MisterNight

До виходу фільму почала з'являтися інформація, що фільм є катастрофою та повним провалом для студії Marvel. І хоча касові збори це підтверджують, сам фільм вийшов не таким жахливим, як про це писали. Для мене той же "Тор 4" вийшов набагато гіршим, ніж "Марвели". Звісно, сюжет типовий для супергеройських фільмів, з нудною і нецікавою антагоністкою (яку я сподіваюсь, що більше не побачу). Цікаво, що у цьому фільмі повністю ігноруються події серіалу "Таємне вторгення", і що виявляється у скрулів була планета, що відразу змушує задатися питанням "а для чого взагалі був отой серіал". Але мова не про нього. Неочікувано плюсом для фільму вийшов його хронометраж, де нема затянутих сцен і непотрібних діалогів. Сподобалася Камала Кхан, яка нагадує Пітера Паркера у його першому сольнику (фільму 2017-го), яка хоче рятувати світ і стати однією з месниць, хоча ще не усвідомлює свій вибір і те, які це матиме наслідки. Також я хотів би окремо згадати Брі Ларсон. Я не поділяю хейту в її бік щодо того, що вона погана актриса. У цьому фільмі вона мені сподобалася більше, аніж у першому сольнику. Там вона взагалі була якоюсь "деревяною" і ходила весь час з одним виразом обличчя. Тут вона вийшла трішки більш емоційнішою, але не спободобалося те, що хоча цей фільм і називають як сиквел "Капітан Марвел", саму Денверс "відсунули" на другий план, давши більше екранного часу Камалі. Брі - непогана актриса. Я не так багато бачив фільмів за її участю, але мені сподобалися ї роботи у фільмах "Мачо і ботан" та "Скляний замок". Я гадаю, що тут треба просто знайти режисера, який зможе розкрити весь потенціал як персонажа, так і самої актриси.
Загалом, вийшов доволі посередній блокбастер, але доволі кумедний, проте жодної катастрофи я не побачив (окрім хіба що фінансової)
А всім фанам Марвел, які зараз починають "плюватися" щодо якості фільмів і хейтити студію: це дійсно так, якість останніх робіт студії розчаровують, але як говорив Локі до свого брата Тора у "Війні нескінченності": "І повір, нам ще усміхнеться доля!".
4 з 5 користувачів вважає цю рецензію корисною