Джеймс Кемерон планує зняти трилогію про «Термінатора»

29.07.2017 10:04     Кошеня

Джеймс Кемерон, режисер двох найкасовіших фільмів всіх часів і народів («Титанік» зібрав $ 2.18 млрд, а «Аватар» - $ 2.78 млрд.), поділився своїми планами щодо відродження легендарної франшизи «Термінатор», права на яку повернуться до нього в 2019 році.

Джеймс активно підшукує сценаристів і режисерів для першого фільму перезапуску (серед кандидатур називали автора «Дедпулу» Тіма Міллера), а тепер стало відомо, що мова йде як мінімум про три нові фільми із загальним сюжетом. За словами режисера першої та другої частини «Термінатора», він збирається «переосмислити» серію.

При цьому Арнольд Шварценеггер з'явиться у фільмі тільки для того, щоб передати естафету наступному головному герою. В даний момент Кемерон розмірковує над тим, як саме розвивати сюжет франшизи.

Питання в тому, чи дати франшизі розвиватися за наміченим [попередніми частинами] шляхом або ж освіжити її?

Те що було науковою фантастикою під час зйомок перших двох частин в 1984 і 1991 році, тепер уже є реальністю.

Ми живемо в світі штучного інтелекту і дронів, здатних не тільки спостерігати, а й вбивати

Джеймс Кемерон

Він також не став приховувати, що досить скептично ставиться до останніх фільмів серії: Термінатор 3: Повстання машин (2003), Термінатор: Спасіння прийде (2009) і Термінатор: Генезис (2015), проте завжди намагався уникати гострої критики через дружні відносин з Арнольдом Шварценеггером, котрий мав відношення до цих фільмів.

Джерело: www.news.com.au


Коментарі:
Поки коментарів нема. Будьте першими - напишіть коментар!

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: