Перші фото та дата виходу «Падіння дому Ашерів»

13.08.2023 08:09     xD

У мережі з'явилися перші фотографії з нового серіалу, створеного для Netflix. Серіал «Падіння дому Ашерів» за мотивами залізної класики літератури жахів готує горрор-маестро Майк Фленеґан («Доктор Сон», «Привиди маєтку Блай»). Також уже є дата виходу очікуваної продукції на Netflix. Цього року 12 жовтня.
Можна вже додати в "перегляну пізніше".

«Падіння дому Ашерів» - що ми знаємо про серіал?

Події серіалу відбуватимуться у відокремленому особняку, який наповнений смертю, божевіллям і темними таємницями. У головних ролях Мері МакДоннелл у ролі Медлін, Карл Ламблі у ролі К. Огюста Дюпена та Марк Гемілл і Карла Гугіно.

Майк Фленеґан не вперше тягнеться до класики літератури жахів. Він уже зняв для Netflix Привиди будинку на пагорбі (2018) за романом Ширлі Джексон і Привиди маєтку Блай (2020) за мотивами прози Генрі Джеймса, та мій улюблений серіал Опівнічна меса (2021)


Коментарі:
xD

Майк Фленеґан ще буде робити серіал "Темна Вежа" для амазону. Не знаю чи у нього вийде, бо минулий фільм Темна Вежа (2017) такий собі вийшов.

п.с. треба зробити якісь короткі новини, бо часто самі новини мають одне-два речення, а заливати воду ніпро що, як роблять більшість кіносайтів, аби виглядало солідно - не дуже. І щоб текст був як на фейсбук/мастодон. Тобто відразу всю новину показувати при скролі.

1  

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: