The Last of Us

S3M4RiL
Хто дивився? Як враження?
 
S3M4RiL
Непоганий старт, але на 9 балів, який ставлять на імбд не тягне. Можливо, ще розкачається. Я поки авансом ставлю 7. Тема зомбі після 12 сезонів ходячих, кучі фільмів з Йовович вже давно пережована і виплюнута.
На реддіті вже є теорія, як почалась епідемія. Можливо справа в муці. На початку дочка Джоела не змогла знайти суміш для оладок і довелось зробити яєшню. Потім Джоел і його дочка не їли печення, яке пропонував сусід, зате їла бабка з інсультом, яка і стала зомбі. Також він забув купити собі торт на день народження. Ну і безпорядки в Джакарті. Там вроді мегазавод з виробництва муки. Судячи з усього справа таки в муці.
1  
Fortuno Sarano
Чекатиму коли весь сезон вийде. Хоча ажіотаж навколо цього серіалу дуже великий, можливо почну перегляд раніше
2  
S3M4RiL
Кому як. Я вже давно не дивився щось онґоінґом. Іноді краще дивитись щось раз в тиждень. Щоб мати можливість перетравити побачене. Коли дивишся залпом можеш багато деталей пропустити.
1  
xD
Коли вийде весь тоді почну.
Люблю дивитися по 2-3 серії в день, коли уже є повністю.
 
S3M4RiL
Жаль, по одній серії цікавіше обговорювати це все діло. Мені хочеться, щоб тут у нас був аналог реддіту. Де люди діляться враженнями і офігенними теоріями, що сталось і що може статись далі. Тут однак нажаль замало користувачів і зацікавлених в цьому.
Таких сайтів є повно що в англійському сегменті, що в мокшанському, але хочеться отаке мати своє, українське.
1  
zhtk
Головне почати обговорювати, до того ж на кінобазі є можливість залишати коментарі під серіями.

Так, зараз це може бути 2-3 людини, але з часом число буде збільшуватись, головне не припиняти, дивлячись на малу цифру обговорювачів.

Треба попросити, щоб Кошеня зробив можливість залишати коментарі під сезонами, так буде можливість, по його завершенню, написати думку всім, незалежно хто як дивився.
1  
S3M4RiL
Ну під сезоном навіть не знаю. Може й варто, але краще вже тоді на форум винести тему про серіал в загальному.
 
S3M4RiL
СПОЙЛЕР

От я не розумію... Олівія Данем і Мандалорець тупі чи контужені? Перед ними інфікована дитина, яка не перетворюється. Вакцина це перше, про що думаєш в таких випадках.
 
rage
Може Джоєль реаліст? Не вірить у світле майбутнє? Бо пройшло 20 років і нічого не сталось, аж ось тут бац, саме з ним. Мало б вірилось, правда?
2  
S3M4RiL
Справа навіть не в світлому майбутньому. Перед ним стоїть факт: заражена деякий час дівчина, яка не показує симптомів. І не показує вона їх довше ніж люди живуть при таких укусах. Те що з неї спробують зробити вакцину закономірно, але він шукає чогось у цьому подвох. Там навіть не важливо чи вийде це. Просто ясно, що саме для цього її і доставляють, але він довший час не може догнати це.
Я розумію, що автори добивались саме такого ефекту, як кажете ви. Але мені це не здалось переконливим, а скоріше не логічним і наіграним.
3  
Кошеня
Гру не грав, але виглядає як зомбаки на мінімалках. Дуже повільно, як останні сезони зомбаків (Walking Dead).
Як на мене нічого особливого. Ігровий сценарій виглядає штучно.

Нагадало периферійний пристрій - зроблено красиво, але не зачіпає.
2  
rage
"Ігровий сценарій виглядає штучно", - перепрошу, що?
 
Кошеня
Ці паузи, я вже бачу як в грі йде діалог а потім "нова місія" доставити вантаж з точки а в точку б. І так кожні 5-10 хв.
Чого вартує коли заблокований прохід.
Це дуже кидається в очі.
1  
rage
Я можливо замилений хорошим враженням від адаптації гри.
Бо як адаптація - це найкраще, що я бачив.
Як серіал? Педро Паскаль чудово грає серйозного і мертвого всередині мужика. Поки це вивозить і буде вивозити до кінця сезону.
3  
Кошеня
З технічного плану все зроблено круто.
Сама історія середняк.
Після 11 сезонів зомбаків, таке уже не чіпляє =(
2  
rage
Ходячі мерці я передивився три рази. Все що було після 7 сезону шлак.
А спінофи розчарування. Хоча перші два сезони БХМ більше менш.
 
rage
ремарка:
сюжет не повністю копіює гру.
От найголовніше, - вірус, зовсім не такий, як у гри. Він відтворений по іншому, але покручі такі ж. Не знаю нащо Дракман так зробив.
 
S3M4RiL
Просто ви знаєте, що це гра, і вже, як геймдизайнер, думаєте як би вставити рівень.)) Хоча, мені теж проскакнула така думка, коли їм довелось іти в музей. На самому музеї зробили великий акцент, тіпа то рівень такий.
 
S3M4RiL
Це ж треба було вставити гомоарку на рівному місці...
1   2
rage
Третій епізод походу найгірший, бо нам просто розповідали про персонажів, цілу годину, яких більше не буде ніколи в серіалі.

Якби це був якийсь секретний епізод чи як веб-епізоди в Ходячих, було б класно. Але це основна лінія, час в якій виділили нікому.
3   2
S3M4RiL
А могли розказати, про ту жінку, яка сіла з немовлям в розстрільний автобус. Але ж ні. Потрібно було відпрацьовувати повістку. І найсмішніше, що усюди хвалять цю банальщину.
В грі вони теж були голубками, але там було якось цікавіше це все обіграно.
  2
S3M4RiL
Блін, надіюсь буде знижка в стімі. Хоча б за 300 грн я б зіграв в оригінальну гру. Зараз вона коштує 1700 і це аж занадто.
1  
S3M4RiL
4 серія годнота. От таким я хочу бачити цей серіал.
 
Непозбувна бентега
В гру не грала. Подивилася 5 серій і бачу, що для мене серіал навряд перетне межу 6 балів. Знято якісно, постап-місто чудово виглядає, але все надто повільно, схожих історій багато, нелогічних дій (як у попередниках) теж, ну чудо-дитина і нудний мужик і що? У 2023 цього замало. Розвитку головних персонажів теж не бачу.
2  
S3M4RiL
Ну я навіть незнаю. Темп серіалу досить високий, якщо забути про гомофіллер.
  1
Непозбувна бентега
Я іншої думки, серії задовгі
1  
S3M4RiL
Матьорий виживальщик не вкурсі, що якщо тебе пирнули чимось, то ти це не витягуєш, якщо не хочеш стекти кров'ю?
2  
S3M4RiL
Ще один гомофіллер, ахаха. З дев'яти серій два гомофіллери. Це вже не серіал, а якийсь маніфест. З такими темпами другий сезон я вже дивитись не буду.
  3
Непозбувна бентега
А хіба у грі не так? Наче кадри з гри і серіалу схожі.
 
S3M4RiL
В другій грі так. В першій ні. Це придумали постфактум. Ця серія це екранізація DLC, який почав різкий розворот в сторону повістки.
  1
rage
Ти розчаруєшся дізнавшись, що Еллі у грі лезбіянка.
  1
S3M4RiL
Обоже. За що ти так зі мною? Я ніколи в житті не був таким розчарованим.
1   1
S3M4RiL
Ще одна серія залишилась. Як вважаєте, коли Джоель зробить камінг аут? В останній серії чи в новому сезоні? Белла розказувала журналістам, що остання серія поділить глядачів. =)
  1
rage
Поки все абсолютно по канону, тому думаю нічого не зміниться в останній серії.
 
S3M4RiL
Та я прикалуюсь. Хоча в жарті є доля жарту. Творці серіалу люблять неприємоно здивувати.
  2
S3M4RiL
Ну ось і казочці кінець.
 
Fortuno Sarano
Побачивши рейтинги серіалу, очікував трохи більшого. Загалом норм, але мені не вистачило динаміки. 7/10
 

Увійдіть, будь ласка, щоб коментувати

Нещодавно переглянуті: