Мульт з дитинства

Влад Дударчук
Вот помню в дитинстві дивився мульт(вроді на новому) про детективів чи поліцейських в світі мультфільмів, серійно кожна серія про щось інше. вони щось шукали,комусь допомагали. Така ностальгія а згадати і знайти ніяк не можу... Буду радий допомоги)
 
bloempje
Чат Джіпіті сказав, що це мульт "Інспектор Гаджет" (1983). Опис мульту: "Дія розгортається в різних місцях, але кожна серія починається в місті Метро-Сіті. Інспектор поліції Гаджет бореться з організацією ПСІХ, керівник якої - злий учений Доктор Кло (Доктор Клешня) - хоче заволодіти світом. Кожне завдання Гаджету дає його шеф Куімбі, вручаючи Гаджету записку, що самознищується. Гаджету завжди допомагають його улюблена і винахідлива племінниця Пенні та вірний пес Брейн". Можливо, це воно, якщо ні, будемо шукати далі :) Мені самій стало цікаво, що це за мульт.
 
Влад Дударчук
Нєа, помню що графіка була більш сучасна і там більше велось розслідування казок, шось по типу в червоної шапочки вкрали її шапочку і її шукали. Я пробував шукати і щось ніяк, мені вже починає здаватись що це бурна фантазія мого дитинства придумала і мульта не існує)))
 
bloempje
Ну, нічого, тоді давайте ще пошукаємо. Я знайшла на англомовному форумі схоже щось на ваше і, до речі, там є епізод с червоною шапочкою, там якраз кожна серія про якусь казку. Назва "Fairy Tale Police Department" (2001-2002), ось лінк на вікі - https://en.wikipedia.org/wiki/Fairy_Tale_Police_Department. Подивіться, чекаю фідбеку))
 
Ben Dujkin
Не сплутали якийсь мультфільм з https://kinobaza.com.ua/titles/who-framed-roger-rabbit ?
А ще ось такий список є - https://trendingpool.com/cartoon-detective-characters/
 
may4444
Допоможіть знайти, що за мультсеріал?
Дія відбувається на іншій планеті. Там є будиночки, якесь містечко, з жителями якого відбуваються різні оказії. Дуже смішний і дотепний мульт.
 
bloempje
Перше, що спадає на думку — Футурама. Там і про гумор, і про дивакуватість, і про фантастику... Якщо не це, можливо, Ви говорите про Джетсони. Колись дивилась, там люди живуть у будинках космічної ери й, в принципі, юморне. Якщо і не це, то, можливо, пам'ятаєте щось ще?
 
may4444
Ні, на жаль це не ті мульти. Дуже дякую за відповідь!
1  

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: