Знайдено 21 результат

Погані хлопці: Все або нічого
Погані хлопці: Все або нічого (2024) 6 червня 2024  ✓ укр. аудіо 7.2 imdb 6.9
Сюжет Цього літа Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються у продовженні культового бойовика! Ще більше відбірного екшну та гострого гумору на чолі з нестримними копами-напарниками!
Погані хлопці: Все або нічого Трейлер

Погані хлопці: Все або нічого (2024)

Bad Boys: Ride or Die

16+
США   1 год 55 хв
Читати опис Цього літа Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються у продовженні культового бойовика! Ще більше відбірного екшну та гострого гумору на чолі з нестримними копами-напарниками!
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.2 (27)  IMDb: 6.9 (38785)
Моя оцінка:
/10
Наглядачі
Наглядачі (2024) 6 червня 2024  ✓ укр. аудіо 6.3 imdb 5.7
Сюжет Історія розповідає про Міну, 28-річну художницю, яка опинилася у величезному лісі на заході Ірландії. Притулок, який вона знайшла разом із трьома незнайомцями, перетворюється на пастку. Щоночі за ними спостерігають і переслідують таємничі істоти. Їх не видно, але вони бачать усе.
Наглядачі Трейлер

Наглядачі (2024)

The Watchers

16+
Ірландія, США   1 год 42 хв
Читати опис Історія розповідає про Міну, 28-річну художницю, яка опинилася у величезному лісі на заході Ірландії. Притулок, який вона знайшла разом із трьома незнайомцями, перетворюється на пастку. Щоночі за ними спостерігають і переслідують таємничі істоти. Їх не видно, але вони бачать усе.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.3 (17)  IMDb: 5.7 (22294)
Моя оцінка:
/10
Доступно в rakuten (укр. аудіо, укр. субтитри) / купівля від 499 грн
Лампо: Вірний пес
Лампо: Вірний пес (2023) 6 червня 2024 0.0 imdb 6.0
Сюжет Хто сказав, що собаки не можуть подорожувати? Лампо – унікальний пес, якому вдалося стати одним з найвідоміших мандрівників Європи! Ще цуценям він оселився на залізничній станції і подорожував країною. Одного разу начальник станції забрав його додому, і пес нарешті знайшов родину. Ця унікальна історія про дружбу розтопить будь-яке серце.
Лампо: Вірний пес Трейлер

Лампо: Вірний пес (2023)

The Travelling Dog

Польща   1 год 35 хв
Читати опис Хто сказав, що собаки не можуть подорожувати? Лампо – унікальний пес, якому вдалося стати одним з найвідоміших мандрівників Європи! Ще цуценям він оселився на залізничній станції і подорожував країною. Одного разу начальник станції забрав його додому, і пес нарешті знайшов родину. Ця унікальна історія про дружбу розтопить будь-яке серце.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 6.0 (119)
Моя оцінка:
/10
Думками навиворіт 2
Думками навиворіт 2 (2024) 13 червня 2024  ✓ укр. аудіо 8.4 imdb 7.8
Сюжет Продовження мультфільму від Disney та Pixar повертає глядачів у свідомість новоспеченої підлітки Райлі. Головна контора у голові дівчини зіштовхується з раптовим виселенням, щоб звільнити місце для чогось вкрай несподіваного: нових Емоцій! Радість, Печаль, Гнів, Страх та Відраза вже давно успішно працюють разом. Тому вони не знають, що відчувати, коли зʼявляється Тривожність. І, схоже, вона прийшла не сама.
Думками навиворіт 2 Трейлер

Думками навиворіт 2 (2024)

Inside Out 2

США, Японія   1 год 36 хв
Читати опис Продовження мультфільму від Disney та Pixar повертає глядачів у свідомість новоспеченої підлітки Райлі. Головна контора у голові дівчини зіштовхується з раптовим виселенням, щоб звільнити місце для чогось вкрай несподіваного: нових Емоцій! Радість, Печаль, Гнів, Страх та Відраза вже давно успішно працюють разом. Тому вони не знають, що відчувати, коли зʼявляється Тривожність. І, схоже, вона прийшла не сама.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.4 (54)  IMDb: 7.8 (85333)
Моя оцінка:
/10
Стінг. Жах ночі
Стінг. Жах ночі (2024) 13 червня 2024  ✓ укр. аудіо 5.8 imdb 5.7
Сюжет 12-річна бунтарка Шарлотта знаходить маленького павучка у занедбаному багатоквартирному будинку. Вона тримає його у банці та тішиться новим домашнім улюбленцем, але той стрімко починає рости і проявляє нестримний апетит до крові. Коли сусіди дівчинки один за одним починають зникати, Шарлотта та її сім'я опиняються в безвихідній ситуації, де вони мають боротися за своє життя проти кровожерливого павука, який любить людську плоть.
Стінг. Жах ночі Трейлер

Стінг. Жах ночі (2024)

Sting

16+
Австралія, США   1 год 32 хв
Читати опис 12-річна бунтарка Шарлотта знаходить маленького павучка у занедбаному багатоквартирному будинку. Вона тримає його у банці та тішиться новим домашнім улюбленцем, але той стрімко починає рости і проявляє нестримний апетит до крові. Коли сусіди дівчинки один за одним починають зникати, Шарлотта та її сім'я опиняються в безвихідній ситуації, де вони мають боротися за своє життя проти кровожерливого павука, який любить людську плоть.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.8 (6)  IMDb: 5.7 (8545)
Моя оцінка:
/10
Гамбіт королеви
Гамбіт королеви (2023) 13 червня 2024  ✓ укр. аудіо 8.0 imdb 6.2
Сюжет Королева Кетрін Парр - шоста та остання дружина жорстокого англійського монарха Генриха VIII, залишається регентом Англії та наставницею майбутньої королеви Єлизавети, аж допоки з війни не повертається вічно підозрілий король. Він переслідує кожного, хто може стати перешкодою для його абсолютної влади. Коли її подругу дитинства спалюють на кострі - Кетрін опиняється за крок до прірви. Усі чекають: чи зробить Королева помилку, чи вчинить Генріх криваву розплату? Заради виживання та сподівань на краще майбутнє Кетрін має грати у небезпечну гру, де ставка – її власне життя.
Гамбіт королеви Трейлер

Гамбіт королеви (2023)

Firebrand

16+
Велика Британія, США   2 год 0 хв
Читати опис Королева Кетрін Парр - шоста та остання дружина жорстокого англійського монарха Генриха VIII, залишається регентом Англії та наставницею майбутньої королеви Єлизавети, аж допоки з війни не повертається вічно підозрілий король. Він переслідує кожного, хто може стати перешкодою для його абсолютної влади. Коли її подругу дитинства спалюють на кострі - Кетрін опиняється за крок до прірви. Усі чекають: чи зробить Королева помилку, чи вчинить Генріх криваву розплату? Заради виживання та сподівань на краще майбутнє Кетрін має грати у небезпечну гру, де ставка – її власне життя.
Є українське аудіо
КіноБаза: 8.0 (3)  IMDb: 6.2 (1597)
Моя оцінка:
/10
Бунтарі на вихідних
Бунтарі на вихідних (2023) 13 червня 2024 0.0 imdb 7.1
Сюжет Від режисера фільму "Це кляте серце" для перегляду всією родиною.
Хлопчик укладає угоду з батьком, що він не покине школу, якщо вони знайдуть його улюблену футбольну команду. Але є умова - обирати він буде на стадіоні під час матчів! Тож тепер щовихідні ця парочка вирушає у нову подорож, бо має встигнути переглянути усі 56 команд!
Бунтарі на вихідних Трейлер

Бунтарі на вихідних (2023)

Weekend Rebels

Німеччина   1 год 49 хв
Читати опис Від режисера фільму "Це кляте серце" для перегляду всією родиною.
Хлопчик укладає угоду з батьком, що він не покине школу, якщо вони знайдуть його улюблену футбольну команду. Але є умова - обирати він буде на стадіоні під час матчів! Тож тепер щовихідні ця парочка вирушає у нову подорож, бо має встигнути переглянути усі 56 команд!
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 7.1 (1247)
Моя оцінка:
/10
Жінка з ...
Жінка з ... (2023) 13 червня 2024 0.0 imdb 6.8
Сюжет Анджей мешкає в маленькому польському містечку. Він намагається бути хорошим чоловіком і батьком. Та з часом він відчуває дедалі більший дискомфорт у своєму тілі — гендерну дисфорію. Згодом Анджей переконується, що те тіло, в якому він народився, не відображає його справжньої ідентичності.
Жінка з ... Трейлер

Жінка з ... (2023)

Woman of...

18+
Польща, Швеція   2 год 12 хв
Читати опис Анджей мешкає в маленькому польському містечку. Він намагається бути хорошим чоловіком і батьком. Та з часом він відчуває дедалі більший дискомфорт у своєму тілі — гендерну дисфорію. Згодом Анджей переконується, що те тіло, в якому він народився, не відображає його справжньої ідентичності.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 6.8 (306)
Моя оцінка:
/10
Під каблуком
Під каблуком (2023) 13 червня 2024  ✓ укр. аудіо 7.0 imdb 5.6
Сюжет Джанет – справжня світська особа. Вона звикла до коктейлів одразу після ранкового пілатесу, але зовсім не звикла вирішувати проблеми самостійно. Одного дня в її двері постукав незнайомець, який представився сантехніком. Психічно неврівноважений маніяк оселився в її будинку і не має наміру покидати його. У Джанет є одна можливість повернутися до свого старого життя – це позбутися нового мешканця.
Під каблуком Трейлер

Під каблуком (2023)

Clawfoot

16+
США   1 год 27 хв
Читати опис Джанет – справжня світська особа. Вона звикла до коктейлів одразу після ранкового пілатесу, але зовсім не звикла вирішувати проблеми самостійно. Одного дня в її двері постукав незнайомець, який представився сантехніком. Психічно неврівноважений маніяк оселився в її будинку і не має наміру покидати його. У Джанет є одна можливість повернутися до свого старого життя – це позбутися нового мешканця.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.0 (2)  IMDb: 5.6 (72)
Моя оцінка:
/10
Байкери
Байкери (2023) 20 червня 2024  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 6.9
Сюжет Фільм розповідає про піднесення мотоциклетного клубу на середньому заході через життя його членів.
Байкери Трейлер

Байкери (2023)

The Bikeriders

16+
США   1 год 56 хв
Читати опис Фільм розповідає про піднесення мотоциклетного клубу на середньому заході через життя його членів.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (23)  IMDb: 6.9 (28454)
Моя оцінка:
/10
Марс-Експрес
Марс-Експрес (2023) 20 червня 2024  ✓ укр. аудіо 7.5 imdb 7.5
Сюжет Марс, 23 століття. Два приватних детективи розслідують зникнення молодої жінки. Вони виявляють, що не одні розшукують Джун Чоу, 18-річну студентку кібернетики — її переслідують поліція та вбивці. Алін Рубі та її партнер Карлос, якому повернули життя Андроїди, борються з часом, щоб першими знайти найрозшукуванішу дівчину планети.
Марс-Експрес Трейлер

Марс-Експрес (2023)

Mars Express

12+
Франція   1 год 28 хв
Читати опис Марс, 23 століття. Два приватних детективи розслідують зникнення молодої жінки. Вони виявляють, що не одні розшукують Джун Чоу, 18-річну студентку кібернетики — її переслідують поліція та вбивці. Алін Рубі та її партнер Карлос, якому повернули життя Андроїди, борються з часом, щоб першими знайти найрозшукуванішу дівчину планети.
Є українське аудіо
КіноБаза: 7.5 (27)  IMDb: 7.5 (6118)
Моя оцінка:
/10
Екзорцизм
Екзорцизм (2024) 20 червня 2024  ✓ укр. аудіо 6.5 imdb 4.1
Сюжет Актор знімається у фільмі жахів, де має зіграти священика, одержимого дияволом. Занурення в роль триває недовго — схоже, що сам диявол чи якісь інші надприродні сили заволоділи його розумом. Встояти перед спокусою чи піддатися їй? Вибір дуже складний, коли на кону більше, ніж просто кар'єра.
Екзорцизм Трейлер

Екзорцизм (2024)

The Exorcism

16+
США   1 год 33 хв
Читати опис Актор знімається у фільмі жахів, де має зіграти священика, одержимого дияволом. Занурення в роль триває недовго — схоже, що сам диявол чи якісь інші надприродні сили заволоділи його розумом. Встояти перед спокусою чи піддатися їй? Вибір дуже складний, коли на кону більше, ніж просто кар'єра.
Є українське аудіо
КіноБаза: 6.5 (6)  IMDb: 4.1 (5528)
Моя оцінка:
/10
Бабуся з міста
Бабуся з міста (2024) 20 червня 2024  ✓ укр. аудіо 5.0 imdb 5.6
Сюжет 20-річна Чарлі повертається на сімейну ферму у Вірджинії, щоб допомогти своїй хворій матері Лорі. У них різні цілі у житті: Чарлі вивчає фінанси, а Лора керує птахофермою. Після довгої відсутності на ферму приїжджає Соланж, мати Лори, ексцентрична француженка-феміністка. Соланж поїхала з Америки, коли її дочка була ще дитиною, і з того часу вони практично не бачилися. Тепер ці три різні жінки мають якось ужитися разом.
Бабуся з міста Трейлер

Бабуся з міста (2024)

Funny Birds

16+
Франція, Бельгія, Велика Британія   1 год 33 хв
Читати опис 20-річна Чарлі повертається на сімейну ферму у Вірджинії, щоб допомогти своїй хворій матері Лорі. У них різні цілі у житті: Чарлі вивчає фінанси, а Лора керує птахофермою. Після довгої відсутності на ферму приїжджає Соланж, мати Лори, ексцентрична француженка-феміністка. Соланж поїхала з Америки, коли її дочка була ще дитиною, і з того часу вони практично не бачилися. Тепер ці три різні жінки мають якось ужитися разом.
Є українське аудіо
КіноБаза: 5.0 (1)  IMDb: 5.6 (117)
Моя оцінка:
/10
Караоке
Караоке (2024) 20 червня 2024 0.0 imdb 5.2
Сюжет Скандальне відео оперної діви поширилося в інтернеті, зруйнувавши її репутацію. Пригнічену співачку переслідують нав'язливі папарації, позбутися яких допомагає економка, яка любить караоке та відповідає за прибирання розкішного номера, де мешкає співачка. А точніше, мешкала. Дізнавшись, що окрім втрати роботи, її також вигнали з дому та відлучили від банку, діва змушена скористатися гостинністю економки та допомогти їй здійснити мрію – взяти участь у Чемпіонаті світу з караоке в Японії.
Караоке

Караоке (2024)

Karaoke

Франція   1 год 29 хв
Читати опис Скандальне відео оперної діви поширилося в інтернеті, зруйнувавши її репутацію. Пригнічену співачку переслідують нав'язливі папарації, позбутися яких допомагає економка, яка любить караоке та відповідає за прибирання розкішного номера, де мешкає співачка. А точніше, мешкала. Дізнавшись, що окрім втрати роботи, її також вигнали з дому та відлучили від банку, діва змушена скористатися гостинністю економки та допомогти їй здійснити мрію – взяти участь у Чемпіонаті світу з караоке в Японії.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 5.2 (55)
Моя оцінка:
/10
Тихе місце: День перший
Тихе місце: День перший (2024) 27 червня 2024 6.5 imdb 6.7
Сюжет Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні жахливого вторгнення загадкових інопланетних монстрів на Землю. Опинившись віч-на-віч перед небаченою досі загрозою, людям доведеться обирати: пристосуватися до потойбічного зла, чи стати його здобиччю...
Тихе місце: День перший Трейлер

Тихе місце: День перший (2024)

A Quiet Place: Day One

16+
США, Велика Британія   1 год 39 хв
Читати опис Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні жахливого вторгнення загадкових інопланетних монстрів на Землю. Опинившись віч-на-віч перед небаченою досі загрозою, людям доведеться обирати: пристосуватися до потойбічного зла, чи стати його здобиччю...
КіноБаза: 6.5 (12)  IMDb: 6.7 (43369)
Моя оцінка:
/10
Про траву, що засихає
Про траву, що засихає (2023) 27 червня 2024  ✓ укр. аудіо 9.5 imdb 7.8
Сюжет Самет — молодий вчитель мистецтва, який на четвертому році обов’язкової роботи у віддаленому селі в Анатолії переживає життєву кризу. Втративши надію на краще життя, він зустрічає вчительку Нурай. Чи допоможе ця зустріч подолати його відчай?
Про траву, що засихає Трейлер

Про траву, що засихає (2023)

About Dry Grasses

16+
Туреччина, Франція, Німеччина, Швеція   3 год 17 хв
Читати опис Самет — молодий вчитель мистецтва, який на четвертому році обов’язкової роботи у віддаленому селі в Анатолії переживає життєву кризу. Втративши надію на краще життя, він зустрічає вчительку Нурай. Чи допоможе ця зустріч подолати його відчай?
Є українське аудіо
КіноБаза: 9.5 (2)  IMDb: 7.8 (13389)
Моя оцінка:
/10
Ефект парадокса
Ефект парадокса (2023) 27 червня 2024  ✓ укр. аудіо 2.0 imdb 6.4
Сюжет Колишня наркоманка, а нині мати, працює на кількох роботах, щоб утримувати доньку. Одного разу вона стає свідком вбивства. Тепер вона змушена співпрацювати з корумпованим поліцейським, який взяв її доньку в заручники. Парадоксально, та він сам перейшов межу закону, лише для того, щоб врятувати свого сина. Поки що їхні інтереси збігаються, але врятувати обох дітей здається просто неможливим.
Ефект парадокса Трейлер

Ефект парадокса (2023)

Paradox Effect

16+
США   1 год 27 хв
Читати опис Колишня наркоманка, а нині мати, працює на кількох роботах, щоб утримувати доньку. Одного разу вона стає свідком вбивства. Тепер вона змушена співпрацювати з корумпованим поліцейським, який взяв її доньку в заручники. Парадоксально, та він сам перейшов межу закону, лише для того, щоб врятувати свого сина. Поки що їхні інтереси збігаються, але врятувати обох дітей здається просто неможливим.
Є українське аудіо
КіноБаза: 2.0 (5)  IMDb: 6.4 (3223)
Моя оцінка:
/10
Синя в'язниця у кіно -Епізод Наґі-
Синя в'язниця у кіно -Епізод Наґі- (2024) 27 червня 2024 10.0 imdb 6.6
Сюжет «Це заморочливо», – було улюбленою фразою старшокласника Наґі Сеїшіро протягом його нудного життя. Аж поки однокласник Мікаґе Рео, який мріяв про перемогу на чемпіонаті Кубка світу не відкрив прихований скіл Наґі – вміння надихати його грати у футбол та ділитися своїм неймовірним талантом. Одного дня, він отримує запрошення до загадкового проєкту СИНЯ В’ЯЗНИЦЯ. Тут на нього чекає зустріч з найвправнішими футбольними нападниками з усієї країни. Мрія Наґі стати найкращим, поруч із Рео, перенесе цього вундеркінда в досі невідомий йому світ. Формування вундеркінда відбувається тільки після того, як хтось його «відкриє»… тож тепер неймовірні талант і особистість нападника Наґі Сеїшіро яскраво запалять світ футболу.
Синя в'язниця у кіно -Епізод Наґі- Трейлер

Синя в'язниця у кіно -Епізод Наґі- (2024)

BLUE LOCK THE MOVIE - EPISODE NAGI -

12+
Японія   1 год 31 хв
Читати опис «Це заморочливо», – було улюбленою фразою старшокласника Наґі Сеїшіро протягом його нудного життя. Аж поки однокласник Мікаґе Рео, який мріяв про перемогу на чемпіонаті Кубка світу не відкрив прихований скіл Наґі – вміння надихати його грати у футбол та ділитися своїм неймовірним талантом. Одного дня, він отримує запрошення до загадкового проєкту СИНЯ В’ЯЗНИЦЯ. Тут на нього чекає зустріч з найвправнішими футбольними нападниками з усієї країни. Мрія Наґі стати найкращим, поруч із Рео, перенесе цього вундеркінда в досі невідомий йому світ. Формування вундеркінда відбувається тільки після того, як хтось його «відкриє»… тож тепер неймовірні талант і особистість нападника Наґі Сеїшіро яскраво запалять світ футболу.
КіноБаза: 10.0 (1)  IMDb: 6.6 (627)
Моя оцінка:
/10
Генії
Генії (2023) 27 червня 2024  ✓ укр. аудіо 0.0 imdb 6.3
Сюжет Фільм знайомить з історією життя та творчості письменника з Ірландії – Семюеля Бекета. Свого часу він став володарем Нобелівської премії, брав участь разом із французами в Опорі, коли йшла Друга світова війна. Чоловік завоював славу завдяки своєму письменству, але наприкінці життя став самітником.
Генії Трейлер

Генії (2023)

Dance First

16+
США   1 год 40 хв
Читати опис Фільм знайомить з історією життя та творчості письменника з Ірландії – Семюеля Бекета. Свого часу він став володарем Нобелівської премії, брав участь разом із французами в Опорі, коли йшла Друга світова війна. Чоловік завоював славу завдяки своєму письменству, але наприкінці життя став самітником.
Є українське аудіо
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 6.3 (375)
Моя оцінка:
/10
Лессі проти викрадачів собак
Лессі проти викрадачів собак (2023) 27 червня 2024 0.0 imdb 5.6
Сюжет Настають омріяні канікули, але Фло не хоче розлучатися зі своєю улюбленицею Лессі: разом вони вирушають до тітки, яка живе у курортному містечку зі своїми дітьми та джек-рассел-тер'єром Піппою. Невдовзі друзі дізнаються, що у місті орудує банда викрадачів собак, і всі чотирилапі у небезпеці! Вже розшукують пуделя, поважного дога, милу чихуахуа та багатьох інших. Невдовзі зникає і Піппа. Разом із Лессі троє друзів вирушають ловити злодіїв та рятувати пухнастиків!
Лессі проти викрадачів собак Трейлер

Лессі проти викрадачів собак (2023)

Lassie: A New Adventure

Німеччина   1 год 31 хв
Читати опис Настають омріяні канікули, але Фло не хоче розлучатися зі своєю улюбленицею Лессі: разом вони вирушають до тітки, яка живе у курортному містечку зі своїми дітьми та джек-рассел-тер'єром Піппою. Невдовзі друзі дізнаються, що у місті орудує банда викрадачів собак, і всі чотирилапі у небезпеці! Вже розшукують пуделя, поважного дога, милу чихуахуа та багатьох інших. Невдовзі зникає і Піппа. Разом із Лессі троє друзів вирушають ловити злодіїв та рятувати пухнастиків!
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 5.6 (225)
Моя оцінка:
/10
Євротур: Сімейні канікули
Євротур: Сімейні канікули (2024) 27 червня 2024 0.0 imdb 5.7
Сюжет Це мало бути ідеальне літо для Жюстін і Людо в їхньому заміському будинку в Нормандії. Однак все йде не так: борги накопичуються, а їхні сини намагаються знайти своє місце в цій нещодавно оновленій сімʼї. Коли син-підліток Анрі погрожує переїхати до батька, Жюстін приймає сміливе рішення вирушити в дорогу разом до Атлантичного узбережжя, щоб возз'єднатися. Подорож швидко обертається катастрофою, але водночас розкриває справжню душу сімʼї. Потроху кожен з них вивільняє свою іскру божевілля, і сім'я пізнає для себе новоздобуту злагоду.
Євротур: Сімейні канікули Трейлер

Євротур: Сімейні канікули (2024)

Give A Little Beat

12+
Франція   1 год 25 хв
Читати опис Це мало бути ідеальне літо для Жюстін і Людо в їхньому заміському будинку в Нормандії. Однак все йде не так: борги накопичуються, а їхні сини намагаються знайти своє місце в цій нещодавно оновленій сімʼї. Коли син-підліток Анрі погрожує переїхати до батька, Жюстін приймає сміливе рішення вирушити в дорогу разом до Атлантичного узбережжя, щоб возз'єднатися. Подорож швидко обертається катастрофою, але водночас розкриває справжню душу сімʼї. Потроху кожен з них вивільняє свою іскру божевілля, і сім'я пізнає для себе новоздобуту злагоду.
КіноБаза: 0.0 (0)  IMDb: 5.7 (37)
Моя оцінка:
/10

Фільтр

Включати жанри:


Не включати жанри:


Включати країни:

Не включати країни:


Виберіть існуюче ключове слово.
Виберіть існуючу компанію.
Виберіть існуючу персону.

Якщо вибраний статус, фільтрує тільки фільми з цим статусом.

Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 10.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 100.
Впишіть від 1 до 18.











Показати тільки
Нещодавно переглянуті: