Зараз в unogs.com немає даних по Netflix для України (й відповідно скрипт kinobaza не може взяти звідтам інформацію про Україну). Як цьому зарадити?

NetflixFanatUA
Зараз в unogs.com немає даних по Netflix для України, https://unogs.com/countrydetail , (й відповідно скрипт kinobaza не може взяти звідтам інформацію про Україну). Як цьому зарадити?

Нещодавно адмін unogs опублікував на їх форумі що причина зникнення інформації для багатьох країн (наприклад Україна була у минулому) є те що Netflix почав приховувати справжню кількість фільмів/серіалів якщо ви заходите на сайт з-під VPN. Як з цим бореться unogs? Ось саме про те як з цим бореться й йдеться в повідомлення адміна unogs: двома словами: unogs почали шукати волонтерів у різних країнах, які встановлють простенький Python-скрипт що періодично сканує датабазу Netflix й відправляє ці дані unogs. В деталях:
* <b>СПовідомлення адміна unog </b>: https://forum.unogs.com/topic/200/netflix-is-hiding-results-from-vpn-users
* <b>Суть як допомогти додати Україну в unogs</b> (англійською):
In order to combat this, we are allowing qualifying users to run a small piece of python code on their local machines which will update uNoGS with any missing titles. We have already tried this with the Czech Republic and Canada with fantastic success (over 130 titles between them).

If you:
-> know a little bit of python (enough to run a script)
-> are familiar with github
-> live in one of the countries we support.
-> Please send us an email (admin@unogs.com) and we will set you up with the necessary information.

* <b>Суть як допомогти додати Україну в unogs</b> (українською):
Для боротьби з цим ми дозволяємо кваліфікованим користувачам запускати невеликий фрагмент коду python на своїх локальних машинах, який оновлюватиме uNoGS з відсутніми назвами. Ми вже пробували це з Чехією та Канадою з фантастичним успіхом (між ними понад 130 назв).

Якщо ви:
-> знаєте трохи python (достатньо для запуску сценарію)
-> знайомі з github
-> живете в одній із підтримуваних нами країн.
-> Будь ласка, надішліть нам електронний лист (admin@unogs.com), і ми запропонуємо вам необхідну інформацію.

Прохання до тих хто знаходиться в Україні й має доступ до Netlfix Ukraine (напряму, без VPN) чи не були б ви зацікавлені стати таким волонтером unogs для України? Для цього треба всього лише знати трохи python/github й мати українське IP; вам треба лише надіслати імейла адміну unogs на admin@unogs.com .

п.с. Для kinobaza додавання України до unogs.com теж було б дуже позитивним, оскільки адмін kinobaza нещодавно повідомив що скоро kinobaza почне використовувати датабазу unogs аби брати звідтіля інфу про українськомовні субтитри/озвучення (https://kinobaza.com.ua/forum/threads/ubtdu#comment_2502 )

п.п.с. Якщо ви не знаєте англійської, але бажали б стати волонтером unogs - напишіть мені я англійську знаю й можу допомогти скласти імейл до адміна unogs (або ж скористайтеся Bing Microsoft Translator/Google Translator :D)
2  

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: