Замість повнометражного продовження «Дивергента» вийде серіал

04.08.2017 13:24     Кошеня

Starz розробляє драматичний серіал, заснований на книзі «Віддана» Вероніки Рот. Це заключна частина фантастичної трилогії «Дивергент».

У форматі фільмів були повністю екранізовані два романи циклу (Дивергент (2014) і Дивергент, розділ 2: Інсургент (2015)), а також половина третьої книги. Другу частину тексту залишили для четвертої картини.

Однак збори триквела Дивергент. Глава 3: Віддана (2016) виявилися набагато нижче очікувань студії Lionsgate (179 мільйонів проти 110 мільйонів виробничого бюджету). Перші дві стрічки заробили значно більше. Компанія не захотіла продовжувати історію в форматі повнометражного фільму, а вирішила завершити її менш дорогим серіалом.

Такий розвиток подій не влаштував зірок франшизи, Шайлін Вудлі і Тео Джеймс, які відмовилися брати участь в подальших зйомках.

З тих пір пройшов рік. Студія Lionsgate придбала канал Starz і вирішила розвивати на ньому серіал Ascendant (2018) разом з режисером Лі Толанд Кріґер і сценаристом Adam Cozad, які повинні були займатися однойменним фільмом. Вони ж будуть виконавчими продюсерами. Поки проект знаходиться на ранній стадії розробки.

Ще не відомо, чи повернуться в сагу провідні актори кінотрилогії.

Джерело: deadline.com


Коментарі:
IxI_JOKER_IxI
Курва, тільки не серіал!
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: