажор проводить ночі в клубах, а дні – в ліжку. Його батько, втомившись від витівок хлопця, примушує сина піклуватися про одного зі своїх пацієнтів, 12-річного Маркуса. Коли доля зіштовхне їх, життя обох зміняться назавжди.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.3 (3)  IMDb: 6.2 (536)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: