Знайдено 80 результатів

Кінг Конг
Кінг Конг (2005) 12 грудня 2005  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 7.2
Сюжет У 1930-му році знімальна група на чолі режисера-невдахи Карла Денхема вирушає на загадковий Острів Черепів недалеко від Суматри, аби вивчати легенди про гігантську горилу по кличці Конг. Після прибуття на місце вони виявляють, що Кінг Конг і справді існує.
Горила живе в самій гущавині непрохідних джунглів, де окрім нього, заховані від всього світу, мешкають багато створінь з доісторичних часів. Дослідники виявляються між двох вогнів - з одного боку Кінг Конг, а з іншого - його вороги динозаври.
Кінг Конг Трейлер

Кінг Конг (2005)

King Kong

12+
Нова Зеландія, США, Німеччина   3 год 7 хв
Читати опис У 1930-му році знімальна група на чолі режисера-невдахи Карла Денхема вирушає на загадковий Острів Черепів недалеко від Суматри, аби вивчати легенди про гігантську горилу по кличці Конг. Після прибуття на місце вони виявляють, що Кінг Конг і справді існує.
Горила живе в самій гущавині непрохідних джунглів, де окрім нього, заховані від всього світу, мешкають багато створінь з доісторичних часів. Дослідники виявляються між двох вогнів - з одного боку Кінг Конг, а з іншого - його вороги динозаври.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (229)  IMDb: 7.2 (446709)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. субтитри) / прокат від 39 грн / купівля від 109 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Володар морів: На краю світу
Володар морів: На краю світу (2003) 14 листопада 2003  ✓ укр. аудіо 7.6 imdb 7.5
Сюжет Капітан Джек Обрі отримує завдання нейтралізувати фрегат, котрий значно перевершує його власний корабель за розмірами та чисельністю екіпажу. Після першої поразки у бою погоня за невловимим противником стає особистою справою героя, примушує його обігнути мис Горн і приводить на Галапагоські острови...
Володар морів: На краю світу Трейлер

Володар морів: На краю світу (2003)

Master and Commander: The Far Side of the World

12+
США   2 год 18 хв
Читати опис Капітан Джек Обрі отримує завдання нейтралізувати фрегат, котрий значно перевершує його власний корабель за розмірами та чисельністю екіпажу. Після першої поразки у бою погоня за невловимим противником стає особистою справою героя, примушує його обігнути мис Горн і приводить на Галапагоські острови...
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.6 (123)  IMDb: 7.5 (237822)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (англ. аудіо) / прокат від 40 грн / купівля від 89 грн
Master of the World (1961) 1 травня 1961 0.0 imdb 5.8
Сюжет (англ.) The world in the late 19th century: A scientist and his team are held as "guests" of Robur on his airship, that he want to use to ensure peace on earth. Peace with all, even if he has to bombard military targets all over the world. Can the scientist stop him ?
Трейлер

Master of the World (1961)

Master of the World

США   1 год 42 хв
Читати опис (англ.) The world in the late 19th century: A scientist and his team are held as "guests" of Robur on his airship, that he want to use to ensure peace on earth. Peace with all, even if he has to bombard military targets all over the world. Can the scientist stop him ?
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 5.8 (3519)
Моя оцінка:
/10
Подорож до дна моря
Подорож до дна моря (1961) 12 липня 1961 0.0 imdb 6.0
Сюжет Вся планета обійнята страшною пожежею, викликаною раптовим «божевіллям» поясу радіації Ван Аллена. Мужній адмірал Нельсон, командир атомного підводного човна, вигадує хитромудрий план порятунку людства.
Він спрямовує підводний човен в район Маріанськой западини, щоб запустити на орбіту ракету «Поляріс» і висадити очманівший «пояс». Ця місія настільки небезпечна, що екіпаж корабля готовий підняти бунт проти командира.
Подорож до дна моря Трейлер

Подорож до дна моря (1961)

Voyage to the Bottom of the Sea

США   1 год 45 хв
Читати опис Вся планета обійнята страшною пожежею, викликаною раптовим «божевіллям» поясу радіації Ван Аллена. Мужній адмірал Нельсон, командир атомного підводного човна, вигадує хитромудрий план порятунку людства.
Він спрямовує підводний човен в район Маріанськой западини, щоб запустити на орбіту ракету «Поляріс» і висадити очманівший «пояс». Ця місія настільки небезпечна, що екіпаж корабля готовий підняти бунт проти командира.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 6.0 (6660)
Моя оцінка:
/10
Пірати Карибського моря: Скриня мерця
Пірати Карибського моря: Скриня мерця (2006) 6 липня 2006  ✓ укр. аудіо 8.2 imdb 7.4
Сюжет Капітан Джек Горобець опиняється у центрі чергової загадки. Виявляється, що на Джекові лежить страшне прокляття усіх капітанів корабля-примари — Летючий Голландець і якщо він не знайде спосіб зняти прокляття, тоді після життя його чекає вічне рабство, прокляття і муки. Взаємостосунки Горобця з потойбічним світом вносять серйозні зміни у весільні плани Вілла Тернера і Елізабет Свон, яким знову доводиться взяти активну участь у пригодах Джека.
Пірати Карибського моря: Скриня мерця Трейлер

Пірати Карибського моря: Скриня мерця (2006)

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

12+
Топ #85 фільм
США   2 год 31 хв
Читати опис Капітан Джек Горобець опиняється у центрі чергової загадки. Виявляється, що на Джекові лежить страшне прокляття усіх капітанів корабля-примари — Летючий Голландець і якщо він не знайде спосіб зняти прокляття, тоді після життя його чекає вічне рабство, прокляття і муки. Взаємостосунки Горобця з потойбічним світом вносять серйозні зміни у весільні плани Вілла Тернера і Елізабет Свон, яким знову доводиться взяти активну участь у пригодах Джека.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.2 (571)  IMDb: 7.4 (767351)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 40 грн / купівля від 89 грн
Це прийшло з моря
Це прийшло з моря (1955) 1 липня 1955  ✓ укр. аудіо 5.0 imdb 5.9
Сюжет Атомний підводний човен під командуванням Командора Пете Метьюза, здійснюючи пробні патрулювання тихогоокеанськими водами, був атакований незрозумілим обєктом, який був більшим за човен і рухався значно швидше за нього, сонар розпізнав це як певне незрозуміле масивне... щось.
Після зіткненнь човен отримав незначні пошкодження, а на лопотях гвинтів залишилися рештки невідомих тканин, які випромінювали радіаційний фон. Тож командор змушений був зайти до порту Перл Ґарбор для вимушеного ремонту й попереднього розслідування цього загадкового інциденту...
Це прийшло з моря Трейлер

Це прийшло з моря (1955)

It Came from Beneath the Sea

США   1 год 19 хв
Читати опис Атомний підводний човен під командуванням Командора Пете Метьюза, здійснюючи пробні патрулювання тихогоокеанськими водами, був атакований незрозумілим обєктом, який був більшим за човен і рухався значно швидше за нього, сонар розпізнав це як певне незрозуміле масивне... щось.
Після зіткненнь човен отримав незначні пошкодження, а на лопотях гвинтів залишилися рештки невідомих тканин, які випромінювали радіаційний фон. Тож командор змушений був зайти до порту Перл Ґарбор для вимушеного ремонту й попереднього розслідування цього загадкового інциденту...
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.0 (2)  IMDb: 5.9 (6349)
Моя оцінка:
/10
Конґ: Острів черепа
Конґ: Острів черепа (2017) 9 березня 2017  ✓ укр. аудіо 6.7 imdb 6.7
Сюжет Дія фільму переносить глядача у 70-і роки минулого століття. Головний герой організовує експедицію до Острова Черепа, вічно покритого туманом, на якому колись був спійманий Кінґ-Конґ, щоб знайти зниклого брата і якусь таємничу речовину. Під час нелегких пошуків мандрівникам доведеться зіткнутися з кошмарним світом монстрів моторошного острова.
Конґ: Острів черепа Трейлер

Конґ: Острів черепа (2017)

Kong: Skull Island

16+
США, Китай, Австралія, Канада   1 год 58 хв
Читати опис Дія фільму переносить глядача у 70-і роки минулого століття. Головний герой організовує експедицію до Острова Черепа, вічно покритого туманом, на якому колись був спійманий Кінґ-Конґ, щоб знайти зниклого брата і якусь таємничу речовину. Під час нелегких пошуків мандрівникам доведеться зіткнутися з кошмарним світом монстрів моторошного острова.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.7 (268)  IMDb: 6.7 (348050)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Кінґ-Конґ
Кінґ-Конґ (1933) 15 березня 1933 7.0 imdb 7.9
Сюжет Кінематографіст Карл Денем збирається на тропічний острів для фільмування, але перед самим від'їздом залишається без актриси, яка повинна була грати у його фільмі. Випадково він знайомиться з безробітною красунею Енн Дерроу, яка погоджується поїхати з ним і брати участь у фільмі.
Кінґ-Конґ Трейлер

Кінґ-Конґ (1933)

King Kong

США   1 год 40 хв
Читати опис Кінематографіст Карл Денем збирається на тропічний острів для фільмування, але перед самим від'їздом залишається без актриси, яка повинна була грати у його фільмі. Випадково він знайомиться з безробітною красунею Енн Дерроу, яка погоджується поїхати з ним і брати участь у фільмі.
КіноБаза: 7.0 (23)  IMDb: 7.9 (90934)
Моя оцінка:
/10
У серці моря
У серці моря (2015) 3 грудня 2015  ✓ укр. аудіо 7.3 imdb 6.9
Сюжет У 1819 році американський корабель «Ессекс» з командою з двох десятків людей на борту вирушив з порту в штаті Массачусетс на китобійний промисел. Восени 1820-го успішне протягом півтора року полювання було перерване атакою гігантського кита на судно, в результаті чого морякам довелося пересісти в шлюпки. Протягом трьох з гаком місяців вони боролися за виживання посеред океану...
У серці моря Трейлер

У серці моря (2015)

In the Heart of the Sea

14+
США, Австралія, Іспанія   2 год 2 хв
Читати опис У 1819 році американський корабель «Ессекс» з командою з двох десятків людей на борту вирушив з порту в штаті Массачусетс на китобійний промисел. Восени 1820-го успішне протягом півтора року полювання було перерване атакою гігантського кита на судно, в результаті чого морякам довелося пересісти в шлюпки. Протягом трьох з гаком місяців вони боролися за виживання посеред океану...
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.3 (162)  IMDb: 6.9 (148720)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $3.99 / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Ліга видатних джентельменів
Ліга видатних джентельменів (2003) 11 липня 2003  ✓ укр. аудіо 6.8 imdb 5.8
Сюжет Кінець 19-го століття. Фантом, божевільний у масці та з величезною манією величі, має нездоровий план - розпочати війну, що охопить весь світ. Щоб зупинити це, англійська розвідка наймає не будь кого, а самого Алана Квотермена. Допомогти йому впоювати Фантома взялися ще шість інших незвичайних людей - невмирущий Доріан Грей, хоробрий Том Сойер, іноді неконтрольований Др. Джекіл, невидимий пан Хайд, чарівна пані Харкер, жертва графа Дракули, та відомий мандрівник і пірат Немо. Лише об'єднавши свої сили разом вони зможуть зупинити Фантома та руйнування.
Ліга видатних джентельменів Трейлер

Ліга видатних джентельменів (2003)

The League of Extraordinary Gentlemen

12+
США, Німеччина, Чехія, Велика Британія   1 год 50 хв
Читати опис Кінець 19-го століття. Фантом, божевільний у масці та з величезною манією величі, має нездоровий план - розпочати війну, що охопить весь світ. Щоб зупинити це, англійська розвідка наймає не будь кого, а самого Алана Квотермена. Допомогти йому впоювати Фантома взялися ще шість інших незвичайних людей - невмирущий Доріан Грей, хоробрий Том Сойер, іноді неконтрольований Др. Джекіл, невидимий пан Хайд, чарівна пані Харкер, жертва графа Дракули, та відомий мандрівник і пірат Немо. Лише об'єднавши свої сили разом вони зможуть зупинити Фантома та руйнування.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.8 (154)  IMDb: 5.8 (183913)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (англ. аудіо) / прокат від 40 грн / купівля від 89 грн
Стартрек: Відплата
Стартрек: Відплата (2013) 16 травня 2013  ✓ укр. аудіо 7.7 imdb 7.7
Сюжет Коли команда Ентерпрайза отримує наказ повернутися додому, то бачить, що неспинна хвиля жаху, що йде зсередини їх власної організації, знищила флот і все, за що вона боролася, зануривши Землю в безодню кризи. Маючи також і особисті мотиви, капітан Кірк очолює переслідування у саме серце зони військового конфлікту, щоб схопити людину, яка і є тією зброєю масового ураження. Просуваючись уперед, наші герої стають учасниками грандіозної шахової партії, де на кону - життя. Тепер кохання буде випробуване на міцність, дружні зв'язки розірвані, і багато що буде принесено в жертву для єдиної сім'ї, яка залишилася у Кірка - його команди.
Стартрек: Відплата Трейлер

Стартрек: Відплата (2013)

Star Trek Into Darkness

14+
США   2 год 12 хв
Читати опис Коли команда Ентерпрайза отримує наказ повернутися додому, то бачить, що неспинна хвиля жаху, що йде зсередини їх власної організації, знищила флот і все, за що вона боролася, зануривши Землю в безодню кризи. Маючи також і особисті мотиви, капітан Кірк очолює переслідування у саме серце зони військового конфлікту, щоб схопити людину, яка і є тією зброєю масового ураження. Просуваючись уперед, наші герої стають учасниками грандіозної шахової партії, де на кону - життя. Тепер кохання буде випробуване на міцність, дружні зв'язки розірвані, і багато що буде принесено в жертву для єдиної сім'ї, яка залишилася у Кірка - його команди.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.7 (264)  IMDb: 7.7 (497006)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 19 грн / купівля від 135 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Пірати Карибського Моря: На краю світу
Пірати Карибського Моря: На краю світу (2007) 23 травня 2007  ✓ укр. аудіо 8.0 imdb 7.1
Сюжет Нові пригоди Джека Горобця і його друзів Віла Тернера і Елізабет Свон. Цього разу їм доведеться об'єднатися з самим Капітаном Барбосою для того, щоб вирушити на край світу і врятувати свого друга — Джека Горобця. Становище ускладнюється тим, що Елізабет викрадають китайські пірати...
Пірати Карибського Моря: На краю світу Трейлер

Пірати Карибського Моря: На краю світу (2007)

Pirates of the Caribbean: At World's End

12+
США   2 год 49 хв
Читати опис Нові пригоди Джека Горобця і його друзів Віла Тернера і Елізабет Свон. Цього разу їм доведеться об'єднатися з самим Капітаном Барбосою для того, щоб вирушити на край світу і врятувати свого друга — Джека Горобця. Становище ускладнюється тим, що Елізабет викрадають китайські пірати...
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.0 (503)  IMDb: 7.1 (693174)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 40 грн / купівля від 89 грн
Зоряний шлях
Зоряний шлях (2009) 7 травня 2009  ✓ укр. аудіо 7.7 imdb 7.9
Сюжет Доля галактики знаходиться в руках непримиренних ворогів, народжених у двох різних світах. Один з них, Джеймс Тіберіус Кірк, - злочинець, народжений природним чином на фермі в Айова, який постійно шукає пригод на свою голову. Інший, Спок, який виріс на планеті Вулкан, - ізгой через своє напівлюдське походження, що робить його чутливим до емоцій. Але в центрі подій Кірк і Спок зіткнуться з невідворотною перешкодою: вони будуть змушені об’єднати свої зусилля, щоб їхня команда дісталася туди, де ніхто ще не бував.
Зоряний шлях Трейлер

Зоряний шлях (2009)

Star Trek

12+
США, Німеччина   2 год 7 хв
Читати опис Доля галактики знаходиться в руках непримиренних ворогів, народжених у двох різних світах. Один з них, Джеймс Тіберіус Кірк, - злочинець, народжений природним чином на фермі в Айова, який постійно шукає пригод на свою голову. Інший, Спок, який виріс на планеті Вулкан, - ізгой через своє напівлюдське походження, що робить його чутливим до емоцій. Але в центрі подій Кірк і Спок зіткнуться з невідворотною перешкодою: вони будуть змушені об’єднати свої зусилля, щоб їхня команда дісталася туди, де ніхто ще не бував.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.7 (270)  IMDb: 7.9 (620160)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 19 грн / купівля від 135 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Аватар: Шлях води
Аватар: Шлях води (2022) 15 грудня 2022  ✓ укр. аудіо 7.8 imdb 7.6
Сюжет Історія фільму «Аватар: Шлях води» розгортається більше ніж через десятиліття після подій першого фільму. Стрічка розповідає про сім’ю Саллі (Джейка, Нейтірі та їхніх дітей), проблеми, які їх переслідують, шлях, який вони долають, щоб захистити одне одного від небезпек, битви, які вони ведуть, щоб залишитися живими, і трагедії, які вони переживають разом.
Аватар: Шлях води Трейлер

Аватар: Шлях води (2022)

Avatar: The Way of Water

12+
США   3 год 12 хв
Читати опис Історія фільму «Аватар: Шлях води» розгортається більше ніж через десятиліття після подій першого фільму. Стрічка розповідає про сім’ю Саллі (Джейка, Нейтірі та їхніх дітей), проблеми, які їх переслідують, шлях, який вони долають, щоб захистити одне одного від небезпек, битви, які вони ведуть, щоб залишитися живими, і трагедії, які вони переживають разом.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.8 (319)  IMDb: 7.6 (493860)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / прокат від $5.99 / купівля від $5.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від 89 грн
Таємничий острів
Таємничий острів (1961) 19 грудня 1961  ✓ укр. субтитри 7.0 imdb 6.7
Сюжет Під час громадянської війни в США група солдатів Союзу, прихопивши двох конфедератів втікають з полону за допомогою повітряної кулі та опиняються на дивному тихоокеанському острові.
Таємничий острів Трейлер

Таємничий острів (1961)

Mysterious Island

Велика Британія, США   1 год 41 хв
Читати опис Під час громадянської війни в США група солдатів Союзу, прихопивши двох конфедератів втікають з полону за допомогою повітряної кулі та опиняються на дивному тихоокеанському острові.
Є українські субтитри
КіноБаза: 7.0 (3)  IMDb: 6.7 (8538)
Моя оцінка:
/10
Пірати Карибського моря: Прокляття «Чорної перлини»
Пірати Карибського моря: Прокляття «Чорної перлини» (2003) 21 серпня 2003  ✓ укр. аудіо 8.5 imdb 8.1
Сюжет Фільм розповідає нам про події в Карибському морі у 17му столітті. Пірат і джентльмен в одній особі, Джек Горобець разом з донькою губернатора намагаються зупинити грізний план небезпечних піратів, які збираються зняти стародавнє прокляття, що тримає їх між життям і смертю і при світлі місяця їхні тіла перетворюються на скелетів.
Пірати Карибського моря: Прокляття «Чорної перлини» Трейлер

Пірати Карибського моря: Прокляття «Чорної перлини» (2003)

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

12+
Топ #30 фільм
США   2 год 23 хв
Читати опис Фільм розповідає нам про події в Карибському морі у 17му столітті. Пірат і джентльмен в одній особі, Джек Горобець разом з донькою губернатора намагаються зупинити грізний план небезпечних піратів, які збираються зняти стародавнє прокляття, що тримає їх між життям і смертю і при світлі місяця їхні тіла перетворюються на скелетів.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.5 (680)  IMDb: 8.1 (1209854)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 40 грн / купівля від 89 грн
Ґодзілла
Ґодзілла (1998) 20 травня 1998  ✓ укр. аудіо 6.6 imdb 5.4
Сюжет З тихоокеанських джунґлів на Нью-Йорк насувалася страшна катастрофа. На очах у приголомшених жителів руйнуються хмарочоси, перевертаються автобуси, йдуть під землю цілі квартали. Але це не ураган і не землетрус. Це — Ґодзілла, найжахливіше чудовисько в історії. Для нього людська цивілізація — лише жалюгідний мурашник, будинки — сірникові коробки, вертольоти — настирливі бабки. Мегаполісу загрожує повне знищення. Армія, оснащена за останнім словом техніки, не в силах протистояти велетенській ящірці. Невеликій групі сміливців належить з'ясувати, навіщо Ґодзілла прийшов у Нью-Йорк. Можливо, тоді їм удасться врятувати місто.
Ґодзілла Трейлер

Ґодзілла (1998)

Godzilla

12+
Японія, США   2 год 19 хв
Читати опис З тихоокеанських джунґлів на Нью-Йорк насувалася страшна катастрофа. На очах у приголомшених жителів руйнуються хмарочоси, перевертаються автобуси, йдуть під землю цілі квартали. Але це не ураган і не землетрус. Це — Ґодзілла, найжахливіше чудовисько в історії. Для нього людська цивілізація — лише жалюгідний мурашник, будинки — сірникові коробки, вертольоти — настирливі бабки. Мегаполісу загрожує повне знищення. Армія, оснащена за останнім словом техніки, не в силах протистояти велетенській ящірці. Невеликій групі сміливців належить з'ясувати, навіщо Ґодзілла прийшов у Нью-Йорк. Можливо, тоді їм удасться врятувати місто.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.6 (119)  IMDb: 5.4 (203495)
Моя оцінка:
/10

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Небесний капітан та світ майбутнього
Небесний капітан та світ майбутнього (2004) 17 вересня 2004  ✓ укр. аудіо 6.1 imdb 6.1
Сюжет Коли людству загрожує черговий божевільний вчений, який хоче побудувати новий Ноєв ковчег, світ можуть врятувати тільки першокласний пілот (Лоу), його подруга журналістка (Пелтроу) і красуня з військово-морського флоту (Джолі)...
Стилістична вишуканість – це не те, що можна часто зустріти у голлівудських блокбастерах, однак саме вона є головним достоїнством “Небесного капітана”. Дебютант у кіно Конран переніс фантастичні події своєї картини у 1939 рік і стилізував стрічку під фільми й комікси того періоду. Демонстративно абсурдний, наївний сюжет, сіра, часом майже чорно-біла кольорова гама, навіть епізодична поява “кінематографічного привида”, легендарного Лоренса Олів’є – усе це використано для створення ретро-атмосфери, хоча у картині знайшлося місце і для величних спецефектів. Здійснити подорож у минуле, коли кіно ще не перетворилось з дива на просто розвагу, але при цьому бути озброєним сучасними технологіями – саме це намагався зробити режисер, проте зрозуміли його далеко не всі (у прокаті стрічка провалилась).
Небесний капітан та світ майбутнього Трейлер

Небесний капітан та світ майбутнього (2004)

Sky Captain and the World of Tomorrow

12+
США, Велика Британія, Італія   1 год 46 хв
Читати опис Коли людству загрожує черговий божевільний вчений, який хоче побудувати новий Ноєв ковчег, світ можуть врятувати тільки першокласний пілот (Лоу), його подруга журналістка (Пелтроу) і красуня з військово-морського флоту (Джолі)...
Стилістична вишуканість – це не те, що можна часто зустріти у голлівудських блокбастерах, однак саме вона є головним достоїнством “Небесного капітана”. Дебютант у кіно Конран переніс фантастичні події своєї картини у 1939 рік і стилізував стрічку під фільми й комікси того періоду. Демонстративно абсурдний, наївний сюжет, сіра, часом майже чорно-біла кольорова гама, навіть епізодична поява “кінематографічного привида”, легендарного Лоренса Олів’є – усе це використано для створення ретро-атмосфери, хоча у картині знайшлося місце і для величних спецефектів. Здійснити подорож у минуле, коли кіно ще не перетворилось з дива на просто розвагу, але при цьому бути озброєним сучасними технологіями – саме це намагався зробити режисер, проте зрозуміли його далеко не всі (у прокаті стрічка провалилась).
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.1 (67)  IMDb: 6.1 (87454)
Моя оцінка:
/10
2001: Космічна Одіссея
2001: Космічна Одіссея (1968) 2 квітня 1968  ✓ укр. аудіо 7.6 imdb 8.3
Сюжет "2001: Космічна Одіссея" - спроба заглянути в майбутнє, путівник для пошуків призначення людства, питання до вічності. Це сліпуча драма про поєдинок людини і машини отримала "Оскар" за кращі візуальні спецефекти. Це приголомшливий сплав руху і музики. Це - одна з кращих робіт режисера Стенлі Кубрика, яка буде надихати, дивувати і підкорювати ще не одне покоління. Перед початком подорожі в майбутнє, Кубрик відвідує наших доісторичних предків, потім перестрибує через тисячоліття в колонізований космос, і, під кінець, закидає астронавта Боумена в незвіданий район космосу, може бути навіть - у вічність. "Відкрий двері модуля, ХЕЛ". Грандіозна таємнича подорож починається...
2001: Космічна Одіссея Трейлер

2001: Космічна Одіссея (1968)

2001: A Space Odyssey

12+
Велика Британія, США   2 год 29 хв
Читати опис "2001: Космічна Одіссея" - спроба заглянути в майбутнє, путівник для пошуків призначення людства, питання до вічності. Це сліпуча драма про поєдинок людини і машини отримала "Оскар" за кращі візуальні спецефекти. Це приголомшливий сплав руху і музики. Це - одна з кращих робіт режисера Стенлі Кубрика, яка буде надихати, дивувати і підкорювати ще не одне покоління. Перед початком подорожі в майбутнє, Кубрик відвідує наших доісторичних предків, потім перестрибує через тисячоліття в колонізований космос, і, під кінець, закидає астронавта Боумена в незвіданий район космосу, може бути навіть - у вічність. "Відкрий двері модуля, ХЕЛ". Грандіозна таємнича подорож починається...
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.6 (202)  IMDb: 8.3 (719153)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. субтитри) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Безодня
Безодня (1989) 9 серпня 1989  ✓ укр. аудіо 7.8 imdb 7.5
Сюжет Атомний підводний човен «Монтана» ВМС США з ядерною зброєю на борту зазнає катастрофи на великій глибині. Міністерство флоту просить допомоги у фахівців підводної дослідної станції, що працюють неподалік від місця аварії субмарини. При підтримці чотирьох військових розвідників дослідники повинні з'ясувати можливу причину трагедії та нейтралізувати ядерні боєголовки. Але в океанській безодні їм належить зіткнутися з неопізнанною...
Безодня Трейлер

Безодня (1989)

The Abyss

16+
США   2 год 25 хв
Читати опис Атомний підводний човен «Монтана» ВМС США з ядерною зброєю на борту зазнає катастрофи на великій глибині. Міністерство флоту просить допомоги у фахівців підводної дослідної станції, що працюють неподалік від місця аварії субмарини. При підтримці чотирьох військових розвідників дослідники повинні з'ясувати можливу причину трагедії та нейтралізувати ядерні боєголовки. Але в океанській безодні їм належить зіткнутися з неопізнанною...
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.8 (129)  IMDb: 7.5 (193136)
Моя оцінка:
/10
Стартрек: За межами Всесвіту
Стартрек: За межами Всесвіту (2016) 21 липня 2016  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 7.0
Сюжет Події розвиваються через 2 роки після початку п'ятирічної місії. Екіпаж зоряного корабля «Ентерпрайз», на чолі з капітаном Джеймсом Т. Кірком, були атаковані могутньою і небезпечною хвилею невідомих прибульців, які знищують корабель, залишаючи їх без всього на новій незвіданій планеті, де вони потрапляють в конфлікт з новим безжальним ворогом.
Стартрек: За межами Всесвіту Трейлер

Стартрек: За межами Всесвіту (2016)

Star Trek Beyond

16+
США   2 год 2 хв
Читати опис Події розвиваються через 2 роки після початку п'ятирічної місії. Екіпаж зоряного корабля «Ентерпрайз», на чолі з капітаном Джеймсом Т. Кірком, були атаковані могутньою і небезпечною хвилею невідомих прибульців, які знищують корабель, залишаючи їх без всього на новій незвіданій планеті, де вони потрапляють в конфлікт з новим безжальним ворогом.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (213)  IMDb: 7.0 (258428)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від 19 грн / купівля від 135 грн

Доступно в netflix (укр. субтитри)

Ґодзілла
Ґодзілла (2014) 15 травня 2014  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 6.4
Сюжет Людство випадково пробудило гігантську стародавню істоту, що спричинило за собою жахливі наслідки...
Ґодзілла Трейлер

Ґодзілла (2014)

Godzilla

12+
США, Японія   2 год 3 хв
Читати опис Людство випадково пробудило гігантську стародавню істоту, що спричинило за собою жахливі наслідки...
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (236)  IMDb: 6.4 (440634)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Ґодзілла 2. Король монстрів
Ґодзілла 2. Король монстрів (2019) 30 травня 2019  ✓ укр. аудіо 6.1 imdb 6.0
Сюжет Картина розповідає про героїчні зусилля криптозоологічного агентства «Монарх», яке намагається стримати велетенських монстрів. Цього разу проти потужної Ґодзілли виступають Мотра, Родан і ультимативний кайдзю — триголовий монстр Кінґ Ґідора. І коли ці древні суперхижаки, які з плином часу перетворились на напівзабуті міфи, повстають знову, щоб зійтися у масштабному протистоянні, людству тільки й залишається, що відійти у сторону і намагатися не загинути.
Ґодзілла 2. Король монстрів Трейлер

Ґодзілла 2. Король монстрів (2019)

Godzilla: King of the Monsters

16+
США, Японія   2 год 12 хв
Читати опис Картина розповідає про героїчні зусилля криптозоологічного агентства «Монарх», яке намагається стримати велетенських монстрів. Цього разу проти потужної Ґодзілли виступають Мотра, Родан і ультимативний кайдзю — триголовий монстр Кінґ Ґідора. І коли ці древні суперхижаки, які з плином часу перетворились на напівзабуті міфи, повстають знову, щоб зійтися у масштабному протистоянні, людству тільки й залишається, що відійти у сторону і намагатися не загинути.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.1 (146)  IMDb: 6.0 (206780)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / купівля від 129 грн
Земля майбутнього: Світ за межами
Земля майбутнього: Світ за межами (2015) 20 травня 2015  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 6.4
Сюжет Головна героїня картини – юна Кейсі Ньютон (Брітт Робертсон). Вона допитлива й смілива, а це іноді призводить до не найприємніших наслідків. Якось до Кейсі потрапляє дивний предмет, маленький металевий значок. Взявши його до рук, дівчина миттєво переміщується в паралельний світ. Допомогти їй розібратися в такому дивовижному відкритті може винахідник Френк Вокер (Джордж Клуні). Він знає все про це загадкове місце, але не дивлячись на це не поспішає ділитися всією інформацією з дівчиною.
Земля майбутнього: Світ за межами Трейлер

Земля майбутнього: Світ за межами (2015)

Tomorrowland

12+
США, Іспанія   2 год 10 хв
Читати опис Головна героїня картини – юна Кейсі Ньютон (Брітт Робертсон). Вона допитлива й смілива, а це іноді призводить до не найприємніших наслідків. Якось до Кейсі потрапляє дивний предмет, маленький металевий значок. Взявши його до рук, дівчина миттєво переміщується в паралельний світ. Допомогти їй розібратися в такому дивовижному відкритті може винахідник Френк Вокер (Джордж Клуні). Він знає все про це загадкове місце, але не дивлячись на це не поспішає ділитися всією інформацією з дівчиною.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (189)  IMDb: 6.4 (191345)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо, укр. субтитри) / прокат від $3.99 / купівля від $4.99
20,000 Leagues Under the Sea (1916) 24 грудня 1916 0.0 imdb 6.1
Сюжет (англ.) A French professor and his daughter accompany Captain Nemo on an adventure aboard a submarine.

20,000 Leagues Under the Sea (1916)

20,000 Leagues Under the Sea

США   1 год 45 хв
Читати опис (англ.) A French professor and his daughter accompany Captain Nemo on an adventure aboard a submarine.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 6.1 (1986)
Моя оцінка:
/10
Зоряний шлях 2: Гнів Хана
Зоряний шлях 2: Гнів Хана (1982) 4 червня 1982  ✓ укр. аудіо 7.2 imdb 7.7
Сюжет Криза середнього віку, що трапилася у адмірала Кірка, здавалася йому річчю першорядної ваги. Але тільки до тих пір, поки він не отримав повідомлення з планети Сети Альфа 5 про те, що з'явився його давній ворог, спраглий помсти.
Хан, генетично створена надлюдина, з сильно розвиненими інтелектом, фізичною силою і амбіціями, вже зустрічався один раз команді «Ентерпрайза », але тоді його і його людей, що вирішили захопити корабель, зупинили і в покарання залишили на першій придатній для життя планеті, що попалася.
Зоряний шлях 2: Гнів Хана Трейлер

Зоряний шлях 2: Гнів Хана (1982)

Star Trek II: The Wrath of Khan

12+
США   1 год 53 хв
Читати опис Криза середнього віку, що трапилася у адмірала Кірка, здавалася йому річчю першорядної ваги. Але тільки до тих пір, поки він не отримав повідомлення з планети Сети Альфа 5 про те, що з'явився його давній ворог, спраглий помсти.
Хан, генетично створена надлюдина, з сильно розвиненими інтелектом, фізичною силою і амбіціями, вже зустрічався один раз команді «Ентерпрайза », але тоді його і його людей, що вирішили захопити корабель, зупинили і в покарання залишили на першій придатній для життя планеті, що попалася.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.2 (35)  IMDb: 7.7 (129179)
Моя оцінка:
/10
Машина часу
Машина часу (2002) 4 березня 2002  ✓ укр. аудіо 7.1 imdb 6.0
Сюжет Головний герой - Александер Хартдеген (Гай Пірс), професор Колумбійського університету, що викладає на кафедрі прикладної математики й інженерії. Неформальний підхід до викладання забезпечує Александеру любов студентів, але не подобається деканові Фултону, що дорікає професора: "Ми тут не викладаємо науку за назвою "фантазія". Александер заручений із чарівною Емою (Сіена Гілорі), але напередодні весілля відбувається трагедія: його наречена гине. Олександр відмовляється змиритися із втратою.
Машина часу Трейлер

Машина часу (2002)

The Time Machine

12+
США   1 год 36 хв
Читати опис Головний герой - Александер Хартдеген (Гай Пірс), професор Колумбійського університету, що викладає на кафедрі прикладної математики й інженерії. Неформальний підхід до викладання забезпечує Александеру любов студентів, але не подобається деканові Фултону, що дорікає професора: "Ми тут не викладаємо науку за назвою "фантазія". Александер заручений із чарівною Емою (Сіена Гілорі), але напередодні весілля відбувається трагедія: його наречена гине. Олександр відмовляється змиритися із втратою.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.1 (112)  IMDb: 6.0 (130366)
Моя оцінка:
/10
Мобі Дік: Полювання на монстра
Мобі Дік: Полювання на монстра (1956) 27 червня 1956  ✓ укр. аудіо 6.8 imdb 7.3
Сюжет Ізмаїл, від імені якого ведеться розповідь, молода людина, іде в плавання матросом на китобійці «Пекод». Невдовзі після відплиття з порту з'ясовується, що рейс «Пекода» зовсім не схожий на звичайні китобійні рейси.Капітан «Пекода» Ахаба втратив ногу в сутичці з Білим китом - Мобі Діком. Тепер він вийшов у море, щоб знайти чудовисько і помститись йому. Він заявив команді, що має намір переслідувати Білого Кита і ніщо не змусить його відмовитися від погоні.Захоплена несамовитою енергією капітана, команда клянеться в ненависті до Білого Кита. Зустріч з гігантом відбудеться у «його володіннях», поблизу від екватора. Сутичка триватиме три дні...
Мобі Дік: Полювання на монстра Трейлер

Мобі Дік: Полювання на монстра (1956)

Moby Dick

12+
Велика Британія, США   1 год 56 хв
Читати опис Ізмаїл, від імені якого ведеться розповідь, молода людина, іде в плавання матросом на китобійці «Пекод». Невдовзі після відплиття з порту з'ясовується, що рейс «Пекода» зовсім не схожий на звичайні китобійні рейси.Капітан «Пекода» Ахаба втратив ногу в сутичці з Білим китом - Мобі Діком. Тепер він вийшов у море, щоб знайти чудовисько і помститись йому. Він заявив команді, що має намір переслідувати Білого Кита і ніщо не змусить його відмовитися від погоні.Захоплена несамовитою енергією капітана, команда клянеться в ненависті до Білого Кита. Зустріч з гігантом відбудеться у «його володіннях», поблизу від екватора. Сутичка триватиме три дні...
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.8 (7)  IMDb: 7.3 (21877)
Моя оцінка:
/10
Меґ
Меґ (2018) 8 серпня 2018  ✓ укр. аудіо 6.2 imdb 5.7
Сюжет Після нападу невідомої істоти на міжнародну дослідницьку станцію, учені опиняються у пастці на дні Маріанської западини. Часу обмаль, тож на допомогу кличуть експерта з глибоководного занурення Йонаса Тейлора. Багато років тому він уже пережив схожу ситуацію: Тейлору довелось покинути свою місію та частину команди. І він досі не оговтався від сорому та безчесного звільнення. Тепер йому доведеться подивитись в очі своїм страхам та ризикнути життям, щоб врятувати людей з пастки та знову зіткнутись з велетенським хижаком.
Меґ Трейлер

Меґ (2018)

The Meg

12+
США, Китай   1 год 53 хв
Читати опис Після нападу невідомої істоти на міжнародну дослідницьку станцію, учені опиняються у пастці на дні Маріанської западини. Часу обмаль, тож на допомогу кличуть експерта з глибоководного занурення Йонаса Тейлора. Багато років тому він уже пережив схожу ситуацію: Тейлору довелось покинути свою місію та частину команди. І він досі не оговтався від сорому та безчесного звільнення. Тепер йому доведеться подивитись в очі своїм страхам та ризикнути життям, щоб врятувати людей з пастки та знову зіткнутись з велетенським хижаком.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.2 (180)  IMDb: 5.7 (207458)
Моя оцінка:
/10
Доступно в itunes (укр. аудіо) / купівля від $7.99
Доступно в rakuten (укр. аудіо) / прокат від 50 грн / купівля від 89 грн
Машина часу
Машина часу (1960) 25 травня 1960  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 7.5
Сюжет Англійський вікторій подорожує в далеке майбутнє і виявляє, що людство розділилося на два ворожі види.
Машина часу Трейлер

Машина часу (1960)

The Time Machine

12+
США   1 год 43 хв
Читати опис Англійський вікторій подорожує в далеке майбутнє і виявляє, що людство розділилося на два ворожі види.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (7)  IMDb: 7.5 (44826)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: